- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
energy4ever
addikt
Xbox Profile-t letudok tolteni PC-rol?
Beszereztem egy xbox-ot amiben nem mukodik a wifi(es csak vezetekes kontrollert kezel), es ahhoz kellene.
Vagy masik xbox-on kellene belepjek, kirakni pendrive-ra, majd ugy bele az en xbox-omba? PC-vel osszehozhato masik 360 nelkul? -
energy4ever
addikt
válasz
marinea2 #41911 üzenetére
Ameddig a regebbi konzolok kuzdebek az fps-el, addig a nexgeneken vigan 40-50fps kozott fut(na), csak levan korlatozva 30FPS-re(hogy ne legyen felesleges terheles). Igy fix 30FPS-el megy.
GTA V Next-Gen FPS Test Youtube -
energy4ever
addikt
Csak puszta kivancsisagbol mennyi a Magyar Gamescore rekord?
(Xbox360 only, tehat amibe nincsenek benne a One-os pontok, valamint bizonyithatoan nem warez jatekokbol szarmaznak a G pontok)
-
energy4ever
addikt
válasz
kirkri #41852 üzenetére
Eneloop(tudtommal ez a legmegbizhatobb marka) termekek kozott van toltheto AA meretszabvanyu akksi. Az nem lenne jo?Visszaolvastam, latom leirtad, hogy neked nem jo ez a megoldas.
Esetleg lecserelni a vezetek nelkuli kontrollereket vezetekesre?
Van mindegyiknek a kabele vegen olyan resz ami konnyen szetnyillik. Igy attol se kellene tartani, hogy leverik a gepet, mert epp beleakadt valaki. -
energy4ever
addikt
En vekonyabb vagyok, es 185cm magas. Engem sehogyse akart erzekelni normalisan. Probaltam, hogy felveszek valami szinesebb pulcsit, csak polloban, proballtam energiatakarekos, illetve natur izzofenynel, vagy termeszetes fenynel, de sehogy se.
170cm-es picit teltebb ismerosomet pedig tok korrektul erzekelte...
A szoba bosegesen nagy volt. Tobbszor is kalibralltam, nem keveset szenvedtem vele. De hat hiaba. -
energy4ever
addikt
"meddig jelennek meg a 360ra is a játékok?"
Jon meg a Rise Of The Tomb Raider, Call of Duty Black Ops III, de annak is csak a multi resze. 1-2-3 fele lego jatek, par sportjatek.
"A kinect mennyire lett jó?"
A 360-hoz valo kinect nem valtozott az evek soran. Ugyan az az 1szem stock model kaphato belole (jo, letezik mar feher szinben is). Szerintem nem a legjobb, bar sokan dicserik itt a topikban, de szerintem egy Wii ezerszer jobb.
360-at viszont erdemes lehet most venni. 1-2ezer ft hozza egy jatek, 25.000Ft korul mar kitudsz fogni korrekt gepet is.
Annyira figyelj oda, hogy ne Fat gep legyen, valamint a Slim E-bol adtak ki kek verziot is. Na hat abbol is minden masodik hibas...Ha uj cimekkel szeretnel jatszani, akkor viszont ONE. De a gep, valamint a jatekok is 5x dragabbak.
-
energy4ever
addikt
válasz
MasterMark #41609 üzenetére
Ismerosnel a benti szobabam nincsen aram az egyik konektor aljzatban, ha a nappaliban felvan kapcsolva a lampa.
Ezt elmondtam a villanuszerelo apamnak, addig nem hitte el ameddig nem mutattam rola videot neki. -
energy4ever
addikt
válasz
Gsx-rr #41577 üzenetére
Nem araztunk be neked egy gepet se! Lehet hasznalni a keresot. Szemely szerint te wlse olvastad se a tema osszefoglalot, se a tudnivalokat, majd bebofogtel egy ilyet:
"Sziasztok! Mennyit érhet egy Fat gép 20gb-os hdd-vel?"
Ez lehet Xbox 360, PS3, sot akareg PS2, es Wii is. Valamint semmit se irtal le a geprol, igy lehetettlen lett volna arazni is!
Valamint nem a piaci atlag arakat nezzuk. En szemely szerint mast nezek. Van amit valoban piaci atlag ar ala arazunk, viszont rengetegszer az ellenkezojet csinaljuk.
Blahan van egy bizonyos c. konzol bolt. Ott 5-6ezer ft a fat gep utangyartott kontrollerrel. Ha annyiert ellehet addni, akkor miert nem veszel belole 5db-ot, majd adod el az 5db vevodnek 20ezer ft/ db haszonnal? Ott lenne a 100.000Ft-ot...
Akik topikon belul arazast kertek, szerintem mind korrekt valaszt kaptak.
Nem szeretnem ilyen dolgokkal telespam-elni a topikot, igy kerlek, ha folytattni szeretned, menj at az off topikba. En azt mar nem fogom nezni.
-
energy4ever
addikt
válasz
Crowent #41565 üzenetére
Privat uzenetben megkeresett egy moderator, hogy valaszoljak. Szemely szerint rosszul esett a hozzaszollasod. Rengeteg tobb napnyi idot alldoztam arazasba. Nem penzert, hanem masok oromeert.
"velemenyem szerint akik bearazzak a cuccokat kb valami konzol boltosok lehetnek"
1: Ha konzol boltos lennek, nem lenne annyi szabad idom, hogy arazni tudjak.
2: Ha konzol boltos lennek, nem lenne annyi penzem, hogy ekkora gyujtemenyem lenne, igy nem lenne ekkora tapasztalatom a konzolok teren."a valaszuk az lessz hogy fat gep? akkor semmit nem er..."
Fat gep? Akkor nem er semmit se!
Egy korrekt, jol meno, dicseretes konzol bolt nem foglalkozik Fat geppel. A miertje a topikban is elfogadott teny. Melyik boltnak eri meg a fat gep? Eladjak 1-2ezer ft haszonnal, azert, hogy masnap uvoltozo embereket lassanak, akik azt asztalt verik, hogy masnap bedoglott a gep!?"en fatot szemely szerint max 15-20ert vennek ha nem lenne slimem"
Ha igy lenne eladnad 30.000Ft felett a slim-et, es vennel egy fat-et mereg dragan 15.000Ft-ert, igy maradna 15.000Ft penzed. Ja varj. Valamit nem ertek!? Ja, hogy ez mindenkinek csak megerne szerinted? Akkor miert nem fat geped van, es 15.000Ft koltopenzed!? Szerintem teis tudod erre a valaszt.
"számomra meg az a válasz hogy semmit nem ér az teljesen elfogadhatatlan hiszen azzal is lehet jatszani szal csak er valamit..."
Persze, lehet vele jatszani, sot massal is. Egy gumikacsaval tobbre mesz. Ha eldobod legalabb a kutyak orulnek neki. Fat geppel meg max agyonversz valakit.
Kivancsi lennek neked mi szamit jateknak!? Ez?"beveszik a ps3at 25ert es eladjak 35-40be"
Tisztaban vagy vele mi az az ado, afa, berfizetes, uzlethelyseg berles, uzlethelyseg rezsi fizetes, alkalmazottak fizetese, esetleges riziko vallalas? Ha 25.000Ft.-ert bevesz valamit egy konzol bolt, majd eladja 35.000Ft.-ert, akkor jobb esetben 3.000Ft haszna van. Ha bevesz 7gepet, abbol 6db sikeresen elkell, de csak 1db megdoglik eladas elott, akkor mar minuszban vannak.
Mas! Felreppent egy ilyen szo osszetetel: "szubjektíven válaszolnak"
Namost. Jon valaki, ker egy bearazast egy akarmilyen fat xbox 360-ra. Mit kellene neki irjak? Ezt:
Az xbox 360 Fat kiadasa azert nem er semmit se szinte, mivel kornyezetvedelmi okok miatt nem ruggalmas anyagbol keszitettek az alaplapi nyak, es a processzor, illetve mas rendszer chippek kozotti apro golyocskakat, igy a chippek nagy hotermelesenek koszonhetoen az alaplap nyaklap lemeze mind vertikalisan, mind horizontalisan derfomalodik, valltozik az eredeti lemezfalvastagsaga. Ezzel nem lenne gond, amennyiben a rendszerchippek felvennek ugyan ezt az alakzatott, de nem teszik azt, mivel szilardabb anyagbol keszultek. Akkor se lenne gond, ha az alaplap, es a rendszerchippek kozotti apro golyocskak tartalmaznanak olmot, igy nyulnanak amikor kell. De kornyezetvedelmi okok miatt, nem tartalmaznak. Igy amikor deformalodik az alaplap, azok elvallnak, elrepednek, igy kontakt hiba lep fel.
A fat gepek-nek nem csak ez a bajuk. A kondenzatorok is silany minoseguek, szinten hohatasok, egyebb rossz tervezesu aramhaladasi mernoki hibak miatt puposodnak, repednek, akar felrobbannak, szakadnak azok. (a bontatlan gepek is tonkremehetnek, amennyiben kiszarad a kondenzator)
Vannak olyan dolgok amik nem hibak, de mara mar ezek is rateszik a pecsetet a fat gepekre:
-Kicsi tarkapacitasu HDD-t kezel. (itt nem az usb-s variansokra gondolok)
-merete
-tapja merete
-macerasabb kinect
-wifi hianya
-hotermeles
-regi gepeknek HDMI hianyaNamost igen szubjektiv valasz amikor azt irjuk, "nem er semmit se". Viszont ezt nem irhatom minden valaszba...
-
energy4ever
addikt
Hozzam kerult par db teszteloi peldany xbox classicbol. Kulonbozo forrasokbol. (Xbox Debug Kit Console). Belerakok egy jatekot, es azt irja ki hogy "please connect the dvd kit...". Probaltam Pal, es NTSC modban is Pal, illetve ntsc jatekkal. Probaltam mar resetelni is. Illetve kiszedtem a lemezmeghajtot, atraktam egy masik gepbe, es jo, mivel vitte a jatekokat, szoval azzal nincsen gond.
Most latom, nem ilyen offra gondoltal. Na mind1 mar.
-
energy4ever
addikt
Kerestem topikot xbox classic-hoz, de nem talaltam.
Itt lenne meg olyan aki tenylegesen ert az xbox classichoz esetleg? -
energy4ever
addikt
Lenne egy ilyen gondom:
Vettem 2db jatekot, mas forrasbol, egyik bontattlan volt. Mindkettonek ravan irva a tokjara, hogy MAGYAR felirattal.
A jatekok menujeben nem lehet nyelvet vallasztani.
Gears of War Judgament, Halo Wars.
Valaki tud valami megoldast? -
energy4ever
addikt
Xbox classic topikot nem talaltam, igy ide irnek inkabb.
Szoval. Vettem egy Xbox Classicot. Sajnalatos modon nem az eredeti rendszere van rajta. Kerdes:
Hogyan tudom visszaaillitani az eredeti rendszert?
Baj, hogy 80Gb-os HDD van benne? (marmint az eredeti rendszer is tamogatja!? )Warez ellenes vagyok, es gyujtemenybe megy a gep, igy fo az eredeti allapot.
-
energy4ever
addikt
Papir+ceruza
Viccet felreteve:
Smart Glass vagy http://www.xboxachievements.com -
energy4ever
addikt
Valaki tud esetleg hivatalos informacioval szolgalni, hogy vezetekes kontrollerbol egyszerre mennyit kezel a 360?
Regebben kerdeztem, egy valasz erkezett ra, de arra megbracafolt valaki, szoval nem tudom mi az igaz most. Holnap felhivom a supportot, ha ma nem kapok ra valaszt. -
energy4ever
addikt
Miert jatszol jatekokkal? Mert szorrakoztato.
Meddig jatszol egy jatekkal? Ameddig megnem unod, vagy vegig nem vitted.
Miert cserebe jar az achivement? Ha elersz valamit wgy jatekban akkor.Az achivement gyujtes jo dolog. En szeretem gyujteni, nem dicsoseg, meg semmi ilyesmi miadt. Pl jar azert ha egy jatekon belul teljesitesz valamit, olyan valamit amit alapvetoen nem tennel meg.
Sokszor az achievementek osszeszedese szorakoztatobb mint maga a jatek tortenete, stb.Mas: Az Xbox360 tenyleg egyszerre csak 1db vezetekes kontrollert kezel? Konzol studioban mondtak ezt. Google-ben rakerestem, valaszt nem kaptam. MS supportjat is olvasgattam de ott se lattam valaszt.
-
energy4ever
addikt
-
energy4ever
addikt
válasz
Miamiquake #36357 üzenetére
Console Corner
Konzolstudio
konzol vilag
platinumshopEzeknek a boltoknak van szervizuk is. A konzolokszervize egyedul ami nem ajanlott, nem veletlenul nem irtam koze.
-
energy4ever
addikt
válasz
MasterMark #36322 üzenetére
Az xbox menujet szinkronizaljam az xbox-al?
Csak mert ott is ugyan ez a helyzet. Arrol max fenykepet tudok felrakni, kepernyokep mentest nem, azert ezeket a kepeket raktam be. -
energy4ever
addikt
Mar kerdeztem, de valaszt nem kaptam. Megkerdeznem megegyszer, hatha tudja ra a valaszt valaki.
Az Xbox menujeben nem irja ki az osszes G-t, viszont, ha megnyitom az achivementjeimet, ott mar ottvan az ossze. Na ez mitol lehet?Smartglasson keresztul is latszik, pl a legosnal csak 2-t ir, ha belelepek, akkor irja az osszeset:
-
energy4ever
addikt
Miert van az, hogy az xbox fomenujeben a nevem alatt 6167G-t ir, ha ramegyek az achievementjeimre ott pedig csak 5977-et ir?
Masik xbox-on nem leptem be, az sincs, hogy masikon lenne ott a tobbi. Nem ertem!
-
energy4ever
addikt
-
energy4ever
addikt
Te miluen tipusu 360-on jatszottad vegig?
Az osszes tornyot megmasztam, es itt a hiba: Nem dobja be a melekkuldeteseket!
Masodszor jarok itt a jatekban, masodszorra is ugyan ez a hiba, az osszes varosban.
Eloszor felvolt telepitve, aztan letoroltem, masodszorra meg nem telepitve, siman csak lemezrol, de ugyan ez a hiba sajnos.(#36113) dilipok:
Elolvastad amit irtam? -
energy4ever
addikt
válasz
MasterMark #36110 üzenetére
PSP-nel is voltak gondok, a 1000-2000-3000szeria kozott, szerintem megeshet i kompatibilitas. Ha igazam van, akkor kit kell keressek? Ms, vagy ubi?
-
energy4ever
addikt
válasz
MasterMark #36106 üzenetére
Milyen tipusu 360-on jatszottad vegig?
Szerintem a Slim E-vel lesz inkompatibilis... -
energy4ever
addikt
Assassin's creed 1. reszet vitte mar vegig valaki?
Jatszok vele elkezdem a 4. memoriat, es nem rak ki 1db kuldetest se, nem tudok semmit se csinalni.
Masodszor tartok itt, ugyan ez van. Nem hinnem, hogy jatek hiba lenne, mert a telepites vegigmegy hibatlanul, es masodszorra is ugyan az!? Valaki tudna segiteni mit kellene csinalni, hogy megjelenjenek a kuldetesek? -
energy4ever
addikt
Slim E gephez milyen fejhallgatot tudok hasznalni?
Lehetoleg olyan kellene, amibol 2db-ot tudok hasznalni egyszerre. -
energy4ever
addikt
válasz
MasterMark #35914 üzenetére
Pl azoknal se, amik elileg egyformak, es gyakorlatilag nem? Gondolok itt pl a farcry 1,2,3,bd kiadasokra, es van olyan ami egy lemezen van. Lego Star Warsbol is van olyan amik megjelentek 1-1 lemezen, es olyan verzio is van, ami tartalmazza az osszes reszt.
-
energy4ever
addikt
válasz
MasterMark #35912 üzenetére
Az achivementeket is kulon kezeli?
-
energy4ever
addikt
Tenyleges haszonra ertettem, es arra amit linkelt a forumtars.
Ahogy te gondolkozol, ugy nem mukodne a vilag. A 13.000Ft-os HDD-n is van alapbol haszon, nem is keves...
(#35693) MasterMark:
Ezzel a Sony-t akartam sziddni, nem az MS-t. Miert eri meg a Sony-nak, hogy barmilyen HDD-t bele lehet pakolni(enyembe Samsung SSD van pl)? Szerintem az MS csinalja jol. -
energy4ever
addikt
válasz
MasterMark #35691 üzenetére
Annyiert 2TB-os laptop HDD-t veszek a ps3-ba.
A Sony-nak miert nem anti sabvany HDD-je van, nem ertem miert eri meg nekik. Az MS-nek biztos sok penz jon be ezekbol a HDD-kbol. kb 500%-os haszonkulcs lehet rajta, ha nem tobb, es meg igyis veszik. -
energy4ever
addikt
Itt miert olcsobb az 500Gb-os HDD, mint a 320Gb-os?
-
energy4ever
addikt
Na vettem kinectet en is. Hat szerintem nem az igazi, rosszul erzekel, stb. A wii, ps3 ezerszer jobb.
Viszont amennyire nekem nem tetszik, baratnom annyira a kedvence lett. Just Dance 2015-ben multiban szejjel alazz mindenkit, ugy, higy most jatssik vele elosszor. Legalabb gyujti nekem a Gamescore-t.
Remelem kesobb enismegkedvelem a kinectet.
Valami jatekot tudtok hozza ajanlani?
-
energy4ever
addikt
válasz
Hatvan9 #35534 üzenetére
Felhivtam, beszeltem 20percet. Nagyon korrekt volt az ugyintezo! Mindenre tudta a valaszt, mindenben tudott segiteni. Ha megvan az uj gep, megy vissza szervizbe, csak a gep, es semmi mas. Ha atrakom a hdd-t ugyan ugy menni fog, minden megmarad. Arra is valaszt kaptam, hogy szinkronba 2 geppel egyszerre is tudom majd gyujteni az achievementeket.
-
energy4ever
addikt
Ha amostani Xbox360 Slim E-bol kivessem az 500Gb-os HDD-t,belerakom egy masik Slim E gepbe,akkor minden ugyan olyan lesz, mintha meg mindig a masik gepben lenne?
A ps3-nal ha kiveszed, es atrakod egy masikba, onnantol hasznalhatattlanok lesznek az adatok.
Csak azert kerdezem, mert baratnomnek is szeretnek egy xbox-ot, szoval vennek egy masikat, ezt meg visszakuldenem gariba.(vezeteknelkuli kontrollert eldobalja allandoan, mindegyiket, csak vezetekessel hasznalhato).
Masik kerdes, a hdd nelkul is visszakuldhetem gariba, ugye? -
energy4ever
addikt
válasz
Evil Snowman #35475 üzenetére
Voltmar egy parszor!
Amugy meg megerdemlik. -
energy4ever
addikt
Hareveraprot vegigneztem, sajnos sikertelenul.
Nincsen valakinek elado kinectje, vagy Tomb Raider Limitalt controllerje? -
energy4ever
addikt
válasz
bolka1982 #35307 üzenetére
Az emberek most mennek 360-t venni, hogy jatszani tudjanak karacsony kornyeken. Nem birja a live, nem ennyi gephez van szokva. Illetve most van a karacsony elotti elokeszulet a Micresoftnal, hogy karacsonykor biztosan elbirja majd azt az oriasi terhelest. Ezekhez mind valltoztatniuk kell, es ez saj os ezzel jar.
-
energy4ever
addikt
Az volt a "gondjuk", hogy nem hagytam ott azt az 5ezer ft-ot, hogy modositsak (kedvukre osszekokanyoljak).
Egyebbkent meg jo arban volt, rengeteg nintendo ds, stb is volt, ha nem szoljak ezt be, akkor szerintem 100ezer ft feletti osszeget otthagytam volna naluk felevente. -
energy4ever
addikt
válasz
Buster17 #35225 üzenetére
Megerdemeltek. Utolso ...-ok voltak. Tobb warez volt mint eredeti dolog. Szervizben is allandoan csak a warez, warez, warez. Amikor ott vasaroltam a nintendo wii-met, akkor kerdeztek, hogy modositast kerek-e. Mondtam, hogy nem, es ha modositva lenne, akkor nem is vennem meg. Erre ilyet beszolnak, hogy ha tobbet akarok fizetni a jatekokert akkor az en bajom.
-
energy4ever
addikt
válasz
dilipok #35181 üzenetére
"Mert nekem van vagy ket jatekom, de meg igy is boven elferek a 250 gigan"
2db jatek brutalis lenne ha nem ferne el 250Gbon. Ha tenylegesen nem ferne el, az azt jelentene, hogy 28DVD-s lenne 1db jatek.
Eddig van kb 10db jatekom, de meg csak egy hete van meg az xbox. Ha igy megy tovabb, akkor meg ebben a honapban, kax ket honapon belul megfog tellni az 500Gb-os vinyo. -
energy4ever
addikt
Ha mar ennyi HDD-s kerdes van, akkor mar en is kerdezek!
Eredeti xbox-ba valo Microsoft fele HDD-bol melyik a legnagyobb? (egyalltalan petezik ilyen?)
Elege kicsi ez a nyamvadt 500Gb-os ami alapbol bennevan. Eredeti jatekokat telepitem ra, es nincsen kedvem allandoan letorulgetni, meg visszatelepitgetni oket... -
energy4ever
addikt
Tobb mint 10 jatekot probaltam mar megvenni, valakit felhivtam es azt mondta, o nem beszel telefonon csak f.bookon. Volt akinek irtam emailt, valaszt azota se kaptam. Volt akit hivtam, de mar nem volt meg a jatek neki. Sorolhatnam...
Szerintem a korrekt emberek nem oda jarnak, arra ittvan a hardverapro. Miert arulna ott valaki? Talan mert nem leelenorizhato a forumos beszelgetesei. Abbol derul ki sok minden. -
energy4ever
addikt
válasz
tomee007007 #35111 üzenetére
Koszonom,sokat segitettel vele!
Masoknak is koszonom a valaszt. Bar a Halosat senki nem rakta ossze nekem, pedig arra is kivancsi lennek. -
energy4ever
addikt
Mivel elege sok Forza jatek megjelent 360-ra(meg nem volt veluk szerencsem jatszani), es az elso resszel szeretnem kezdeni, majd szep lassan eljutni az utoljara megjelenthez.
Valaki sorbarakna nekem a reszeket?
Ugyan ezt a Halo sorozatra is megkerhetnem? -
energy4ever
addikt
Slim E gepnek mennyire kell melegednie? Ez elege forro szerintem. A masik, hogy hangosan olvassa a lemezeket. A 3. , hogy lekapcsolodik a kontrollerrol, es nem tudom visszacsatlakoztattni, mert nem erzekelik egymast, csak a vezetekessel mukodik(kb 1-2 ora utan kapcsolja le a kontrollert, tobb kontrollerel is ezt csinalja).
Ezek utan gariztatas mehet szerintetek? -
energy4ever
addikt
Ez a ket letolto kod nem kellene valakinek?
- Max The Curse Of Brotherhood
- Toy Soldiers1db (szinte) barmilyen lemezes jatekert cserebe odaadnam.
-
energy4ever
addikt
válasz
#17954112 #34180 üzenetére
Garanciamatrica hianya a legegyszerubb.
Helltp:
"Fat gépekkel kifejtenéd légyszives hogy mi a baj": Az alaplap es a processzor kozott sok pirinyo golyo van. MIvel a fat gepek hutese nem az igazi, igy a hirtelen hoingadozas miadt az alaplap elvetemedig, a processzor marad merev, majd a kis golyok elrepednek koztuk, es nem lesz tobbe kontakt az alaplap, es a proci kozott.Szerk: igen, van azonosito, olyan mint a telefonoknal az imei, ilyenkor az alaplapot tiltjak le vegleg.
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Autós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Adobe Photoshop
- Mikrotik routerek
- Windows 11
- További aktív témák...
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest