- VoLTE/VoWiFi
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
dioka7
senior tag
Szia,
a nillkin jó, ilyen lesz, ha felrakod.
[kép1]
[kép2]
[kép3]Az üveg és a tok közt van 2-3 mm ami védtelen, illetve a kerekítés miatt ha nem vagy ügyes, akkor levegős lehet, sokan emiatt a fekete/fehér szélű üvegeket ajánlják, de kinek a pap, kinek a paplan. Nekem az nem kellene.
Megérkezett a korábban egy kolléga által említett IPAKY tok. Mindenhol méretpontos, kivágások, gombok, minden a helyén. Annyi ami említésre méltó, hogy brutál vastag, kb 2,5-3 mm, tehát ennyit növel a telefonon, de cserébe ha leesik, tutira megvédi a készülék házát. Oldalt a kijelző fölé nyúlik így ha sík felületen pofára rakjuk, a kijelző nem ér le. Hátul a kamera kiemelkedését síkba hozza, talán a kamera fölé is emelkedik 0,5-1mm-el.
[kép1]
[kép2]
[kép3]
[kép4] -
dioka7
senior tag
Szia,
én ebben a topikban olvasgattam és ezután úgy döntöttem, hogy semmiképpen nem utalok előre. Sokan megjárták már velük. Megrendeltem tegnap tőlük, de utánvéttel és nem remélek túl sokat tőlük, még visszaigazolás sem jött ma. Ha lesz az eustockon azonnal visszamondom és már rendelem is. 2db-ot
Ha meg megjön, akkor minden OK
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ SAMSUNG Galaxy Z Fold 7 256GB / 512GB / 1TB
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest