- Folytatást kapott a Nubia különleges, zenei mobilja
- Yettel topik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Kikapcsolva is megtalálható a OnePlus 13
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apple iPhone SE januárban? Lassan a testtel!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
danee32
újonc
Sziasztok!
Folyamatosan lecsatlakozik a Wi-Fi-ről, (fél-másfél percenként) amikor pedig vissza fel rá, ezt az üzenetet dobja ki: Ez a Wi-Fi-hálózat nem ad internet-hozzáférést.
A házban csak ezzel az eszközzel van ilyen probléma, minden más eszközön tökéletesen működik a wifi, tehát a routerrel nem lehet baj szerintem, de mégis csak itthon történik ez, kolis vagyok, ott nem, és más hálózatokon sem. Mikor megvettem a telefont eleinte nem volt ilyen probléma vele.
Mitől lehet ez, mit lehet tenni ellene?
Router/telefon újraindítás; próbáltam
Hálózat jelszavának elfelejtése; próbáltam
Repülőgépmód ki-be; próbáltam
IPv6 kikapcsolása (neten olvastam, volt akiknek bevált); próbáltam
De nem segített semmi. Állítólag a gyári visszaállítás sem segítene.
Előre is köszönöm szépen a válaszokat! -
MODERÁTOR
-
batai15
félisten
válasz Graphics #11062 üzenetére
És akkor mivan? Azt hiszitek nem tudom hogy profit lenyeg? Azt hiszitek csak ti vagytok a nagy marketingesek?
Különbség van a között hogy odafigyelunk a userre vagy pl az Apple féle szemlélet. Hátrébb az agarakkal, mert csak az igazságot írtam le. A xiaomi is be fog kurvulni csak idő kérdése.
Lásd booloader unlock mizéria, arb, stb.[ Szerkesztve ]
-
blod001
tag
válasz Graphics #5057 üzenetére
5D Curved Shield 100% Temper Glass
Ebből melyik verziót kell rendelni? Redmi Note 5 Pro vagy Redmi 5?
-
-
-
Fulár
senior tag
válasz Graphics #5177 üzenetére
Megerősítem!Ugyanilyen üveget pattintottam föl!Zéró levegő!Tökéletes tapadás!Ez számomra megváltás a Note 4-hez képest mert arra mindegy mit tettem és,hogyan állandóan okádék levegős volt.
Batai15:Ezdés közben bluetooth fülessel használom 1-másfél órát!Nem tapasztaltam hibát ugyanezzel a rommal!(nevesincs hamisított Xiaomi klón füles illetve egy Energy Sport max-al is okés!
[ Szerkesztve ]
-
roti86
őstag
válasz Graphics #5057 üzenetére
Szilikontokkal megférnek egymás mellett? Nem nyomja fel a szélét?? Az értesítési lednek is ki van vágva a helye?
Ui.: szerintem ne cserélgessétek a romot a telefonon. Az évek folyamán megtanultam, hogy egyik custom rom sem jobb, mint a gyári, mindegyiknek van valami hibája. Inkább megvárom a hivatalos miui frissítéseket. Addig elvagyok a 9.5.14.0-val. Az üzemidővel sincs semmi baj, nálam 3 napot elmegy 8 óra kijelzőidővel.
-
MODERÁTOR
-
Terentius
őstag
válasz Graphics #3955 üzenetére
Hadd kérdezze meg. A böngésző nem szerves része a miuinak? Én is áttértem operára mert ajánlott a tok hogy kevesebb aksit fogyaszt azonban Ezt nem nagyon vettem észre Mindenesetre az hogy a könyvjelzőket el tudom menteni pozitív dolog. Mivel Facebook ot Nem telepítettem mert fölöslegesen hogy aztán az erőforrásokat ezért böngészőből nyitom meg és egy kicsit butább az operának a Facebook kliens mint a gyárinak.
[ Szerkesztve ]
OnePlus 12 16/512
-
Headless
őstag
válasz Graphics #3949 üzenetére
Hogy utálom a gyári fájlkezelőket. Annyira használhatatlan, tegnap pl. az jött elő, hogy ha felül akarsz írni mappákat, akkor annyiszor kérdezi ahányszor akar felülírni valamit, nincs opció rá, hogy minden esetben felulir.
BL nyitással már törlődik minden, legalábbis a miunlock szerint, mivel figyelmeztet ra. Egy 5 másodperces késleltető keretében.
LEDE - R3G/DIR860l -> https://tinyurl.hu/Ntkb/
-
MODERÁTOR
-
psg5
veterán
-
-
MODERÁTOR
-
blaca83
őstag
válasz Graphics #2366 üzenetére
Köszi!
@2369 pilu01
Köszi neked is a választ, igazából egy játék ami fontos lenne és biztosan folytatható onnan ahonnét abbahagytam. Számítógéppel összekacsolva remélem meg tudom majd oldani.A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
hevizms
addikt
válasz Graphics #2066 üzenetére
Nem erre gondoltam.Persze hogy tudom mi a lényege az automata fényerőnek. Amit én kérdeztem,azt akár nevezhetnem kalibrálásnak is.Magyarul hogy amire gyárilag belövik az érzékelőt,azon kicsit lehet e feljebb állítani ? Szobában ha bekapcsolom,olyan sotetre veszi le hogy az használhatatlan.Legalabbis az én szememmel.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
dragonfx
veterán
válasz Graphics #1022 üzenetére
neked a kínai verzio van?
itt azt írja mindenki 1.5-2 napokat elvisz.akkor ezek szerint tied nem?abba más akksi van?
mondjuk elég aktív használattal ez az idő nekem is furi lenne.ok gazdaságosabb s636 mint az s625 dehát na akkor is....
ha nem nyomkodom 0-24 nekem is elvan 1 napig nohonnal az rn2.na csak szerint ő is azért kérdezi mivel teso rn2 tulaj, én úgy emlékszem nálam is csak a custom miuihu után lehetett a ledet állítani ennyire széles körben. nekem irtora bejöna világoskék és a rózsaszín. és töltés közbe is átáll villogásra.és mindenre más szín van beállítva értelemszerűen a legfrissebb esemény színe villog mindig.
[ Szerkesztve ]
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
wolfman
veterán
válasz Graphics #1020 üzenetére
Igen, én ezt értem, csak a sok elégedettség mellett had legyen már olyan is, ami felhívja a figyelmét egy erre tévedőnek (mert ugye ez nem egy zárt topik), hogy ha akar venni, akkor ezzel számoljon.
Itt akkor valami olyasmi lehet, hogy frissítették a Xiaomi hardveres környezetét, újítgattak, most jön egy 2018-as hullámos készülék sorozat különböző neveken, minimális különbségekkel, de az alap áramkörük valahol ugyan az- Ebben az áramkörben hogy úgy alakult, hogy bug-os az értesítő LED vezérlése (hardveres, ha már patch-ek se segítenek), de mivel további pénzbe kerülne kijavítani, a fejlesztéseket meg már lezárták erre az "évadra", így marad ilyen szar ez a része! A következő már lehet jó lesz megint. Ez így már logikusabb és érthetőbb, mint az, hogy egyszer volt, aztán meg kiszedjük, de a nagy marketing gépezet részéről el tudnám képzelni, ezért is mondtam.
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos fejegységek
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Elektromos autók - motorok
- Folytatást kapott a Nubia különleges, zenei mobilja
- Xbox tulajok OFF topicja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Yettel topik
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 9 Mobiltelefon, Dual SIM, 4/128GB, 4G, Kártyafüggetlen
- Samsung S21 5G 8/128 GB Snapdragon 888 erősebb verzió Töltővel tok(garanciával) Foxpost az árban !!!
- Apple Iphone XS 64GB kártyafüggetlen!
- Google Pixel 8 - 256GB - 8GB RAM - Hazel - Garancia
- Apple iPhone 13 Pro 512GB Graphite black Független, karcmentes, üvegfólia, magsafe tok, kábel 512 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest