- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djsaba
senior tag
Sajnos eléggé rossz állapotban van, talán két lába lehetett (ezen töröttek), és 3 kis fém "szedő aljzat" ami szerintem nem volt forrasztva, csak érintkezhet a 3 ponthoz
Olyan 50x30x30mm-es lehet, de ez nem pontos mérés, nincs hozzá műszerem. Esetleg nem tudod, hogy mi lehet ennek a neve? Keresgéltem egy ideje, de nem találom.
-
Sicilian
addikt
Csak letisztázzuk, megnéztem a collector's leírását és tényleg nincs rajta +HD tartalom !
(Annó nekem is ezt mondták, de majd jól le is bas.zom az illetőt, aki megtévesztett.)
Mindenki örülhet, hülyeséget írtam, de legalább utánajártam és megnéztem.2.lemezen + Autovista bemutatóterem van + 250 extra autó van rajta.
-
nebulo
tag
A GTA IV 1497,5 GOLD-al, a The Ballad of Gay Tony pedig 1247,5. A Lost & Damned-re is 75% kedvezményt ír mint a The Ballad of Gay Tony-ra, de erre csak a "Jaj! Mi történt ezzel a lappal?" jön be a magyar régióban. Ha UK-ra állítom, ott £1.68...
Állítsam a gépem régióját UK-re... ? Igazán megvenném a teljes csomagot így, lemezzel sem kéne babrálni, de ha nem lehet, akkor majd lemezes verzió lesz használtan... Miért jó az, hogy csak egy DLC-t nem lehet elérni...?
-
haris
őstag
Nekem a gameshop.hu-tól jön holnap ugyanez a kontroller és egy éves live, ma kaptam smst.
Egyébként a múltkor rendeltem valamit a gameshoptól, feliratkoztam törzsvásárlókártyára, erre a konzolvilág küldte a csomagot, és azóta kapok tőlük hírlevelet
Mindegy, rendelni azért a gameshoptól fogok.Oszy
Szerintem dombornyomott kell. Nekem régebben nem fogadták el a nejem maestroját. Ezért lett nekem később mastercard inkább. Biztos ami biztos -
KD6-3.7
őstag
-
negyven2
veterán
Na, akkor válaszolva a kérdésedre normálisan. Igen normális az, hogy a IV ilyen sz*rul fut 360-on. Az L.A. Noire az azért tűrhető szerintem. Mafia 2-él (basszus ezt megvettem de még mindig nem töltöttem le
) ahogy hallom szintén. Ezek valószínűleg nem igazán vannak jól optimalizálva.
Viszont a GTA V ha normálisan telepíted fel (első lemez telepítve második nem vagy a második lemez egy gyors USB 2.0-s pendrive-ra telepítve), akkor remekekül fut (60/120/240 fps fetisiszták kíméljenek
), az előbb említett 3 játékhoz képest és még sokkal szebb.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
negyven2
veterán
Lényegében nincs nagyon.
Van a forgatható D-pad ami igazából még így se az igazi, de jobb mint az eredeti. illetve, az analóg karoknál már nem 4 pont van hanem egy elég éles perem. valamint az analóg karok is érezhetően jobban működnek (sokkal jobb, finomabb velük a mozgás). És a króm felülettől egyáltalán nem izzadd jobban az ember keze mint egy hagyományostól.
-
-
raziel01
veterán
Gold tagság nélkül is akár.
Mostani:Gold ajánlatok
Teljes játékok:
Batman: Arkham Asylum - 1 247,50 Ft
Batman: Arkham City - 1 247,50 Ft
Batman: Arkham Origins - Blackgate Deluxe Edition - 1 995,00 Ft
Dragon Ball Z: Battle of Z - 4 495,00 Ft
Injustice: Gods Among Us - 3 596,00 Ft
Marvel vs Capcom: Origins - 1 895,00 Ft
Mortal Kombat vs DC Universe (nem kapható itthon)
The Amazing Spider-Man - 3 247,50 Ft
The Amazing Spider-Man 2 - 5 994,00 Ft
Teenage Mutant Ninja Turtles - 3 995,00 Ft
Young Justice - 1 497,50 FtSeason Pass-ok:
Injustice: Gods Among Us - Season Pass - 1 516,00 Ft
Batman: Arkham Origins Season Pass - 2 495,00 FtAkciós játékok:
ArcaniA: Fall of Setarrif - 1 245,00 Ft
Darksiders - 747,50 Ft
Destroy All Humans: Path of the Furon - 998,00 Ft
Frontlines: Fuel of War – (nem kapható itthon)
Jeopardy - (nem kapható itthon)
MX vs ATV: Alive - 3 247,50 Ft
Painkiller: Hell & Damnation - 1 398,00 Ft + a DLC-i is akciósak
Red Faction: Armageddon - 3 747,50 Ft + a DLC-i is akciósak
Red Faction: Guerrilla - 1 495,00 Ft + a DLC-i is akciósak
Risen 2: Dark Waters - 747,50 Ft
Sacred Citadel - 497,50 Ft
The Raven - 497,50 Ft (plusz a EP2 és az EP3 is ennyi)
Zombie Driver HD - 1 245,00 FtDarksiders 2 Season Pass - 2 495,00 Ft
-
Prof01
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- RAM topik
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Battlefield 6
- Revolut
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Update 08.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest