- Realme GT 2 - aláírjuk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
nagyúr
válasz
indigo #25729 üzenetére
Ha most is custom recovery van fent akkor a recovery-ből simán felpattinthatod: letöltöd telefonra a TWRP .img file-t - restart recovery-be - install - install image - betallózod a TWRP .img-t és kiválasztod hogy a recovery-re flash-elje és restart - recovery-be.
Vagy mindenképp meg kell ezt is oldani? Mert szerintem hiányohat a driver, amit meg az ablak alapján olyan Win-re kell felpaszírozni amihez kell a driveraláírások kikapcsolása. Összefoglalóban le van írva. -
banda1981
aktív tag
válasz
indigo #25723 üzenetére
Itt találsz frissebbet.......
https://dl.twrp.me/whyred/
Az android 10 miatt lehet hogy kellene(én feltenném)!
Android váltásnál nem elég a Wipeolás,legalábbis nekem sosem volt úgy jó!
Format datára kell menni,én már csak igy teszek fel romot magamnak kb 1.5 éve,ha előre,ha hátra lépek az androidok között!
Persze ez mindent töröl a Belső tárhelyröl! -
válasz
indigo #10268 üzenetére
Nem csak nálunk jelenti azt a fastboot ROM, amit, hanem mindenhol.
Ennél a készüléknél és általában a Xiaomiknál. A hangerő lefelé + bekapcs. gombbal tehető a készülék fastboot módba (talán kell hozzá nyitott BL), és így egy esetleges bootloopba futásnál gépre kötve, fastboot ROM-mal frissítheted, visszahozhatod az életbe.
-
juve600
nagyúr
válasz
indigo #10265 üzenetére
szerintem ne állj neki
Frissítések:
Amennyiben a készülék nem gyári rommal érkezik hozzánk, (különböző magyarított bolti romok) abban az esetben azok nem frissíthetőek. Frissítést kizárólag a hivatalos stable és developer romok kapnak, illetve a xiaomi.eu által közzétettek. Azonban az eu-s romok használatához nyitott bootloaderrel kell rendelkeznünk.Global romverziók váltása oda-vissza (stable-developer):
Beépített updater (frissítés) alkalmazással lehetséges, kivéve, ha downgrade-elni szeretnénk. Minden adat elvész, előtte mentés ajánlott. Recovery romok letöltő linkjei lentebb. -
Első körben valami számlás forrás kellene, de lassan feladom, mert kb. minden GSM boltot megkerestem akit találtam.
trebrona: Tehát igazából csak "presztízs" kérdés csináltak a Type-Cből? Kár, pedig kétség kívül vannak előnyei, kábelek terén meg kb. már lassan olcsóbb a C, mint a régi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Elektromos autók - motorok
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G - 128 GB - fekete - (130)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2289, 90% Akkumulátor
- Apple iPhone 8 Plus - 64 GB - rozé arany (134)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2288
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest