- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Algotis
addikt
Sziasztok!
Vettem egy GTA V-t. Továbbra is van az a hiba, hogy ha a play discet is felinstallálod, akkor lassabban töltődnek be a tárgyak, stb?
Ha igen, akkor egy sima USB-re ha felteszem, jól fog működni?
-
Algotis
addikt
válasz
littlemole #29204 üzenetére
Szerintem nézd meg az árat, ha a pets többe kerül, mint az alap, akkor valószínű benne van
-
Algotis
addikt
Ma tenyleg free live hetvege van?
-
Algotis
addikt
válasz
WhiteWalker #26730 üzenetére
Sajnos nem úgy látszik, pedig 100x játszhatóbb, mint a 4...
PC-n ráadásul még optimalizálva sincsen rendesen, így azzal is szívok -
Algotis
addikt
válasz
WhiteWalker #26724 üzenetére
Kevesen!
-
Algotis
addikt
Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok minden kedves topiclakónak!
-
Algotis
addikt
válasz
Hardver Arc #24444 üzenetére
Én elhiszem, de ha legalább egyszer rákerestél volna, meg sem kellett volna kérdezni ezt
-
Algotis
addikt
válasz
Hardver Arc #24438 üzenetére
-
Algotis
addikt
válasz
L_YKing #24363 üzenetére
A vicc az, hogy ez már a harmadik pár, amit vettem.
Vettem egyet, szar volt, visszavittem és levásárolhattam. (media markt)
Vettem egy ugyanilyet, majd az is szar volt 1 hónap után. Megint megcsináltam ugyanezt, így már a harmadik pár van nálam, de most már rohadjon meg -
Algotis
addikt
válasz
MasterMark #24358 üzenetére
LoL, se az akksit se a play and charge kitet nem lehet rosszul a helyére illeszteni
-
Algotis
addikt
Mitől lehet, hogy a play and charge kit nem tölti az akksikat?
Rádugom és nem világít pirosan, hogy töltené, viszont működik. Ha lehúzom róla a töltőt akkor egyből kikapcsol.
Eléggé idegesít már, mert így egyszerre csak 1 kontrollerrel lehet játszani pedig tesómmal most akartunk volna fifázni... -
Algotis
addikt
-
Algotis
addikt
válasz
Optika01 #23189 üzenetére
IDŐTARTAM: Ez a garancia attól a naptól, amelyen Ön megvette az Xbox terméket, egy naptári évig tart (az Xbox 360 konzol esetében pedig, olyan hibák esetén, amelyek következtében az Xbox 360 konzol előlapján lévő fénygyűrű három eleme piros színben felvillan, három évig).
Hasonló ajánlatokat találsz mindenütt, nem lesz sokkal olcsóbb sehol
-
Algotis
addikt
válasz
WhiteWalker #22664 üzenetére
Őőőőő én semmit sem vettem észre. Pedig 3 hónapja nem kapcsoltam
Pénteken kicsit elkezdtem Forzázni megint -
Algotis
addikt
válasz
diablo1984 #22626 üzenetére
Konzolok Szervizében 18 ezerért lehet 320 gigásat venni, mediában 26 ropi.
-
Algotis
addikt
válasz
diablo1984 #22623 üzenetére
Szia!
Az Xbox 360E szuper, de ahogy a nevében is benne van 4 giga beépített memória van neki, nem jár hozzá HDD!!!
Nem tudsz rá installálni játékokat, se letölteni, semmi. Azonban bármikor lehet hozzá venni, csak bepattintod és kész de nem érdemes külön venni mert jobban megéri egyben! -
Algotis
addikt
válasz
MasterMark #22601 üzenetére
Biztos ezzel akarják rávenni az embereket hogy vegyenek vindóz nyócat
-
Algotis
addikt
Valakinek lenne pár napos goldja ajándékba?
-
Algotis
addikt
válasz
Gabesz1019 #22072 üzenetére
Én meg vagyok vele elégedve, nekem egy töltéssel kb. 6-8 órát bír, de jó mert játék közbe is lehet tölteni
-
Algotis
addikt
válasz
V.Stryker #22052 üzenetére
FPS játékok lehet hogy jobban PC-n de 2 hét után rohadtul ráállt a kezem a kontrollerre is
A többi játék pl. Assasins Creed szerintem sokkal jobb kontrollerrel, de idő míg megszokod. Azt mondom míg minden játékban elsajátítod a gombokat, a megfelelő erősséget stb. kb. 1 hónap de utána már nem fogsz bosszankodni
-
Algotis
addikt
válasz
MasterMark #21959 üzenetére
Nálam is így van, nem kicsit b@sz fel...
Lehet valamit rosszul csinálunk...
-
Algotis
addikt
válasz
MasterMark #21890 üzenetére
Fúú, mikor szar vagyok call of dutyba és ragelek akkor szoktam cifrákat mondani meg reportolni a pro gyerekeket azzal az indokkal hogy lack of skill
Nem kaptam még bant
De nem azt mondom hogy ezt kell csinálni -
Algotis
addikt
válasz
jozsi252 #21886 üzenetére
Ami már aktiválva van azt csak azzal a profillal tudod játszani ahová aktiválva van és minden játékhoz amihez kell 800 MS pont, kb 2800ft.
Ha feltelepíted akkor is be kell rakni és bent is kell hagyni játék közben a DVD-t, különben nem megy.
Emiatt nem lehetséges hogy egy DVD-vel ketten játszatok egyszerre, de 1 gépben menni fog a multi is meg mindenHihetetlen hogy mindenki mindig megelőz...
khm. MasterMark...
-
Algotis
addikt
válasz
jozsi252 #21881 üzenetére
Nem jár érte figyelmeztetés, olyat csinálsz amilyet akarsz, mindegyiknek megvannak a maga előnyei vagy éppen hátrányai.
Itt nincs ilyen hogy beregelesz egy adott game-t és ott marad, hanem ha beteszed más gépbe a DVD-t és más profillal is tudod játszani, de ha multizni akarsz másik profillal akkor ugye az olyannal tudsz ami nem online passos.
Ami online passos, azzal egy újabb online pass megvételével tudsz másik profillal játszani. -
Algotis
addikt
válasz
jozsi252 #21874 üzenetére
Szia!
Tökéletes ez a verzió, ennek már elvileg semmi baja sincs.1) Akadás mentesen futnak a játékok, csak kevesebb FPS-sel, de az általában stabilan megvan minden játékban. (30FPS a limit)
2)Xbox LIVE van itt, egy éves előfizu kb 8k és azt hiszem havonta vagy 2hetente jönnek játékok ingyen, de le számíts sok újdonságra, nem a legújabbakat kapod meg ingyen, de van. Mellesleg multiplayer lehetőség csak Xbox Live-val lehetséges, anélkül nem fog menni.
3)Nincs EU-n belül régiózáras, a lényeg hogy PAL verzió legyen.
A német játékokkal kell vigyázni, mert azoknál általában csak 1 nyelv van és az a német. Nem lehet változtatni vagy letölteni hozzá language packet.4)Nincs semmi amiben jobb a slim, semmi nem különbözik benne, talán az E nem melegedik még annyira sem mint a slim, pedig már az sem meleg egyáltalán.
-
Algotis
addikt
-
Algotis
addikt
válasz
GeGexx #21558 üzenetére
Jaaa, nálam nem volt eléggé az
Egyébként attól függ milyen hibás. Ha csak fizikai baja van (akad, szorul, ragad) akkor simán lehet de ha belül hibásodott meg valami / belső sérülés esetén szerintem 70% hogy nem lehet, 30% fölösleges(#21560) GeGexx Nos xbox körében nem old meg mindent a WD-40 (a hiedelemmel ellentétben
) de ha kikapcsol lehet attól is, hogy az elem érzékelője vagy nem is tudom hogy hívják nem érintkezik pontosan, nekem ezért kapcsol ki állandóan. Aztán vettem bele akksit és kiválóan működik
-
Algotis
addikt
válasz
wertigo1984 #21425 üzenetére
És így legalább egyértelmű lesz hogy melyik kié
-
Algotis
addikt
válasz
WhiteWalker #20771 üzenetére
Khm... Wa...khm...rez...
(#20772) nrgia Ha az egész játékot törölted le akkor a mentéseket is vitte magával, azért írtam hogy ments pendrivera!
-
Algotis
addikt
válasz
MasterMark #20548 üzenetére
TV és Monitorként is lenne használva, így azért szánnék rá ennyit, külön külön venni marhaság lenne akkor szerintem
-
Algotis
addikt
Alig várom, veszek egy LG27MA73D-t és FHD-ba fogom nyomatni végre input lag nélkül!
Csak kár hogy ez nem a napokban lesz...
-
Algotis
addikt
válasz
Mateosz0925 #20318 üzenetére
Nem, kivéve ha a az ékezet hiánya miatt valami másik utcát jelent az amit leírtál, de szerintem akkor sem gáz mert van irányítószám meg valszeg' kitalálják azért hogy hova akart az jönni
-
Algotis
addikt
Imádom, hogy nyárra vettem 4 hónap live-ot, de egy kezemen meg tudom számolni hogy hány órát volt bekapcsolva az xbox...
Aztán most hogy lejárt, úgy liveoznék... -
Algotis
addikt
válasz
nokia párti #19970 üzenetére
Tudod erre is telepíteni, ez nem warez
-
Algotis
addikt
válasz
banderasz77 #19421 üzenetére
Az teljes játék ami hozzá van, asszem' ilyen Bundle Edition, de az nem különbözik az eredetitől.
-
Algotis
addikt
-
Algotis
addikt
válasz
MasterMark #18931 üzenetére
Volt
-
Algotis
addikt
válasz
MasterMark #18925 üzenetére
Az a helyzet hogy én nem nagyon tudok programhibára gondolni, ugyanis eddig szinte minden játékomnál már kiakadt, de ilyen 4 óra után. Szerintem túlmelegedik valami
-
Algotis
addikt
Halihó!
Lenne egy kis kérdésem!
A slim-eseknek is előfordul hogy lefagy az xbox néha?
És akinek régi féle boxa van, mint pl. nekem annak is néha megadja magát a rendszer?
Nekem néha sok játék után, vagy kinect party közben, kb. 4-5 óra után beáll a szürke kép és csak a resi segít, de nem mindig fordul elő...BTW 4000. szakmai hsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Autós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Adobe Photoshop
- Mikrotik routerek
- Windows 11
- További aktív témák...
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest