- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
-
robi64
aktív tag
válasz
Henker2 #17793 üzenetére
Ahogy már ovastam az indiai verzió Android 7.1-el érkezett (nem kap frissitést) a Global pedig 8.1-el (kellene,hogy kapjon),na majd meglátjuk.
@ Henker2
Van téma MIUI 10-re (V10).
Pár link:Link,Link2,Link3.
Legjobb,hogy PC-in megkeresd a tetszett témát,majd a nevét bekopogod a Témák app keresőjébe és elfogadod,90% hogy megtalálod.Mégis jobb,mint hogy átállj indiai régióra vagy használj pld:MIUI ThemeMnager-t mert idővel visszaáll a gyári témára.
Mivel a globálon nem engedélyezi a letöltött témák telepitését. -
jUUh
addikt
válasz
Henker2 #17559 üzenetére
A technológiából fakadó eltérések miatt. A AMOLED panelek egyik nagy előnye, hogy képesek a fekete pixeleket kikapcsolni, ezzel tehát lényegesen kevesebbet fogyaszt egy ilyen AOD, mint nálunk tenné. Ha nálunk lenne ilyen funkció, a kijelző folyamatosan menne, szóval nagyon merülne.
Javítsatok ki ha tévedek.
-
jUUh
addikt
válasz
Henker2 #17555 üzenetére
Ha az Always on display-re gondolsz, akkor az az AMOLED kijelzők kiváltsága.
-
madrac
senior tag
válasz
Henker2 #17248 üzenetére
Még egyszer se tisztítottam, de még most se gáz. Azért választottam ezt mert szerintem hatalmas flash a szövet tok, és nem csúszik. Ha annyira vészes lenne, szerintem szappanos vizes körömkefével gyorsan megoldható.
(#17249) kerobi: inkább csak marketing szerintem. Ha jól emlékszem az 5D-snek még jobban görbült a széle is. Ami furcsa még, hogy nincs kivágva az összes szenzor helye csak a hangszóróé és a tőle jobbra lévő kör alakú valami. A többi fedett, csak átlátszó...
-
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Henker2 #17190 üzenetére
Root nem kell hogy felrakd a TWRP-t. A Bootloadert kell kinyitni a Miflash Unlockal.
Utána TWRP felrak ( összefoglaló) és enjoy.Azt nem tudom , hogy a módosított TWRP által használt camera2api opció hogy csinálja a háttérben , root vagy root nélkül.
De a rootolas is megvan gyorsan , Magisk - t felrakod szintén TWRP alól. Ennyi. -
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Henker2 #15168 üzenetére
1: Root kell hozzá és Titanium Backup.
(2: Esetleg a gyári mentes és visszaállítás opcion belül a mentés eszközre lehetőség, ezt kimasolni fajlkezelovel valahova és a másik telefonon restoret nyomni ugyanitt ebből a fajból , de ki tudja , hogy az a telefon felismeri e... Vagy le tudja kezelni egyáltalán
3: biztonsági mentés a gugli drivera )
Vagy ha valaki tud más megoldást írja meg
-
-
-
-
válasz
Henker2 #8648 üzenetére
Van sokféle én pl ezt vettem meg ugyan ilyen van a Mix2s telómon is!
juve600 : nagyon jó teló a N7+ én az helyett vettem ezt a Note5.öt, az eladás oka kizárólag az vot, hogy ott twrp és root ot el lehet felejteni! És az A2. nem drága? Közel 100.e a 4/64.es verzió, és microSD.t nem tehetsz bele, és sok embernek kevés az a kb 50.giga tárhely, a 6/128.as pedig 130.e szóval annyira nem is drága az a N7+, én 100.ért adtam el, rengeteg kiegészítővel mikrokarc mentesen 3.hónaposan.
-
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Henker2 #7895 üzenetére
Én úgy tudom adatvédelmi okokból maradt ki ez az opció, így ezt nem nevezném hibának. Orosz régió-ra átállítod,órát beállítod és kész is. Nekem pl az egyik nem dobálja a reklámokat (szerintem ez is el fogja majd kezdeni egy frissítés által) a másik igen, de azt is csak a fájlkezelőbe és WIFI kapcsolat alatt. Engem spec nem zavar és amúgy is ES-t használok...Érdekes módon mobilnettel viszont reklám mentes a reklámdobálós verzió is.
-
Remiel
őstag
-
törölt tag
válasz
Henker2 #6947 üzenetére
Havernak Nilkin Flip tokot rendeltem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest