Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bilon73
aktív tag
válasz
dave182
üzenetére
gondoltam

az igazság, hogy passz...mivel a bt nem támogatott, így marad a wireless, de abból melyik?
ha megéri ár-értékben, akkor megveszem, ha nem, akkor szenvedek a madzaggal.
aztán ott van, hogy a gyerek mennyi idő alatt szedi szét a kábelt a jack csatlakozónál (most ment tönkre egy sol republic füles). és lehet olcsóbb egy drágább wireless, mint 2-3 vezetékes...mivel új vagyok a konzolok világában, még gyűjtöm az infokat.
ilyen, hogy pl a sima kontrollernél vannak-e jobb kontrollerek, vagy csak placebo...stb...
-
bilon73
aktív tag
Sziasztok,
két kérdésem lenne.
az első. elegem van a madzagos fülhallgatóból. milyen vezeték nélküli megoldások vannak?
második.
Sea of thieves.
Egydül nem az igazi. a gyerek nagyon kedveli, így letöltöttem a gépre is. Ámde mikor elindítja, akkor kiírja, hogy már másik platformon használva van.
Ő a saját live-jával van bent, igaz az az én accountom alatt van. ugye családi bizbasz...szóval azért nem megy, mert neki keéne külön gamepass? vagy mi a megoldás, hogy tudjunk együtt játszani?
köszi
üdv
p -
42861
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Egy új Quake-nek jobban örülnék.
-
Clubforum2
tag
Azt vissza lehet valahol nézni, hogy kivel játszottam pl Fifa17-ben online?
-
Trenew
tag
Sziasztok!
MTCgame-ről vett már valaki gift card-ot?
Tapasztalat?
PayPal játszik? -
S e t h
nagyúr
A ma még ingyenes Path of exile elég jó Diablo utánérzést biztosít.
-
Siffredi
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Hmmm, amikor kijött, még kemény valutáért vettem a Severed kieget...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Czimby
üzenetére
Én szoktam FH3-azni is a motorsport mellett (persze ott is kikapcsolt assist-tal), simán át lehet állni.
Max pár kör kell hozzá.Mondjuk sok kihagyás után, egy ideig csak gocart-zoni tudtam, de utána ráállt a kezem.. Most nem játszottam pár hete, ha nekiülök megint, biztos fura lesz.

-
Nandinagy
addikt
Pl.
razil régióban azt hiszem ekörül van az ára.Szerk.: Látom megelőztek.

-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
l.skywalker
üzenetére
Lesz koppanás, ha doom lesz, és nem skyrim. Gamestar infó.
-
Ti Bo
aktív tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Egész jó volt az utolsó része, szóval nem lenne meglepő a bejelentés.
-
l.skywalker
Topikgazda
E3-on lesz új DOOM? [link]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Ennyiből kijön a Gold store-ból is. Sőt, sokkal olcsóbban.
Nekem ~28$ volt a gold edition.
-
x360elite
őstag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Királyság !!! Jön is egy Gold...

Köszi az infót

-
IntelKiller7
Topikgazda
Best Buynál akciós a Ghost Recon Wildlands. Sima verz 20 dolcsi, Deluxe 23 dolcsi, Gold 40 dolcsi.
-
pzstm
titán
válasz
r.levente75
üzenetére
én a hivatalos xbox oldlaon leltem rá, ahol ahz árát nézem

-
mike1334
veterán
válasz
negyven2
üzenetére
Ebből a Hasfelmetsző DLC tűnik egyedül érdekesnek. Mondjuk az magában 3e forint.
Kíváncsi vagyok mikor lesz a Syndicate is olyan 3000e forint körül akcióban, mint mondjuk a Black Flag. Azt hiszem várok még ezzel, ott a BF 35%-on, és még a III-ba és Unitybe bele se kezdtem... -
negyven2
nagyúr
válasz
r.levente75
üzenetére
-
frankdelgado
őstag
válasz
r.levente75
üzenetére
vagy gyanúsan olcsó....

-
r.levente75
addikt
válasz
frankdelgado
üzenetére
Pedig az jó áron van...
-
negyven2
nagyúr
Tölthető az Assassin's Creed: Syndicate és a Dead Space 2.
Amúgy a Syndicate Season Pass-on gondolkodóknak:
Teljesen megéri, főleg a Hasfelmetszős DLC miatt.
-
frankdelgado
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
jó ván városba biztos, de itt falun....

-
parandroid
félisten
válasz
frankdelgado
üzenetére
* enhenszdet
p
-
törölt tag
Ac Syndicate még érkezik gold tagoknak. Érdemes megvenni hozzá a season passt?
-
Def26
félisten
most nézem, hogy mennyi xbox 360 -as cím van xbox one x enhancedben.
-
Def26
félisten
válasz
Poplacsek
üzenetére
Nem az volt a gond. Amikor megkér, hogy jelentkezzek be a gyermek fiókjából a felnőtt fiókba, akkor (a kijelentkezés után) újból a gyermek fiókjába léptetett be holott az egyik felnőtt fiókba kellett volna.
Beléptem manuálisan egy felnőtt fiókba és ment minden további beállítás gond nélkül. -
Poplacsek
senior tag
válasz
Def26
üzenetére
Ezzel én is jól elküzdöttem.
Végül csak úgy tudtam megoldani, hogy PC-n beléptem a gyerekek Microsoft accountjával a még nem létező Microsoft fiókjukba, az pedig megerősítő emailt küldött a szülői email címemre, az email-ben küldött linkre kattintva pedig létre kellett hozni a fiókjukat. Érdekes, hogy Chrome-ból nem működött a link, Edge-ből viszont simán ment. 
-
Def26
félisten
családi beállítás (szülők felvesznek gyermek profilt) sikerült valakinek beállítani? Gyerek profiljánál kiírja, hogy szülő meghatalmazás kell, belépek szülő profillal, visszaigazolom, hogy felveszem a gyermeket ez után átjelentkezik a gyermek profiljába majd ott rákérdez, hogy tényleg akarom e. Igen, akarom de ekkor megkérdi jelen van e egy szülő, igent mondok és ekkor csak tölt és tölt de nem történik semmi. Google chrome -ban eddig sem jut el, mert ott bead egy erroros weboldalt az edge meg csak tölt és tölt.
Ti hogy oldottátok meg?
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
dave182
senior tag
Sziasztok, R6Siege vásárlását tervezem, véleményetek szerint melyik verziót érdemes? Elég sok van belőle kb6000-től 35000-ig...
-
frankdelgado
őstag
válasz
garfield545
üzenetére
Ha nincs benne a bc listàban, akkor nem mész vele semmire.
-
törölt tag
Próbáltátok a WoT 1.0-t? Gyorsan le kell szednem

-
garfield545
tag
Sziasztok lenne egy kérdésem ha beteszek a X-embe egy 360-as lemeszt aszt lejátsza vagy addig nem amedig nem kap hozzá hivatalos támogatást ?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
sugarforce
üzenetére
ennyi.

Most beletolok egy pár órát a wildlands-be, meglátjuk elkap-e a gépszíj a hellbalde mellett.
-
parandroid
félisten
válasz
pzstm
üzenetére
Mi tagadás, én mindenben egyet tudok érteni az indexes kollégával - igaz, csak a bétával próbálkoztam. Sok év WoW van a hátam mögött, szóval értem én, miről szól az MMO, de (talán éppen ezért) ez a játék nekem üresnek, monotonnak, és totálisan érdektelennek tűnik. Pedig a Sid Meier's Pirates!-en nőttem fel, aztán Guybrush Threepwood kalandjait is lelkesen követtem (mindkettőnek megvettek még a remake-jei is), tehát a kalózkodás is a szívem csücske, de valahogy ez mégsem.
Mindemellett azért néha majd visszanézek, ha kicsit még sikerülne feltölteni tartalommal, még több játékmóddal, változatosabb küldetésekkel, szörnyekkel, hajótípusokkal, és játékmenetre is kiható játékstílusra való érzékenységgel, akkor azért lehetne még benne potenciál bőven.
Persze nincs azzal gond, ha valakinek meg bejön, ez a szép ebben a műfajban, sok izgi kalandot, meg számtalan óra multis szórakozást kívánok hozzá.
p
-
Roland1005
csendes tag
Sziasztok srácok!
Tudnátok valami bővebb infót adni arról, hogy hogyan is működik ez a külföldi storeban történő vásárlás?
Hallottam olyat, hogy egyes régiókban jelentősen olcsóbban lehet játékokhoz jutni.
Mennyire legális ez? Tudok-e játszani a játékkal ha visszaállítom a régiómat? Stb.Elnézést, ha már volt róla szó korábban, de egyetlen normális leírást se sikerült találnom erről.
Előre is köszi!

-
pzstm
titán
válasz
üzenetére
Tegnap jelentettek be nyar vegeig a road mapet. Tovabbra is iszonyuan jol szorakozunk, sot talan egyre jobban, az egyre izgibb pvp helyzetek miatt

Tenyleg minden nap valami mas tortenik, kicsit mashogy, kicsit mas kaland.
De totalisan tiszteletben tartom ha valakinek abszolut nem tetszik

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple MacBook
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Citizen
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Yettel topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Assetto Corsa EVO
- Azonnali játékos kérdések órája
- További aktív témák...
- SteamDeck 256GB LCD +kiegészítők
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- PS5 Pro (2TB) szinte új, garanciás + FC26 kód
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- Playstation VR2 3 hónap garancia, számlával!
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év gar, LTE OPCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Esetleg a ket kuldetes is johetne meg a Q1 is mission pack-okkal. 

razil régióban azt hiszem ekörül van az ára.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Végül csak úgy tudtam megoldani, hogy PC-n beléptem a gyerekek Microsoft accountjával a még nem létező Microsoft fiókjukba, az pedig megerősítő emailt küldött a szülői email címemre, az email-ben küldött linkre kattintva pedig létre kellett hozni a fiókjukat. Érdekes, hogy Chrome-ból nem működött a link, Edge-ből viszont simán ment.