Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Macrodroid
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
GazRic
senior tag
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
pzstm
titán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
mobile.HD akkor...igaz fizetős de játszik mindent. Viszont a play-to funkcióval ugyebár DLNA-n viszel át adatot, az pedig a külön megnyitott feliratfájlt sajnos nem viszi át ;(
-
pzstm
titán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Gyári Videó app, multimedia8, mobile.HD lejátszó akár...
-
Def26
félisten
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Szerintem ő surface -en csinálta ezt, nem?

-
bulikavagyok
nagyúr
Angol Windows van a gépemen, de a régiót most állítottam át magyarról US-re. Xbox-hoz nem nyúltam, elvileg angol(576)
Videót szeretnék lejátszani, korábban ezt írtad: "Win 8.1-en elindítod az mkv filmet, charm bar devices, play, Xbox One...és tádám"
Milyen lejátszóval kell elindítani a filmet? Mert azt írja nekem, hogy csak a Win Áruházból való alkalmazásokkal lehet lejátszást elindítani.
-
pzstm
titán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
van valami régiód ami németre van állítva......Xbox mondjuk? vagy nem is tudom mi....Windowsod?

-
pzstm
titán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Windows 8.1-ben region szót kezd begépelni, és ott régiót állítsd hun-ról US-re akkor

-
pzstm
titán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
nem vagyok Win8 gépnél, este térjünk rá vissza akár privátban

Store forintban vagy USD-ben írja ki az appok árait?
-
pzstm
titán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
régiódat állítsd USA-ra esetleg...illetve ne csak az ajánlott legyen bepipálva...
-
Def26
félisten
Astro gaming a30/a40 headset -eket próbálta valaki? Megy rendesen xbox one -on?
-
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Adj egy emailt es eljuldom neked az apk t....
Szerk : jah ez nem android...akkor bocs
Winphot ne vegyél
-
bulikavagyok
nagyúr
Nekem még mindig nem sikerült letölteni. Volt 2szer fél óra telefonos csevegésem az MS Magyarországgal, de kötik az ebet a karóhoz, miszerint azért nem tudom letölteni, mert nálunk még nincs hivatalosan One.

Megnézné valaki, hogy erre a linkre kattintva, feldobja-e az áruház(nem weblapon) a letöltési lehetőséget?
Köszi előre is! -
pzstm
titán
Frissült az Xbox One Smartglass app WP8-on és Win 8.1-on. changelogot még nem találtam, gondolom general improvements and bug fixes

-
Mister_X
nagyúr
válasz
Algotis
üzenetére
Volt valami Tiger Woodsos golfos-bunyós-asszonnyal perelkedős játék

@Def26: azok után, hogy a fejlesztők is elismerték, hogy az NBA Live egy máglyára való fekáliakupac, pénzt nem adnék érte. 2K14-et kell venni és mindenki boldog lesz.
#5775: van az EA-féle NBA Live. Na, azt olyan messziről kell kerülni, amilyenről csak lehet. A 2K Sports NBA 2K14-ét kell megvenni.
-
pzstm
titán
Kipróbáltam Fifa14 demot, és én ugyan totál nem vagyok fifás de ez tényleg elég jó lett

-
Ma visszamondtam a ps4 rendelésem t-homnál. Megnéztem a játék kínálatot és rájöttem, hogy inkább one.
Az is hozzájárult, hogy a gyermekeim is azt mondták nem kell nekik.
Inkább maradjon a 360...
Pedig abból akartam one t venni.
A kinectet eladom, meg a sok játékot. Ennyivel is előrébb leszek. Remélem karácsony előtt lesz vhol, nincs kedvem Bécsbe utazni érte.Szerk: gta 5 lesz one-ra?
Ez miatt marad meg a 360 főleg. -
boost
veterán
válasz
L_YKing
üzenetére
Amire te gondolsz az az, hogy egy részük az XBO-knak hibás, el van cs´szva egy fogaskerék. ezért mikor betesznek egy lemezt, az daráló hangot ad, majd kiadja. Ha ilyen XBO-t veszel, azt az MS ingyen javítja, és egy ingyen játékot is választhatsz kárpótlásul. De a játéklemezeket nem teszi tönkre.
-
L_YKing
addikt
Mennyire lehet igaz az , hogy "darálják a lemezt" a oneok?

-
Def26
félisten
gamer365.hu -n volt hírben. Ez történik, ha káromkodsz a kinect előtt. [link]
Nem igazán tudom, hogy ez jó vagy rossz dolog. -
pzstm
titán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Szerintem win 8.1 only

-
Zjunior
veterán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Mi a hiba?
Filmeket is lejátszik?
Mkv? -
Zjunior
veterán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Iphone?
Ipad?
Arra való csak.
Apropó filmet h tudok lejátszani, esetleg streamelni? -
bulikavagyok
nagyúr
Xbox One SmartGlass-al adódik némi problémám. Nem sikerült felraknom egyik gépemre se (egyik Win8, másik 8.1), illetve az áruházba sem látható, csak a X360-as verzió.
Van valakiknek ötlete, mi lehet a baj? -
WhiteWalker
nagyúr
Nem szabad ezt a fórumot olvasnom , nem állt szándékomban új gépet venni , de egyre inkább kedvet kapok hozzá és ez a Ti hibátok

-
Madwe
nagyúr
Kinekt akcentusteszt Indiaiak csinálták, tuti!

-
Zjunior
veterán
EA -ben most kurva nagyot csalódtam!

-
boost
veterán
válasz
Zjunior
üzenetére
PS4-es verzióban a fórumok szerint nem lehet, gondolom hasonló a helyzet az XBO-val is.
-
Zjunior
veterán
Basszus megvettem a masik controllert!
Hogy tudok Online ketten játszani Fifaban?? -
Madwe
nagyúr
válasz
Zjunior
üzenetére
A live-ot ha usara teszed kell gondolom egy címet megadni valahol, ha máshol nem a bankkártya adatok után... Fizetni addig nem tudsz míg nincs megadva, mert akkor már a taxot is hozzá kell csapja, uh vagy utána jön a lépés és akkor pl alaska-t adj meg, vagy már megadtál valahol valamit, s azt írd át olyanra ahol 0% az adó ha nem olyat adtál meg anno (de elvileg ilyenkor fizetéskor fel kéne tüntesse az adó mértékét...)
-
Zjunior
veterán
Amcsi storebol mennyi a jatek pontosan?dead rising 3
60$ ír+ tax!
Mennyi a tax?
15 ert.
Mert akkor megveszem lemezesen!
-
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Köszi

Megvannak mar toltom is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Telekom mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LEGO klub
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo T480S i5 8350U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Honor Magic5 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
- Dobozos Új HP OmniBook 5 Flip 2-in-1 érintőkijelzős laptop i5-1334U 16gb ram 512ssd Garancia
- Apple iPhone 16 Plus Pink 128GB használt karcmentes 94% akku (316 ciklus) 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

s egy muxolás egy 50 gigás bdrip esetében is pár perc max

Csak ezzel ugye egy baj van, nem tudom milyen játékot mire vegyek meg.

l.skywalker
IntelKiller7