Hirdetés
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Mobilhasználat külföldön
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ktommy91
addikt
Nagyon szívesen! Remélhetőleg lesz jó kernel MIUI alá is, ha nem akkor majd frissítgetem ezt. Elméletileg működik a kcal szóval ha kernel adiutorral nem megy akkor ex kernel managerrel kellene megpróbálni, esetleg darkness control-lal.
-
batai15
félisten
Ki használja az aosip romot? 30.build, és nem tudokm működésre bírni alatta a google camerát.
Ki milyen enablert használ? -
Fulár
senior tag
válasz
ktommy91
üzenetére
Igen!Köszönöm a munkádat!Az Sd kártya immár látható!Más egyéb változásról mint mondjuk az üzemidő alakulása,még korai lenne nyilatkozni.Talán ha egy órája van fent!
Szedtem le Kernel Auditor-t de sajnos a kijelző kalibrálásába azzal sem lehet belepiszkálni.Pedig nem lenne rossz a gyárilag enyhén kékest eltolni szabványosabb irányba plussz adni rá egy kis színtelítettséget. -
natë
nagyúr
A szervizhez ki kellett lépem a mi accoutból. Jól sejtem, hogy mihelyst visszalépek, újraidul a 360 óra?
-
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
hargitomi
üzenetére
Miert akarnek visszamenni...
Egyebkent itt van a bejelentes az anti-rollback -ról.
9.5.19.0 OEIMIFA full csomag: http://bit.ly/miuiv9-5-19-0-full
vzaza: mapszemuveg passz, viszont nappali fenyben a kontraszt valtoztatas miatt gyari rendszeren jol lathato a kijelzo tartalma.
-
Fulár
senior tag
Amint valaki ma már írta egyszer az Eu-Dev csak holnap fog kijönni.És a tökömben le merem fogadni,hogy majd csak a késő délutáni órákban!A Miui 8-ról 9-re való átállás során még csak hasonló cirkusz sem volt.A Changelogban egy szóval sem említik ezt az anti roll fa**ságot.Pedig az Eu.Dev-nek a Kínai Dev.az alapja ha igaz...?Én már tényleg kezdem elveszíteni a fonalat de szerintem nem csak én!
Más:A Miui témázhatóságában nagyon komázom azt,hogy egy adott téma nem csak az ikonpakkot változtatja meg,hanem szinte mindent átszab.Viszont a csodálatos Miui 10-ben a"Redőny"már teljesen egységes.Ezt érintetlenül hagyja a témaváltozás.És tartok tőle,hogy ez nem a béta állapotának tudható be.Vajon ez csak nekem nem tetszik?Nem bánnám ha lenne rá esély ha ezt visszaállítanák a régi skinre! -
jUUh
addikt
MIUI Global 9.5 | Stable 9.5.14.0 van fent, 9.5.17.0-ra frissíthetem OTA-n mindenféle probléma, bootloader újra zárás és egyéb kistököm tudja mi nélkül, ugye?
-
ElDiabloo
senior tag
Ha valakinek sürgős a telefon, Spemall magyar raktárában is újra kapható. [link]
-
Abellino
újonc
Sziasztok!
Elnézést, ha off leszek. Valaki rendelte ezt a telót Gearbestről? Hk raktárról milyen egyéb költségekkel kell számolnom a vételáron túl? Köszönöm, előre is.
-
juve600
nagyúr
aki 9-en van és felteszi az anti roll back-os 9.5.19-et ,az utána tud frissíteni miui 10-re ?
-
v1kt0hr
tag
Sziasztok! Rose Gold b20 4/64 es verziot honnan tudok beszerezni? Esetleg valaki tud intézni?
-
natë
nagyúr
A Wayteq-hez küldhető postán is javításra a mobil, ugye?
-
WhiteWalker
nagyúr
Rootot fastboot alól fel lehet rakni? Vagy csak nyitott BL és twrp alól megy?
( Jelenleg GS 9.5.17 van fent)
-
G48
senior tag
Jól értem ha MIUI 10 után downgrade-elem akkor Hard Brick?
-
natë
nagyúr
Úgy néz ki, hogy nem megy fel a twrp...több helyen írják
-
batai15
félisten
Na hát akkor az utolsó előtti build megy fel.
-
natë
nagyúr
Egyébként előbb-utóbb úgyis frissít mindenki, mert muszáj lesz.
-
batai15
félisten
Hát ezek után még főleg megy vissza az aosip. Tesztelem tesztelem, de jóval gyorsabb, jobb az akku is. Miui kezd kurvulni.
Anti roll után meg főleg megy fel aosp. -
juve600
nagyúr
válasz
hargitomi
üzenetére
. Custom Romot flashelni sem biztos
hát ha nem akarnak több telefont eladni akkor hajrá

nagyon sokan a rom-olás miatt vesznek-vettek xiaomi telótnem értem............. feldobja OTA a frissítést ,de nem írják hogy ez mivel jár
nem lennék meglepődve ha kapnának pár pert a nyakukba,meg jól kibazilikáztak a sok béta teszterrel -
hargitomi
tag
Akik MIUI 9-en maradtak:
Valakinek már megjelent OTA a V 9.5.19.0-jú global stable. Ha erre frissítetek, már visszamenni nem lehet korábbi 9-es buildre. Custom Romot flashelni sem biztos, ezt még nem tudni. Szóval óvatosan!

Megelőztek.

-
juve600
nagyúr
-
schawo
titán
Nálam folyamatosan aktív a 4G, a wifi hotspot, bluetooth, gps (gyakran van használatban is), hallgattam pár órányi zenét, van két simkártyám (tehát két tornyon lógok egyszerre), és volt kb 15 óra B20 használat. Fut egy halom minden, 3 email kliens, háromféle chat kliens, háromféle felhő kliens, stb.
Ezért most úgy fest, hogy a nap végére 2 napi (38 óra) készenlét mellett 8 óra SOT-om lesz. Abszolút elégedett vagyok. A 2 éves RN3SE-m hasonló körülmények között 3 órát tudott. Újkorában 5-öt.
-
válasz
hargitomi
üzenetére
Jó mondjuk sokszor én sem nyomogatom agyon,mert akkor tényleg simán lemeríthető lenne egy nap alatt,de ez most így tök jó teljesítmény,és most egy csepp hiányt sem éreztem az időben.Egyébként te is gyári globállal használod?Én is tudnék még finomítgatni beállítások értesítések ilyesmik anno állítgattam kicsit a többit alapon hagytam.
#schawo
Mondjuk se rádiót se nagyon zenét nem szoktam hallgatni a telefonomon,meg nagyon filmet se max néha youtubuzok,meg netezek vagy bluetoothon küldözgetek kisebb nagyobb fájlokat.Nagy ritkán használom a gps t is meg ritkán telefonálok,de lehet ha sokat telefonálnék más lenne.Szóval igen ki mire és hogyan használja.Én igényeimnek jelenleg frankó

-
schawo
titán
-
-
Tudom már lejárt lemez meddig bírja a telefon egy töltéssel meg ilyesmi,de most elég frankó hajnalban rám jött a nyomogatás wifi,bluetooth,meg téma állítgatások net böngészés ilyesmi.Szóval hajnalban elég aktívan használtam a telót.Most 34% töltöttségnél járok.Ja és éjszakára be van ütemezve az akku kímélés reggelig.

-
juve600
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
mikor tudod megpróbálni ? kíváncsi lennék rá
köszi -
M0RGI
őstag
"Ahogy az meg lett ígérve, itt van mindenkinek a MIUI 10!
MIUI Magyarország:
Óriási öröm, hogy a cég tartotta a szavát és július közepére ki is adta 25 telefonra a MIUI 10 Global fejlesztői rendszerét. Mindenki aki eddig MIUI 9-en volt, OTA frissíthet, vagy letöltheti az angol fórumról innen:***"Nekünk mikor jelenik meg OTA?
-
ktommy91
addikt
válasz
Carline
üzenetére
Köszi hogy tesztelted! Legalább nem némult el
Olyan óriási változásra nem számítottam. Néhány kisebb patch-en kívül a thermal sensor kezelésén reszeltek, illetve bekerült valami class D edge control, ami nem tudom hogy mire jó.(update: az elektromágneses interferenciát csökkenti) Mindegy, így van szinkronban a TI repojával, ez így a jó. -
juve600
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
elhiheted én is megpróbáltam, meg egy keveset értek is hozzá
de nem lehet visszamenni 9-re
-
-
juve600
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
írtam hogy baj ? sztem nem

-
juve600
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nekem nyitott a BL, mégse tudok vissza menni 9-re
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- Samsung Galaxy S20 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest