Hirdetés
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Bemutatkozott az Infinix GT széria új generációja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyi007
veterán
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
-
negyven2
nagyúr
Az Amazon-on is $3 a The Division 2 digitális letöltő kód Xbox One-ra
US számlázási/szállítási cím kell, hogy látszódjon az ár.
-
törölt tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Gondolom nem véletlen kapott Xbox One és Dualshock 4 controller tàmogatàs az iOS13.
-
Maxxy10
addikt
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Aha.. UK-ban még nem elérhető...
-
törölt tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Inkàbb nem írom le mit gondolok erről, jobb bent tartani.
-
Def26
félisten
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Meg is van az új MS irány. lol.

amiről itthon nem írnak az nem is hír.

-
st3v3np3t3r
nagyúr
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
üzenetére
Samsung and Xbox partnership...többek között erről is szó volt a mai élő Galaxy Unpacked 2020 Event-en... 1,5 órás live stream volt Youtube-on...
És többek között a Microsoft és a Netflix is szóbakerült,meg ugye a Google... nagyon promózták a Google Duo-t
A cnet már fel is tette az egész videót 1ó15p-től kezdenek beszélni róla
-
törölt tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Hogy milyen partnerség?
-
r.levente75
addikt
Múlkor téma volt a vertical standard x-hez, valaki kereste. Face-n van fent egy eredeti 3.5k.
Nem én árulom közöm nincs hozzá, ha nem fér itt el légyszi töröljétek. -
Maxxy10
addikt
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Kíváncsi vagyok, hogy a Xcloud-ot ez fogja-e valamilyen szinten befolyásolni vagy adni fog valami pluszt esetleg..
-
Maxxy10
addikt
Ez a Forza Street elég érdekesnek nézki...
-
Farkassacred
őstag
Sziasztok. Egy zavaró probléma miatt fordulnék hozzátok, talán találkozott már valaki ilyennel az idők folyamán, vagy hasonlóval.
Az utóbbi 2-3 hónapban csak a Witcher 3-al és a Red dead.. második részével játszottam. Sajnos mind a két játéknál előfordult már ez a probléma, na tehát akkor a baj maga: 1 és 3 óra játék között egyszer csak fogja magát a monitor (még nem tudjuk, hogy a gép miatt e) és elmegy a kép egy-két másodpercre, maga a jel a két gép között ami eltűnik, így talán kevésbé monitor probléma egyenlőre. A kép kihagyás után szerencsére újra a normálisan jeleníti meg a játékot, a legnagyobb probléma, hogy ez a jel" vesztés 90%-ban némítással társul, teljesen elhalkul minden a boxban, játékok és az alkalmazások egyaránt. A hangot csak egyetlen módon tudom újra visszaszerezni a boxra, ha a másik hdmi csatlakozóba dugom a kábelt (a monitorban), a ki és ugyanoda dugdosás nem műkődik. (Nem igazán jöttem ra, hogy miért csak így jön vissza a hang, rejtély..)
Monitoron játszon, ennek a típúsa: LG 32UD99, a box meg xbox one x. Mind két játék hdr-es és abban a módban is játszom velük, így fogalmam sincs, hogy egy nem hdr-es játéknál mi történne. Hdmi kábelt kettőt is próbálgattam, a monitorhoz kapottat és a gyári boxét, így a kábel probléma kilőve szerintem, főleg, hogy a gép mindkét kábellel problémamentesen üzemelt órákon át, ott egyszer sem jött még elő a probléma. A box két hdmi helye is tesztelve, a gépet meg már display porttal használom, hátha zavarják egymást, de ugyanúgy előjött ez a jelenség. Előre is köszönöm a segítséget, ha más nem majd az új ps vagy box széria (amelyik erősebb lesz) megoldja a problémát egy normális megjelenítővel..oled tv. -
törölt tag
válasz
banderasz77
üzenetére
Ha németben lehet, akkor ott is. De szerintem még otthon is van.
-
Scholes9
nagyúr
Úgy néz ki olcsóbb, ha az ember megveszi a Metro Exodushoz a DLC pakkot, mint külön megvenni az új DLC-t, hiába van már meg a The Two Colonels...na nem baj, kis támogatás a fejlesztőknek
-
icemad
nagyúr
De mit kell ezen ennyit görcsölni? USA storehoz kell egy USA paypal. (migrálni nem lehet, új fiók kell), ahhoz meg kell egy normális Mastercard, meg egy random alaszkai hotel címe. Utána xbox mobil appban USA régiót választani, és mehet a vásárlás.
Vagy USA gift card cdkeysről.
-
banderasz77
addikt
USA-ban nem lehet venni valahol papír alapon Giftcardot valami store-ban 1:1-ben?
-
-
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Vàrok 72h-t, azt írta hogy in a few days. Ha nem megy akkor sajnàlom hogy így alakult, marad a giftcard-os móka sajnos.
-
persil
nagyúr
Es pontosan hany kismajom hal bele afrikaban abba, hogy wesder onszantabol segit masoknak US vasarlassal...?
Ennyi erovel azt a napi 300 kerdest is fel lehetne hozni, ami egyebkent 3 IQ-val megoldhato, nem mellesleg benne az osszefoglaloban es 2 sec keresessel a topikbol is kihamozhato. De azert a "kezdo boxosok" felteszik ujra es ujra. Hulyesegbol elmagyaraztam 9 eves kislanyomnak peldaul a gamepass/gold>ultimate atvaltast es csodanak csodajara elsore megertette. Itt megis az ertelmes, felnott(....?) emberek napi 10x megkerdeztek honapokon keresztul. Csak egy pelda. Szoval ez a "hat de ne mar, hogy nem tudjak maguknak..." dolog sok esetben megallna a helyet.
Ne vedd magadra, nem neked szanom, csak erted...
-
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Akkor a te hibàd.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Javasolnàm hogy MTCGame-en vegyenek US feltöltőt, de 5$ 5€-ért megy.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Outriders - Official Reveal Trailer [PEGI]
1-3 fős cooperatív RPG shooter. Gameplay február 13-án, magyar idő szerint 21:00-kor jön.
Játék megjelenése: Idén karácsony környékén. (Hivatalosan Holiday-t írnak)
-
törölt tag
Konzolról egyszerübb lesz giftelni, így aki írt nekem PM-et, az vegyen fel boxon vagy mobilon VVesder néven, és itt PM-ben küldje el hogy tudjam ki kicsoda.
MINDENKI AKI ÍRT, NE FIZESSEN, MERT MÀRA NEM ENGED TÖBBET GIFTELNI.
Nem tudtam hogy ilyen van.
-
icemad
nagyúr
válasz
szimszonos
üzenetére
Az egy másik széria.
Szerintem jobb, mint a Ghost Warrior... De kinek mi.
Zombie Army 4-et megvette már valaki? Baromi jónak néz ki videók alapján. Végre egy normális hentelés.
-
IntelKiller7
Topikgazda
Anno vettem oroszból játékot és maradt a feltöltőből még egy kis apró. Erre most nézem, hogy már ott is Dollár van. Így az oldalon is dollárt írj. Россия (USD)
De most akkor itt, hogy van a váltás? mert minden valutás oldalon rubel van.
-
törölt tag
Megszoktam, hogy a kutyànak sem hiànyzok, erre meló utàn 10 PM. Tudtok valamit.

-
Remiel
őstag
válasz
szimszonos
üzenetére
Jó ez így, legyen lemezes játékom is, ha meg már nem kell eladni még mindig lehet szemben a digitálissal
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Hát, ha neked megéri az, hogy még 9 hónapot játszol tegyük fel 100k-ért egy új X-el, és utána eladod 70-ért, majd megveszed az újat novemberben. Akkor igen.
-
Remiel
őstag
válasz
persil
üzenetére
Igen, de időnként tiszta káosz, mint pl az Assassin's Creed® Odyssey - GOLD EDITION és az Assassin's Creed® Odyssey - ULTIMATE EDITION esetében, bár gondolom az ultimate-nek elvileg tartalmaznia kéne amit a gold + még ezt azt, de alul persze van különbség, pedig mennyivel egyszerűbb lenne azt odaírni, hogy benne van a gold és még mit kap a vásárló (már persze ha ez így van, mert az hogy nekem így logikus, még nem jelenti hogy igaz).
Ezt a játékot csak azért hoztam fel példának, mert ez az amin még gondolkozom, az árakat elnézve az Ultimate 12k körüli árért jónak tűnik
-
Gebriel
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Def Jam szériát kéne feltámasztania az EA-nak.

-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Érdemes még X-et venni idén jóárasítva, vagy inkább Series X horror áron karácsonyra?
..de MIÉRT -
Remiel
őstag
válasz
persil
üzenetére
Igen arra már rájöttem, hogy lejjebb jelzi mit tartalmaz egy-egy csomag.
Ezt a Sniper Ghost Warrior 3 meg is veszem, 2200 ért elég jó deal (nekem) mióta megvettem az Xbox egyébként is rengeteget játszom olyan játékokkal Mint a Sniper Elit széria (meg is vettem a Sniper elite 3 ultimate edition és a Sniper elite 4 lemezen, mert úgy sokkal olcsóbb volt mint digitálisan a kettőért fizettem 10k (tudom a 4 gamepassos de ha valami ennyire tetszik akkor én meg szoktam venni akár van ingyenes elérhetősége akár nincs)
-
persil
nagyúr
válasz
Remiel
üzenetére
Igazabol a season pass-t sok jateknal sokfelekeppen ertelmezik a keszitok, de leggyakrabban kiegeszitok/dlc-k, tobb egyben, vagy akar a kesobbiek is "elore".
Ahogy interkiller is irta van olyan is, hogy season pass-os edition, akkor benne lehet az alapjatek is.
De erdemes minden esetben elolvasni, hogy pontosan mit tartalmaz a csomag, mert a kerdesedre valaszolva valoban nincs benne feltetlen torvenyszeruseg. Egyiknel igy, masiknal ugy. -
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
l.skywalker
üzenetére
Akkor ez olyan mint amikor pontyozás előtt lemész beetetni.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
IntelKiller7
üzenetére
És ebben a játékban amúgy a Season Pass már ingyenes, csak nem lehet külön megvenni az alapjátékot

-
Remiel
őstag
válasz
Beniii06
üzenetére
Köszönöm én is így értelmeztem, de ahogy másodszorra kérdeztem ez nem törvényszerű ugye? Tehát egy season pass nem feltétlenül jelenti, hogy maga az alapjáték is az enyém, ha jól értem
(#204936) IntelKiller7 köszi neked is akkor jól láttam a dolgot, mondjuk örülök, mert épp meg akartam venni a Sniper Ghost Warrior 3 lemezesen adták volna a simát 5000 körül, így jobban kijövök

Extinction: Deluxe Edition ezt a játékot ismeri valaki?
-
Remiel
őstag
válasz
Remiel
üzenetére
affene lejárt a szerkesztési idő, szóval az alap kérdésem kicsit módosítva:
Mit jelent a season pass? Hogy megkapom a játékot + tartalmaz kiegészítőket? Mert itt a Sniper Ghost Warrior 3 Season Pass Edition - nél mintha a játék is benne lenne, meg sok egyéb, de pl itt Tom Clancy's The Division™ Season Pass mintha az alap játékot nem látnám az árban, csak annyit hogy a Tom Clancy's The Division - nel kompatibilis.
Bocs, még nagyon nem vagyok képben mindennel.
-
Beniii06
addikt
válasz
Remiel
üzenetére
Ez egy csomagnak néz ki, benne van a játék és a kiegészítők is ezek alapján:
Buy now and get:
• Sniper Ghost Warrior 3 (base game)
• Season Pass"A csomag tartalma" résznél látod mi van benne, skinek, járművek, map packok stb. Ha itt rákattintasz a season passra, akkor ugyanennék a résznél szintén ki írja mit tartalma.
-
Remiel
őstag
Újabb láma kérdésem lenne
Mit jelent a season pass? hogy tartalmaz kiegészítőket?
pl ennél:
-
Gebriel
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ok, köszi. Igen van Goldom és arra akarok GP-t rá venni.
-
Bogyi007
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Vagyis nekem ha decemberben lejár a GPU akkor már nem fogok tudni pl 2 év Goldot aktiválni külön és venni hozzá utólag valami akciós Game Pass Ultimate-t?
(#204929) Köszi, ezzel szerintem válaszoltál nekem is.

-
Gebriel
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ha már egyszer vettem UGP ezt így már akkor nem tudom?
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
JenciHUN
üzenetére
BF óta 2x volt akciózva: https://xbdeals.net/hu-store/game/387254/assassins-creed-odyssey-season-pass
Egyszer a Year End Sale-ben, majd még egyszer egy januári DwG-ben is.
-
Gebriel
veterán
Live Gold+ GP-t utólag is összelehet kombózni vagy csak új usereknek van?
-
törölt tag
válasz
banderasz77
üzenetére
Nálam pc-n egyáltalán nem ment semmilyen letöltés, a pedro-t egy hét alatt nem tudtam letölteni. Úgyhogy az X-en próbáltam a napokban letölteni az új wolfensteint és az ff-t, és valami katasztrofális sebességgel töltötte ssd-re. De legalább már nem írja, hogy nincs jogosultságom közel 3 évnyi gp ultimate-tel.
-
JenciHUN
aktív tag
válasz
r.levente75
üzenetére
Nézegetem pár hónapja, teljes áron volt black friday után.
-
banderasz77
addikt
válasz
banderasz77
üzenetére
-
banderasz77
addikt
Tegnap beizzítottam a külső vinyót.
Történt valami MS oldalán 2-3 hete, hogy így meglódult a letöltési sebesség?
Vagy a külső vinyó hozta ezt magával?
Eddig a mindenki által szóvá tett leállás/várakozás/elindulás össze-vissza sebességekkel mentek a telepítések.
Tegnap este óta a külső vinyóval pedig elindul, legrosszabb esetben is 150 Mbit/s, de átlagosan 250 Mbit/s körül mozog, sosem áll le, néha pedig nyaldossa az 500 Mbit/s-ot is.
De elindul, elég gyorsan feláll és szépen tartja végig.Lemaradtam valamiről?

ui.: a vinyó semmi extra, 1 TB 5400 RPM 8MB SATA3 USB3.0 csatolóval. (sajnos nem kapcsol ki)
-
JenciHUN
aktív tag
Odyssey Season Pass 50% kedvezmény - Szerintem mindenképpen megéri ha valaki még nyúzza a görög kalandot
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
l.skywalker
üzenetére
én is így voltam vele. De végülis kétszer végigtoltam, mert utána 2 havert is felrántottam 30-ra.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Már amikor beléptem dobtak alám egy ládát és megtiltották, hogy előjöjjek

Cserébe 9x több XP-t kaptam mintha egyedül csináltam volna

-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
l.skywalker
üzenetére
És ebben a legjobb az volt, hogy amikor kiakartál nézni a fedezék mögül, hogy körbenézz, már meg is haltál.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
sith7
üzenetére
Én gondolkoztam azért rajta, mert az első részből szerzett tapasztalataim alapján a játék lényege pont a sztori után kezdődik. Az meg már nem pénz kérdése, hanem idő

Az első résznél a sztorit fél nap alatt nyomtam le pár max karakteres haverral. Felhúztak valami tizenpár óra alatt 30-as szintre és utána hetekig csak az End Game tartalmakat toltuk. A sztoriból annyira emlékszem, hogy mikor beléptem valami jelenetre, akkor már a többiek kipucolták

Bezzeg a nomád szettet 3 hétig farmoltam

Összességében aki HC Division játékos, annak már régen megvan a játék és végig is tolta. Aki pedig csak egy kellemes sztorira vágyik, annak a 3 dolláros ár ajándék. De ajánlom mindenkinek akinek van lehetősége, hogy próbálja ki a sztori utáni tartalmat is.
-
Golyo69
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Kösz a válaszokat. (#204905) MunezXBK
Megnezem ezt a lehetőséget is.
-
nagyi2k
tag
Sziasztok!
Valaki - akár privátban is - kiokosïthatna arról, hogy hogyan működik a külföldi Store ból való vásárlás. Mi a menete, feltételei, eszközei . -
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Golyo69
üzenetére
Vezeték nélküli headset.
Van amelyik töltőállomással kapható, az adapter ilyenkor az S/PDIF csatlakozóba megy a box hátuljában.
És van amelyik az Xbox Wireless kapcsolatot használja, pl. TurtleBeach Stealth 600
-
Golyo69
senior tag
Ha egérrel és billentyűzettel játszom pl a COD-ot.
Akkor ugye ha beszélni akarok haverral akkor a kontrollerbe kell dugni a fülest. ez x idő múlva kikapcsol.
Erre nincs vmi megoldás? Be lehet állítani hogy ne kapcsoljon ki?Aki így játszik az hogy oldja meg? :)
-
l.skywalker
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ELADVA! Ghost of Yotei / PS5 / 1x kijátszott
- OLCSÓBB LETT! Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- Playstation 5 lemezes eladó!
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4604, 100% AKKSI
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4638
- Dell Optiplex 3010 MT,G-870,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pont jól jönne amikor bemegyek délután dolgozni, és nincs semmi.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)