Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamos87
tag
Valaki küldött már vissza javításra Elite Series 2 controllert? MIndent visszaküldött (kábel,dock,alkatrészek...) vagy csak a kontrollert?
-
Zsadi
őstag
-
Zsadi
őstag
High Speed HDMI kábel – 1080p 60 Hz, 4K 30 Hz, 3D és "deep color" (mély szín) színskála
A legmodernebb 2.1-es verzió számmal elérhető a 4K @ 120 Hz and 8K @ 120 Hz. A 2.1-el egy új HDMI kábel kategória jött létre, amit Ultra High Speed-nek hívnak (másnéven 48G), ami a kábel 48 GBit/s maximum sávszélességét mutatja.
-
HF77
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
egy mondat erejéig visszatérve a dologra...
annyi van ráírva hogy High Speed, így nem lettem okosabb hogy milyen kábel
-
l.skywalker
Topikgazda
-
Sziasztok!
Fontos kérdésem lenne. A géphez én gyakorta kapcsolok billentyűzetet, mert miért ne?
Illetve, próbáltam már egeret is, ez utóbbit eddig sikertelenül. Még a Zeus-t is elveszi tőle a gép, annyira fel sem fogja. Azt olvastam, hogy pl menüben nem működik, csak bizonyos speciális játékoknál, de én a gyári Egde böngészőben akarnám használni.Van erre valami mód?
Előre is köszönöm! -
cd930
senior tag
Sziasztok!
Hol / mennyiért lehet még új One kontrollert venni?
Pár hozzászólás alapján az újabb kontroller nam annyira kedvelt.. -
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Azt ígérik...
-
csuvicsuva
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Az végül kiderült már, hogy benne lesznek-e a DLC-k? Mert ez alapján a leírás alapján nem egyértelmű. (Nem olvasom az internetet, csak azt, ami nem is érdekel
) -
Gyuri09
tag
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék hogy Xbox one X konzollal rendelkezem, ha vásárolok USBs billentyűzetet egeret simán csak rádugom a gépre és működni fog vele? Természetesen azokban a játékokban használnám amik nyilván támogatják is. Gondolok itt pl warzone, cold war.....
-
-
Micsurin
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
58 dollár? Anyukájuk remélem csuklik. De akkor is kell...
-
l.skywalker
Topikgazda
Store frissítés érkezett [link]
Kereshetünk támogatott nyelvek szerint is, de ez még hiányos, azért érdemes időnként tesztelgetni
Ha valakinél már megjelent a frissítés, szívesen fogadunk minden beszámolót

-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Micsurin
üzenetére
Már azok vagyunk bocs.
https://v4futuresports.eu/
https://hunesz.hu/hu
https://mneb.hu/huAlig várom, hogy leigazoljunk valami sztárEsportolót aki úgy tud kattintani, hogy elájulsz

-
Micsurin
nagyúr
-
homerhamm
veterán
Kiváncsiságból elindítottam az Overpasst, és még
megy! Mikor szokott kikerülni? -
ρσгτσ
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Szerintem a stabilitás és a feljebb említett 5Ghz fontosabb. A többit általában hozni szokták a netek. Meg azért attól is függ, hogy milyen kommunikáció van beépítve az soc-ra (mellé), valamint milyen antennák. Pl. egy Xiaomi sokkal stabilabban hozza a Wifi -t, mint például egy Samsung. Ez is visszaköszön azért a SAR értékeknél is.
Én mondjuk főleg mobilneten tolom. Van amikor olyan helyen, ahol alacsonyabb a "vételi pálcikák" száma, de amúgy meg tökre stabilan jön a jel.
Wifi -n keresztül viszont nálam annyira nem frankó. Meg otthon annyira nem is szoktam erőltetni, mert alapjáraton is fix. 9 eszköz van rákövetve.
-
válasz
philoxenia
üzenetére
5 GHz wifi ajánlott és minimum 10 mbites internet.
Én a hétvégén játszottam egy 3/16 gigás tableten 50/5-ös internettel.
Teljesen jó volt a játék élmény, 5-10 percenként picit szét esett a kép, olyankor kiirta, hogy hálózati baja van, de a Wifi jel maximum volt, szóval inkább náluk volt a "hiba".
Ettől függetlenül másfél órát játszottam és teljesen jó volt! -
Seat18
tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
SZERINTEM nem korrekt amit a CP fronton csinálnak. Rendben, késtek, rendben vannak hibák. De, hogy ilyen büntetéseket szabnak ki rájuk az inkább hátráltató, mint célra vezető.
Egyértelműen dolgoznak rajta, biztosan ember feletti erővel, mindenhonnan csak a negativumokat emlegetik. Így nehéz dolgozni is.
Van elég bajuk rágja őket a felhasználó, média, most meg a versenyhivatal... -
philoxenia
MODERÁTOR
xCloud-hoz milyen netsebesség kell? Illetve mi a fontosabb, a fel, vagy a le sávszél?
Illetve hardverben van-e minimumkövetelmény? Proci/memória.
Ilyen tablettel próbáltam, wifin kapcsolódva 25/8-as mobilnethez, de nagyon lassú volt. -
RudY
addikt
válasz
AxBattler
üzenetére
4 pályázatot nyertek, amiből kb. semmi nem lett megvalósítva, kivéve talán a Cinematic Feel. (140 óra után legalábbis én nem tapasztaltam ezeket.)
"A City Creation nevű, komplex technológia segedelmével egy hatalmas, élő, valós időben játszható várost tudnak létrehozni, amit szabályok és MI irányítana, és lehetővé tenné a legmagasabb szintű nyílt világú játékélményt."
"A Seamless Multiplayer egy egyedi többjátékos mechanikát takar, amiben ellenfelek keresése, objektumok lecserélése, a játékkal kapcsolatos menedzselés, és különféle játékmódok kezelése szerepel."
"A harmadik pályázat az Animation Excellence, amivel még realisztikusabbá tehetik az animációkat egy nyílt világú játékban, míg a negyedik a Cinematic Feel, ami a még tökéletesebb átvezető videókat takarja."
A többi lengyel stúdió is morcoskodhat (jogosan), hogy "elvitték" előlük a brutális pénzmagot és sehol semmi. Pl. a The Medium fejlesztői, akik ennek ellenére mutatnak majd némi újítást.
Ezektől a pályázatoktól független volt az állami támogatás (3 évre), aminek a határideje 2020. december volt. Cirka 27 millió USD-t kaptak így:
Az egyszeri, vissza nem térítendő juttatás a teljes összeg 40-80%-át teheti ki, attól függően, hogy a megsegített stúdió mennyire osztja meg az iparral alkalmazott módszereit, ismereteit. A kérvényezők 120.000 dollártól 4.7 millió dollárig igényelhetnek támogatást, feltéve, hogy három éven belül befejezik a projektjüket. Előremutató kezdeményezés, reméljük a jövőben sok sikeres és újító játék születik majd a program eredményeként."Ilyen szempontok, vagyis tények alapján fölösleges más kiadók hibásan és problémásan kiadott alkotásaival összehasonlítani, mert ennél többről/másról van nagybaszó.
-
l.skywalker
Topikgazda
Borderlands film készül, és úgy néz ki nálunk fogjákj forgatni

News: Borderlands movie reportedly about to begin filming in Hungary -
-
AxBattler
félisten
válasz
l.skywalker
üzenetére
A többi stúdiót/projektet miért nem fogták tökön ugyanilyen vehemenciával?
Rémlik pár eset, amikor a végeredmény nem volt mérhető a trailer-ekben látottakkal...
oriic + balazs025
Így már más, akkor érthető!
-
HF77
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
köszi
-
l.skywalker
Topikgazda
A Lengyel Versenyügyi és Fogyasztóvédelmi hivatal is rászáll a CP2077 ügyre és mind a javítási mind a kommunikációs folyamatokat felügyelni fogja és abban az esetben, ha a CDPR elmulasztaná ezeket részlegesen vagy teljesen akár a teljes tavalyi bevételük 10%-ára is megbüntetheti a céget.
CD Projekt Red Will Be Penalized Upon Failure to Fix Cyberpunk 2077 -
l.skywalker
Topikgazda
Nekem nem rémlik, hogy pontosan milyen jelölés van rajta. A fő különbség az 1.4 és a 2.0 között, hogy a 2.0 nagyobb adatátviteli sebességre képes. Gyárilag One X-hez 2.0-ás kábel jár, a hivatalos oldal szerint az kell, hogy ráírva legyen, hogy "HDMI Premium Certified Cable".
Ha nem ilyened van, érdemes lecserélni egy 2.0-ásra.
Az Xbox One konzol beállítása -> 3. lépés
-
HF77
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
xbox one x és 4K tévéhez van kötve ami most lett vásárolva!
a konzolt 2 hónapja vettem itt a forumon, nem tudom hogy gyári hdmi van e hozzá(a kábelen van jelölés amúgy hogy milyen..?) -
l.skywalker
Topikgazda
Az egyemberes fejlesztésű Song of Iron c. játék készítője osztott meg újabb tartalmat a Twitteeren:
https://twitter.com/SongofIron/status/1347941040720728071A játék 2021 közepére van tervezve Xbox-ra és Steam-re.
Nekem tetszik a látvány, nem mondom, hogy nem volt még ilyen játék, de eddig szimpatikus.
-
l.skywalker
Topikgazda
A Gun media (Friday the 13th: The Game) új multiplayer horror játékon dolgozik:
Freitag der 13. Das Videospiel: Gun Media könnte an Halloween: Das Videospiel arbeiten (DE) -
HF77
őstag
üdv
fontos hogy milyen minőségű HDMI kábellel kötöm össze a konzolt? van különbség hogy pl HDMI 1.4 vagy HDMI 2.0? vagy hogy aranyozott? a géphez kapott is teljesen ok?
köszi

-
Bizsu1st
aktív tag
válasz
KonzolKartel
üzenetére
Hmmm, ez komoly... Viszont a tapasztalatom pont ennek az ellentéte, anno nekem pont az aceton mentes marta meg(már nem is emlékszem, hogy minek) valaminek a műanyag részét, az acetonost meg vígan használtam! Való igaz, hogy mindig figyelek arra, hogy a ténylegesen tisztítani kívánt részen kívül máshova ne kerüljön és soha nem áztatok vele semmit!
-
kalozhun100
őstag
válasz
KonzolKartel
üzenetére
70 fokos orvosi szeszt szoktam használni. Most van tthon annyi mint a szemét

-
raziel01
veterán
The little acre benne van gamepassban.
1 ora alatt vegigviheto a walkthrough - val es ingyen 1000 G
[link]Jopofa kis jatek egyebkent.
-
KonzolKartel
őstag
válasz
Bizsu1st
üzenetére
Inkább ne használjon senki semmiféle acetont nyomtatott áramkörre. Maximum kényszerből, de akkor is kellő körültekintéssel, figyelemmel. Áramkörök tisztítására az alkohol, denaturált szesz való.
Az aceton lebontja a műanyagot. -
törölt tag
Német store-ban Trine 4 lesz a GwG a Dead Rising helyett, így akinek az nincs meg, azt is behúzhatja.
-
ρσгτσ
addikt
-
mike1334
veterán
Na végre kipróbáltam a konzol streaminget a telómra...egész jó volt, imput lagot nem éreztem, szép is volt, igaz néhol "bekockásodott" a forza horizon 4, illetve tetrisezni akartam, de az nem támogatja a streaminget (wtf?). Egy biztos (illetve kettő), hosszú távon fárasztó kézben tartani a kontrollert és a telót is (kis tartó szirszarral játszottam), illetve a 6 col (ami az arányok miatt még annyi sincs) hosszú távon nem a legjobb megoldás a szememnek, ehhez kell sztem a legalább 10 col.
-
HellGreg
őstag
Használ valaki Thrustmaster Ferrari 458 kormányt? Az a problémám, hogy a Forza Motorsport 7-tel nem működik rendesen, 1-es és 2-es fokozaton olyan érzékeny, hogy állandóan kileng, nem lehet egyenesben tartani. Ennél kisebb érzékenységen meg túl érzéketlen. Egyszóval nem bírom úgy beállítani, hogy játszható legyen. Ellenben a Dirt 4 teljesen jó. Van esetleg valaki, aki hasonló kombót használ és tud valami megoldást? Előre is köszönöm!
-
KonzolKartel
őstag
-
matex
aktív tag
válasz
üzenetére
Pedig igyekeztem keveset rakni. Szétkentem rajta, majd összenyomtam, vártam egy kicsit, széthúztam, de úgy sem tűnt soknak, mert ugye a képen látható mennyiségből még tapadt a rá illeszkedő elemre is. Na mindegy, legközelebb ha szétszedem, akkor kiderül, hogy mennyi volt az annyi.
-
szimszonos
őstag
válasz
Phoen|x
üzenetére
Ha olcsón akarod ahogy írtam akkor meg kell várnod még lejár.Úgy a legcélszerűbb,de mint mondtam lehet simán hosszabbítani is ha olyan gpu kódot veszel amit élő előfizetésre is lehet aktiválni de az zsebbenyúlósabb is,meg nem látom értelmét ameddig az MS engedi 1:1-ben az átváltást live goldról gpu-ra.
-
mike1334
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Azt is elkezdtem, de valamiért abbahagytam az elején...biztos jött valami csillogóbb a gp-be
Most a control dlc-k (
), jönnek, aztán yakuza mérgezés
(3-5 és 6...az új részbis jön remélem, baromi jó, videók alapján).
Közben meg anyukkal nekikezdünk a ring fitnek, hogy formába jöjjünk
-
raziel01
veterán
My friend pedro tényleg nem rossz a game passban. Érdemes vegigtolni, még van ra kb 5 nap. Pedig videók alapjan azt mondtam tuti felejtős.
-
mike1334
veterán
A végére értem a Greedfallnak (egy mellékküldetés maradt csak ki, ha jól gondolom), olyan ~50 óra volt. Baromi jó játék, még azelőtt nézegettem, hogy bekerült volna a game passba, és ha megvettem volna, akkor is azt mondanám, hogy megérte, így meg pláne. Egész jó sztori, okés harcrendszer, rpg elemek és szép környezet (ez a legnagyobb plusz benne, a lore meg a megvalósítás). Egy hátránya van, BAROMI SOKAT kell benne menni, van fast travel lehetőség, de akkor is (és nincs ló).
Amúgy elég kevesen játszhattak vele/fejezhették be, a játék felétől már szinte csak gyémánt achit dobált, a jó befejezés olyan 2,7%-os volt...
Ja és aki szereti a kihívást, az ne normálon tolja, mert az eleje után úgy már elég könnyű volt, csak pár helyen volt kihívás, elég op lesz a főhős hamar...
Remélem a készítők többi játéka is jön game passba
-
Aceton mentes körömlakk lemosóval is szokták.
-
matex
aktív tag
válasz
bbsofficial
üzenetére
Fültisztító pálcika + kontakt tisztító.
-
KonzolKartel
őstag
válasz
bbsofficial
üzenetére
Nem nekem szántad a kérdést, de pár 100db-on már túl vagyok. A legegyszerűbb hőléggel 100 fok körül kicsit meg melegíteni, majd isopropyl alcohollal áztatni 1 percre kb, így a a rászáradt paszta felpuhul és fültisztító pálcikával könnyen lejön.
-
Teal'C
veterán
válasz
szimszonos
üzenetére
-
KonzolKartel
őstag
válasz
mokus1
üzenetére
Hibás redriver ic.
matex: Nagyobb kiszereléseknél (30-45gr) szokott az MX4 első pár milligrammja folyni. Nem konduktív, de elég idegesítő. Amúgy nem lesz baja, ha rámegy az APU-n található SMD-kre. A gyár is úgy löki ki, hogy tiszta paszta az egész APU, fürdenek a kondik benne. -
matex
aktív tag
válasz
szimszonos
üzenetére
Bonyolultnak tűnik, de nem az. Videó alapján csináltam végig, nem nehéz, csak önbizalom kell hozzá.
-
válasz
szimszonos
üzenetére
Hosszabbítani lehet a gpu-t + Live gold-al, majd ismét gpu-zással? Vagy meg kell várni még lejár az aktuális gpu?
-
matex
aktív tag
Szétszedtem az Xbox One X-et, kitakarítottam, és raktam új pasztát. Sokkal halkabb lett, mint új korában. Teszteltem a Gears 5-ben a menüben, előzőleg teljes fordulatszámon süvített, most harmada a hangja.
Artic Mx-4 hűtőpasztát használtam. Nekem pont jó volt az állaga, jól kenhető. Egy borsónyit raktam rá, és egyenletesen eloszlattam rajta, ahogy tudtam. Valaki csak a közepére nyomja, és úgy rakja össze, de biztosra akartam menni, hogy mindenhova jut. Vastagon nem szabad, mert szétfolyik körülötte.
Ilyen volt előtte, letakarítva, és újrapasztázva.
Jah, és egy kissé helyigényes a szerelés.

Ez alapján csináltam, a szétszedés és az összeszerelés is rajta van egyértelműen.
-
Teal'C
veterán
válasz
szimszonos
üzenetére
Ok értem
-
szimszonos
őstag
válasz
Teal'C
üzenetére
Tévedsz mert mindegy hogy elhasználtad vagy nem a 300ft-os gpu opciót,akkor is átkonvertálhatod a live gold előfizetést gpu előfizetéssé 1:1-ben még,csak akkor már lehet nem 300ft lesz ha nem 4190ft az 1havi gpu a store-ban ami az átkonvertáláshoz kell.Az hogy melyiket dobja fel az random az MS részéről.Azért írtam ha szerencsés vagy 13ezer forintból megúszhatod ha nem akkor kb 17ezer ft-ra jön ki egy év gpu.Pontosabban 12+1 hónap a live gold és +1 hónap a gpu így 14 hónap gpu lesz a vége.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VR topik
- Amazon Kindle
- Milyen légkondit a lakásba?
- Futás, futópályák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Playstation Store feltöltő kártyák! Akár 90.000ft-ig áron alul!!!
- Nintendo Switch játékok: Mario Wonder, Rabbids/Zelda TOTK/Hogwarts/Garfield/Tetris/Burnout Paradise
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Sony Playstation 5 Slim Digital 825GB + PlayStation PORTAL Midnight Black - FOXPOST AZ ÁRBAN!
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Dobozos! Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Honeywell DC311E elemes kapucsengő BONTATLAN
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)
Nagyon köszönöm

IntelKiller7