- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Yettel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
killerjohn
addikt
válasz
MasterMark #25550 üzenetére
köszönöm a választ!
a mostani pontosságon sokat már nem tud rontani
már rég megbántam hogy a kinekt miatt az xbox mellett döntöttem
Szóval laggos
fasza.
Most találtam fali konzolt 4e pénzért, lehet hogy elugrom érte a boltba és megnézem, hátha jobban megy a kinekt 1.5m magasan
-
killerjohn
addikt
-
killerjohn
addikt
Helló!
Akárhogy is próbálom átszervezni, maximum 3 méterem van a TV és a kanapé között a szobában ahol az XBOX van. Backstory: ki kellett hozni a gyerekszobából, mert a gyerek kicsit rákattant, és pár hete egyik szombat "reggel" 5-kor felkeltett, hogy segítsek neki a LEGO Marvel heroes-ban. Na akkor fogtam, és félkómában leszereltem a falról a TV konzolt, az 51"-os plazmát, bezsákoltam az XBOX-ot, és levittem mindent a nappaliba... Szóval, az van, hogy kevés a hely a TV és a kanapé között. Kb egy 60 cm magas házimozi szekrényen van a TV, és a kinekt szenzor. A szenzor és a kanapé között 3 méter.
Kérdés1: a kinekt alján van valami rögzítési pontnak tűnő bemélyedés. Van ehhez valami fali kar? Jobb lenne ha a TV fölött lenne, kb mellkas magasságban, és nem térdmagasságban a TV alatt?
Kérdés2: ilyet látott már valaki?
Kérdés3: [link] Erről valaki tud jót/rosszat mondani? Nagyon tetszik -
killerjohn
addikt
válasz
MasterMark #22181 üzenetére
jajaja, már beediteltem, mert megtaláltam én is. de gondolom a rendes, fogható mozgásérzékelő hiánya miatt ilyenre ne nagyon számítsak ugye? Elég elkeseredetten keresek valami olyan játékot, ami nem ilyen majomkodós Kinect Sport izé, de a feleségemmel néha le tudnánk ülni 1-1 órát casualoskodni. A raymen:legends nagyon király játék, de épp valami akciódúsabbat próbálok keresni...
mephi666: jaja, bizony ilyenekre
-
killerjohn
addikt
Tud valaki segíteni, hogy melyik resident evil játékok olyanok amiket nem 3D-ben kell írányítani (fps, tps) hanem a "játéktermi" módon? on-rails: arra gondolok amikor a karakterek maguktól mozognak, és neked csak lőni, reloadolni, leguggolni, stb kell. Feltéve hogy létezik még ilyen...
Egyáltalán léteznek még ilyen játékok? Én nagyon szeret(t)em mindet :p
szerk: WII-re én ezt ismerem: [link]
-
killerjohn
addikt
válasz
MasterMark #22125 üzenetére
azért megnézem, hátha postáznak ilyet kis hazánkba
-
killerjohn
addikt
válasz
zolesz78 #22079 üzenetére
Szerintem valami nagyon csúnyán el van cseszve egy 4 évesben ha elhiszi, hogy amit a tévében lát, az valóság... A fiam döbbent csenddel reagált arra, amikor közöltem vele, hogy a dinoszauruszok bizony léteztek. Nem úgy ám mint a sárkányok - mert azt tudta, hogy nem. Szanaszét volt a döbbenettől. Ja, és persze eljátssza hogy ben 10 omnitrix van a kezén és átalakul... pontosan tudja hogy mi a mese, a valóság, és a fantázia, amivel magát szórakoztatja. Idén erős problémával kellett szembenéznünk: a gyerek kerek perec hülyének nézett, hogy létezik a mikulás. Mi az hogy a csávókám repül? Elmagyarázta NEKEM, hogy a mesében persze hogy van mikulás meg jézuska, de miért mondom azt, hogy eljön hozzá? Na akkor időt kellett kérnem, hogy a létező összes ismerősömmel megvitassam (ateista vagyok ugyanis), hogy elmondjam-e az igazat, vagy sem. Pszichológusok szerint (!!!) fent kell tartani a gyerekben a fantáziát, a vágyakozást, a "csodák" mítoszát (szerintem bullshit, de szót fogadtam és a szemébe hazudtam hogy de bizony ezek léteznek és majd jönnek...).
Nincs erre offtopic?
-
killerjohn
addikt
válasz
MasterMark #22038 üzenetére
én indítom, de kimegyek a képből. átáll rá az érzékelő, de darabos, akad, a gyerek 10 centit mozdít a kezén és erre a gép reakciója hogy fél métert megy a tévén, akadozik, elveszíti a fonalat. Madagaszkáros pingvines játék. A két és fél évest már pláne alig ismeri fel a kinekt, de ő egyébként is inkább tablet fanboy... A hét éves húgom most jön át játszani, kiderül hogy neki jó lesz-e...
-
killerjohn
addikt
válasz
mephi666 #21988 üzenetére
mintha az önéletrajzomat olvasnám
egyébként, nálunk mindenféle mese, transformers prime, ben 10 és uki között minden ami nem agresszív, a gyerekkel állandóan építünk duplózunk, robotozunk, stb. Eddig WII, most Xbox. ÉSSZEL. Ez a kulcsa. Eredménye, hogy óvodában aktív, társaságot keres közös játékra, 4 évesen 50-ig számol, kreatív, épít (és rombol), be nem áll a szája, csajozik, büszkén meséli reggelente a többieknek, hogy apával legyőzte a "pók főellenséget" a WII-n. Diablo3-ban a gyerek az ölemben ült és együtt fogtuk az egeret amikor megvolt az első team inferno dialkillem, de úgy hogy közben TSen 3 haverral ordítottuk hogy igeeeeeen, és a fiam velünk. Persze, van más "út" is a gyereknevelésben, de mi ilyenek vagyunkettől nem lesz szociopata, vagy ha mégis az lesz, akkor nem ettől...
-
killerjohn
addikt
válasz
MasterMark #21980 üzenetére
a beállításokban teljesen jól rajzolja a pálcikaemberkét a gyerekre is. van valami ruhaszín, ami javasolt?
-
killerjohn
addikt
válasz
WhiteWalker #21972 üzenetére
jópofa ez a játék, köszi a linket!
-
killerjohn
addikt
válasz
MasterMark #21970 üzenetére
ez nagyon konstruktív volt, köszönöm!
-
killerjohn
addikt
Na, meg van a zsír új box, már toljuk is ezerrel
Kell valami új addiction a Diablo 3 után
Van valami játék, amit 1 képernyőn két ember tud játszani? De nem osztott képernyősre gondolok, hanem olyanra mint pl ez: [link]
egyébként az normális, hogy a kinektről mindenki ódákat zeng, de 3 óra configolás utána se veszi rendesen észre a gyereket ? (4 éves) Mert azért az nagyon vicces ám, hogy gyerekekkel reklámozzák, aztán pont a gyereknek nem megy semmi sem. A kontroller túl nagy a kezébe, a kinect b*szik érzékelni, akkor most mi van?
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- PayPal
- Windows 10
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PlayStation 5
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest