- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
Mr.Grincs #36493 üzenetére
Ha esetleg megdöglene...még mindig jobb hogy így, mint váratlanul. Így anyagilag is rá tudsz koncentrálni 2-3 hónap alatt, és nem fog váratlanul érni.
Már akkor előrébb vagy ha egy jobb tv beugrójának 30-40% összeszeded. De most vannak jó akciók 0% THM-re a MM-ba...asszem 30% körüli lóvét kell letenni. Vannak egész jó darabok.
Ha most vennék tv-t tuti "0% THM" akcióba vennék, csak így éri meg.
-
Peat;)
veterán
válasz
Mr.Grincs #36412 üzenetére
Arról az oldalról nem ez az első hülyeség. Én a pc-t kötöttem össze vga-val, utána a notit hdmi-vel. Hogy is mondjam, valóban a vga-nál nincsenek gondok a széleknél mert elmossa és pontatlan. Ráadásul ha nem megfelelő a vga kábel akkor még zaj is belejátszhat a dologba, tehát halvány vonalak futnak a képen. A hdmi meg az amire kitalálták: hd anyag megjelenítése. Az hogy egy x360-as játék recés tetszik vagy sem a kép pontosságát jelzi. Egy két játéktól eltekintve nincs egy 2x élsimításnál nagyobb xboxon. Ha ők mégsem látnak recéket ilyen felbontáson (mivel kisebb a felbontás annál jobban látszódik a rece, nos 1280*720 nem a legnagyobb...) azzal önmaguknak mondanak ellent, hiszen beismerik hogy részletek vesznek el. Pc-n próbáljátok ki mi a 2x élsimítás. Az amit hdmivel láttok az xbox által. Recés. Ez van.
Áhh, szintén kicsit kibukik a dolog ott, hogy el akarják adni a jó régi vagy potom pénzért átvett 3 ledes még hdmi kimenet nélküli (de megjavított) konzoljaikat, illetve javítják azokat jó pénzért. Egy konzol javítása nagyobb haszon mint egy új eladása. Nem azt fogják mondani hogy cseréljék le az újabbra, amivel ráadásul kevesebb is a garanciális baj. De persze lehet csak én vagyok gonosz és én érzékelek ilyen csúnya dolgokat. -
eddie17
addikt
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Mr.Grincs #36379 üzenetére
Nah várjál.. ez megint csak új nekem! ha monitorra kiküldöm a képet DVI átalakítóval akkor a hangot hogy tudom majd megoldani?
Illetve ha majd tv-m lesz akkor sima HDMI-HDMI viszi majd a hangot is?
Most ovlasgatom az 1.hozzászólást.. de most nekem kb 2 kábelt kell vennem akkor.. hang miatt. -
Csabee.
nagyúr
válasz
Mr.Grincs #36375 üzenetére
Az a baj hogy tv-t karácsony környékén veszek ha minden igaz.. De most monitorra rákötném mert régi tv-m van, és pl egy FIFA meccsnél, vagy bármilyen játéknál a kiírás nagyon pixeles, nem olyan kontrasztos mint a HD monitoromon!
Ezért gondoltam hogy veszek kábelt!
Mit javasolsz? Akkor vegyek egy HDMI-HDMI kábelt, és rakjak rá egy DVI átalakítot? -
Csabee.
nagyúr
válasz
Mr.Grincs #36372 üzenetére
Mindenképpen 5méterest veszek! Inkább legyen hoszabb mint rövidebb!
De a kérdésem az, hogy tv-nél is tudom majd használni a DVI kimenetet? Illetve a HDMI-HDMI kábellel vagy ha HDMI-DVI kábellel kötöm össze az xobxra a tv-t/monitort akkor ugyan olyan minőségű képet ad?
Mivel jobb az aranyozott végű csatlakozó?
-
sch_a
addikt
válasz
Mr.Grincs #36365 üzenetére
Igen azt láttam. Csak az a baj, hogy 3db profil is van a kártyán, abból kettőnek jó lenne átrakni a mentéseit. De ugye azt nem látom, hogy melyik mentés melyik profilhoz tartozik, és a legtöbb játékkal mindketten játszunk. És mikor át akartam helyezni, kaptam egy üzenetet, vmi profillal kapcsolatosat. Értek én angolul, de ez nekem is kínai volt, talán azt akarta jelenteni, h nem mozgatható át egyik profilból a másikba. De hát olyat nem is akartam.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Mr.Grincs #36289 üzenetére
Az korrekt!
Valaki moddolt már olyat hogy potmétert rakott a ventilátorokra?Fordulatszámszabalyzóra gondoltam..
Illetve az xbox alaplapján van valami tápcsati vagy valami? Mert gondoltam arra hogy pakolok bele neoncsöveket meg kivágom az oldalát szépen , meg átfújnám a házat is valószínűleg! -
_ak_
addikt
válasz
Mr.Grincs #36256 üzenetére
Elvileg a Joeystation-be is vállalnak polírozást, bár szerencsére még nem volt szeremcsém ilyesmihez.
Más. Vettem egy HDMI-DVI, de ha azzal kötöm rá a boxot a monitorra, akkor csak 480p-be tudom rakni a dasht, ill van még afölött eg felbontás aminél még képet is kapok, de a többi nagyobb felbontás esetán elsötétül a képernyőm. Létezik ilyesmi kbel hiba szerintetek? Eredileg a laptophoz vettem a kábelt, de ott is ugyan ez a hiba áll fent. 800x600 felett gyakorlatilag nem kapok képet vele
-
BaLee
addikt
válasz
Mr.Grincs #36208 üzenetére
Ha azt nézem, hogy a sima pack 120-as vinyóval ugyanitt 65k, itt meg 75ért kapsz plusz egy controllert (~9k), 250-es vinyót (~?), egy játékot (~13k) meg egy spéci kinézetet. Azért így már nem rossz ajánlat szerintem.
Persze a kérdés mindig az, hogy kinek micsoda mennyit ér meg max.Van olyan ismerősöm aki ha valamit vesz meghatároz egy maximum keretet és mondjuk egy procinál hiába van 25ért egy nagyon akciós sokkal jobb proci, ha 23-at szán rá maximum akkor nem veszi meg a jobbat.
-
szaszlaci
addikt
válasz
Mr.Grincs #36160 üzenetére
Attól, hogy megdöntöd menet közben.
Az tökmindegy, hogy állítva van-e.
Kb 20 foknyit megdől, és kész a karc. Két lemezem bánta eddig a hülyeségemet.Megy még az ilyesztgetés, hogy ha koszos a lemez, "kopik" a fej, túl közel megy a fókusz miatt, és megkarcolja. Ezt nehezen hiszem el.
-
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Mr.Grincs #35774 üzenetére
Most látom hogy PRO 60as. Akkor nem lehet valami idős. Viszont akkor egy para van amire kíváncsi vagy leírom privibe. De végülis annyit elárulhatok hogy az olvasófejjel szokott gond lenni, vagy a lemezzel, ha a lemez tiszta akkor olvasó a gázos, illetve hamarosan kifekszik
-
alien_
őstag
válasz
Mr.Grincs #35611 üzenetére
Köszi, nem először lesz hőlégfúvó a kezemben
Djuree: Jó lesz ez.. Per pill egyik lengyel sráctól tudnék csak eszközöket szerezni, őt viszont sosem tudom elérni..
szaszlaci: Majd csinálok pár képet, ha eljutok odáig. Mondjuk ez nem lesz professional megoldás, kap egy kis fluxot + rámelegítek, ennyi. Valami agybeteg már xclamp-pel "javította" korábban, szóval meg van hajolva a lap picit a gpu alatt, de általában jól bírja az xbox NYÁK-ja a gyűrődést, szerintem menni fog ez.
-
-
-
-
Gebriel
veterán
válasz
Mr.Grincs #35168 üzenetére
Ha már COD....
PS3 topcijában találkoztam a linkel mindjárt tudtam neked ezt látnod kell.. -
Def26
félisten
válasz
Mr.Grincs #35131 üzenetére
Nekem nagyon tetszett a Forza 2 is. Órákat el tudtam tökölni vele. Ott is szokni kellett az irányítást, de ha beletanulsz akkor minden ok. 1 dolog zavart qrvára az pedig az a bizonyos "lemegyek a pályáról és 2 ms alatt leesik a sebességem 200 -ról 10 km/h -ra" .
Keldor papa
sak oylan furcsa volt olvasni, hogy már itt is van az időpont. Mivel nincs goldom nehézkesen megy majd a beszerzés, de szvzs nem lesz probléma.
-
Gebriel
veterán
válasz
Mr.Grincs #35034 üzenetére
Team Fortress 2 is nagyon ott van
PS3 nagyon sokat nyomtam...
Avatárom is onnan van -
Def26
félisten
válasz
Mr.Grincs #34982 üzenetére
Hát igen, általában a PS3 -asok panaszkodnak, hogy de jó a boxos joya, nem pedig fordítva.
Gabi, egy kis infó a Conquest módról. -
Gebriel
veterán
válasz
Mr.Grincs #34982 üzenetére
Köszi azért..
Alapból nincs baj vele, de..
Nekem a PS joypadja sokkal jobban bejön. Jóban kézre áll.
360 joy addig kényelmes amíg a LT, LB, RT, RB gombokat csak egy-egy ujjal használom,
Abban az esetben amikor már minden egyes gombhoz használnám egy ujjamat kényelmetlen.
És egy FPS Hardcore játékban igen komoly időveszteség okoz első verzióNem nagyon vágom az angolt, de itt nem azt írja, hogy Conquest mod elérhető mind a két gépen
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest