- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
g4bb3r
tag
Hello. Nekem van egy 1 honapos Gold kódom de csak UK accal megy. Ha érdekel irj privit, én emiatt nem akarok migrálni.
-
g4bb3r
tag
Ha érdekel valakit Halo 4 Limited Edition 12.99 font Game-en. link
-
g4bb3r
tag
Kösz mindenkinek !
Most vettem M$-től egy másik 1 hónapos hozzáférést de akkor majd ezt felhasználom a köv. hónapban. -
g4bb3r
tag
Hali,
2 dologban kérnék segítséget véleményt.1. Vettem egy 30 napos Live kódot ebayen amit nem tudtam sehogy se beváltani. Se weben se a boxon. Google azt mondta a hibakódra, hogy akkor jön elő ha nem abban a régióban vagyok mint ahova a kód szól.
Eddig én azt hittem a kód régiófüggetlen, amiket eddig vettem azok voltak.. Ezt UK-ból vettem. Kérdés ha regelek egy UK accot akkor azzal tudom használni vajon? Vagy ezért is banhammer lebegne a fejem fölött? Ha valaki UKból van vagy van UK acca odaadom...
2. Megvettem akciósan a Darkness 2-t. Aki játszott az első résszel is az szerint vegig kell tolni az 1ső részt (747ft) a sztori megértéséhez? Nem összeg csak a 2010 előtti játékokkal óvatos vagyok ált. elég tréül néznek ki..
-
g4bb3r
tag
válasz
WhiteWalker #20321 üzenetére
nyilván oda vissza működik a dolog
mai termés Gears of War 1-2 3.50+1.80 posta
uj vagyok xbox téren most gyűjtöm be a klasszikusokat
-
g4bb3r
tag
válasz
WhiteWalker #20311 üzenetére
hat sztem mindenkinek van min 2 ismerőse aki kint el.. annyian vannak kint. Ha nem járna haza a haver akkor hazapostaztatnám vele 3 fontbol hazaküldhetné az az egész hóbelevancot.. még úgy is megéri ha kifogod.
-
g4bb3r
tag
válasz
MasterMark #20307 üzenetére
Természetsen nem, de ennyiert meg game-en se lattam használtat.
-
g4bb3r
tag
érdemes ebay-re is ránézni időnként ki lehet fogni.
Én ilyeneket vettem potom pénzért (postakoltseg benne van):Sleeping Dogs 7,50 font
Ghost Recon Future Soldier 7 font
Gears of War 3 5 font (!!)
Mass Effect 3 7 font
Bioshock Infinite 11 font (!!)Az igazsághoz hozzátartozik, hogy szinte mind csak UK-ba hajlando postázni szerencsére van ott haverom aki jön időnként és hazahozza ezeket..
-
g4bb3r
tag
Hello.
GTA V kérdés. Neten körbement a hír, hogy a play discet ne telepítsük HDD-re mert ront a teljesítményen. DVD-ről meg hangosan olvas ezért javasolták installálni USB-re a play discet (állítólag így gyorsabb is).
Én próbáltam 2 pendrivera is , az install végigmegy de utána nem indul a játék. Kellene mennie play disc nélkül is vagy annak benne kell lennie a meghajtóban? Probáltam nélküle nem ment ha meg benne hagytam akkor is hibaüzenetet dobott. Van valakinek ezzel tapasztalata? -
g4bb3r
tag
válasz
dilipok #18182 üzenetére
Hát épp ez a lényeg hogy tiszta boxot akarok mivel nem érdekel a wrz.. lehet hagyom a fenébe az egészet
Egyébként mi van ha ugrik az account? Nekem max arra kellene a live , hogy tudjam menteni a menteseket a cloud-ba, letölteni DLC-ket az original jatekhoz (pl leghajo GTAV).
Na mindegy köszi a hozzászólásokat!
-
g4bb3r
tag
Hmm. Köszi a gyors választ mindenkinek! 2 napja bújom a google-t emiatt nagyon sokfajta info van. Van aki szerint már nem bannolnak mivel az XBOX360 tulajdonkéépen életciklusa végén van. Van aki évek óta Live!-ol modolt boxal mégse dobták ki van akit elsőre..
Sajnos a legtöbb info 2-3 éves semmi frisset nem találtam..
Ha ugyis mind1 mostmár mert "sose lesz szűz" akkor lehet vállalom a kockázatot.
-
g4bb3r
tag
Hello
Olyanban tudna e valaki segíteni hogy: vettem egyxbox360 elite-et a GTAV miatt. Kiderült a konzol flashalve van ami az offline jatekot nem zavarja ugye. Félreértés ne essék megvettem a GTAV-t és a többit is meg akarom venni ami tetszik.Kérdés: hol/ki tudná visszarakni a gyári FW-t? Nem akarok másolt játékkal játszani viszont használnám a Live!-ot. Ugyhogy tulajdonképpen ez egy "fehérítés"
. Az előző tulaj soha nem ment vele online szóval jók az esélyek, hogy tudnám használni neten is. Köszi előre is. Természetesen magánba küldjétek ha van ilyen kontakt..
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Túra és kirándulás topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali médialejátszót?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest