- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz
jimmy5 #37771 üzenetére
Ez a mido topikja, nem a kenzo-é, annak is van topikja itt de nem követem (sose követtem). Nem csak az Android régi ott már.. Az egy még ennél is régebbi készülék. Kétlem, hogy van rá olyan ROM ami rendes aláírással rendelkezik mert anélkül esély nincs átmenni a PlayIntegrity API check-en (Magisk és bármi trükközés mellett SE). Kérdezd a topikjában meg nézz szét itt, hátha van valamiből még build ami 2024 június utáni.. akkor kezdte a Google ellenőrizni a "ROM aláírást" (pontosabban Május legvégén).. bár én semmit nem nagyon látok már..
-
crok
Topikgazda
válasz
jimmy5 #35144 üzenetére
Van de az bőven milliószor bonyolultabb.
Szerintem csak elveszett/sérült a /persist.. remélhetőleg nem az EFS.
Vagy lehalt az EFS.. biztos nem csináltál TWRP-ben arról a partícióról mentést?Amúgy a MiFlash csak idő kérdése alapvetően, alapvetően nagy vonalakban:
Összes ujjlenyomat/PIN/minta eltávolítása
TWRP mentés
belső memória tartalmának mentése TWRP-ből MTP-n/USB OTG-n/microSD-n
MiFlash + MIUI feltesz
TWRP adb-vel visszatesz
belső memória tartalmának visszamásolása TWRP-ből MTP-n/USB OTG-n/microSD-n
ROM visszaállítás
profit -
crok
Topikgazda
válasz
jimmy5 #35141 üzenetére
Mi 6 topikba nem is írtál..? Vagy az Android szakmaiba..?
Nem 02:00:00:00:00:01 az a MAC?
Akkor szokott ilyen marhaság előjönni mikor nem tud NV-ből adatot felszedni.
Ekkor általában a QCOM-os ROM-ok a /data/misc/wifi/WCNSS_qcom_cfg.ini file-ból az Intf0MacAddress=XXXXXXXXXXXXértéket veszik fel mint MA
C.
IMEI-k látszanak? BT MAC látszik rendesen? Baseband verziót látsz vagy unknown?
QCN mentésed / TWRP-ből EFS mentésed van?
Egy hozzá való stabil MIUI-ból való firmware-t flash-elj már utána..
Vagy kezdd elölről és MiFlash-el tolj rá egy fastboot ROM-ot
aztán vissza a TWRP-t majd a Xiaomi.EU.Ja, meg ez itt vastagon offtopik
-
crok
Topikgazda
válasz
jimmy5 #34614 üzenetére
Ebben a folyamban nézd meg ezt a hozzászólást mert ez nekik megoldotta.
Meg off mert még csak nem is Mido.
Esteleg a hálózatot (tesztelésig) állítsd át GSM-re.
Xiaomi aktiváció app-nak adj meg minden jogot.
Angol nyelvre állítva a telefont se megy? Az szokott ilyet csinálni.
Meg a Find my device-t kikapcsolva is szokott utána menni. -
crok
Topikgazda
válasz
jimmy5 #34038 üzenetére
Sivesen. Szivas.. Ali-t ugy bongeszem barmit akarok venni, hogy az kerul be a lehettseges megrenedelek koze ahonnan lehetoleg nagyon sokat rendeltek mar, aztan sorrendet allitok: ahol sok a jo ertekeles, ahol a kiszallitott dolgok fotoi jobbak azt elobbre veszem. Az ara csak ezek utan szempont.
-
crok
Topikgazda
válasz
jimmy5 #34033 üzenetére
Ezt így senki 100% pontosan meg nem mondja neked távolról ráolvasással hogy az elektronika rossz vagy az egész akku kamu. De mivel ennek kivesz betesz módon kellene működnie (nem, nem kell batterystatbin-t törölgetni, humbug, max egy kikapcsolt teljes feltöltés) így én azt mondom vedd fel a kapcsolatot az eladóval.
-
crok
Topikgazda
válasz
jimmy5 #34031 üzenetére
Az nem normális hogy az elméleti fél töltésnél kikapcsol a készülék. Ha lemerül akkor leáll, előtte figyelmeztet, etc.. de nem huss kikapcsolódik maga a készülék. Ha kisebb a kapacitása mint ami rá van írva / az IC-ben tárolva van az akkuban akkor az pont ilyen lesz mint amit leírsz. Az Original =\= Genuine vagy OEM, szinte sose.
-
crok
Topikgazda
válasz
jimmy5 #31877 üzenetére
HIvatalos Xiaomi.EU ROM már rég nincs is Mido-ra, nemhogy mai..
az utolsó dev a 9.1.3 volt.. szóval vagy nem Mido-ról beszélsz
vagy egy portolt/tákolt ROM-ot használsz..?Van ilyen file-od? /etc/sysconfig/nexus.xml - Ne legyen.
Build.prop:
A ro.product.model ne legyen “Pixel” vagy hasonló
A ro.product.brand ne legyen "Google" vagy hasonló
A ro.product.manufacturer ne legyen "Google" vagy hasonló
A ro.opa.eligible_device nem is kellene létezzen (főleg ne legyen true)Valamint ne használj olyan Magisk modult ami pont ezt patkolja meg..
Ha nem ez akkor nem tudom,
kérdezd meg a ROM megfelelő kommunikációs csatornáján. -
crok
Topikgazda
-
crok
Topikgazda
válasz
jimmy5 #31856 üzenetére
Kereshettél volna az XDA thread-jében a Havoc-nak : D
Első találat "fingerprint"-re:I can not add my fingerprint, an error appears at the end of the process.
Edit: I installed the correct firmware and it worked again.
Itt a firmware az nyitó hozzászólásban amúgy, TWRP-ből simán fel kell tolni.
-
kelly416
veterán
válasz
jimmy5 #19231 üzenetére
Nyugi, nem vettem volna magamra egyébként sem.
Úgy általában mindenkinek:
Most kellett töltőre tennem a telefonom (mert az utolsó 10%-ot szánt szándékkal lejátszottam róla) dec.21 reggel 6 óta 5:20 SOT-tal. Kevés telefonálás volt benne, szabadságon vagyok, és a családdal töltöm az időmet. Ez most relatíve jónak számít amúgy? Új rom, a szabi miatt teljesen más felhasználási szokások, nincs összehasonlítási alapom. -
crok
Topikgazda
válasz
jimmy5 #16918 üzenetére
Az lesz a gond amit írtam, az OREO még nem kezeli jól a kerneleket se, se a crypt-et.. amúgy a jelszó a default_password volt, csak nem tudja mount-olni a /data-t.. az volt a baja - by XDA
(Bocs, én az elején el is felejtettem, hogy Oreo-t akarsz felpaszírozni.. ezen elsiklottam)
-
helixP
nagyúr
válasz
jimmy5 #16877 üzenetére
Ezt végül kipróbáltad?
DarthFader-nek is jó lehet. Nekem ilyen módon eddig mindig ment. -
crok
Topikgazda
válasz
jimmy5 #16877 üzenetére
Kell az aláhúzás is, persze.
Tényleg ezért kérdeztem hogy PIN vagy pass, mert ha pass akkor van teljes billentyűzet, ha PIN akkor csak numerikus. Lehet végig rosszul próbálkoztál? Ebben a témában a legelső hozzászólásaid közt azt láttam, hogy " Az Android indításához irja be jelszavát " - neked ezt írta a telefon, nem PIN hanem jelszó.
-
Black_Raven
veterán
válasz
jimmy5 #16871 üzenetére
Az ujjlenyomat+pinből kéri a pint. Hogy lehet ezt kikapcsolni? Mert én beirom a Pint, de flash után, újrainditás után is csinálja. Pedig töröltem az ujjlenyomat+pin kérést, töröltem a 2 google fiókomat, és a TWRPbe lépésnél is kéri, különben ugrik az external. Én tudom a Pint, de hogyan lehet kikapcsolni végleg.?
-
-
crok
Topikgazda
válasz
jimmy5 #16861 üzenetére
Egyetlen félrevezető dologról tudok még, amikor nem tudja mount-olni a /data partíciót, mert pl. sérült. (Ha nem tudja a rendszer mount-olni akkor automatikusan úgy veszi hogy encrypted és kéri a jelszót, nem nézi hogy mi miatt nem tudta mount-olni, csak feltételezi, hogy azért és megpróbálja jelszóval mount-olni) de azt mondod hogy törölted a file-okat amiket leírtam márpedig akkor a /data elérhető kell legyen. Szóval, RedWolf, Mount, Data mellett van-e pipa? Ha nincs akkor rákattintasz akkor fel tudja mount-olni vagy valami hibát dob? Formázd meg a Wipe-ban levő Format Data-val.
-
crok
Topikgazda
válasz
jimmy5 #16858 üzenetére
Akkor kapcsold ki és vissza, ha az se akkor marad amit írtam, hogy van még file ami fentmaradt vagy marad az USB OTG és a minden wipe (de pl. erre se lenne szükség, internal-ba teszed a ROM-ot és onnan installálod, előtte meg advanced wipe, ott meg ART, data, system.. a többit csinálja majd az installer.
-
crok
Topikgazda
válasz
jimmy5 #16856 üzenetére
Egészen biztos hogy valamit fenthagytál. Rajtad kívül ezreknek megy.
De ha nem kár a telefonon levő app adatokért akkor USB OTG-ről vagy adb sideload-al teszel fel egy ROM-ot és előtte wipe-olod a /data-t is (fact. reset) akkor biztosan megsemmisül.. de ennyi erővel kérheted a (rossz) PIN beírása után is hogy fact. reset.
Vagy.. Red Wolf van fent? Red Wolfban Advanced menü, aztán Special actions majd ott kapcsold be az első kettőt (Disably DM-Verity és Disable Forced Encryption) aztán restart.
-
crok
Topikgazda
-
kriszpontaz
veterán
Ha gyárit akarsz, akkor innen ajánlott:
[link]
Kb. 11.000.- Ft + szállítás (9$ EU Express, EU Warehouse).
Egyben érdemes, kerettel együtt venni, akkor simán csak átülteted az alkatrészeket és nem kell szívnod vele.
Az Aliexpress-en árult kijelzőknek mindig van valami kicsi nyűgje, valamint általában mind Tianma panel.
Nem mondom hogy mind rossz, de oda kell figyelni. Ott megkaphatod 6-8000 körül is. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Megújult a PROHARDVER!
- Építő/felújító topik
- Cyberpunk 2077
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Légies iPhone halvány színei
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy ruhás topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest