- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gloob
addikt
-
micafighter
nagyúr
válasz
ro3000 #14089 üzenetére
Kilóg, de nem jelent gondot, engem nem zavar. Tokbol ki be nem zavar, pedig van egy pár tokom és próbálgattam.
(#14090) holozis_HUN: ez se gond. Van olyan micro usb kábelem a telohoz amit bármelyik oldalról be lehet dugni ahogy a type-c csatlakozót, nagyon szeretem de ez a mágnes se rosszabb, sőt a mágnes magától a helyére pattan megfelelően. Ugyhogy szvsz a mágnes jobb mint a type c
-
iff
senior tag
válasz
ro3000 #13280 üzenetére
Rengeteg kamera app-ot kipróbáltam, és mindegyiknél (nálam) a fehéregyensúllyal van gondom. Ha alap beállításon van, akkor barnás-sárgás lesz a kép, ahol napfény van, ha Incandescent állítom, eléggé hideg (kékebb) egyszerűen a színhűséget nem tudom beállítani.
Csak nálam van ez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Microsoft Outlook topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Filmvilág
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nintendo Switch 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-roller topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest