- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
MasterMark
titán
válasz
joysefke #23616 üzenetére
Nem hinném, hogy lenne határideje, de nem tudom.
Ha baj van akkor is be tudod regisztrálni, csak a gyári szám kell a gépről. Ha nem akarod eladni, akkor mindegy amúgy.
Én tudtam, hogy nem adom el, már az elején beregisztráltam. Azóta sincs semmi baja, a gari már év elején lejárt.
-
mephi666
nagyúr
válasz
joysefke #23322 üzenetére
spoiler:
nekem berserker-es részek közül asszem az utolsó előtti (az utolsó - a vonatos - pite, ott 1 elugrás kell meg utána megnyomni egy gombot, de bőven van rá idő) volt a nehéz, ahol pár termen keresztül kell csalogatni, majd az utolsó üvegház-szerű teremben először oszlopnak kell vezetni, hogy kitörje az oszloppal együtt a plafont és rálásson a műhold, majd mehessen a hammer of dawn
ilyen oszlopból van vagy 6-8, meg mellette olyan részek, amit fedezéknek is lehetne használni... itt félreugrással gyakran fedezékbe ugrott a karakter, majd mire kijöhettem volna onnan, már agyon is csapott a szemét
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
joysefke #22980 üzenetére
Miért is lenne bukás az X1?? Ugyanúgy meglesz a két konzol egymás mellett mint a ps3 és 360 volt..mindegyiknek megvan a bázisa...mindegyiknek van előnye és hátránya a másikhiz képest. A multi címek jönnek még egy darabig, ezt mondom én is. De ezek szerintem minőségben már nem hoznak változást..., persze ezekre is ki kell adni egy ideig , de hiú ábránd minőségről beszélni.. , sőt , ami kimondottan next genre készül , szerinted milyen silány portja lesz?
Mint írtam exkluzív cím sem lesz, mint ahogy AAA címek sem...jönnek majd a sufni stúdiók gagyi játékai , vagy az arcade indie játékok...
Nyilván a live működni fog , anyagiak miatt . De be kell ismerni , húzni egy vonalat. Itt a vége.
Viszont iszonyat nagy mennyiségű játékból lehet válogatni ezekre a konzolokra.Amik jó ideig eltartják még a tulajokat. Nekem is van a polcon amikhez hozzá sem nyúltam...Next gen meg csak jövő karácsonyra esedékes számomra, bárhogy kacérkodom a gondolattal...egy Forza 5 vagy Dead Rising 3 nem hoz lázba egyenlőre...nem érzem bennük az innovációt. Kicsit mintha a jelenlegi generáció HD verziói lennének... -
dilipok
veterán
válasz
joysefke #22914 üzenetére
amugy no offense, de nem egeszen masfel honapja van boxod, mig sokunknak 5+ eve, ami alatt lehet, hogy tobb jatekot lattunk mint te, ezert nem gyozom ismetelni, hogy en nem youtube videokra, leirasokra, kepekre alapozom a velemenyem, hanem a tapasztalatra. Mint emlitettem parszor, hol az egyik, hol a masik konzol jobb kulonbozo dolgokban. Tobb jatekot kiprobaltam mindket platformon ugy, hogy egymas melle raktuk a tv-ket. Hidd el, csak akkor latszottak aprosagok, amikor egymas mellett voltak a tv-k, ha egymas utan probaltuk ugyanazon a tv-n, akkor semmi vagy csak nagyon minimalis kulonbseget tudtunk felfedezni. Ha valaki soha nem is latta a masikon a jatekot, az tuti el sem tudja kepzelni, hogy milyen lehet azon. Tobb mint 100 jatek sorakozik a polcon a ket platformra, tehat van szoras rendesen
A ps "ereje" leginkabb az exkluziv cimekben mutatkozik meg. Nezz csak meg egy gow-ot vagy unchartedet esetleg heavy rain/beyond jatekokat. De mivel ezt nem lehet osszhasonlitani a boxos jatekokkal, ezert a kep ugyanugy nem teljes.
De tudod mit? Erosebb a box. Amugy kb telibe lesz*rom, de hat ettol neked jobban megy a jatek, akkor igy van
-
dilipok
veterán
válasz
joysefke #22912 üzenetére
eleg lesz, mert veletlenul ketszer masoltam be ugyanazt az adatot. Az en hibam
Mint mondtam, hol az egyik, hol a masik konzol jobb. Valoban igazad a van a fent emlitett jatekokkal. Viszont a kep kozel sem teljes a rendering felbontassal es kulonbozo post processek felsorolasaval. Te pl mi alapjan dontod el, hogy melyik platformra veszed a jatekot? Mert en pl aszerint, hogy melyiken megy jobban illetve lathatoak-e a kulonbsegek a ket platform kozott, majd megnezem az arat (van hogy tobb ezer forint van koztuk) vegul pedig a sajat kenyelmi szempontomat: kell-e a boxos verzioban lemezt cserelgetni. De biztos vagyok benne, hogy szamtalam mas preferencia is van, ami most nem jut eszembe.
A multira meg mindig nem igazan tudtal peldat hozni, illetve eleg sok mas elonyerol is elfelejtkezel a masik oldalnak, de lassan mar nem csodalkozom rajta.
-
dilipok
veterán
válasz
joysefke #22909 üzenetére
na most mar akkor mutassal egy peldat pls, mert en osszehasonlitottam a boxos reszen levo jatekokat a ps oldalon levokkel es centire ugyanaz mindketto... Ha megmutatnad, hogy pontosan melyik jatekokra is gondoltal, akkor azt szivesen vennem
A multira meg mindig nem hallottam egy real life peldat sem... Bocs de eddig csak ketsegkivul hangzatos, de ures erveket puffogtattal...
-
dilipok
veterán
válasz
joysefke #22907 üzenetére
skyrim: [link], GTA kb ugyanugy megy mint a boxos (probaltam, nem a levegobe beszelek, mind a ketto lagol sok helyen), stb, stb, stb...
A multira meg mindig nem hoztal peldat/forrast, csak azt, hogy te tudod, hogy szar... En meg nem tapasztalom
Akar be is fejezhetjuk, mert amig te midnenfele videokat linkelgetsz, meg elmeseled, hogy mit hallottal/olvastal, addig nyugodtan elhiheted azoknak, akiknek van ps-uk, hogy nem olyan katasztrofalis a helyzet. Mint mar szazszor elmondtuk, hol az egyik, hol a masik jobb. Nem kell fanboykondni egyik oldal mellett sem, mert felesleges...
-
dilipok
veterán
-
Ybron
senior tag
válasz
joysefke #22899 üzenetére
Köszönöm az infót.
Nekem meg van PC-re BF4, bár el ne, tudom képzelni hogy lehet FPS játékokat konzolon játszani. Azt tudom hogy lehet egeret is meg billentyűt is venni hozzá, de magán a kontrolleren irányítani, de gondolom hozzá lehet szokni.
szerk: MasterMark : tudom, én is így voltam vele.
-
dilipok
veterán
válasz
joysefke #22899 üzenetére
ez a multi dolog netto hulyeseg... honnan szeditek ezeket az "infokat"? Hol lehet ilyeneket rendszeresn hallani? Mert en nem tapasztalaom es/vagy hallok ilyeneket, de ha megmondjatok hol lehet ezeknek utananezni, az erdekelne
A multiplatform cimekrol is elmondtam mar a velemenyem ezerszer, nem fogom ismetelni, de nem ennyire feket-feher a dolog.
Ha nincs egyeb igeny, akkor exkluzivak alapjan a legjobb donteni.
-
mike1334
veterán
válasz
joysefke #22774 üzenetére
Köszönöm!
Akkor benéztem kicsitDe vállalható maradt továbbra is, a felsorolt játékokhoz nem ragaszkodok, csak örültem volna nekik, ha mennek
A monitor előtt görnyedés annyira nem probléma, kényelmes szék, hátradőlök, 1-2 óránál úgyse játszok egyszerre többet
A többire meg jó lesz egy kis-közép kategóriás használt barebone is (jó, az új total warokra nem, de nekem speciel az első Rome a kedvencem még mindig)A Baldur's gate meg ha minden igaz, akkor kijön egyszer már végre androidra is, és játszok tableten vele
Erről jut eszembe, hát már Total War is van androidra, akkor pont konzolra ne lenne?
Mivel a saját kis elképzelésemet egyik konzol sem valósítja meg, majd azt veszem meg amelyik gazdaságosabb -
mike1334
veterán
válasz
joysefke #22766 üzenetére
Heti pár óra játékért nem szeretném fejlesztgetni a PC-t félévente, ez csak irányvonal, nyilván, ha megvalósítható örülök, de ha nem lehet, csak egy sima kontrolleres hagyományos megoldást megvalósítani, és csak más típusú játékokkal, akkor sem dőlök a kardomba
Ezt csak azért kérdeztem, hátha vki már megoldotta vagy tud rá megoldást, ha nem akkor beletörődök, és választom azt ami van.
-
dilipok
veterán
válasz
joysefke #22447 üzenetére
de te most konszenzust akarsz vagy azt eldonteni, hogy neked tetszik-e? Ehhez nem kell konszenzus... De ettol fuggetlenul meg mindig nem ertem, hogy ha 2 ember itt azt mondja, hogy jo, a tobbinek pedig nincs meg, ezert nem is szol hozza, akkor azt te mar konszenzusnak venned? Most neked az a fontos, hogy a teszteloknek tetszik vagy hogy neked? Komolyan nem ertem a gondolatmenetet.
-
dilipok
veterán
válasz
joysefke #22437 üzenetére
nehogy utannanezzel, mert egy review meg segitene is. Most ha en azt mondom neked, hogy jo, akkor mar szaladsz is megvenni? Tudod egyaltalan, hogy milyen jatek? Szereted azt a stilust? Ha konkret kerdesed van, szivesen segitek, de azt en (vagy akarki) honnan tudjam, hogy neked ez a jatek tetszik vagy nem
-
raziel01
veterán
válasz
joysefke #22328 üzenetére
Csak minimálisan kéne gondolkozni.
"Napi akciók pénteken és hétfőn, a várható leárazások mértékével"
A jelenlegi árakból lejön majd annyi százalék ami ott van.
Ha a mostani ár lenne az akciós ár akkor nem november 29 lenne írva.De amúgy írtam is, hogy Dark Souls is 1000 Ft lesz szóval egyértelmű, hogy a mostani árakból jön majd le annyi kedvezmény.
Amúgy Far Cry 3: Blood Dragon se lesz rossz ezresért.
-
HagaNRG
őstag
válasz
joysefke #22027 üzenetére
Hát az, nem is tagadom.
De mi van, ha nem átverés, és valami módon tényleg egy kisfiú karácsonya múlik rajta.
(bár azt is tudom, hogy manapság az emberek hajlamosak ezerfelé szórni a pénzt, aztán ha a gyerek kér valamit, fennakadnak. Nekem is van olyan kollégám, akinek a 14 éves fia megemlítette, hogy PS kéne neki, de amúgy nem is nagyon tudják, mi az. Mondom egy kb. 60 ezer forintos játékgép+a játékok még 5-15 ezer/db.
Persze infarktus, meg minden, hogy akkor kész, ez milliomosoknak való.Pedig tudom jól, hogy tőlem jóval többet keresnek...
-
MasterMark
titán
válasz
joysefke #21723 üzenetére
Két teljesen különböző játék.
Míg a Halo 3-ban az események középpontjában vagy MasterChief-el, addig itt csak egy egyszerű közkatona, egy Orbit Drop Shock Trooper vagy, aki próbál rájönni mi lett a társaival, a csata után.
Az egész ODST ehhez a hangulathoz van igazítva, sárga / fekete színek, nyomott hangulat, melankolikus zenék, egyedül barangolsz a városban, ami le van rombolva. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
joysefke #21689 üzenetére
Nem illegális. Az ilyen 2 napos meg 2 hetes goldok pont azért vannak, hogy ideiglenesen belenézhessen a játékos a multiplayer világába, hogy aztán végül teljes értékű goldot vegyen. (mondjuk ezek a trial goldok sem használhatóak minden játékhoz. Lásd pl Halo 3 esete)
-
Remi1234
aktív tag
válasz
joysefke #21120 üzenetére
Na azért erre szerintem kb. annyi az esély, mint arra, hogy a barátnőm csak az F1 2013 elé hajlandó leülni.
Nem éppen egy csajos játék
Kinect ügyben még csak a sportsot próbáltam, el lehet vele baromkodni.
Giinos fórumtársat keresd meg szenzorral kapcsolatban, úgy tudom neki lehet pár db raktáron
-
nokia párti
őstag
válasz
joysefke #20675 üzenetére
Hát azért van jópár cím, ami szignifikánsan szebben néz ki, vagy jobban fut xboxon. Lásd: Mafia II-t, a GTA IV-et, vagy akár a Rage-et. Ezek a játékok a borzalmasnál is borzalmasabbul néznek ki PS3-on, és itt nem csak a felbontásra meg a frame rate-re kell gondolni. Én is rendelkeztem/ek mindkét konzollal, ugyanazon a megjelenítőn játszom, így nem a levegőbe beszélek. Viszont a "normálisan" optimalizált multiplatform címek tekintetében tényleg teljesen egy kutya a két gép. Egy Mortal Kombat vagy BF3 alatt én 1 szemernyi különbséget sem vettem észre a két masina között.
-
dilipok
veterán
válasz
joysefke #20675 üzenetére
par jatek meg konkretan jobban fut PS-en, de akar ezt itt be is fejezhetjuk. Nem szignifikansak a kulonbsegek egyik oldalon sem. Ellesulyozaskent meg ott van a joval nagyobb valasztek az exkluzivok kozott, amik viszont elegge odab*sznak
Mindossze arra probalok ravilagitani, hogy nincs igazan kulonbseg az exkluzivokon kivul, es van hogy az egyik es van hogy a masik konzolon jobban/szebben neznek ki jatekok. Ennyi. (no offense, de mint mondtam, tapasztalatbol beszelek, nem tesztek/videok/pletykak alapjan tajekozodom, legalabb 50/50 jatekkal mindket konzolra)
-
dilipok
veterán
válasz
joysefke #20672 üzenetére
nekem meg van mindket konzolom (meg pc-m is), szoval en sem csak a levegobe beszelek, es nagyon keves kiveteltol eltekintve, hol az egyiken, hol a masikon neznek ki jobban a jatekok. Ha latszik is valami kulonbseg, azt csak ugy veszed eszre, ha egymas melle rakod a ket verziot, azt meg nem sokan csinaljak szerintem... (szerintetek valamelyik oldal megengedne, hogy az o gepen szignifikansan rosszabbul menjen, mint a masiken? De most komolyan
)
-
dilipok
veterán
válasz
joysefke #20175 üzenetére
ez netto hulyeseg... Mint mondtam, az egvilagon semmi kulonbseget nem erzek a multis jatekokban/letoltesben a ket konzol kozott.
norbi2010: ezt mi megis mi alapjan dontsuk el, ha neked kell?
Nem lehetne abbahagyni a szerintetek nekem melyik jatek tetszik es hasonlo jellegu kerdeseket?
-
Romeo619
senior tag
válasz
joysefke #19899 üzenetére
én az 1-2t insanen pörgettem ki
majd a 3t elkezdtem de valahogy véletlen am ultira mentem mondom kipróbálom, na azóta nem halad a kampány
Aki szeretne hordázni vagy sima co-op az vegyen fel zyzzshaversian.
Nem tudni ki töltötte le a kóddal de helyette is köszönjük szépen
-
vg
addikt
válasz
joysefke #19855 üzenetére
Vegyél egy normális fülest pár ezer forintért, állítsd be, hogy a fülesen halld a voice-t és a voice beállításoknál nyomd fel maxra a voice hangerőjét a játékét vedd le, és azt a szar filléres headset-et vedd a nyakadba és abba csak beszélj. Esetleg másik megoldás, vegyél egy profi fülest min 30e-ért.
-
raziel01
veterán
válasz
joysefke #19716 üzenetére
Az már rég lejárt. Október 15-ig volt RB6: Vegas.
(#19708) G@ß! : Nem a splinter Cell Conviction lemeze az?
Nálam is járt. HDD-ről végigjátszva semmi baj nem volt és pont így nézett ki. Csomó embert megjárt jatekaim.hu-n és senki nem panaszkodott. A belső körön nincs adat úgyse. -
dilipok
veterán
válasz
joysefke #19643 üzenetére
a displaynel szoktak lenni a jatekokon belul a subtitle settingsek. Ha ott (vagy valahol az opciokon belul) nincs, akkor nincs felirat. Ennyit tudsz allitani, mast nem igazan.
Amugy nem biztos, hogy van benne magyar felirat. Ki tudja eppen milyen lokalizalt verzio az. Mas felirat van? csak magyar nincs? Ahol tudod allitani a felirat nyelvet, ott nem tudsz magyart valasztani? Mert ha nem, akkor nincs.
A hatterletoltes kozbeni homersekletet en speciel meg nem tudnam mondani, mert nem szoktam simogatni a gepet...
-
dilipok
veterán
válasz
joysefke #19634 üzenetére
1. szerintem a zetorhang nem normalis. biztos jol allt akkor a lemez benne?
2. a meghajtonak van hangja, ez normalis
3. vicces is lenne ha nem
4. automatikusan nem tudod szerintem. Hacsak nem azt valasztod, hogy mindig oda mentsen. De ha a merevlemezre mentesz, akkor at tudod manualisan rakni.
5. szerintem semennyire. Ha pulzal a kis zold potty a bekapcsologomb kozepen, akkor meg valamit ugykodik a box.
6. fogalmam sincs, nem jatszottam vele (foleg nem nemetul)
7. a locale beallitas alapjan. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
1. Remélhetőleg nem fordítva állítottad fel, és nem működés közben. Egyébként nem szabadna kerregnie, bár nem tesz jót a meghajtónak ha állítva használod.
2. Ez ilyen, nem tudsz ezzel mit csinálni.
3. Mindig kérni fogja. Max feltelepítheted és csak az elején ellenőrzi hogy bennt van-e a lemez. De kivenni akkor sem lehet.
4. Ha be van kapcsolva a cloud mentés, akkor játékokban tudod beállítani hogy oda mentsen.
5.Fene tudja mennyit eszik a háttérben töltéskor. Le kellene mérni. AMúgy kikapcsolhatod, nem lesz semmi baja, ha bekapcsolod gépet újra, onnan folytatja letöltést ahol abbamaradt. Nem lesz semmi baja HDD-nek.
6. "Gyerekek ez tényleg ennyire gagyi, vagy csak a német szinron lett elcseszve?" A német alapból nem tetszik nekem, anno az Halo 2-vel játszottam úgy, vérgagyi volt. Hogy a játék gagyi-e? Ez nézőpont kérdése. Nekem tetszik,(milyen meglepő) másoknak nem. Ez egyén kérdése. A német szinkron viszont gáz a Halo játékokban.
7. Szinkron és felirat a régióbeállítástól függ. Magyar nyelv nincs, angol szokott az alap lenni.
-
MasterMark
titán
válasz
3. Miért mit gondoltál?
4. Automatikusan szerintem nem tud.
5. Villog a bekapcsoló gomb lámpája.
6. Most akkor angolt akarsz vagy mi?
7. Amire a box van beállítva. De nálam pl. amikor német városra volt állítva az időzóna (!) akkor is németül indult el.
De van olyan is ami megkérdezi az elején.Az első kettőre pedig nem tudom, mert E-vel még nem sok tapasztalat van.
-
mephi666
nagyúr
válasz
joysefke #19501 üzenetére
gog-on fent van a complete
majd akcióban szerintem megveszem... megvolt az alap+sod, amíg egyszer fel nem robbant az alaplemez havernál a cdrom-ban
(valamelyik újsághoz volt melléklet)
-
mephi666
nagyúr
válasz
joysefke #19498 üzenetére
nekróval nem lehetett elég nagy egy pálya
megindultam, húztam a necromancy-t, logisztikát, pathfindinget meg a levegő+földmágiát () és aztán szaporodott a sereg... mindennek nekimentem, amit csak láttam... földmágiából asszem kijött a csontik feltámogatása és nem volt velük baj...
haste-el meg futottak becsülettel (mass haste levegőmágiával)
-
joysefke
veterán
-
Trak
addikt
válasz
joysefke #4844 üzenetére
GoW3?
Mire végigtolod, addigra pedig kijön a GoW Judgement isNem tudom, hogy Xbox exclusive-e, de ez nagyon hasonló, mint a GoW, és szerintem még jobb is:
Warhammer 40De én elfogult vagyok, nekem régi kedvenc a Warhammer világ.
-
mephi666
nagyúr
válasz
joysefke #3810 üzenetére
az első oldalakon szerintem k*rvajó játékok vannak, amiknek a nagyját próbáltam is
aztán ott van mellettük, melyik támogat split screen-t
#3813: egy gépen játszásra barátnőmnek forza3/4 meg mortal kombat is bejött nagyon
meg a showdown-t beszereztem, de nem próbáltuk még... (gears-ekhez, resi5höz mondjuk nem sok hangulata volt eddig) ...ami szerintem beválhatna, az ilyen platformjátékok: pl sonic (mondjuk ennek csak a demóját szedtem le, de majdnem szivárványszínűt hánytam attól a színorgiától
)
ui: ha van kinect, akkor ajánlom a marketet is, mert onnan szedtünk egy rakat demót és időnként társasági összejövetelekre az is bőven jó volt, hogy szétröhöghessük magunkat
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest