- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
lvnt
őstag
válasz
mikró! #30290 üzenetére
Hát, most már szerintem ne vedd meg, mert nincs sok idő a 2010-ig.
Még mindig 6-10 ezer környékén van az ára és mindjárt jön az új.
Ha kijön, akkor lemegy mindig az előző ára. Persze, ha találsz olcsón egy használtat, akkor ajánlom a játékot, mert nagyon jól sikerült boxra. -
bwoay
nagyúr
válasz
mikró! #30175 üzenetére
ott hibáztál, hogy megvetted... nem lett volna jobb egy pakk akku töltővel együtt?
na mindegy, leírás alapján mindent jól csináltál, próbáld újra, ha nem kóser,
akkor garihdman:
gigászi! zseniális! szinte sajnálom, hogy meg kell büntesselek
Xirtam:
akárhogy is nézem, ez egy marketing gimmick két concept art között. -
rudymester
senior tag
válasz
mikró! #29718 üzenetére
Semmi nincs még hivatalosan bejelentve és szerintem felesleges mérgelődnöd. Ha tényleg lenne valami alapja, akkor már bejelentették volna az E3-on. Max egy revízió jöhet szóba (slim, lite stb...), de ez ate géped működését nem befolyásolja. Élvezd a játékot és kész, nem kell törődni a pletykákkal.
-
p_milan
aktív tag
válasz
mikró! #28782 üzenetére
Az lehet, hogy zsír új, de amikor már mindent kínába gyártanak, nem szabad meglepődni semmin. (Most vettem egy 6osat otthonra, a fázis és a védőkör össze volt "kötve" véletlen. Nem értettem miért bassza le a biztosítékot a gép.
)
A TV használ védelmet, vagy annak csak egy egyszerű vékony dugoja van? Mert akkor azzal lehet probléma.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
mikró! #28570 üzenetére
Ha régebbi dashboarddal rendelkezel az annyiból nem jó hogy hangos lesz játék közben a gép meg lassabban tölti be a dvd ről a játékot mintha vinyóról nyomatnád. HA nem flashelt a géped akkor nincs gond az online frissítéssel. Csak rádugod a hozzá kapott utp kábelt + a routerbe és tudsz frissíteni új dashre. És akkor felmásolható az összes játék.
A lemeznek nem árt a dolog hanem csak az olvasófej fog kikészülni az olvasástól, de az nem egy hét után fog hanem több hónap után attól függ mennyit játszol. ha meg flashelt a box akkor hamar meg tudja zabálni az olvasófejet és akkor lehet rá költeni a dudvát az olvasófej cserére.
Milyen akksit meg töltőt vettél? Play and charge kitet vettél? Ha tudsz akkor tegyél fel róla képet ide, vagy linket. -
Sanya
nagyúr
-
HagaNRG
őstag
válasz
mikró! #25345 üzenetére
Azért azt ugye tudod, hogy egy max. 2 éves minőségi (LG, Samsung, tehát nem Daewoo), LCD TV 82 centisen megkapható használtan 60 ezertől is már, míg egy ugyenekkora, komoly, sőt, csúcstechnikás CRT TV max. 35 ezerért megy.
Szóval érdemes elgondolkodni mielőtt bármki csúcsmonitort vesz csak játékra. Egy 82-es CRT tv-n is ezerszer nagyobb élmény a játék, mint egy bármekkora, éles, de mégis kicsi monitoron.
-
Scotty
tag
válasz
mikró! #25343 üzenetére
Szvsz kérj szülinapodra egy monitort is. Akár egy crt-t. Használtan egy 17"-os 4-5ezer ft. Még mindig jobb, mint egy ősrégi TV-vel bajlódni, főleg azért is mert hagyományos TV-n közel sem adja vissza azt az élményt, mint egy monitoron vagy LCD TV-n (esetleg projektoron).
-
-
Kasza08
őstag
válasz
mikró! #25238 üzenetére
Nem igaz, minden pack visz mindent.
Az alja (vagy ha döntve használod, akkor a jobb oldala) legyen szabadon. Bár ha nem gányolod, akkor microsoft jön érte, de én azt javallom, hogy hagyd szabadonGuti86: Offline, megy a gép, de ezt hogy érted? Csak offline megy (szal bannolt), vagy eddig nem voltak vele online? Egyébként hallottam olyanról, hogy javítottak bannoltat is, de én nem kockáztatnék és hagynám a francba.
Mellesleg milyen controllered van PC-hez? Mert nem jó hozzá akármilyen, csak a microsoftos jó. Vagy talán itt is van valami Logitech, ami jó
Aktív témák
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest