- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
G@ß!
őstag
Erre valaki: [link]
?
-
G@ß!
őstag
COD: MW2-t online játszik valaki? Vannak még játékosok?
Akinek van Goldja és mw2-je is, az légy szíves nézze már meg valamelyik este. Köszi. -
G@ß!
őstag
COD: MW2-t online játszik valaki? Vannak még játékosok?
-
G@ß!
őstag
Észrevettétek azt, hogy a Games with Gold játékokat alapból "megveszi" már a rendszer?
-
G@ß!
őstag
válasz
MasterMark #37492 üzenetére
MasterMark,
ha eddig sosem tároltam felhőn, de most szeretnék ott tárolni (biztonsági kedvéért), akkor hogy tudom átmozgatni a mentéseket, illetve nem léphet fel valami gebasz amivel mindenemet elveszítem? -
G@ß!
őstag
Srácok, mw2-őt játszottam neten.
Egyszer betett egy olyan szerverre, ami valószínűleg meg volt bütykölve, mert egy lövésre 70-es szintű lettem.
Leléptem rögtön a szerverről.
De hát így is kaptam büntetést (2 hétig nem tudok fellépni live-ra)..., de nem érzem magamat bűnösnek.
Nem lehet ez ellen valamit tenni? -
G@ß!
őstag
Novemberi gold játékok: [link]
-
G@ß!
őstag
Ha valaki beszállna kontrolfreak rendelésbe, az nálam jelentkezzen!
u.i. kizárólag komoly emberek jelentkezését várom!
-
G@ß!
őstag
Elméletileg a vásárlás már hibátlan live-on, ennek ellenére a kód beírása és elfogadása után még mindig hibát ír ki... az agyam eldobom.
-
G@ß!
őstag
válasz
szsanyika86 #31721 üzenetére
Nagyon örülök neki...így ki se tudom próbálni, hogy a vett reedem code működik-e.
-
G@ß!
őstag
válasz
dreizwanzig #30278 üzenetére
Ha nagyon unalmassá válik az, hogy a legnehezebb fokozaton is easynek tűnik az ellenfél, akkor menj fel netre.
-
G@ß!
őstag
válasz
molnarpeter #29534 üzenetére
Ulti kiadás jó lehet, viszont van egy dlc, ami nincs rajta a dvd-n, ahhoz letöltőkód van. Nah azt már nem tudod letölteni...
Egyébként ha a forza4 dlc-i is hasonló sorsúak lesznek mint a 3-é, akkor sírni fogunk... -
G@ß!
őstag
válasz
MasterMark #23863 üzenetére
Nem trollkodok, xboxom van.
-
G@ß!
őstag
válasz
woodbear #23858 üzenetére
Most eltértünk a tárgytól, lehet hogy az utóbbi hszemben lehet rosszul fogalmaztam, de most újra felteszem a kérdést:
hol állítod be forza4ben azt, hogy a gumi: lágy, közepes, kemény, stb. legyen?
Nem pit-stopról beszélek. Még mielőtt rányomsz a startra, előtte kiválasztod az opciók közül.
Egyébként amit leírtál woodbear, azzal tisztában vagyok.
Mephi666: teljesen igaz.Az autó fejlesztésénél dilipok nem tudom, hogy te hol láttál ilyet. Széria, sport, verseny, gyorsulási. Ezek vannak.
"Csak azert, mert egyike vagy az ehhez hasnlo beirogatoknak" Ez nem személyeskedés? Valószínűnek tartom, hogy elvégeztél egy egyetemet, de az értőolvasással problémáid vannak?! (nah látod, ez is személyeskedés)
Nem volt az nagy szöveg amivel jöttem, kijelentettem valamit. Egyébként kerestem fotót neten, természetesen nem találtam, azért kértelek, hogy készíts te. De látom, feleslegesen kérek bármit is.
-
G@ß!
őstag
válasz
dilipok #23843 üzenetére
"nem, nem letelemem, csak nem szeretem, mikor valaki hulyesegekkel vagy feligazsagokkal szorja tele a topikot, mert utana meg jonnek az azzal kapcsolatos kerdesek, es akkor kell leirni egyesevel, hogy az hulyeseg es nem teljesen ugy van."
Pontosan, erre vannak a segítőkész emberek, akik válaszolnak helyetted. Nem kell feleslegesen megerőltetned magadat.
Egyébként olvasd vissza a HSZeimet, tényleg rengeteg alapvető kérdést kérdeztem..."(nem mellesleg tudsz gumit cserelni a forzaban is...)"
Szeretném tudni, hogyan tudsz te cserélni. Remélem nem az autó fejlesztésénél lévő beállításokra gondolsz."Csak azert, mert egyike vagy az ehhez hasnlo beirogatoknak" kontra es leirtam, hogy nem teljesen ugy van, ahogy te azt elkepzelted, meg teljesen felesleges szemelyeskedni, ugysem veszem fel. valamint boven benne van a pakliban, hogy nincs igazam, de akkor azt szeretnem, ha le is irna, nem csak szemelyeskedne.
Te személyeskedsz, de más nem teheti meg veled szemben? Elnézést kérek, kérem...amugy, hogy temanal maradjunk, ird mar le pls, hogy mi az amit a gt-ben be tudsz allitani az auton, de a forzaban nem? Csak mert annyira elvarazsolt a beallitasok tomkelege es en nem tudom mi a kulonbseg. Szerintem kb 99%-ban ugyanazt lehet beallitani mindkettoben, de cafolj ram, hatha valami elkerulte az evek folyaman a figyelmemet.
Ezek szerint neked mindkét játék megvan, kérlek ne pazarold tovább az időnket, és csinálj egy screenshot-ot mindkét játékról. -
G@ß!
őstag
válasz
dilipok #23789 üzenetére
10 perc alatt, és igen, szerintem aki nem fogyatékos, az rájön dolgokra.
F4ben hol állítasz gumit?
Hol olvastad hogy én azt írtam, hogy jobb a gt?
Szimplán a több beállítási lehetőségéről írtam.
Köszönöm a válaszodat, de máskor gondolkodj mielőtt beszólsz Mr. Kioktató.Még annyit hozzátennék, hogy a HSZ-eidnek a 3/4-e mások szapulásáról és kioktatásáról szól.
Ez a lételemed? -
G@ß!
őstag
Tegnap az aréna plázában észrevettem a PS gépeket az első emeleten. Alig voltak ott így gondoltam kipróbálom (magam). Beültem a szimulátorba (F3, F4) tapasztalattal, és kb 5 percbe tellett míg beállította nekem a srác. Ilyen gumi, olyan gumi...tapadásbeállítás, stb.
Viszont a fizika miatt még a forza mellett döntenék most is. -
G@ß!
őstag
Azok akik itt a forza 4et istenítették játszottak-e a gran tourismoval?
Sokkal több beállítási lehetősége van a ps-es játéknak... -
G@ß!
őstag
válasz
balintka #23692 üzenetére
"Most vettem egy LG 42LA690S tévét, ezen lenne használva (2013-as felső kategóriás TV)."
"Azért ésszel illik TV-t venni sztem. Minek vegyek 4-500 ezerért TV-t? Annyival nem jobb, ugyan már."
Jót szórakozok itt a háttérben. Remélem van még valami felsőkategóriás dolog a tarsolyodban.
-
G@ß!
őstag
válasz
MasterMark #23324 üzenetére
Előkarácsony?
Ennyit egy év alatt játszok ki.
-
G@ß!
őstag
Nem figyelte valaki, hogy a GTA 5-öt mennyiért adta a GAME akcióba?
-
G@ß!
őstag
Jövő havi ingyenes játékokról van már valami info?
-
G@ß!
őstag
válasz
Rigormortiis #21786 üzenetére
És arról nem is beszéltél, hogy mennyire "akad" egy Forza 4hez képest...
-
G@ß!
őstag
válasz
MasterMark #21765 üzenetére
Legalább több lesz a szakmai hozzászólásod...
-
G@ß!
őstag
válasz
MasterMark #21681 üzenetére
Köszi, kipróbálom.
-
G@ß!
őstag
A Star Wars: The force unleashed epizódokkal játszott itt valaki?
-
G@ß!
őstag
Farcry3-at kb. mennyi idő kitolni?
-
G@ß!
őstag
Aki szeretne velem együtt gyorsan fejlődni COD: MW2-ben, az jelentkezzen nálam.
-
G@ß!
őstag
válasz
WhiteWalker #20453 üzenetére
Giinos, most ez a hsz megint tök felesleges volt.
Egyébként 5 font volt plusz posta, és mint mondtam, ha megtehetném, akkor eredetiben vennék meg.
Most hasraütésre megnéztem egy boltban, ott 6 ezer felett volt az ára.Másrészt nekem megvan a sima geow 2, gondoltam jöhet a goty a plusz tartalmak miatt. Erre most ott tartok, hogy van két ugyanolyan geow 2-m, mert ami goty verzióvá tenné, az pont kimaradt.
De mint mondtam, ne legyen ez topicromboló, csak megírtam hogy nem tartom fairnek, emiatt ne induljon már ki háború...
-
G@ß!
őstag
válasz
dilipok #20444 üzenetére
Nem tetszik ez a hangnem, ahogy beszélsz (nem csak) velem.
Tudod ÉN vagyok a vásárló, ezért vannak elvárásaim vásárolt termékekkel kapcsolatban.
Ha én adok el egy terméket, akkor a velem szemben lévő félnek is vannak elvárásai - avagy ne vágjam át.
Sajnálom, hogy nem tehetem meg (kereső ember létemre) azt, hogy újonnan vásárolt játékokkal játszhassak.
Nekem anyuci meg apuci nem ad zsebpénzt, hogy megvegyem az új ájfon ötöt ....stb.
Úgyhogy jó lenne, ha te és a hozzád hasonló társaid inkább segítőkészek lennétek, mintsem az ilyen mihaszna üzeneteket megírnátok.
KÖSZÖNÖM, és ezzel be is fejeztem. -
G@ß!
őstag
válasz
MasterMark #20434 üzenetére
raziel01: köszi!
Egyébként nem tuti hogy igen, de miért adják el gotynak, ha hiányoznak belőle a goty-hoz szükséges dolgok?!
A borító így néz ki, dvd is (bár nem értem, hogy 1 db dvdnek minek dupla dvd-s tartó, mellesleg törött).
Letölthető tartalmaz hiányoznak, manual megvan.Más játék amit szintén onnan rendeltem, a dvd festékhiányos, mintha valaki belemart volna a tetejébe.
És van egy picit repedt játékom is... -
G@ß!
őstag
válasz
MasterMark #20420 üzenetére
Persze, de ez mindennek a legalja amit most adnak...ennyi erővel ne adjanak semmit se.
btw azért kérdezem a GeoW 2 goty-t, mert sztem átvágtak...vagyis a game.co.uk...
-
G@ß!
őstag
Akinek a GeoW 2 GOTY verziójú van meg, az kérem készítsen a dvd(k)ről fotót, hogy össze tudjam hasonlítani az általam vásárolttal.
Köszönöm. -
G@ß!
őstag
Urak,
adott egy ősrégi monitor otthon.
Sajnos karácsony és szilveszter között azon kell nyomatnom az xboxot.
Egy problémája van, ősrégi svga kábele van, ráadásul még a nem cserélhető fajtából.
Hogy tudnám összekötni hdmi-ről a gépezetet ezzel a csúcstechnikájú csodával? -
G@ß!
őstag
COD4: MW1 Multiplayere mennyire pörög még?
-
G@ß!
őstag
Még annyit tennék hozzá, hogy 6db sima dobozos játékot rendeltem.
Apropó: kinek mennyi volt a maximális rendelése, amit megérkezett game-ről? Csak hogy úgy tudjunk kalkulálni...
-
G@ß!
őstag
válasz
WhiteWalker #19824 üzenetére
Igen, jól mondja raziel.
Nálam volt ez a gond.
De egyébként nem jófejek, emailre nem mindig és nem pontosan reagálnak.
Pl azt se sikerült megtudnom tőlük, hogy 1 dvd dobozzal mennyi súly kb. Vagy hogy a rendelésemnek mennyi volt az összsúlya, hogy lehúzzak belőle.
És nem írnak emailt h több a súlya, rögtön refund jött. Email is csak utána...
És persze 1-2 játék mivel GOTY verzió volt, rögtön elúszott...
Utolsó emailemre nem válaszoltak... (kb 4 különböző emberrel beszéltem)
Számomra nagy csalódás volt.u.i.
Először az volt a gond állítólag h nem érkezett meg a pénz.
Két-három napra rá már megérkezett, kézbesítés előtt állt a dolog.
És még 2-3 emailváltásra is rögtön refunddal válaszoltak... -
G@ß!
őstag
Ha van a dvd-n a belső körtől elkezdve egy kb 1 cm-es repedés a külső kör irányában, akkor az mennyire lehet gáz, ha winyóról fut alapértelmezésben a játék?
[link] -
G@ß!
őstag
Jól elintézett engem a game.co.uk.
Rendelni akartam 6-7 játékot egyszerre, vártam hétfő óta, erre ma reggel jön az email a refundról...
Nem tudnak ennyit egyszerre elküldeni.
Az jó, két részletben is megrendelném, de azóta a játékok fele out of stock... -
G@ß!
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #19392 üzenetére
Én rendeltem pár napja a game-ről.
Mind raktáron volt, ennek ellenére a mai napig se küldték még el...hihetetlen. -
G@ß!
őstag
RDR sima kiadást érdemes lecserélni RDR GOTY kiadásra?
-
G@ß!
őstag
Az miért van, hogy reedemeltem forzaban 4 unique autót ma, és nem kapok róla üzenetet a játékban, vagyis mintha nem kaptam volna senkit.
-
G@ß!
őstag
válasz
MasterMark #17958 üzenetére
Közben lehet csak az ölében szereti "pihentetni" a kontrollerét...
-
G@ß!
őstag
Azt nem értem, hogy a DVD-t a gép sacc 10Mb/s-kel olvassa. A winyó ettől sokkal gyorsabban olvas. Akkor miért lenne gyorsabb DVD-ről is olvasva? :S
-
G@ß!
őstag
válasz
MasterMark #17410 üzenetére
Ezt írja:
"Probléma adódott a kódhoz kapcsolódó ajánlattal." -
G@ß!
őstag
Forza 3 DLC aktiválása miatt kérnék egy kis segítséget tőletek.
Top gear dlc-n van 3 db code, melyet ha bírok nem történik semmi.
Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata? -
G@ß!
őstag
válasz
molnarpeter #17141 üzenetére
Minek, már megvan, nem?
-
G@ß!
őstag
Ezt még mindig nem használta fel senki ZAVVI-n:
Your Unique Discount Code: 4386-7846-4D3C -
G@ß!
őstag
válasz
FuRiONight #16657 üzenetére
Köszi,
szóval ha megveszem a 800M$ pontot, azt átváltja HUF-ra, majd ha szükséges még pár 10Ft-ot már a számlámról venné le?
Jelenleg 3743Ft-ra tartják ezt a DLC-t. -
G@ß!
őstag
válasz
FuRiONight #16650 üzenetére
Gabeszku: forza4.
PORSCHE PACK AKCIÓS !!!! 1200 M$ pontért!!!!
Lehet még M$ pontot venni/tenni/fizetni? HELP! -
G@ß!
őstag
válasz
molnarpeter #16634 üzenetére
És ez miért jó neked?
Látom sok időd van játszani, nem mész suliba? -
G@ß!
őstag
Your Unique Discount Code: 4386-7846-4D3C
-
G@ß!
őstag
válasz
molnarpeter #16476 üzenetére
És mivel lehet gyűjteni a pontokat? Ejj...a te hibád hogy nem szóltál hamarabb.
(#16490) MasterMark: ezzel én is így vagyok, most adtunk a szarnak egy pofont.
-
G@ß!
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #16449 üzenetére
Ez tetszett.
Lassan úgy érzem, hogy a végére hagyják a Halo3at, és a közét kitöltik ilyesmivel.
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Autós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Adobe Photoshop
- Mikrotik routerek
- Windows 11
- További aktív témák...
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest