- Android szakmai topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
HagaNRG
őstag
válasz
raziel01 #21904 üzenetére
Na jó, egye fene, rábeszéltél. Order placed.
Még jó, hogy itt ecseteltem az előbb, hogy az életemben milyen sok, sokkal fontosabb dolog van ennél. Fölkel az ember egy gyönyörű ködös, borús, esős vasárnap reggelen, szomorúan rájön, hogy a motorozásnak valószínűleg búcsút mondhat a következő pár hónapra, unalmában ránéz a prohardver X360 topicjára, aztán 5 perccel később már azon izgul, hogy vajon egy hét múlva ilyenkor már javában nyomulhat-e az új X kormányával? (vagy akkor már régen átkozni fogja azt az ismeretlen fórumtagot, aki egy jó kis marketinggel rábeszélte őt az újabb fölösleges ajándékra.
De ez hagyján, ettől nagyobb meggondolatlanság volt az, mikor szintén ide bedobta valaki szintén a Zavviról a Modern Warfare fémdobozt, amiből kapásból 3-at rendeltem, hogy ha nem megy el, akkor majd jó lesz karácsonyra a rokonoknak.
)
Utólag köszönöm woodbearnek a kommentet.
Egye fene, 4k-ért szerintem továbbadható bármikor, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AliExpress tapasztalatok
- Vírusirtó topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Billentyűzet gondom van
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED Scarlet & Violet Edition Megkímélt / Használt 11 Játékkal Kiegekkel Garis
- Xbox Series TMR analóg és PS5(DS5) Hall effect analóg csere
- Nintendo Switch OLED, 2026.12.12-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion go
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest