- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
StLui
veterán
Nem a kérdésen, hanem a kérdés feltevés helyszínén akadékoskodtam
Szóval ott linkeltem az adatokat tartalmazó hsz-t, melyik tévének milyen ismert inputlag értékei vannak. Sokan még a Panasonic 50ST60 80ms feletti értékét sem veszik észre, igazán csak a hardcore játékosoknál van jelentősége FPS játékokban, esetleg sportnál, pl autóverseny.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na akkor plusz egy ember. Király.
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Persze értem az okát, én is telepítettem minden játékot, de azt nem értem, hogy miért zavarja az embert ha forog a lemez. Elkényelmesedtünk? Ok persze "óvjuk az olvasót, meg a lemezt" de könyörgöm előző generációkban nem létezett az install. Volt hogy napokig ment megállás nélkül a Classic Xbox-ban a Halo és soha semmi baja nem lett. PS2-nél szintúgy.
-
raziel01
veterán
Semmi baj nem lenne a May Payne 3-al ha nem lenne benne egyáltalán az a vibráló hülyeség. Nevetségessé és idegesítővé tette a játékot.
Amúgy engem nem zavart a sok átvezető.
Viszont a játék utolsó jelenete nagyon nehézre sikerült. Csak easy-n tudtam megcsinálni pedig a játékot hardon vittem odáig. -
Tigi
őstag
Most telepítettem fel és most meg szedem le a plusz kiegészítéseket hozzá ingyen.
Gondolom, hogy a Prémium is ilyen csak talán 1-2 dologgal többet lehet pluszba leszedni hozzá.
Hogy a használt is olyan teljes értékű e mint az új azt nem tudom, de a többiek mindjárt megmondják.#18866: Mennyi az a félár?
-
raziel01
veterán
Mert hiba volt.
A sok kis gagyi címet szánták ingyenesnek.
Az Injustice/Arcania/Rayman nem lett volna ingyenes. Azért kellett trükközni a local-al meg a ki-be jelentkezgetéssel. Rayman-nél meg hibát kellett volna dobnia vásárlásnál amit először meg is tett. Aztán tovább engedte a népet.
A lényeg, hogy nekem marhára nem ér meg egy bant az Injustic meg a Rayman. -
Micsurin
nagyúr
-
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Bizony, valami teljesen idióta megfontolásból úgy gondolták, hogy sokkal érdekesebb lesz, ha két COG csapat feszül egymásnak, a korábbi locust vs COG felosztás helyett...
Egyedül az OverRun mód ér valamit (ez locust vs COG szerencsére), az elég szórakoztató, de a kevés built-in map miatt azt is hamar meg lehet unni, illetve akkor sem túl élvezetes, ha olyanokkal játszol együtt, akik nem csapatjátékosok.
Nekem a horda nagyon hiányzik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Adobe Photoshop
- Mikrotik routerek
- Windows 11
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- BMW topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest