- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
don_peter
senior tag
-
_ak_
addikt
válasz
Djuree #32308 üzenetére
Pedig mintha valahol azt olvastam volna, h profile-t is szoktak bannolni.
Az UT3 miatt meg kár, mert PC-n igaz csak botok ellen játszottam, de számomra élvezetes volt. Ez esetben nem adok ki érte 7k-t.
Marad a Halo 3. A cod4-ben meg jól láttam, nem lehet összeválogatni magadnak a perkeket? Legalábbis amikor split screenbe nyomtuk, nem találtam semmi erre utaló opciót. -
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Djuree #31856 üzenetére
Számít a LIVE meg a garancia is. Ettől nem vagyok kevesebb hogy tisztán játszok.
Maradjunk ennyiben. Az egy dolog, hogy humorizáltok, de inkább
kiszedem, mert nem biztos, hogy más is annak venné, tekintettel arra,
hogy mi áll az alapelvekben feketén-fehéren.[ Módosította: bwoay ]
-
aram01
nagyúr
válasz
Djuree #31048 üzenetére
értem és mit írjak be a keresöbe? hogy fehér az xbox meg 2006-os? az meg kidobja nekem hogy ez ilyen meg ilyen és lehet belerakni vincsit? na mindegy hagyjuk
más topicban én is válaszoltam már meg ezredjére feltett kérdést vagy ha nem volt kedvem válaszolni rá nem írogattam "okosságokat" mindegy ennyi majd megkérdem más oldalon -
XuChi
addikt
-
Peat;)
veterán
válasz
Djuree #30757 üzenetére
Majdnem létszükséglet, mindenkinek más, pl este egy panelban konkrétan a másik szobában is hallani a dvd-pörgettyűszörnyeteget. Még hdd-val is van egy szép hangja magának a gépnek, főleg ha nagyon dolgozik (enyém legalábbis hangosabb ha bemelegszik, pedig gyári, nincs piszkálva ). Nem tudom, aki már vesz konzolt és sokszor lcd tv-t is akkor általában már van olyan igénye hogy ne hányja szét magát a hangzavartól. Nekem a hdd+ egy komolyabb vezeték nélküli fejhallgató (bár így nuku live duma, ó jajj
) jelentette azt a minőségugrást, amivel nem tudok betelni. Kontroller kézbe, fejfedő felnyom, külvilág megszűnik és elvagyok mint a befőtt miközben másokat nem zavarok.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Djuree #30622 üzenetére
Hát ha nagyon szeretnéd kifizetni akkor fizesd ki
És a konzolos tali gépekkel és tévékkel együtt lenne? Akinek elite gépe van biztos nagyurasan és lenézően fog ülni meg nézni a többi gémerre akinek nem fussa elite gépe
És azt mondja: Mit akartok ti az arcade, 20 as és a 60 as packkal???
-
hdman
őstag
válasz
Djuree #30616 üzenetére
Hát az nem lenne rossz
stipistopi enyém a lazyboy fotel
komoly lenne, a repülőtéri átvilágitásnál mindenkinek bent figyelne a box a tatyójában
Ja,és ha lesz vmi a topiktaliból,inditványozom,hogy warezosok is jöhessenek. *kacsint*
Legalább akinek szűz gépe van, ki tudna próbálni pár játékot, és utána eldönteni, hogy érdemes-e megvenni. -
Kasza08
őstag
válasz
Djuree #30578 üzenetére
jatekaim.hu-n meg 3k
tegnap toltuk haverral a GH3-t, 2 szám után meguntam
Félek, hogy a többivel megint ez lenne
De néhány más játékhoz meg úgy lenne kedvem, de nem tudom, hogy valóban megér-e nekem ennyit. Nem is tudom, hogy miből lesz nekem pénzem rá. Néha szívesen tolnék 1-2 kört, de lehet utána meg is unnám azt is. A Fable 2-t viszont tényleg végig tolnám gonoszként fiúval, és lánnyal is -
bwoay
nagyúr
válasz
Djuree #30548 üzenetére
az LED nyilván nem LCD, mert az egyik a fénykibocsátó dióda, a másik meg
a folyadékkristályos kijelző rövidítése. viszont ha nem érted, amit leírtam, akkor
szólj nyugodtan, leültetlek a térdemre, és szívesen elmagyarázom mégegyszer
úgy, hogy te is megértsd: a LED-es TV is LCD, annyi a különbség,
hogy a háttérvilágítást LED-ek biztosítják. Más kérdés, hogy szívesen hivatkoznak
rá LED TV-ként, mert az olyan tudományos, és azt sugallja, hogy ez már
valami tök más technológia, mint az LCD, pedig szó sincs róla.taylorp:
miután minden nap dolgozom, és ebből heti 3-4 alkalom 11 órás műszak,
a többi meg utazás valamelyik másik városba, most mivel áltassalak?
amíg bringázni meg gördeszkázni is este 9-re járok ki, addig sok esélyét nem látom,
hogy összehozzuk -
nofi
addikt
-
Gebriel
veterán
válasz
Djuree #29610 üzenetére
Erre gondoltam... bocs
-
gege71.hu
addikt
válasz
Djuree #29280 üzenetére
Én is csak elkezdtem eddig. Szép kis játék bár (főleg én mint pchez szokott egér/klaviatúra-"harcos") én egyelőre csak a szopóálarcot vettem fel. Már az első zombitámadás is komoly kihívást jelentett. Asszem 3x seggeltem le mire tovább tudtam vinni azt a részt ahol először jönnek tömegesen. Biztos meg lehet szokni, de még nem volt rá időm. Eddig a gta 4 és a battlefield bad company amivel többet nyomtam. A bad company szerintem zseniális. Jópofa sztori és jó a játékmenet. Na meg a pusztítható tereptárgyak...királyság
Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Motoros topic
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen széket vegyek?
- Már játszható a Titan Quest II korai változata PC-n
- További aktív témák...
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Új (bontatlan) 1024 GB/1 TB OLED Steam Deck eladó
- Megunt, nem használt konzolokat ( PS4-PS5 Pro) felvásárolunk, beszámítunk Tel: 0620-344-6000
- Új (bontatlan) 512 Gb OLED Steam Deck eladó
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB , 6 hó teljeskörű garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest