- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolesz78
csendes tag
válasz
killerjohn #22089 üzenetére
Mivel nem vagyok pszichológus, fogalmam sincs, hogy mi játszódik le egy ilyen kis gyerek fejében. Ezért próbálok utána olvasni ezeknek a dolgoknak.
Hasonló cikk: Gyerekek és az erőszakos tv műsorok
-
zolesz78
csendes tag
válasz
HagaNRG #22015 üzenetére
Sziasztok!
Nem akarom tovább folytatni ezt témát, konzol vs kisgyerek, de azért ezt a cikket érdemes mindenkinek elolvasnia (nem pont ezt a cikket szerettem volna, de hirtelen ezt találtam és ez hasonló azzal amit a napokban olvastam:
A televízió szerepe a gyermek fejlődésében - érvek és ellenérvek
Főleg ezt emelném ki:
"• Egy kiskorú gyermek nem tud különbséget tenni a valóság és a tévében látott jelenetek között. Ő úgy éli meg a tévében nézett mesét, mintha az valóban megtörtént volna. Sok gyerek él abban a tudatban, hogy kedvenc mesehőse a tévékészülékben lakik. Ez összezavarhatja a gyereket, nem érti meg az élet működését, téves eszméket kerget, téves világképet ismer meg. Labilissá válhat, s ha mindennek tudatára ébresztik, magába fordulhat."Zoli
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest