- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
dilipok
veterán
válasz
blambun #13944 üzenetére
szerintem sokan hasznalunk plug and charge kitet, de mivel a toltheto elemekrol volt szo, nem igazan ereztem szukseget beszelni rola
(nekem pl 4 is van, van amelyik mar 4+ eves, de meg mindig tokeletes)
Ket jelet pedig nem kuld a kontroller, mert mindig ossze kell majd parositani azzal, amivel eppen jatszni szeretnel, majd ha valtasz, akkor megint. Ennyi.
-
Gombinyó
őstag
válasz
blambun #13917 üzenetére
Szia!
Nekem a Varta vált be, de jó az Energizer meg a Sanyo, stb. is. Ezek szabvány méretűek, mindenbe jók, ami AA elemmel megy.
PC-vel én ilyen receiverrel használom a boxos kontrollert. Egy időben 4-et bír el ugyanúgy.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
blambun #7205 üzenetére
Csak olyan jelentős képbeli javulást kapnál amit egy lcd sem képes visszaadni....lehet küzdeni a kábelekkel,de nem érdemes...a box is sajnos ennyit tud...ráadásul a 720p-s játékok vannak ugye megjelenítve a full HD-s monitoron (ha jól emlékszem Dell23-as). Sokkal szebbet ne várj, hozzá kell szokni , de majd a next gen majd jobban mutat
-
Prof01
veterán
válasz
blambun #7114 üzenetére
Jó lenne valami más játékkal is kipróbálnod.
Nálam az olcsó HDMI kábel csinált ilyet, de akkor nem csak a játékokban, hanem a dashboard-ban is csúnyán pixeles volt a kép. Utána rákötöttem AV - VGA kábelre és úgy már tökéletes, éles képet kaptam.
whitezo88: Azt Telltale Games készítette, ennek az új FPS-nek semmi köze hozzá.
Lesz egyébként folytatása a Telltale-félének is, ha minden igaz idén, a 2. évad. -
Algotis
addikt
válasz
blambun #6038 üzenetére
Nem fogod megbánni
Minden multiplatform játék szebb, és sokkal simábban fut az xboxon, mint a PS3-on.
Így a helyes, hogy exkluzív címek alapján döntöttél, de azért nálam 1 éve az döntött, hogy milyen játékok hogyan futnak.
Összes COD jobban fut xboxon, és még szebbek is a színek.
A Halo-nak minden része jó, én épp csak a single-t játszottam ki G-ért, de ha Neked tetszik a jövőbeli lövöldözés, akkor hajrá -
Algotis
addikt
válasz
blambun #6018 üzenetére
A külföldi profiloknak annyi előnyük van, hogy van egy ún. Rewards program, amiben bónusz MS pontokat lehet szerezni.
Ezen kívül a Magyar profil is teljesen jó!A használt játékokat el lehet különíteni 2 csoportba:
1) Online Passos
Ezekhez van egy kód, ha azt felhasználták akkor 800MS pont (kb. 2500 Ft)-ba kerül egy Pass hozzá, és olyan, mintha új játék lenne.2) Nem Online Passos
Ezekhez nem kell kód, anélkül árulják, az játszhat online a játékkal, akinél van a DVD.
Csak a DVD kell, és máris megvan a teljes értékű játék! -
salgocomp
senior tag
válasz
blambun #5619 üzenetére
Igen, például olyanra. De vásárlás előtt kérdezd/nézd meg, hogy rajta van-e a Microsoft felirat, és a hologramos matrica. Ami nem kell, hagyd lógva.
Ebay-en vannak DVI switchek, ingyen postával, durván 8.000 Ft-ért. Kábellal jobban jársz, kevesebb a meghibásodási lehetőség, elvégre az még is csak egy kábel. Olcsóbb is, és ugyan az a képminőség. Ha a switch mellett döntenél valamiért, és nem tudsz rendelni az eBayről, akkor írj és megoldjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali médialejátszót?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Battlefield 6
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Baldur's Gate 3
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest