- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
t1
veterán
Band Hero kivégezve 805 ponttal
-
t1
veterán
Hali!
Hogyan lehet megoldani azt,hogy a XBOX lejátssza a dvix-es filmeket? A gép flashelt, de nincsen bannolva LIVE-ról....van valami külső program esetleg hozzá?
-
t1
veterán
Na sikerült végig játszanom a DIRT II-t. A végén már nagyon unalmas volt, de azért megérte, 800 pontal zártam, olyan 50 pont még szerezhető lenne de nem szenvedek már rajta.
-
t1
veterán
Hali!
GTA IV-ben, hogy kell dudálni? Sehogysem akar összejönni -
t1
veterán
Hali!
Van nekem egy XBOX360-om, tört... és azt akarom, hogy játsza le a dvix-eket is, de nem tudja mert LIVE-ról lekell tölteni valamit ... ( amúgy live képes a konzol ) . Regelni akartam a livera de egyből leakart szedni valamit...kérdésem, tört géppel is feltudok menni livera vagy bukó?
Ez nem wArez volt
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest