- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- A HMD visszalép az USA piacáról
- iOS alkalmazások
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pici
tag
válasz
Remiel #13187 üzenetére
Engem nemrég a Mi Fit 3.4.7-es frissítése szivatott meg így. Napközben, mikor be volt kapcsolva a BT összehozott egy jó 6 órás "CPU teljes használatot". Reggel levettem töltőről, délre lement 18%-ra.
Nézd meg az akkustatban mi mennyit használ, valami tuti nem engedi alvásba a telefont. -
-
-
-
-
dioka7
senior tag
Szia, ez szvsz nem off. Egyszerű. Klónozza az appot. 2 viber lesz a telefonon és regelje be a másik számával a másodikat. Ha jól értem amit írsz, akkor ez megoldás lehet. Beállítások->telepített alkalmazások->(felül) klónozott alkalmazások->megkeresi a vibert, és átkapcsolja a kis kapcsolót. Ekkor a tel létrehoz egy klón appot és mehet a reg a másik számmal.
-
-
-
Pityu.
nagyúr
Olyan mint mikor a képernyőre ragasztják fel az érintő plexit,én inkább a ragasztás utáni leszedésre lennék kíváncsi,mert gondolom az uv fény szilárdítja azt a folyadékot ami végig terült.
#Sebhelyes
Fogsz egy normál kotont ráhúzod azt kész,csak kicsit csúszós lesz,meg ne ultra thin legyen
-
-
trebrona
nagyúr
-
-
-
-
-
nullpoint
őstag
Nem tudtam hogy a tech2 a mobilarénához tartozik.
Amúgy meg szoktak hülyeségeket mondani
Melyik rom az ami vállalhatóan megy?
Global meg eu rom is eléggé akadozós. Redmi 5plushoz viszonyítom. Egymás mellé téve is látható a döcögős működés.LineageOs elég kiforrott már?
#Sil_ver :
Nem fér ki hogy Prostatikus Vogon Jeltz? -
-
"Itthon nem kell várnod 2 hónapot a javításra, mert meg van határozva mennyi az a max amíg egy szervíz javítás címén ügyködhet, egyébként csere."
Tévedés. Törekedniük kell a leghamarabb történő javításra, de nincs max. javítási időtartam.
De pl. a Telenor 30 szervizben töltött nap után cserélni szokott. -
-
-
-
NemMo
őstag
Azt nem tudom, de akkor minek kellett megadni a számom, de amúgy logikus, hogy senki hiszen a postás hozza. Köszönöm az információt.
Az aksi időről 8óra 32 percnél járok és 41% áll az akkumulátor igencsak jó ez. Sokat dobott a fogyasztáson, hogy a helymeghatározást akkukimélőre állítottam.
Nem a note 4 kapott frissítést, hanem a 4x 6ról hetes droidra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest