- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
g4bb3r #22460 üzenetére
Kollégámnak pont van két kisebb gyereke és tegnap a Legóróol beszélgettem vele. Mondta hogy gyerekként ő is imádta és inkább ilyen játékokat vesz neki amivel maximálisan egyet is értek. Főleg hogy AFOl vagyok. még küldtem is neki pár legós webshop címet meg segítettem keresni hogy mit válasszon.
Az egyébként tényleg durva hogy a mai fiatalok miket nem kérnének már: konzol, drága telefon, stb...
Lustulnak is meg butulnak rendesen sajnos. -
raziel01
veterán
válasz
g4bb3r #22360 üzenetére
Bench még így is drága.
Nagyon tetszik
Max 30 fontért venném. -
dilipok
veterán
válasz
g4bb3r #20645 üzenetére
a banok azert repultek, mert tomegesen migraltak az emberek, illetve hoztak letre accountokat csak a jatek letoltesere. Ha te bevaltod a live kododat, azert nem fognak banolni. (en is UK accountot hasznalok, mert mikor visszakoltoztem Mo-ra, nem akartam migralni, de beszeltem a supporttal es azt mondtak, hogy nyugodtan hasznaljam, csak sajnos a bankkartyammal nem tudok tovabb fizetni). A gta-t nem tudom.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest