- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
válasz
energy4ever #41650 üzenetére
Köszi!
-
joysefke
veterán
Sziasztok!
rá tudnátok légyszi nézni, hogy korrekt áron hirdetem-e ezt a pár játékot?
http://hardverapro.hu/apro/fable_anniversary_bontatlan_3k_plants_vs_zombies_kod_3k_g
Nem akarok hónapokig bohóckodni az uppolással/eladással...
Előre is köszi!
J. -
joysefke
veterán
Sziasztok!
most jön a tag aki megveszi a boxomat, gyorsan kéne infó:
biztosra kellene tudnom, hogy ha letörlöm a Live os accomat, akkor is fog-e tudni játszani a saját accját használva az énáltalam elektronikusan megvásárolt játákokkal?
Azt már kipróbáltam, hogy egy frissen kreált lokális accal is elindólnak a játékok, de nem vagyok benne biztos, hogy ténylegesen törölhetem-e a saját Live-os accomat...
A választ biztosra kellene tudnom (tehát nem feltételezések kellenek)
Előre is köszi a választ!
üdv
J. -
joysefke
veterán
Sziasztok!
beárazást szeretnék:
1,
Adott egy kb 1 éves, nagyon keveset használt, karcmentes, tökéletes állapotú X360E-250GB.
Doboza, papírja, mindene megvan. Hekkelve nem volt. Kontroller keveset volt nyúzva.2,
Elektronikusan vettem rá jópár játékot, gyakran a havi Live akció keretében, de pár játékot csak úgy a piactérről. Ha lehet ezeket is továbbadnám az új tulajnak, de el szeretném kerülni, hogy visszaéljenek a Live accountommal (hitelkártya van rá regisztrálva, bár gondolom ezt lehet törölni). A Live accountra egyébként a továbbiakban nincs szükségem, tehát ha törölni kell akkor törölni kell.Tehát adott a kérdés:
-Mennyit ér az Xboxom.
-Illetve a játékokkal amik rá vannak pakolva mit tudok kezdeni, tovább tudom adni az új gazdájának, némi felárért?Előre is köszi!
üdv
J. -
joysefke
veterán
válasz
MasterMark #23613 üzenetére
Én már vagy két hőnapja vettem a konzolt, de teljesen kiment a fejemből, hogy be kell regisztrálni.
-Van a beregisztrálásnak valamilyen határideje, amin belül meg kell történjen?
-Mi van ha tönkremegy a konzol, akkor is meg tedom regisztrálni, ha már megtörtént a baj?J.
-
joysefke
veterán
válasz
RootRulez #23505 üzenetére
Két hónappal ezelőtt ugyanebben a cipőben jártam:
Használt, jó állapotú, még hosszú garis, nem hackelt-krekkelt gépet akartam venni. Aztán kb 2 hét után rájöttem, hogy ez vagy lehetetlen vagy ha mégis csak megfelel a kritériumoknak egy gép, akkor az masszívan túl van árazva. A vége az lett, hogy vettem a MM-ban egy akciós gépet és a bundle játékot eladtam belőle. így jártam a legjobban.. Nem tudtom azóta mennyit változott a helyzet, de van egy sejtésem.J.
-
joysefke
veterán
válasz
wertigo1984 #23319 üzenetére
GoW: SPOILER
.
.
.
.
.
.
A legnehezebb feladat a kis szobából az oszlopcsarnokba kijutni, itt a gépi AI is elég gyakran meghal, ilyenkor önhibádon kívül bizony újra be kell tölteni a játékot (nem fogod tudni felkelteni a gépi aI-t).
Amikor kijtsz az oszlopcsarnokba, csak a nagyon lassú mozgással illetve a félreugrásokkal tudsz manipulálni, mivel a hajnalpöröly az egyetlen ami fogja a bestiát. Ha lövöldözöl magadra tudod vonni a figyelmét (hogy ne ölje meg a társadat).
A trükk az, hogy a terem végében lévő zárt ajtóhoz kell menni (több ilyen terem van egymás után, vagyis ezt többször kell megcsinálni), úgy hogy az ajtó közvetlenül mögötted legyen, majd magadra vonod a bestia figelmét, ilyenkor az nekifut majd kitöri az ajtót (te értelemszerűen elugrasz)
Ha ezt a részt megcsinálod, akkor a játék egyik legnehezebb részével végeztél (a legvége is elég nehéz)
J.
-
joysefke
veterán
válasz
Laprasi991 #23305 üzenetére
Viszont ha egy olyan monitorra próbálom meg kötni amin van DVI-D bemenet, akkor jól gondolom hogy elég csak egy HDMI-DVI-D kábel?
Igen, én is erre gondoltam, bár az nyilvánvaló kell legyen, hogyha működik is egyáltalán a konstrukció, a hang akkor sem fog átmenni a kábelen.
J.
-
joysefke
veterán
válasz
Laprasi991 #23302 üzenetére
Esetleg meg lehetne próbálni egy HDMI -> DVI-D-> DSUB átalakítót
-
joysefke
veterán
válasz
WhiteWalker #22985 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy bukás lesz, hanem, hogy benne van a plakliban, hogy bukás is lehet.
-
joysefke
veterán
válasz
WhiteWalker #22951 üzenetére
így, hogy az X1 akár még bukás is lehet a PS4 ellenében szerintem megvan az esélye, hogy a MS még jódarabig tólni fogja a 360 szekerét, hogy az alulról fogja ki a szelet a PS4 vitorlájából. Nekik egy Live felhasználó egy Live felhasználó attól függetlenül, hogy a gépe 360 vagy 1...
PS2 is sokáig jobb eladásokat produkált mint a PS3 és a 360 eggyütt.A multiplattform címek pedig az első 1-2 de lehet hogy 3 évben is megérkeznek szerintem 360-ra is, 80+ millió eladott gépet nem fognak a kiadók figyelmen kívül hagyni, ráadásul itt lesz egy nagy előnye a 360 nak a PS3 hoz képest:
A next gen multiplattform címeket nyilván next genre fogják fejleszteni és utánna butítják le 360-ra illetve PS3-ra. A 360 PC közeli architektúrája pedig szerintem lényegesen könnyebbé fogja tenni a next gen -> current gen portolást...J.
-
joysefke
veterán
válasz
dilipok #22917 üzenetére
Lépek, részemről lezártnak tekintem a vitát, elismerem, hogy a legtöbb játékban, ha egyáltalán van képminőségbeli különbség, az nem lesz nagy az X360 részére.
Tisztában vagyok vele, hogy kb 1,5 hónapja van boxom, ezért sem állok le szubjektív dolgokról vitatkozni, de ugye a képminőség az olyan dolog, amit lehet _nagyjából_ objektíven, számokkal alátámasztva mérni, ezért vettem itt fel egyáltalán a kesztyűt. Ahhoz pedig, hogy eldöntsem, az 1280x720 vagy az 1024x720 a nagyobb nem kell 5 év konzoltapasztalat.
Peace!
J.
-
joysefke
veterán
válasz
dilipok #22913 üzenetére
Persze, nem teljes a kép, csupán azt szeretném elérni, ha egyértelmű lenne, hogy az Xbox egy picit erősebb, mint a PS3, ami ugye néhány játéknál a felbontásban néhány játékban az effekteken és néhány játékban a frameraten mutatkozik meg (ellentettjére is van példa, de kevesebb).
Manapság persze az a leggyakoribb, hogy nincsen látható különbség, ebben igazad van, de ugye ha az aktuális játék éppen laggzik, akkor ez nem fog vígasztalni.
Van másik fél tucat legalább ennyire fontos vagy fontosabb szempont ebben igazad van, de én most nem arról vitatkoztam, hogy a PS-re több exkluzív van, illetve, hogy ha valaki nem akar a multira költeni, de akar multizni, akkor a PS-t venni több évre tervezve olcsóbb, vagyhogy a PSN+ on jó játékok vannak viszonylag olcsón és ez a konstrukció így nem létezik Live-on.
Ezeken nem vitatkozom, mert nincs értelme, ezek tények.Egyszerűen azon problémázom, hogy nagyon sokszor össze van mosva a PS3 meg az Xbox grafikai teljesítménye, mintha a PS3 pontosan ugyanarra lenne képes mint az Xbox, pedig ez nem igaz. Van aki számára nem fontos, hogy a konzolja hangyafasznyival erősebb legyen mint a konkurens termék, van aki számára igen. Én mindkettőt megértem, de a tényeket ne ferdítsük már el.
Onlinra példát most nem tudok mondani, keresgélnem kellene, inkább megyek játszani. Online
J -
joysefke
veterán
válasz
dilipok #22913 üzenetére
Ezt még kimásoltam, most már nem hagyom veszni
COD
PS3
Call of Duty 3 (screenshot) ~1088x624 (2xAA) Win?
Call of Duty: Black Ops = 960x544 (2xAA) - Loss
Call of Duty: Black Ops 2 = 880x720 (dynamic? Instances of 832x624..., post-AA) - loss
Call of Duty: Modern Warfare = 1024x600 (2xAA) - X
Call of Duty: Modern Warfare 2 = 1024x600 (2xAA) - X
Call of Duty: Modern Warfare 3 = 1024x600 (2xAA) - X
Call of Duty: World at War = 1024x600 (2x AA) - Xxbox
Call of Duty 3 = 1040x624 (2xAA) - Loss
Call of Duty: Black Ops = 1040x608 (2xAA) - Win
Call of Duty: Black Ops 2 = 880x720 (2xAA) - Win
Call of Duty: Modern Warfare = 1024x600 (2xAA) - X
Call of Duty: Modern Warfare 2 = 1024x600 (2xAA) - X
Call of Duty: Modern Warfare 3 = 1024x600 (2xAA) - X
Call of Duty: World at War = 1024x600 (2x AA) - Xitt egálnak tűnik
FC:
PS3
Far Cry 2 = 1274x692 (QAA, black borders) - loss
Far Cry 3 = 1274x702 (post-AA, black borders) - lossXBOX
Far Cry 2 = 1280x696 (2xAA, black borders) -Win
Far Cry 3 = 1280x704 (post-AA, black border on bottom) - WinXbox PS3: 2:0
-
joysefke
veterán
válasz
dilipok #22910 üzenetére
Parancsára
PS3
Bioshock = 680p (no AA, blur filter pre-patch) - Loss
Bioshock 2 = 1280x720 (no AA) - Loss
Bioshock Infinite = 1152x640 (FXAA) - LossXbox
Bioshock = 1280x720 (no AA) - win
Bioshock 2 = 1280x720 (edge blur filter) - win
Bioshock Infinite = 1152x720 (FXAA) - winXbox - PS3 3:0
AC
az újabb AC részek nincsenek listázvaPS3
Assassin's Creed = 1280x720 (QAA) - loss
Assassin's Creed 2 = 1280x720 (QAA), 960x720 (QAA) -> 1080 mode. -loss
Assassin's Creed 2: Bromance = 1280x720 (QAA) - loss
Assassin's Creed 2: Revelations = 1280x720 (post-AA) - XXbox
Assassin's Creed = 1280x720 (2xAA) - win
Assassin's Creed 2 = 1280x720 (2xAA) - win
Assassin's Creed 2: Bromance = 1280x720 (2xAA) -win
Assassin's Creed 2: Revelations = 1280x720 (post-AA) xXbox PS3 3,5:0,5
Batman
PS3
Batman: Arkham Asylum = 1280x720 (no AA) - loss
Batman: Arkham City = 1280x720 (no AA) - XXbox
Batman: Arkham Asylum = 1280x720 (2xAA) - Win
Batman: Arkham City = 1280x720 (no AA) - XXbox PS3 1,5:0,5
Crysis
PS3
Crysis = 1024x720 (TAA + edge post-process) - loss
Crysis 2 = 1024x720 (TAA + edge post-process) - loss
Crysis 3 = 1024x720 (SMAA T2X) - lossXbox
Crysis = 1152x720 (TAA + edge post-process) - win
Crysis 2 = 1152x720 (TAA + edge post-process) - win
Crysis 3 = 1152x720 (SMAA T2X) - winXbox PS3: 3:0
Kell még vagy elég lesz?
El kéne fogadni, hogy az Xbox360-ban van az erősebb GPU (és erősebb általános célokra használható CPU) illetve jobb memóriaszervezés. Ezen pedig az sem fog változtatni, hogy jó exkluzívok vannak PS3-ra, illetve, hogy Te meg vagy elégedve a géppel.
A játékkészítők nem véletlen butitgatják a felbontást a PS3-nál, hanem azért, hogy hozni tudjanak egy emészthető frame ratet, bár ez nem mindig sikerül. Mostanában nyilván jobban sikerül a PS3-ra butítás, de korábban jóval gyakoribbak voltak a szaggatások PS3-on.
J.
-
joysefke
veterán
Itt is, a nagyobb nevek közül nem egy el van maradva felbontásban PS3 on az X-es verzióhoz képest (és felbontást ugye akkor csökkentenek, amikor már nagyon kevés lenne az FPS)
http://beyond3d.com/showthread.php?p=1113344
-
joysefke
veterán
válasz
dilipok #22906 üzenetére
Skyrim:
http://www.youtube.com/watch?v=7B65WVvrPYkGTA IV Just Cause, Skryrim:
http://forums.anandtech.com/showthread.php?t=2264160stb stb
számolatlanul botlik az ember ilyenbe és bizony észre is veszi, ha nem tartja csukva a szemét. Nem értem miért nem lehet kimondani és elismerni, hogy bizony bizony sok multicím grafikája (framerate-jitter-felbontás-textúrarészletesség-élsimítás) a PS3-on elmarad a X360 verzióhoz képest. A különbség régebben nagyobb volt, de némely játéknál még ma is létezik.
Arra pedig, hogy nincsen PS3-am: nem kell szarba lépjek ahhoz, hogy tudjam büdös lesz utánna a lábam. Ha sok megbízható forrás állítja, hogy bizony belaggzik a PS3-as port, akkor azt én elhiszem.
J.
-
joysefke
veterán
Xbox
Tudom, hogy elrettentően hangzik az okosba beszerzett havi 800Ft-os Live Gold előfizetés a PS3 ingyenes multijához képest, de itt nem arról van szó, hogy a MS zsebreteszi a pénzt és nem nyújt cserébe semmit...
Az online része nagyon megvan csinálva az Xbox 360-nak, PS3-am nincs, de onnan nagyon sűrűn hallok negatív kritikákat a multira meg az egész online dologra nézve.
Ha nekem multizni támad kedvem, és éppen szar a rendszer, vagy csak ugy ámblokk nincsen meg egy meccsre való ember akkor nem fog vígasztalni, hogy "dehát ebben a hónapban is megspóroltam nyolcszááááz forintot".
A másik meg, hogy van egy csomó multiplattform cím, ami 360-on jobban fut, fordítva viszont jóval ritkább.
Szvsz a BF4-et nextgen konzolra vagy PC-re vedd meg.
J.
-
joysefke
veterán
válasz
mike1334 #22752 üzenetére
Jajj tudom, hogy lehet kicsit elfogult válaszok fognak jönni..pár hónap múlva vennék egy konzolt és vagy Xbox 360at vagy Ps3at fogok venni..melyiket éri meg jobban?
-Xbox:
-jobb online rendszer, jobban pörgő multi, nagy online akciók és leárazások, erősebb HW-en néha jobban futnak a multiplatform címek.
-negatívum a fizetős multi
illetve a PS3-hoz tartozó PSN plusz szolgáltatással havi 2E forintért nagyon jó játékokat kapsz, az Xboxos Games with Gold a PSN+ nyomába sem érhet.Jelenleg egy kb 55centis CRT tv van az albérletben, azt nem is fogom lecserélni, lévén nem az enyém
Akkor inkább menj kirándulni, túrázni biciklizni., de hosszabb távon tervezek venni egy 22 colos FHD monitort + barebone PC kombinációt, de az majd jövő karácsonykor lesz sztem aktuális
A 22"-es monitor is olyan hogy elötte görnyedsz akár konzolod akár PC-d van.
Tudom általában az exkluzív játékok döntik el igazán a kérdést, viszont nálam az számítana igazán, hogy az a billentyűzet+egér amit venni fogok (már ha létezik ilyen) az menjen mind a pcvel mind a konzollal.
A a "menni"-t úgy érted, hogy a játékok támogatják, akkor a jelenlegi konzolgeneráción ne is álmodj ilyenről...
Illetve, én szeretem nagyon az RPG-ket (Baldurs Gate, NeverWinter, Dragon Age), melyik konzolon jelenik meg több ilyen cím?
Az általad felsorolt címek közül:
-Baldurs Gate nincs konzolra, illetve van egy spinoff hack and slash.
-NWN: Ezt nem tudom, de meglepődnék, ha lenne konzolra
-Dragon Age: DA2 az jó konzolon is, a DAviszont elsődlegesen PC-re készült és ez nagyon megérződik a konzolos portján.
+1: Total war sorozat van/várható konzolra?
Ennél a pontnál elsőre azt hittem trollkodsz.
Aktuális generációra szvsz kizárt hogy elkészüljön. Next genre is csak akkor, ha lesz egértámogatás, ami jelenleg még nincs publikusan tervbe véve.J.
-
joysefke
veterán
válasz
RonaIdo #22514 üzenetére
Ha minden igaz, a PC-den lévő Windows Media Center (nem a sima media player) kimenetét helyi hálózaton keresztül streamelni tudod az Xbox-ra, ami megjeleníti a TV-n. Van egy ilyen csempe a dashboardon, keresd meg (asszem my apps- windows media center vagy valami ilyesmi)
J.
-
joysefke
veterán
válasz
raziel01 #22448 üzenetére
Köszi!
használtan mennyiért megy?
dilipók:
Bazz egy fórumtárs véleménye is ér annyit, mint egy IGN review. Volt 1-2 játék amit a review-k lehúztak, sosem játszottam vólna őket végig review alapján, mégis nekem nagyon bejöttek. Ha pedig a fórumtárs egy bekezdésben leírja, hogy neki mi tetszett/nem tetszett a játékban, akkor abból kiszedem a lényeges információt.J.
-
joysefke
veterán
Sziasztok Dragons Dogma Dark Arrisen-t próbálta valaki?
Még ma kéne infó, hogy jó-e. 2000-ért megy Live-on....Magic 2014-et tudom ajánlani a kártyásoknak. Azt az egy ezrest nagyon megéri, én most "legalizáltam" a PC-s verziómat
J.
-
joysefke
veterán
válasz
raziel01 #22349 üzenetére
Valahogy mindenki azt hiszi itthon, hogyha felvesz egy külföldi számról érkező hívást, akkor majd fizetnie kell. Szánalmas.
Munkahelyi telefonszámom (Budapesten) német szám, aztán ha apróhirdetés miatt telefonálok róla, az emberek fele fel sem veszi, vagy egyenesen lenyomja, aztán bohóckodhatok a mobilommal, akkor meg felveszik..J.
-
joysefke
veterán
válasz
MasterMark #22318 üzenetére
A linken az árak azok aktuális árak és 29.-én illetve 2.-án ezekből fognak még az 50 meg 75%-ok lejönni, vagypedig a nevezett két napon lesz annyi a játék ami most fel van tüntetve a linken? Nagyon nem mindegy.
1000-2000-2500Ft-os játékokból úgy bevásárolnék bevásárolnék egész tavaszig kitartana, 3500Ft fölött viszont lehet, hogy egyet sem veszek meg, annyira még nem futottam ki az aktuális kupacból.
J.
-
joysefke
veterán
Ha valami perverzió miatt Xboxon netezni szeretnék, esetleg szöveges-Live üzeneteket küldözgetni ismerősöknek, akkor jó egy bármilyen USB billentyűzet, vagypedig olyan kontrollerre erősíthető minibillentyűzet kell?
J.
-
joysefke
veterán
Köszi az infót, xbox csecsemőnek minden Xbox Live arcade játék új
Raziel: tudtommal csak az van...
-
joysefke
veterán
Letöltötem valami Mars: War Logs demót. RPG-nek készült és elég kemény szövegek vannak benne: az egyik kövér fegyenc a legelején az új fiúnak valami ilyesmit mond /szabad idézetben/: some fresh meat, I got tired of drlling the same asses...
próbálta valaki ?(az értékelések nagyon lehúzzák)
dilipok: próbáltad?
J.
-
joysefke
veterán
válasz
woodbear #22044 üzenetére
PC-n játszottam, konzolon nem tudom milyen, PC-n nekem nem tetszett.
-Elnyomhatatlan nagyon hosszú cutscene-k (amiből többet többszőr is végig kellett néznem).
-PC-n nekem valahogy nem ment a kontrolleres irányítás (túl tág FoW, vagy csak nagyon kezdő voltam a kontrollerrel)
-Max folyamatos lamentálása a társadalmi egyenlőtlenségről meg az alkoholizmusáról elég hamar felbosszantottMost a Dishonored-ot játszom, na az eszméletlen nagy, még a DLC-ket is megvettem hozzá
J.
-
joysefke
veterán
válasz
MasterMark #21722 üzenetére
Szar, nagyon mérges vagyok...
Egyébként mi a különbség a Halo3 és a Halo3 ODST között?
Én már próbáltam a Halo Aniversary-t meg most a Halo 3-at de kevés játék után mindkettő borzasztóan-borzasztóan gagyinak hat, lassan úgy vagyok vele, hogy hagyom a francba ezeket a Halokat. Van még egy OSDT-m is lemezen, ha az nagyon különbözik a 3-tól akkor lehet annak adok még egy esélyt...
J.
-
joysefke
veterán
Ma este leülök a box elé, hogy folytatom az Army of Two TFD.t, kb 1,5-2 órám van benne, erre látom, hogy ELTÜNT a tegnapi állásom, és csak két régebbi mentési hely van. Szétvet az ideg.
Más is tapasztalt már ilyet? Nem tudom mi lehet...
J.
-
joysefke
veterán
Jelenleg hol lehet gyorsan olcsón egy hónapos Live goldot venni? Iceakosnak nincs
Raziel:köszi!
J.
-
joysefke
veterán
válasz
raziel01 #21683 üzenetére
Köszi ! Ez volt a kérdés
Egyébként, ha multizni akarok, képes lennék.
Mostanában alig multiztam, azért a 4-5 estéért megvenni egy havi goldot valahol pazarlás, ha van olyan kód, amit aznap estére aktiválok, ha elkap a multivágy és így csak 1-1 éstét fizetek. Az ehavi két Arcade-legalja meg annyira sem érdekelt, hogy a merevlemezt pazaroljam rá, pár napja még volt goldom, de egyiket sem töltöttem le.
Tehát azt mondod, hogy a napos-kétnapos kóddal kizárólag multizni lehet, és még az akciós áron kapható játékokat, mint most pl a Dishonored sem tudom Gold előfizetéses áron megvenni?
Egyébként nem illegális ez at egy- kétnapos kód dolog, nem kapok bannt?
Üdv
J. -
joysefke
veterán
Aprón lehet venni 1-2 napos goldot is. Ezek a kódok mennyire legálisak, bannolhatnak érte?
Ha ilyen 1-2 napos goldom van, akkor is meg tudom venni a Dishonored-ot?
J.
-
joysefke
veterán
http://marketplace.xbox.com/hu-HU/promotion/dealoftheweek
Dishonored 2000Ft-ért elektronikusan mennyire jó vétel? Egyáltalán a játék mennyire jó?
A Void Walkers Arsenal leírását jól értelmezem, hogy a DLC nem tartalmaz tényleges (küldetés) tartalmat?
üdv
J. -
joysefke
veterán
Az S/PDFI tényleg érvágás annak, aki azt ténylegesen használni is akarja. Aki digitális hangként megelégszik a HDMI--vel (azon is átmegy a hang) annak az E változat mindenképpen jobb: Halkabb és kicsit kevesebbet eszik, ezen kívül garin kívül is kicsit olcsóbban szervizeli az MS az E verziót mint az S-et, illetve, ha majd egyszer neked kell karbantartanod, akkor egyszerűbb lesz szétszedni, összerakni.
Ha S változatom lenne, semmiképpen sem cserélném le E-re, de ha nem lenne semelyik, akkor én mivel nincs igényem S/PDFI-re, mindenképpen az E-t venném. (Nekem E van az MM-ből)
J.
-
joysefke
veterán
válasz
HagaNRG #21430 üzenetére
A Gears of War-ral még soha sem játszottam, véletlenül került csak kezembe a 2. rész, és miután egész szimpatikus volt, én is gondolkodtam rajta, vajon nagy visszalépés lenne-e, ha azért az 1-2 ezerért bevállalnék egy első részt...
Eddig az első három részt tóltam végig és melegen ajánlom az elsőt is. Semmiféle csalódás nem fog érni se grafika se pályadesign, se történetvezetés terén, feltéve, hogy tetszett a második rész...
Szvsz kötelező vétel 2013-ban is.
(mellesleg a GoW1 nagyon jó minőségben lett portolva PC-re is, X360 kontroller támogatással)
J.
-
joysefke
veterán
válasz
raziel01 #21420 üzenetére
Dead Space 3-nak mennyivel gyengébb a boxos grafikája mint a PCs? PC-re megvan már, de íróasztal nélkül nem tudom tólni, ezért ha boxra aprópénzért megkapnám, lehet, hogy megvenném oda is. Ha nem gagyi a PC-shez képest...
Egyébként meg a boxos Game of Thrones játékot próbálta valaki? Gyenge pontszámokat kapott, de YT-n volt aki dícsérte...
J.
-
joysefke
veterán
Végigtóltam a GoW3 egyszemélyes sztorimódját (hardon):
-Kb 85%-ra értékelném. Nagyon jó volt, leszámítva a végét meg még 1-2 idióta bossfightot. A vége egyenesen fusztráló volt, visszavettem a nehézséget easy-re, nehogy beleverjem a kontrollert a TV-be.Egy szó mint száz nagyon jó volt, de azért érezhetően elmarad mind az első, mind a második résztől a sztori.(azoknak a kampányát 95%-ra értékelném)
J.
-
joysefke
veterán
1,
Resident Evil játékból van jó? Én valami Relevations demóját próbáltam ki, de szvsz a vicc kategória. A szörnyek annyira gagyin néztek ki, teljessen lerombolta az illúziót.Kb évtizedes grafika, méltatlan a 360-hoz. Szvsz még PS3-on is gáz lenne ilyet kiadni.Szóval van olyan Resident Evil, ami jól is néz ki, meg élvezetes is?
2,
Sokat hallottam a Metal Gear sorozatról, kipróbáltam valami Metal Gear Revenge demót, ami csupa kaszabolás és még könnyű fokozaton sem tudtam végignyomni. Van ebből valami lövöldözős változat is? (nem feljavított, HD-sitett, hanem eleve 360-ra készített változat)3,
17.-én jár le a goldom, ha veszek most egy 30 naposat és aktiválom, akkor ugye nem veszik el az a pár nap a régiből, hanem újabb harminc nappal meghosszabbodik?J.
-
joysefke
veterán
Spec Ops: The Line-t próbálta valaki? Demó alapján nekem nagyon jónak tűnik, irányítása is rendben van stb...
Egyetlen problémám vele, hogy a grafikája /PC-s szemmel/ kicsit túlságosan is mosottnak tűnik...
J.
-
joysefke
veterán
-
joysefke
veterán
Sziasztok!
Serious Sam 3 BFE támogat split screen co opot?
üdv
J. -
joysefke
veterán
Szép felajánlás, már be is jelentkeztem
-
joysefke
veterán
válasz
dilipok #20673 üzenetére
Most erről a játékról volt szó, az én szubjektív véleményem, hogy még a tömörített videón is látszik, hogy a 360-on néhol érezhetően szebb a kép. A különbség nem szignifikáns, de azért nem kell grafikusnak lenned, hogy észrevedd.
Ha pedig általánosítani akarunk: bár nekem nincs és nem is volt PS3-am, nem játszottam még PS3-on, de amennyire követem az eseményeket, a multiplatform AAA játékok nagy részében egy kicsit többet mutat a 360. Vagy a felbontás vagy az élsimítás vagy a frame rate, de valami mindig jobb egy kicsit mint PS3-on.
Én a látott videók és olvasott tesztek fórumok alapján ezt a következtetést vontam le.És akkor arról ugye ne beszéljünk, hogy pár játék PS3-on konkrétan szaggatott megjelenés után (aztán ezt nyilván orvosolták).
A különbség grafikai erőben nyilván nem akkora a két gép között, hogy az egy vásárlást eldönthetne, de amennyire én látom, létezik....
J.
-
joysefke
veterán
válasz
dilipok #20670 üzenetére
Ja, megnéztem én is, a jobb oldalon van a PS4 képe, bal oldalon meg az X360 meg a PS3 képe váltakozik.
Mivel nem közvetlenül egymás mellett van a két current gen képe, ezért nehéz összehasonlítani, de én is úgy látom, hogy a 360 néhol semennyire néhol pedig érzékelhetően szebb mint a PS3.Mindamellett ezek tömörített webes összhasonlító videók full nem árúlják el a különbséget. Ha az ember saját szemével látja a játék képét mindig sokkal-sokkal szembeötlőbbek a különbségek mint videómegosztón.
Ezt tapasztalatból tudom, mert mielőtt az Xboxot vettem PC-n játszottam, FHD-n max közeli vagy maximális beállításokon.
J.
-
joysefke
veterán
Elég gagyinak tünnek. Lehet mégiscsak jobb lett volna az a Halo4
-
joysefke
veterán
válasz
MasterMark #20385 üzenetére
Igen, a review-k szerint lényegesen egyszerűbb szerelni a 360-E-t mint a slim-et amitől a MS a garanciális szervízköltségek lefaragását várja.
Az egész 360-E vs 360 S dolog a költségek faragásáról szólt, ami persze a felhasználó számára nem jelenti azt, hogy a 360 E rosszabb lenne az S-nél.
J.
-
joysefke
veterán
válasz
#76144018 #20381 üzenetére
Én a neten amennyire tudtam utánnaolvastam a különbségeknek vétel előtt, így az E verzió mellett döntöttem. Az előnyei:
-állítólagosan alacsonyabb fogyasztás (mérést nem láttam)
-a tesztelők szerint egy árnyalattal alacsonyabb zajszint
-illetve a lényegesen jobb szerelhetőség, szervizelhetőségJ.
-
joysefke
veterán
Érdekes, én bár sosem póbáltam sem a PS-t sem a PSN-t korábban mindig azt olvastam, hogy a PS hálózatos része gagyibb mint az Xbox-é. Kevesebb user, hosszabb várakozási idő, ráadásul a letöltések is tovább tartanak etc.
Na most akkor a PSN felnőtt a Live-hoz, vagy a fillérekért kapott jó játékok megszépítik a PSN egyébb, annyira nem jó részeit is PS felhasználói körökben?
J.
-
joysefke
veterán
válasz
fireproof #20099 üzenetére
Én másfél hete vettem újonnan boxot a MM-ban, 60-ért Xbox 360-E 250GB, Fifa 14 volt hozzá.
Heteken keresztül nézegettem a hardveraprót és egyszerűen nem volt jó vétel. Olcsón csak hekkelt krekkelt szarok voltak, ami újabb széria (slim) és nem hekkelt az mind nem sokkal a gari lejárta előtt volt és 45-50 ért adták volna WTF....
A vége az lett, hogy vettem egy újat, szvsz 2 hete ez volt a legjobb vétel. A fifa 14-et kiszórtam 8-ért, így 52-ben van a boxom, egy hónap goldal. Ha komolyan golndolod a multizást, szvsz szerezz be egy új akciós boxot. Ha multizol egy évet, azután Xbox One ide vagy ode azért szerintem egy még el lehet viszonylag jól passzolni és addig sem valami üvöltő Fat Box monstrum mellett játszottál, meg nem kockáztatsz mert ugye van garid.
Most néztem, valaki 55-ért árulja a Fifa 14 Bundlet 2 hónaposan. Ha tudsz alkudni 1-2 ezrest, akkor azt talán megérheti
Azt meg jól teszed, hogy 250 GB-osat nézel... Én felraktam kb 6-7 játékot 1-2 demót, letöltöttem trailereket meg egyéb videókat és már 170GB alatt vagyok.
J. -
-
joysefke
veterán
válasz
vatoteam #19898 üzenetére
Melegen ajánlom. életem eggyik legjobb shooter élményének tartom /1-2 végigtólva, 3 elkezdve/, eszméletlen hangulat, gördülékeny folyamatos játékmenet és rendkívül jó irányítás.
Barátnőmmel osztott képernyőn végigtóltuk a második részt, hatalmas élmény volt. A harmadik rész multiját már próbálgattam, és az még pörög.
J.
-
joysefke
veterán
Naja, lehet, hogy csak nyerészkedni jár ide az illető és nem szociális életet élni...
egyébként igazad vanJ.
-
joysefke
veterán
Valszeg többen olvassák a fórumot, mint ahányan írnak is bele, könnyen lehet, hogy aki bereggelte még csak hozzá sem szólt a topikhoz, még csak nick-szinten sem ismered...
Esetleg csak az aprós seftelés miatt van regje, a topikot pedig azért olvassa, hogy az akciókról időben értesüljön.
J.
-
joysefke
veterán
Van valaki viszonylag gyakran Xbox Live-on? Szívesen kipróbálnám a chatet, úgy hogy ne lehessen a hálózatra fogni (mint amikor pl. amerikaival "kommunikálok").
J.
-
joysefke
veterán
Játszottam multit Live-on X-360 headsettel és borzalmas volt a hangminőség, elképzelhető, hogy a netem miatt van, ne adj isten az X360 gamepadjának vezeték nélküli átvitele miatt?
J.
-
joysefke
veterán
GoW3 multija mennyire pörög?
J.
-
joysefke
veterán
Pár hete aktiváltam a promóciós egy hónapos goldomat és sikerült is asszem a Halo3-at letölteni, azonban a második játék letöltését /állítólag a Rainbos Six Vegas az/ nem látom, hogy hogyan lehet kezdeményezni...
Erre valami ötlet?
J.
-
joysefke
veterán
Tegnap éjszaka a UPC net bemondta az unalmast és utánna azt vettem észre, hogy a My Games menüben a játék tile-oknak nem volt képe. Ilyet tapasztalt már valaki? (nem hackelt a box)
J.
-
joysefke
veterán
válasz
dilipok #19644 üzenetére
A hatterletoltes kozbeni homersekletet en speciel meg nem tudnam mondani, mert nem szoktam simogatni a gepet...
Én szoktam, de ugye csak pár napos, tart még az újdonság varázsa..
Apropó:
A doboz burkolatának fele fele olyan zongoralakk hatású fényes fekete műanyag, ami ragyogóan gyűjti a port meg az újlenyomatokat. Nem értem miért nem lehetett matt feketére csinálni.Ettől eltekintve teljessen elégedett vagyok a kinézetével, szvsz jobban néz ki, mint a 360-S.
J.
-
joysefke
veterán
válasz
MasterMark #19640 üzenetére
19640-41:
Hát éppen ez az, magyar lokalizáción van a játék, de a box nyelve német (nem lehet magyar box-nyelvet kiválasztani a beállítások menöből)
ennek ellenére az Army of Two pl nem hajlandó magyar felirattal menni (nincs a játéknak semmilyen menüpontja, ahol lehetne állítani)
üdv
J. -
joysefke
veterán
19636-37-38: Köszi!
Tudja a fene, lehet fordítva állítottam fel, működés közben nagyon óvatosan megemeltem, de nem forgattam, nehogy baja legyen a (stabilizálatlan) meghajtónak. Azóta fektetve használom.
Kikapcsolt állapotban háttér-letöltés közben nektek mennyire meleg a teteje?
üdv
J. -
joysefke
veterán
válasz
MasterMark #19635 üzenetére
Köszi!
Lehet, hogy a Halo:AE-nél jót tenne az angol, mert az elején azoknak a kis szines mitugrászoknak rendkívül gagyi kisgyerekes hangja van, kb mintha az ovodában lövöldöznék...
Alapvetően azt szeretném, hogy ha van a játékhoz magyar felirat, akkor azt választhassam már ki. Az Army of Two pl pont ilyen és ott nincsen lehetőségem feliratot választani, pedig rajta van a DVD tokon, hogy van magyarítás. Egyébként ennél a játéknál pont jól sikerült a német szinkron, itt nem akarnék angolt.
Német szinkron+magyar felirat, ez lenne az igazi. Ha nincs magyar felirat, akkor legalább valamilyen felirat legyen, mert a puskaropogástól néha nem értem, mit mond nekem az összekötő.J.
-
joysefke
veterán
Sziasztok!
7végén sikerült többet játszanom az új pár napos X360-E 250GB boxommal (eddig csak egy fat box vendégeskedett nálam rövidebb ideig). Alapvetően nagyon meg vagyok elégedve a kis dobozzal, bár lenne 1-2 kérdésem:
1,
Amikor állítva tettem fel egy nem teljessen stabil (bár azért viszonylag stabil volt) felületre és betettem a DVD-t, brutális zetorhang jött ki a meghajtóból, utánna kipróbáltam az asztalon is (ott már fektetve), és ez a hang elmúlt.Ez normális???
2,
Merevlemezről játszva a gép viszonylag halk, nem halkabb mint a PC-m /az gyakrolatilag néma/, de nem zavaró a hangja és szvsz halkabb mint a TV-m alap inverterzaja szóval meg vagyok vele elégedve.DE:
Játékok telepítésekor nagyon jól hallható telt hangja van a meghajtónak, nem mondanám nagyon zavarónak, de a csendestől már nagyon távol van.A Ti X360 meghajtótok mennyire hangos? (a kérdés nyilván az újszerű boxokra értendő, nem az ezer éves fat-monstrumokra)
3,
Játék indításakor állandóan kéri a DVD-t.Ehhez hozzá kell szoknom, vagy mi van?
4,
Elérhető 512MB felhő-tárhely.Hogyan tudom megoldani, hogy a HDD-re történő mentéseimet mindig, autómatikusan szinkronizája felhőre?
(ha bekrepálna a box, meglegyenek a mentések?)5,
Le tudná valaki írni, hogy a háttérben, kikapcsolás után történő letöltés hogyan működik? Honnan tudom, hogy a gépem tölt? Mennyi áramot eszik ilyenkor?-Két dolog aggaszt itt: A box idle fogyasztása is viszonylag magas, nem akarom egész éjjel tekerni 60-70W fogyasztással az áramszámlát, csak mert a box éppen tölteni akar.
-Éjjelre le szoktam kapcsolni az elosztót (modem, Wifi, PC, Monitor stb), félek, hogy ha gyanútlanul áramtalanítom a boxot miközben az éppen letölt, akkor előbb utóbb baja lesz a vinyónak vagy legalább a fájlrendszernek...
Mennyire megalapozottak az aggájaim?
6,
Sosem volt dolgom korábban a haloval (najó egyszer "5 percig gameltem" vele ismerősnél). Most megvettem a Halo Aniversary Editiont (Halo1 felújítva) és német nyelven megy (box nyelve német, régió:magyar). Jelenleg viszonylag az elején tartok.Gyerekek ez tényleg ennyire gagyi, vagy csak a német szinron lett elcseszve?
7,
Mi alapján dönti el a játék, hogy milyen szinronnal illetve milyen felirattal kell futnia?
A box nyelve nálam német (mivel magyar nincs a menüben) a régiót pedig magyarra állítottam be.J.
-
joysefke
veterán
válasz
Remi1234 #19509 üzenetére
Szvsz simán lehetne konzolosítani, billentyűzetre a játék során gyakorlatilag nincs szükség, kevés menü van és az egérrel sem kell "pontosan célozni".
Bár én már annyit játszottam heroes-al, hogy nem vágyom már az addiktív, de alapvetően üres és hosszú távon fusztráló játékmenetére. Amennyi időt bele lehet egy nagyobb heroes3 pályába ölni, annyiből megnézek egy teljes évad Vikings-et vagy Game of Thrones vagy végigtolok egy rövidebb sztori orientált single player játékot.
A hátralevő életem kevéssel a harminc után már túl rövid ehhez a játékmenethez...
J.
-
joysefke
veterán
Köszi mindkettőtöknek!
Már jön is a frissítés az éterből!J.
-
joysefke
veterán
Ebben a pillanatban léptem be a klubba egy új X360 250GB-E-vel!! (Media Markt akció)
Most állítom be a konzolt, és kérdezi, hogy milyen régió (Magyar-Német Angol stb...)
Milyen régiót álítsak be? Nem ér hátrány, ha magyart választok?
A későbbiekben szeretnék mind magyar mind német mind angol nyelvű játékokkal játszani...Pl gyors választ mert ill vagyok a menüben és nem merek továbblépni
üdv
J. -
joysefke
veterán
Sziasztok!
Ez a Holiday Bundle micsoda?
Dobozos játékot kapok vele, vagy csak előre van telepítve valami a HDD-re?
Van annak technikai akadálya, hogy használtan eladjam a bundleben foglalt játékokat?
Foci meg autóverseny egyáltalán nem érdekel, de azért nice to have, ha értékesebbé teszi a csomagot...szerk:
19521: csak most látom Te is ezt kérdezed
Pedig rákerestem a holiday bundle kifejezésre...J.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Milyen egeret válasszak?
- Revolut
- Call of Duty: Black Ops 6
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- RAM topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest