- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
raziel01
veterán
-
Buster17
addikt
Pont a napokban szenvedtem én is ezzel.
Nos én úgy csináltam hogy vettem egy ilyet, ezt a VGA kábel RCA-s végére dugtam majd ebbe az átalakítóba belement egy RCA hosszabbító kábel, aminek mind a két vége anya [link], majd ezt beledugtam az újonnan vásárolt hangfalamba -
North15
csendes tag
Ha működik, nem béna rendszer ez.
A Te jelenlegi kábeleddel lehet egy fokkal egyszerűbb a PC-t közbeiktatni: http://www.youtube.com/watch?v=644hIWYNvsc
Youtube-on van több videó is; lehet szemezgetni a különböző megoldásokat az xbox monitor hang hármasra.
Nálam úgy van megoldva, hogy a monitorba hdmi (xbox) - dvi (monitor) kábelen megy ki a kép. A hangot pedig külön hozom ki a kapott, gyári kompozit kábellel. Itt beiktatok egy rca-jack átalakítót, majd egy jack-jacket. Ez utóbbiba megy bele a laptophoz használt 2.1-es rendszerem 3,5-ös jackje. Ha xboxon akarok hangot, akkor csak átdugom a kábelt és kész; minden kéznél van, nem kell felkelnem. Hangerőszabályzás a hangfalnál történik, és az esetleges fejhallgatót is abba dugom, ha az kell. Az átalakítók 100 forintos tételek.
Ami fentiekben "trükk" az az, hogy mivel az xboxba alapesetben nem megy bele egyszerre a hdmi és a gyári AV-kábel, ezért utóbbi műanyag házát szét kellett törni, és akkor elfér a kettő egymás alatt/mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Adobe Photoshop
- Mikrotik routerek
- Windows 11
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- BMW topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest