Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Íme az új Android Auto!
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
batai15
félisten
válasz
juve600
üzenetére
DEncrypt kell hozzá. Azért nem bootol.
Things to do before flashing:
BACKUP everything.
If users are encryped you can just follow the flashing instruction
If users have decrypted. it will not boot. You will have to encryptFlashing instruction for ENCRYPTED USERS
miui users have encrypted data)
Wipe as usual
Flash latest firmware(https://www.androidfilehost.com/?fid...45805528041085)
Flash the rom
Flash gapps -
juve600
nagyúr
válasz
üzenetére
nem az a gond hanem hogy nem indul a teló

semmilyen gombkombinációra nem reagál
hiába dugom gépre,vagy töltőre a led sem világíthogyan lehetne életre kelteni ???
a 8.7.5 firmwaret is telepítettem ahogy írták a rom telepítés elött,de nekem ugye már volt a telón a 8.7.12 is
-
juve600
nagyúr
felraktam ahogy írtják:
-firmware
-rom
-gappsutána restart,de nem indul a teló,fekete képernyő,gombkombinációkra sem reagál
tégla ?? -
B2man2
aktív tag
Ma reggel megjött az miui 9.5.19.0 stabil frissítés.
Ebben már él az anti- rollback, jól tudom?
Most semmi bajom a telóval, érdemes frissíteni, akksi idő, hangerő stb gond van vele?
Aki használja jelezzen legyen szíves.
-
ktommy91
addikt
Tölthető az official los link
-
törölt tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Majd én is vàltok, ha meglesz az összefoglaló. Az EU szoftverrel nem volt bajom nekem sem.
-
-
törölt tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Lakjam be ùjra? Van rajta 8 app

Reggel levettem 100%-kal, este 52% 2h11p SoT-val. Chrome 13% Screen meg 49%-ot vitt el. Egy hetes sincs a teló. Redmi 3Pro neg Note4X utàn kicsit fura hogy ennyit eszik. -
-
Mc'
csendes tag
naptár alkalmazásból eltűnt nálam a születésnapok beírásának lehetősége
(eddig mintha lett volna, mert a benn lévő szülinapok formátuma más mint amit most létre tudok hozni...)
van tipp hogy mi lelte a naptáram? -
Aosp extended + derp kernel
De most gondolkodom azon, hogy felrakom az Aosip-et, mert az alapból a derp kernelt használja (ugyanaz az ember fejleszti), és lehet hogy az még ennél is jobb.
Na meg az official LOS-t is ki fogom próbálni, bár nem hiszem hogy olyan jó lesz.
A Pixel Experience sem rossz, de nekem nem tetszett, hogy tele van mindenféle Google appal. Jobban szeretem az opengapps pico-t, amiben csak a Play Store van.
Szerk: 6871-re válasz, csak mellényomtam.
-
juve600
nagyúr
válasz
Ron Swanson
üzenetére
már csak azt lenne jó tudni hogy milyen rom/kernel kombó ez

-
-
-
törölt tag
Zabàl a kijelző rendesen. 2h11p és màr csak 52% maradt.
Latest Global Dev. -
ktommy91
addikt
Feltöltöttem a mai unofficial noname kernel buildem. [link] Változások: gyorsabb lett(részletesen lásd github-on)
-
Potyka03
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Óóó akkor mindegy.Azért köszi szépen.
-
-
Potyka03
senior tag
Szisztok.A google camera-t erre a készülékre csak az apkmirror-os oldalon lehet letölteni,ugye?
Miben jobb mint a gyári?
Én letöltöttem,de nekem kapásból kiírta hogy az alkalmazás leállt... ez mitől lehet? Mit kell csinálni vele hogy működjön?
Minden full gyári... MIUI 9.5.17.0-s verzió van fent. -
Fulár
senior tag
Ehhez én csak annyit tudnék érdemben hozzáfűzni,hogy ez ennyit tud.Kész pont.Szerencsére 10-ből 9-en meg vannak elégedve a képalkotási képességeivel!Többek között én is!Pedig voltak klassz képeket készítő telóim igaz,hogy a régi érából ezért nem annyira releváns az összehasonlítás!De volt Lg g3 és g4-em vagy,hogy jó öreg Nokia N8-ast ne is említsem ami bármennyire is röhejes még mind a mai napig oda tud pirítani jó néhány középkategóriás vasnak!
Nem szeretnék kiemelni egy konkrét szövegrészt abból amit írtál de most muszáj mert ez elég megfontolandó!Lehet,hogy ezt tudod is csak rosszul fejezted ki magad...A felbontás NINCS egyenes arányban a képminőséggel!Ez nem úgy működik,hogy ha csilliárd megapixeles a kamera akkor annál jobb képeket durrant! -
Carline
őstag
válasz
juve600
üzenetére
Én feltettem 8.7.12-re. De ezt is kiheréltem (updater-scriptből kivettem a firmware mappa felrakását és töröltem a firmware mappát is) így nem módosítja a ARB-t.
Elsőre annyi, hogy a biztonsági szint július 01-i. Ékezetes probléma ugyanúgy megvan mint az első óta. (nem igaz hogy nem zavarja őket... egy másik javított fontot kellene betenniük amiben ez a hiba nem lenne meg).
Más még nem néztem. -
M0RGI
őstag
válasz
Trailblazer
üzenetére
Bocsánat, elkerülte a figyelmemet. Próbálom. Köszönöm!
-
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Felejtsd el az ilyen tokokat haver.
A többségük tényleg jó, ha az akksi ötöd, hatod részét fel tudja tölteni, ha egyáltalán működnek rendesen. Aztán a tokot is töltheted...
És teljesen mindegy milyet veszel, ezekben van valamiféle cella, az ott ahol van vagy vastag vagy széles(mint az enyém
).
Egy 10 ezres Xiaomi Powerbank, és a problémád megoldódik. Vagy eustock, vagy Kína.szerk.:
csiribá: Te tudod...de minek? Esztétikus nem lesz. Nehezebb is lesz. Zsebre tenni se lesz egyszerűbb. Amennyit meg tölt beléjük egy ilyen tok, ha sokáig dörzsölöd a pólódhoz az is tesz bele annyi kraftot.

-
törölt tag
Próbálok keresni vmi jobb cuccot az aksis házból, ha megjön szívesen írok róla.
Különálló aksi nem érdekel.
Addig is köszi előre is 😉 -
törölt tag
válasz
Trailblazer
üzenetére
Nincs mit. Jó ha ezt látják mások is, és nem dőlnek be mindenféle hülyeségnek.
Amúgy picit más téma, úgyhogy offba is teszem.
Már már szánalmas, hogy mennyire naivak vagyunk mi emberek egy páran, illetve mennyire hülyék.
Tavaly még voltam fb-on, főoldalon millió hirdetés. Egyik egy magyar órákkal foglalkozó webshop volt, ismerős volt a Xiaomi Mi Band2 és egy másik, normális óra a képen, ami a hirdetésben szerepelt. Az árukkal viszont nem voltam kibékülve. Volt a hirdetés alatt vagy 25 hozzászólás, épp ráértem, végigolvastam őket.
Olyanok voltak, hogy:
- A legjobb webáruház, megérkezett az óra nagyon szépen köszönöm.
- Királyok vagytok, tényleg a legjobbak. Megrendeltem 2 nap múlva meg is jött.
és még sorolhatnám...,de erre a kettőre reagáltam. Megkérdeztem a hozzászólót, hogy melyik órát vette meg, csak kíváncsiságból. Kaptam választ mindkét sráctól. Ugyanazt az órát vették, szállítással együtt 16-17 ezer Ft-ért.A hozzászólások dátumából meg kiderült, hogy pár napja kapták csak meg.
Aztán próbáltam jó fej lenni, rájuk írtam üzenetben, hogy a webáruház ászf-jében szerepel az 1 hónapos pénzvisszafizetés garancia, küldjék vissza, vaterafutár.hu, így buknak egy picit, a vissza posta összegét, de aliexpressen megtaláltam az órát, 8-9 dolcsi között lehet kapni. Segítek rendelni ha kell, regisztrálni alira, paypalra, vagy ha elutalják a pénzt és adnak nevet, címet, megrendelem nekik, semmit nem kérek csak +200 Ft-al többet utaljanak, mint az ára, az átváltás miatt. Erre mintha ikertestvérek lettek volna, megkaptam mindkettőtől, hogy menjek a mocskos k anyámba, ezt az órát Magyarországon gyártják(!) és itt is szerelik össze, nem érdekli őket mindenféle kínai majomság. Hát jó...
2500 Ft-ba került volna nekik az óra, a webshopból rendelt visszaküldésével legyen 3500. De mégsem 15k vagy fölötte.Aztán volt valami csaj, aki rám írt, hogy Kínából nézzek már neki egy töltőt, iPhone-hoz. Volt pár márka, amit ismertem és bevált. Baseus, Orico, Ugreen, BlitzWolf...Visszaírtam neki, hogy oké, olyan 2500 körül lenne. Erre visszaírt, hogy akkor inkább felejtsük el, inkább felmegy Pestre Zalából és egy iStyle-ban vesz magának, mert ő nem akar gagyit.

Néha már sírok ezeken, komolyan.

-
Laca0
addikt
válasz
Goose-T
üzenetére
Köszi a linket!
Napfényben még nem sikerült fotózgatni, mivelhogy folyton be van borulva, de úgy látom a te képeiden is, hogy a borult idő nem éppen a barátja.... Egyébként meg a zöldekkel van a legnagyobb baja, kevés a kontraszt a zöldek között. Ez a te képeiden is ugyanúgy látszik. Megpróbálom egy kis kontraszt és szaturáció- és gamma emeléssel javítani. De pl az ég kékjét nagyon szépen visszaadja, azzal nincs gond.Viktor0610:
A G6 egy régebbi készülék és bár a Samsung Galaxy S7 sem mai darab, kimondottan jó képeket lőtt.
A képek felbontása közel azonos, mint a G6-nál, ezért gondoltam, hogy hasonló lesz a minősége is a mesterséges intelligencia támogatásával.U.i.: azért visszanézve az S7 fotóit a neten, a felhős képekkel és a zöldekkel ugyanúgy meggyűlt a baja, mint a note5-nek.
-
törölt tag
Valaki akinek van esetleg konkrét ajánlott tipus és tapasztalata?
Nem 10 évvel ezelötti megsárgult emlékekre gondolok
Biztosan van normális minőségi cucc is az ilyenekből.
Köszu előre is.
Ez pl kicsit jobban néz ki
[link]Külsö aksi kábellel nem érdekel.
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Hali!
Tapasztalat van, régebben használtam egyet Samsunghoz, az 4800 mAh-ként volt hirdetve, jó ha 1200-1500-at tudott. Szerintem itt sincs másképp. Illetve inkább ajánlanék egy Xiaomi Powerbankot, ha gondod van a töltéssel, mert azok minőségiek és tényleg jók is. Gearbest vagy Banggod amit ajánlok vételre.
Xiaomi telefonokban általában nagy akksi van, jól vannak optimizálva akkuhasználat téren is, egy ilyen toktól undorítóan nézne ki a telefon és nem is keskeny tok, az biztos. Inkább egy powerbank. -
törölt tag
Sziasztok.
Ilyen vagy jobb akksi töltő házzal van vkinek tapasztalata?
[link]
Esetleg tudtok ajánlani? -
törölt tag
válasz
Ron Swanson
üzenetére
Másik telefonnal ki tudod próbálni, hogy jól működik e azokban?
Egy sim kártya bármikor képes meghibásodni, ha más telefonban elmegy az sms rögtön, csak ebben szarakodik, akkor lehetséges, hogy valami hálózati beállítás nem oké. Ha másokban is rossz, akkor szolgáltató, megmondod, hogy gyakran nincs térerő és lassan mennek át az sms-ek, cserélteted. -
válasz
Ron Swanson
üzenetére
Kártyacserét javasolnék.
Nálam 3 másodperc alatt kézbesítésre került az üzenet.
Fontos.
Ha hosszabb szöveget küldesz, ami több üzenetbe fér csak el, az szintén tarthat tovább.
-
-
-
törölt tag
válasz
Ron Swanson
üzenetére
A térerőddel minden rendben? A sim kártyád se régi?
-
Szerintetek mitől lehet az, hogy kb 30-40 másodperc után küldi el az SMS-eket? MIUI-n és custom romokon is.
-
Trailblazer
veterán
válasz
hargitomi
üzenetére
Ezzel a módszerrel root nélkül is agyon lehet ütni többek között ezt is. Véglegesen nem távolítja el, de legalább az adott user nem látja, nincs az applistában. Az imént távolítottam el így egy rakás bloatware-t, többek között a Google alkalmazást.
-
Fulár
senior tag
válasz
üzenetére
Ennek a cirkusznak valami adatvédelmi fasz korlátozás az oka.Elvileg majd ki lesz javítva és akkor már nem kell a régiókkal szarakodni!(Régebben sem kellett)Ha nem Indiaira állítod át akkor is megjelenik a témaáruház és nem is települ fel egy deka app sem!Ki kell barkóbázni,hogy mely régiók a jók mert van egy tonna!Az asszony sem Indiai régióra állította a Redmi 5 plusát és felesleges appok megjelenése nélkül megjelent neki a témaáruház.Sajnos nem tudom megkérdezni,hogy melyik az mert most melóban van.
Ha visszaállítod a régiót a téma-témák letöltése után a letöltött témáid természetesen megmaradnak!SztipitsA:A Google Play-nak nincs köze a régiókhoz!Simán működni kellene!Valami baj van nálad!Próbáld meg ezt
eáálítások-Telepített Alkalmazások.Itt keresd meg a Google Playt és nyomj rá a gyorsítótár törlésére.szükség esetén az adatok törlésére is!Ha az adatokat is törlöd akkor majd azt hiszem újra meg kell adnod a bejelentkezési adataidat! Ha így sem megy akkor majd írj újra és megpróbálunk kitalálni valamit!
Ja igen!Nyomhatnál a telónak egy ki majd bekapcsolást mielőtt bármibe is belekezdesz! -
batai15
félisten
Mi fog változni azzal hogy lesz hivatalos Los a telefonra?
Lehetséges hogy lesz végre fullosan portolt Google kamera vagy hasonló dolgok? -
Goose-T
veterán
Ilyen képeket lehet vele lőni. Ha te látványosan rosszabb képeket tudsz csinálni, akkor a telefonoddal lehet a gond.
-
törölt tag
Szóval ez a téma dolog anélkül nem oldható meg, hogy a régiót átállításra kerüljön és feltelepüljön pár nem kívánatos app? Elég tré megoldás ez így. Kérdés, ha utána a régió visszaállításra kerül, a már beállított téma megmarad, illetve a régióváltással feltett appok törlődnek? Nem az enyém a telefon, kollégámé, és nem nagyon szereti, ha tele van mindenféle hülye appal, amit esetleg törölni se lehet.

-
Fulár
senior tag
Facebook manager?Passz.....
Én Eu.dew miui 10 romon vagyok.Ott van lehetőség végleg eltüntetni az idegesítő értesítéseket amikor azok felbukkannak!Gyári romnál sajnos nem tudom!
Staker
eállitások-Témák.Amit ott a netes téma áruházban talász az nem elég?Szerintem van fönt egy pâr ezer darab!Ha gyári romon vagy inaktív a téma áruház de ha régiót váltasz a telón akkor egyből megjelenik!Hogy pontosan melyik menüpontban van a régió állítás azt nem tudom mert az én Dev.Romomban ilyen lehetőség nincs. -
törölt tag
Hali.
Note 5 re témákat hol lehet találni? Van pár app ami ezekkel foglalkozik, de elég gagyik. -
M0RGI
őstag
Sziasztok!
Mi az a Facebook manager? Van amikor egyedül, van amikor a play-el együtt megjelenik és appokat frissít. Hogy lehet kikapcsolni?
Ugyanúgy szeretném kikapcsolni a MiCloud készülékkeresésre való állandó figyelmeztetést. Nincs MiCloudom nem is akarom, nincs bekapcsolva a keresés és mégis baxtat vele. -
Fulár
senior tag
válasz
peestee83
üzenetére
Nem támogatja?Nálad lesz valami gebasz.Nâlam is Win 10 van.Rádugom és kész.Még egyetlen olyan eszközzel sem találkoztam amit ne ismert volna föl azonnal!Többek között a Redmi Note 4-et és Note 5-öt is!Biztosan nâlad van a hiba de,hogy mi azt látatlanban képtelenség megmondani!Nêzd meg az Ezközkezelőben,hogy mit mutat ha rá van dugva a készülék!
Beâllítások-Rendszer-Biztonsági Mentés-Mentés az Ezközre-Ezt a Mentés a Miui-Backup mappába rakja.Ezt kimásolhatod a számítógépre! De!Ez a mentési módszer az Android 8 biztonsági korlâtozâsai miatt bassza lementeni a tartalmak bő 75 százalékát!Régen még okés volt de sajnos már nem!Viszont a Micloud mentés pöpec!Ahhoz net kapcsolat kell és a felhőbe menti a dolgaidat!De frankó elment és szükség esetén visszaállít mindent!
Laca0
em tudom.....Kollégáim Galaxy S7 és S8-âval,illetve egy Iphon X-el összehasnonlíva sem marad szégyenben!Remélhetőleg nem nálad van valami gond. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 26
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Programozás topic
- Metal topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- GAMER PC! Intel Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 750w Gold!
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játákok garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

miui users have encrypted data)

ixel2mod-Arnova8g2

)
eáálítások-Telepített Alkalmazások.Itt keresd meg a Google Playt és nyomj rá a gyorsítótár törlésére.szükség esetén az adatok törlésére is!Ha az adatokat is törlöd akkor majd azt hiszem újra meg kell adnod a bejelentkezési adataidat! Ha így sem megy akkor majd írj újra és megpróbálunk kitalálni valamit!