- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Minstrel
senior tag
válasz
csabi2008 #38369 üzenetére
Nekem 'Transaction failed'-et dob mindig mikor fizetni akarom paypal-al, pedig pénz van, jelszavak jók, nem értem mi a baja.
Unable to start G2APay Checkout.
You cannot buy product P-PPS-15 Xbox Live 1 Month GOLD Subscription Card PL/EU/US 2015-03-11 with this payment method. -
Minstrel
senior tag
Sziasztok!
G2A-nál olcsóbban van most valamerre 1 hónapos gold? [1800 Ft] -
Minstrel
senior tag
Az nem lenne gond, hogy UK profilhoz is ugyanazt a bankkártyát adnám meg, mint ami a magyarhoz van?
-
Minstrel
senior tag
Nekem is volt olyan akksim amin vastagabb volt a "ruha", de belemegy az ha megfelelő erőt alkalmazunk
-
Minstrel
senior tag
válasz
Pickle Rick #26077 üzenetére
Én egy sima sztereo fejhallgatót dugtam rá és szólt. Ha HDMI-n is megy a hang akkor a tv-n leveszed nullára és csak a kimenet szól.
-
Minstrel
senior tag
válasz
eladogeppc #25917 üzenetére
Kérj egy képet a tápcsatlakozójáról, akkor kiderül milyen alaplap.
-
Minstrel
senior tag
Köszi.
-
Minstrel
senior tag
14 napos gold tagsággal le lehet tölteni a gold játékokat?
-
Minstrel
senior tag
Ha készítek egy új profilt akkor még mindig jár hozzá az 1 hónap gold? Vagy ez a dolog már nem él?
-
Minstrel
senior tag
Gondolom ezzel akarják elérni, hogy mindenki a saját országában legyen és arra a profilra vegyen gold-ot, eddig én is angol voltam, de most migráltam az új gold előtt, mert így letudom tölteni a játékokat, ami plusz dolog volt az angollal az úgyse működött a magyar ip-vel.
-
Minstrel
senior tag
válasz
MasterMark #25579 üzenetére
Csomó minden van mellette az elosztóban. Majd kipróbálom a falból is, de régi is ugyanitt volt és nem voltak ilyen cicergés gondok.
-
Minstrel
senior tag
válasz
MasterMark #25577 üzenetére
Ventit felfedeztem, de készenléti állapotban nem megy, cicergés viszont van.
-
Minstrel
senior tag
Normális az, hogy sípol az Xbox360E tápegysége? Ha nagyon közelről hallgatom akkor rendesen hallható, éjjel meg amikor csend van távolról is, és elég zavaró.
-
Minstrel
senior tag
Game-ről ma jött meg a 9-én feladott BO2 és Halo4 (mindegyik karcmentes), azt hittem karácsony előtt már nem lesz itt, de így megint gyilkolás lesz az ünnepek alatt
-
Minstrel
senior tag
Ha be van kapcsolva az auto-login akkor a játék elindulása után miért kell újra kiválasztanom a profilomat? Múltkor kikapcsoltam az auto-logint, utána vissza és azóta csinálja ezt.
-
Minstrel
senior tag
Valamelyik budapesti tescoban láttatok még MOH Warfighter-t?
-
Minstrel
senior tag
válasz
ggf8600gts #21672 üzenetére
Próbáltad csatlakoztatni? [link]
Szerk. Bár ha nem kapcsol be akkor nem biztos, hogy tudod.
-
Minstrel
senior tag
360E-ből az output jack-ből simán kijön a hang egy stereo csatlakozóval is? pl. fejhallgatóra.
-
Minstrel
senior tag
válasz
MasterMark #21582 üzenetére
Pont a mentések kellenének, a vásárolt játékokat letölteném újra. USB-s HDD-vel a mentések is átmennek?
-
Minstrel
senior tag
Ha át akarom tenni a profilomat egy új 360-ra akkor elég neten visszaállítani vagy mindenképp kellene a transfer kábel, hogy mindenem megmaradjon?
-
Minstrel
senior tag
A 360E halkabb, mint a Jasper alaplapos?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest