- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
dilipok
veterán
-
dilipok
veterán
szerintem az fps freekek ugyanolyan magassaguak (bar lehet hogy nem), az meg hogy konkav v konvex egyeni preferencia, a lenyegen nem valtoztat. Nem tudom, hogy az eredeti honlaprol szallitanak-e Magyarorszagra, mint mondtam, en meg Londonban vettem az enyemeket.
kovilac: [link]
-
dilipok
veterán
nem tudom itthon hol lehet beszerezni, en meg anno a UK-ben vettem. Szerintem szallitanak ide is, de eleg borsos ara van most (hala a nagyon kedvezo arfolyamnak....). Forzahoz ezt hasznalom, fps-hez meg kb mindegy melyiket valasztod, mert csak a gombok felulete kulonbozik. Vannak rajta mintak, stb (ja amugy a linkelt boltbol rendeltem anno)
-
oris
aktív tag
Ugyanez nálunk is - weben keresztül próbáltam feltölteni 12 hónap gold live tagságot. Magyar ügyfélszolgálat azt javasolta, hogy töröljem a konzolon a fiókot, töröljem a cache-t, majd töltsem le újra a profilt. Ezt a módszert még nem próbáltam, mivel fizikálisan nem érem el az xboxot... de normális, hogy így kell trükkölni?
-
Dave™
nagyúr
Mivel korábban volt erről szó, és most láttam a beállítások között: Forza 4-ben a tuningbeállításoknál guminyomást lehet állítani, bar tizedenként, ez jóval túlmutat szerintem a GT-s lágy, közepes, kemény stb. opciókon. Tudom régebben volt már, csak gondoltam megemlítem, mivel én is csak most vettem észre.
-
dilipok
veterán
tobb beallitas van a gt-ben. Igazad van. (amirol te beszelsz, az lenyegeben ugyanaz, mint a forzaban a gumicsere, csak ott x opcioval tobb van, de latom felesleges belemenni, mert ugy is csak a szemelyeskedes jon. Mellesleg nem vagom, hogy azzal az utcai, stb listaval hol kellett volna talalkoznom, de ahol en szoktam allitgatni az autot, ott nem remlik egyik jatekbol sem. Lehet hogy ott volt a szemem elott, de en mindent aprolekosan szoktam allitgatni, es ott nem hiszem, hogy lattam volna.) Fenykepezgetni meg nem fogok x+1 kepet, hogy megmutassam, hogy kb ugyanazok az auto allitasi lehetosegek. Rendszeresen jatszok mindket jatekkal, igy ebben teljesen biztos vagyok. (es igen, feleslegesen kersz barmit is a tobbszori produkciod utan
)
-
dilipok
veterán
na akkor csak szepen sorjaban.
Az elsovel nem foglalkozok, ahogy gondolod. (de azert azt sem mondhatod, hogy a normalis kerdeseidre nem kaptal egybol valaszt. Mert nem igy volt. A hulyesegre meg mit varsz? Nem kerdest teszel fel, hanem allitasz valamit, amit a masik megcafol, erre te ezt rogton szemelyeskedesnek veszed es megsertodsz)
A masodiknal nem ertem, hogy az miert nem er, hogy ha az auto fejlesztesenel lehet gumit cserelni? Lehet v nem lehet?
A harmadiknal nem tudom mi volt abban a szemelyeskedes. Amugy lasd egyes pont.
A negyedikre meg csak annyit, hogy igen, megvan mindket jatek. A forza 3/4 es a gt5/6 is (en kerek elnezest
) Nem, nem fogok screenshotot csinalni, mert te jottel itt a nagy szoveggel, hogy mennyi minden mas, de egy peldat nem tudsz emliteni. (igen, a kerek nem er, mert bar az auto fejlesztesenel, de lehet cserelni)
Amint leirod, hogy mit lehet beallitani a gt-ben, amit a forzaban nem, mar diskuralhatunk is a temarol, mint mondtam, boven benne van a pakliban, hogy neked van igazad, csak akkor szeretnem mar hallani a te indokodat. Te azt allitottad, hogy sokkal tobb beallitasi lehetoseg van a gt-ben, en erre azt mondtam, hogy szerintem 99% ugyanaz, ezert gondoltam a szemelyeskedesen kivul tudsz legalabb egy peldat mondani.
-
woodbear
addikt
Még szép, hogy lehet kereket cserélni benne! Viccelsz?! Már a 2.-ban is lehetett (1-el nem játszottam, nem tudom, de gyanítom abban is benne van) Csúnya is lenne ha nem. Ugyan is ha teljes sérüléssel játszol, akkor kopnak a gumik, fogy az üzemanyag stb....Sőt a gumik sem egyformán kopnak, és ha a kerékösszetartással szórakozgatsz, akkor az egyik széle gyorsabban elhasználódhat, ill a pályától függően (mennyi jobbos v balos kanyar van benne) hamarabb elhasználódik az igénybe vett kerék. És most csak a gumikról volt szó. Hol van még a többi állítható "alkatrész"......
-
mephi666
nagyúr
gt4-gyel játszottam sokat meg forza3/4-gyel... (gt-vel régebben) forza-ban is ha jól rémlik, van pit stop és lehet kereket cserélni
de az autó átalakításánál le tudsz cserélni mindent a gumi típusától, szélességétől, átmérőjétől kezdve a felnin, légterelőkön, kuplungon, motoron keresztül a váltóig... mindent
órákat el lehet molyolni már pusztán azzal, hogy egy adott szintre belődd a kocsit... és akkor a finomhangoláshoz még nem is nyúltál: keréknyomástól kezdve a légterelőkön át a fékerőig állíthatsz millió dolgot... (és mellesleg számítanak is ezek a beállítások)
-
dilipok
veterán
nem, nem letelemem, csak nem szeretem, mikor valaki hulyesegekkel vagy feligazsagokkal szorja tele a topikot, mert utana meg jonnek az azzal kapcsolatos kerdesek, es akkor kell leirni egyesevel, hogy az hulyeseg es nem teljesen ugy van. (nem mellesleg tudsz gumit cserelni a forzaban is...) Csak azert, mert egyike vagy az ehhez hasnlo beirogatoknak es leirtam, hogy nem teljesen ugy van, ahogy te azt elkepzelted, meg teljesen felesleges szemelyeskedni, ugysem veszem fel.
-
dilipok
veterán
varj, en ezt akkor nem ertem. Tehat jobb a forza fizikaja (amit, ugye par perc alatt felmertel), de mivel tobb beallitasi lehetoseg van a gt-ben, ezert az a jobb?
ha beletennenek a forzaba is tobb beallitasi lehetoseget (nem mellesleg ugyanannyi van ott is, de shhhh, ezt ne mondd el senkinek
), akkor megint az lenne a jobb? Mar bocs, de ez ordas nagy marhasag ebben a formaban.
-
jozsi252
veterán
Akkor a Forza kimarad az életemből továbbra is, annyi baj legyen.
Akkor ilyen használt játékoknál sem áll fent az a veszély, hogyha az illető pl USA-ba vásárolta meg, de UK-ba akarja eladni? Ugye a játék már EU-n kívül lett alapból vásárolva, és így sem kell attól tartanom hogy valami baj lehet abból ha belerakom egy EU-ba vásárolt box-ba?
Ebben nem vagyok még teljesen képben, hogy az EU-n kívül vásárolt játékokat hogy lehet, lehet-e használni egyáltalán. -
dilipok
veterán
szoktam segiteni, nyugodtan visszanezheted hany eve mukodok itt ugyeletes helpdeskeskent. Nem anyu veszi nekem sem a cuccot. A felesleges sirast meg nem szeretem. Ha te vagy a vasarlo, akkor nyugodtan sirhatsz az eladonak, de nem tulunk vetted a jatekokat, tehat sok ertelme ebbol a szempontbol a te hszednek sem volt. Meg jo, hogy nekem, meg a hasonlo tarsaimnak is lehet velemenye dolgokrol, es ugyanigy le is fogom irni a jovoben is. Koszi a megertest.
-
dilipok
veterán
Letölthető tartalmaz hiányoznak - ez hasznalt jateknal nem hinnem, hogy gond.
De annyit sirtok itt a hasznalt jatekok allapotan, hogy mar unalmas. Vegyetek ujat, nem lesz ilyen gond
Vagy irjatok a game-nek, ha gondotok van, es biztos megoldjak (mondjuk a postat vissza tuti neked kell fizetni, de ezt irjak is a vasarlasi infoknal)
-
raziel01
veterán
Mivel én szoktam postázni játékokat így megtudom mondani neked.
Egy sima műanyag tokos játék 13-15 dkg körül mozog a kézikönyv vastagságától függően.
De mivel te GOTY-t is vettél így azok elég szépen nyomják a súlyt.
Gondolom nem érte meg nekik, hogy 3 fontért postázzanak.
De az tuti, hogy 5 sima tokos játékot én már vettem és feladták máskor.Most meg jött email, hogy feladták a tegnap rendelt játékokat. Pedig azt írtak, hogy csak UK címmel érvényes és akkor ha nem paypal-al fizetsz.
Magyar címre paypap-al rendeltem.Nem volt pofájuk törölni a rendelést szerencsére.
-
raziel01
veterán
A splinter lemeze kicsit még repedtebb is volt de senkinél nem tört el.
Csak ne lemezről játszd. Fel kell másolni és úgy 99%, hogy semmi gond nem lesz.Ragasztót meg nem tudom mennyire zavarna bármit is. Lehet, hogy semennyire.
dunc: Borderlands 2 net nélkül is megy az tuti.
-
bobooo
addikt
-
orion1025
őstag
Itt nem azon volt a hangsúly, hogy 200-l akarok hajtűt bevenni.Teljesen unrealisztikus az, amikor 50-60-s tempónál csak sodródik az autó.....Ez néhai anomália, de annál idegesítőbb Forzás bug.Olyan mint az F1 2010-ben a scriptelt megcsúszás.
mephi666:
A visszatekerést ki lehet kapcsolni.
-
mephi666
nagyúr
ja, meg ott a visszatekerés gomb, amit lehet használni bármennyiszer (1személyes módban)
én a nfs shit-eket nem szerettem ezért, mert ott takonnyal kenegették a pályákat... kicsit mozdítottál a kormányon és már csikorogtak is a kerekek
ó de rühelltem (egyébként normális pályaversenyes nfs lehetett volna, ha ezt a részét nem szúrják el és nem rakják bele az átkozott driftet)
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Adobe Photoshop
- Mikrotik routerek
- Windows 11
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- BMW topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest