Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hatvan9
senior tag
válasz
Mister_X #35473 üzenetére
Értem
Akinek Windows Phone -os mobilja van, bármikor csekkolhatja az Xbox Live müködési státuszát, csak ez az app kell hozzá.
-
adalbert1
veterán
-
Croft-21
őstag
válasz
Mister_X #34595 üzenetére
Megnéztem, MFR Date: 2009-09-01
Aham, tehát akkor ha eladom a boxot akkor a letöltött játékokat nyugodtan töröljem le róla? Mert gondolom eladás előtt amúgyis törölni kell róla mindent. De a profilomat nem szeretném törölni, csak egyszerűen ki kell jelentkezni a profilomból? És ha lesz ONE-om, akkor csak bejelentkezni a meglévő accountommal? -
Croft-21
őstag
válasz
Mister_X #34592 üzenetére
Azt honnan tudom meg, hogy milyen az alaplapja? Azt tudom, hogy 120 GB-os vinyója van. Előélete: 2009-ben vettem újonnan, nem volt flaheslve, semmi ilyesmi, hibátlanul működik, doboza, papírjai megvannak.
Játékok:
AC2, AC Brotherhood, AC Revelations, AC3, AC 4 Black Flag,
AC Liberation (vinyón)
Tomb Raider Underworld, Lara Croft: GoL (vinyón), Tomb Raider (2013)
Dead Space 1 (vinyón) Dead Space 2
Bayonetta
Splinter Cell Conviction -
raziel01
veterán
válasz
Mister_X #22476 üzenetére
Magyaroknak nem éri meg, mert szvsz ha 50-60%-os akció lenne sok mindenre akkor sok cég nagyon megszívná.
Ez nem amerika, hogy kibírják a cégek a hatalmas leárazásokat is.Sega Genesis (Mega Drive) volt amire gondoltam.
Amúgy vicces, hogy szerettük nagyon pedig csak az volt és milliószor végigtoltuk és elég volt.
Most meg 10 óra alatt megunok bármit.Bár most újra rákaptam az MW3-ra. Eddig főleg Assault típus voltam. (SCAR)
Aztán most áttértem Sniper-re és jobban bejön. (AS50)
Tök jó fejeseket osztani távcsövessel. -
woodbear
addikt
válasz
Mister_X #11215 üzenetére
Én is átszoktam mostanság a cockpit de inkább a motorháztető nézetre. Így érzem a legjobban a gépeket. Eddig távoli kamerából nyomtam, mert szerettem nézni az autót játék közben
Csak bele futottam pár olyan címbe ahol külső nézetből lehetetlen volt értelmesen játszani, és azóta kb mindent hood kamerából nyomok
Várom a GRID2 véleményed/teszted. -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Mister_X #11203 üzenetére
Na így már értem mit akarsz mondani. Szerintem azért nem lehet elhagyni mert egy autóban a műszerfal elég szerves része és inkább lássa az ember virtuálisan is hogy beleélje magát mint a nagy semmit. Meg mikor kormánnyal játszik valaki a saját kormányát igazából nem nézi csak azt ami a képernyőn van így viszont fel se tűnik hogy valójában kettő is van.
-
Xirtam
veterán
válasz
Mister_X #10881 üzenetére
Honnan tudnám, hogy nem lesz? Persze, hogy forrás után kiáltok. Mert szeretném ha hivatalosan megerősítenék, hogy nem lesz! Miért ne lehetne? Deezer is lesz X360-ra. Csak még nem vezették be, pedig lesz, már a hosteseink is kivannak jelölve, hogy kik fogják promotálni. Menj vissza a PS topikba, jobban örülnék, ha nem ide trollkodnál!
AMíg fikarcnyi esélye is megvan annak, hogy nem kell azért sírnom, mert magyarországon élek, és ezáltal az ilyen szolgáltatások kimaradnak. Hadd reménykedjek már.
-
vekk200
tag
válasz
Mister_X #10622 üzenetére
Először is nézzük meg a 2 gépet kezdjük mindjárt azzal hogy már mind 2 volt nekem és nem egy leharcolt darabok voltak elvileg hardveres szempontbol a Ps3 at hozták ki győztesnek ennek ellenére még is lassabban futnak rajta a játékok töltési idő stb..a másik dolog az ár 70 ért kaptál egy olyan gépet ami semmivel se tudott többet a Boxnál és 30 al drágább is volt...de akinek volt mind 2 az tudja hogy miröl beszélek
-
negyven2
veterán
válasz
Mister_X #10444 üzenetére
Szerintem rosszul írtad le a kódokat. Helyesen így van [túlzott_optimizmus]szöveg[/túlzott_optimizmus]
Amúgy szerintem is elképzelhetőbb amit már korábban is fejtegettem, hogy bár a konzolgyártok nem fogják tiltani a használt játékokat, de ezt a kiadók nyugodtan megtehetik azzal, hogy konzolhoz/felhasználóhoz kötik majd azt.
És elviekben, így nem kell számolni a használt játék kereskedelem és ezen elv mentén továbbhaladva azt lehetne következtetni ebből, hogy majd akár olcsóbbak is lehetnének a játékok, ez nem hinném, hogy bekövetkezne. PC-n is hiába vannak már jóideje felhasználóhoz kötve a játékok (Steam/Origin/uPlay), ott se lettek olcsóbbak.
Bár az is igaz, hogy nézegetem 2000-ben kiadott játékárlistákat és ott is ugyan azon az árszinten mozogtak az új PC-s játékok mint jelenleg (10-12k), pedig az azóta eltelt 13 év alatt azért a fizetőeszközök jócskán inflálódtak.
(#10445) maxview: Egy ideje már nem kell Gold az IE-hez (legalábbis tegnap még mindig nem kellet hozzá).
Amúgy ha van neked valamilyen iOS/WP/Android 4.0+ alapú eszközöd akkor arra elérhető a Xbox SmartGlass amivel tudod vezérelni az Xbox-ot és így kiváltva a billentyűzettét (egeret?).
-
negyven2
veterán
válasz
Mister_X #10102 üzenetére
Semmi az ég adta világon. Ott csak ironizáltam, abból kifolyólag, hogy voltak egyeseknek gondjai ott . Ennyi és nem több. A lényeg, hogy az emberek hamarabb megjegyzik a negatív dolgokat egy bolttal kapcsolatban függetlenül attól, hogy éppen nem volt szerencséje velük.
qantum: szokták még őt is ajánlani. Bár még nem vettem tőle semmit, de jobb árai vannak mint iceakosnak.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Mister_X #10102 üzenetére
én d3at vettem tőlük: megjegyzésbe írtam neki, hogy 15:30 után hozzák, mert melózok és akkor érek haza, hozták 16:00 körül... volt akkor kis kavarodás, ami miatt nem tudták tartani az előrendelőknek beígért árat (nem kellett fizetni se előre), de így is a legjobb ár volt náluk, plusz 1000ft-os kupont is adtak
szerintem a lehetőségekhez mérten korrektek nagyon
-
negyven2
veterán
válasz
Mister_X #9844 üzenetére
De a Sony/Microsoft-nak nem kell meglépnie semmit. Tehát hirdetheti, hogy ő nem nem fogja elleheteleniteni a használt játék kereskedelmet, illetve a PS4/nextXbox-hoz se kell állandó internet kapcsolat. De arról már nem szólnak a hírek, hogy majd ezt a kiadók követelik majd meg. Tehát onlinepass mellé jönnek a singlepassok és az állandó netkapcsolatot követelő UBI/EA/Activision játékok.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Mister_X #9606 üzenetére
"Ha nem fizetsz, akkor zárolják a boxot?"
Ez egy logikus gondolat, és ez szintén arra mutat, hogy az új box állandó netkapcsolatot fog igényelni. (Nyilván kicsit merész az egyik pletykából levezetett – vélt – információk alapján egy másik pletykát igazolni, de logikus lenne a dolog ilyen módon.)
Szerk.: Frissíthettem volna írás előtt...
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Mister_X #9586 üzenetére
Teljesen megértem, én 300+ óra után tettem ezt a Skyrimmel.
Mindegy, mindenkinek mások az igényei, mást vár el egy játéktól. Nekem a Bethesda játékai mindig nagyon betalálnak, én mondjuk imádom (és értékelem) azt a számtalan apró részletet, amit egy ilyen játékba belepakolnak: naplókból kibontakozó történetek egy-egy helyszínen, könyvek, terminálok, ilyesmik.
(#9585) raziel01: Nekem a csaták pont kielégítő nehézségűek 65. szint után is. És mindig van mit felfedezni, még 300+ óra után is találok új dolgokat, érdekességeket, új helyszíneket. A mellékküldetések között persze akad gyűjtögetős is (ezek jellemzően a véletlenszerű Radiant questek), de vannak olyanok is, ami egy rövidebb játékot akár el is vinne a hátán.
-
whitezo88
nagyúr
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Mister_X #9436 üzenetére
Öcsém, hogy te mekkora troll vagy!
*high five*
Ha mindenki toplistázik, akkor én is:
1.) Bioshock összes, most persze főleg Infinite
2.) Fallout 3 + NV
3.) TES játékok (Skyrim, Oblivion)
4.) Gears of War összes
5.) Dishonored
6.) Sleeping Dogs
7.) Alan Wake
8.) Halo játékok
9.) The Walking Dead (Telltale)
10.) Shadows of the Damned
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest