Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Darth_Revan

    veterán

    Jelenleg Insane nehézség tekintetében az 5. pályán járok Halo 1 MCC-ben, de így hogy szóltatok ,hogy totál rossz achikat néztem, visszamentem az előző 4-re és még bogarásztam ott 1-2 achit, mint pl a partraszállásnál, hogy Heroic vagy nehezebb módban nem lehet 1 katonát sem elveszíteni, illetve az achikat amik azért járnak, hogy a meghatározottnál gyorsabban befejeztem a pályát.
    Az 1. és 4. esetében meg lett az achi anélkül ,hogy izzadni kellett volna (4.-en még megcsináltam a Pacifist-et is), de a 2. pályán a Halo-n már trükközni kellett és úgy is csak éppen meglett, de ami igazán kínlódás volt az a 3. pálya. Itt 20 perc alatt kell a legelejétől a legvégéig megcsinálni és azért jár a "You Can't Handle the Truth" achievement. Ezzel csak az a baj, hogy a többivel ellentétben (legalábbis eddig) itt 4 ponton is várni kell, hogy spawnoljanak ellenfelek mielőtt tovább lehetne haladni, ráadásul a 4-ből 2 helyen teljesen a véletlenen múlik, hogy összejön-e a dolog, mivel véletlenszerűen generálja az ellenfeleket véletlenszerű folyosókon.

    Jó pár próbába beletelt, de csak sikerült megcsinálni 20 percnél kevesebb idő alatt, így járt achi is:)

    (A 3. pálya Legendary-n is megkínlódtatott amikor nem siettem...fent a Covenant hajón az elején is embertelenül nehéz amikor rohamoznak minden irányból, a legvégén meg csak hab a tortán, hogy a kapitány hiába meghal 2 lövéstől, mégis szeretett előrerohanni a halálába...)

    Kérdés:
    Co-Op-ban több ellenfelet generál a játék? Csak mert ha ugyanannyi ellenfél van és HP boostot sem kapnak, akkor ezek a speedrun achik co-op-ban nem picit egyszerűbbek ...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák