Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
eeXaa
addikt
válasz
Gebriel #34981 üzenetére
....én épp tegnap hasonlítottam össze a kettőt közelebbről....
... hát nem tudom.. az még egy jó ötlet lehetne, hogy a két joy szimmetrikusan van elhelyezve, de az elhelyezésből adódóan, nekem nagyon olyan két hüvelykujjal kapaszkodok valaminek a szélén érzést kelt, plussz a felső kezelőgombok is extra kapaszkodást igényelnek, mondom ezt ugy, hogy nem kicsi a kezem.... meghát az egész olyan fapados olcsó érzést kelt, de ha egymás mellé teszed a kettőt akkor is látható, hogy az egyiket kézbe terveték, a másikat meg mintha nem... -
-
-
zack
nagyúr
válasz
Gebriel #34767 üzenetére
PC-n néztem a Shift-et....nem vagyok elájulva. Mivel inkább szimulátornak harangozták be, mint Arcade-nak, erre is számítottam. Lehet csak a billentyűzet miatt van, de nem éreztem a szimulátor feelinget GTR Evolution, vagy LFS után.
Grafika ott van a szeren, azzal nincs gond.Gépigénye viszont óriási. Hát...akinek nincs nV GTX 295, vagy Radeon 4890 CF, az nem nagyon fogja 1920x1200 full-ban tolni.
Többek között ezért akarok venni Box-ot. Fél év múlva majd az lesz hogy a 4890 CF mindenhez kevés lesz, a két kártyáért meg fogok vagy 40-50k-t kapni amit kipótolhatok még 50-70k-val hogy az újabb kártya megint egy darabig elég legyen. Nah...ebből a lerántásból lett elegem. -
Xirtam
veterán
válasz
Gebriel #34499 üzenetére
Nemtudom h mi alapján lett magyar, de azt tudom h MS-éknél 15% magyar, meg abból kiindulva h az INTEL eredetileg magyar alapítású (Gróf András). Így lehet félnek h világuralomra törünk!Mindjárt utána nézek, h miért!
*Mellesleg erről tudtunk?Vagy csak az én figyelmemet kerülte el?!
Prison Break (Xbox 360)
*Amúgy a Halo® 3: ODST az első olyan új Xbox játék ami már az új elvet követi azaz (1152x640)
*Mért új ez a Halo?
Vadonatúj hadjárat. A „Halo 3: ODST” hadjárat felderíti a Master Chief Új-Mombasába való (a „Halo 3” játékban elmesélt) visszatéréséhez vezető rejtélyes eseményeket. Légy tanúja a Föld sorsának a különleges erők egy ODST (Orbital Drop Shock Trooper) rohamosztagosának vadonatúj szemszögéből, mellyel a trilógia fináléja új játékelemekkel és hangulattal gazdagodik. Ebből az új epizódból sem hiányzik a korábbi „Halo” történetek nagyszerű atmoszférája, most új taktikákkal, eszközökkel és fegyverekkel kibővülve a Covenant elleni küzdelemben.
Új főhős: készülj a földet érésre! Az ODST-k vagy Orbital Drop Shock Trooper – rohamosztagosok egy rendkívül képzett különleges egység. A vakmerő hősiességükről híres, őrült küldetéseket is véghezvivő ODST-k büszkék arra, hogy rendszerint ők az első egység, melyet bevetnek az ütközetek során, gyakran egyszemélyes bevetőszondákban, melyek nyaktörő sebességgel süvítenek keresztül a bolygók légkörén.
Bővített többszemélyes játékélmény. Egyetlen „Halo” játék sem lehet teljes forradalmian új többszemélyes tartalom nélkül. A „Halo 3: ODST” vadonatúj, „Firefight” (Tűzharc) elnevezésű kooperatív játékmódot kínál, ahol egyszerre akár 4 fő vetheti bele magát a küzdelembe. Az így létrejött ODST osztag közösen veszi fel a küzdelmet az ellenfelek mind megsemmisítőbb hullámaival szemben mind nagyobb pontszámok elérése érdekében, miközben újabb és újabb „Halo 3 koponyákat” aktiválnak. Az élmény intenzív és folyamatosan változik. A „Halo 3: ODST” tartalmaz három új, exkluzív „Halo 3” többszemélyes pályát is egy második, önmagában is játszható lemezen. A 2. lemez tartalmazza az összes eredeti „Halo 3” pályát, valamint a „Legendary”, a „Heroic” és a „Mythic” pályacsomagokat is, összesen 24 pályával.
-
-
-
-
-
bwoay
nagyúr
válasz
Gebriel #34090 üzenetére
szééégyen, kiválóak a Panasonic LCD TV-k.
más kérdés, hogy saját magukat rúgták seggbe,
amikor kiötlötték, majd konzekvensen ragaszkodtak a filozófiához,
miszerint 82 cm felett csak a plazmának van létjogosultsága.
Így asszem 2007-ig nem is volt 94-es LCD-jük.
viszont annál nagyobb talán idén sincs. -
Sickboy25
addikt
válasz
Gebriel #33723 üzenetére
Nem porgok mar lealltam!
Es ha hiszed ha nem tudom, hogy kell irni, ha meg azt is elarulnam, hogy mi az egyik szakmam, lehet meglepodnel! Office Word-be 2x is irtam mar olyan min. 35 oldalas valamit ....hmmm... tudod mire gondolok??Ha megkerhetlek valamire,ha a kozeljovoben barmi problemad lenne velem, ami atcsap szemelyeskedesbe legyszives priviben kozold off helyett!
-
Sickboy25
addikt
válasz
Gebriel #33676 üzenetére
Nekem tobb,mint ket eves es semmi baja nem masolok a vinyora!
A mondatvegi irasjeleket nekem cimezted?? Te egyaltalan nem is hasznalsz! Nem mondok inkabb semmit,de amit te itt... , ah hagyjuk! Nem szemelyeskedek, nem er annyit az egesz. A "sokak szerint" pedig ,azert hasznalom,mert nem mondom neki,hogy tobb ezer hozzaszolast olvasson vissza! Mindig akad egy ilyen..
-
szaszlaci
addikt
válasz
Gebriel #33607 üzenetére
Megpróbálom, bár szabályt nem sért, remélem ennek a moderátorok is tudatában vannak.
Lehetőség van arra, hogy megvásárolt eredeti X360 játékunkat felgrabbeljük a PC-re, ott aztán egy program segítségével a házilag elkészült feliratfájlt belegyógyítsuk, aztán ezt kiírva egy tört box-on használjuk, már magyar felirattal. -
Peat;)
veterán
válasz
Gebriel #33389 üzenetére
Ez az új halo most egy multiplayer dolog vagy van benne normális single rész is? 1-2 videot néztem, az egyikbe nem volt szinte ingame, a másik meg csak multit mutatott. A másik két játék nem ismerős, gondolom jó gagyik, de 2 ezret biztos érnek és 6-ot nekem megérne a halo ha single is van benne...köszi
-
Xirtam
veterán
válasz
Gebriel #32821 üzenetére
Így van nem a boltok szabják meg! Igazából azt se értem, hogy pofátlanul nagy összeget mért tehetnek rá a boltok..oké a kiadót onnantól kezdve nem érdekli a dolog de megszabhatnák egy bizonyos %-ban h az eredeti ár hány %-át dobhatja rá teszem azt egy szerencsétlen Media Markt....
-
Def26
félisten
válasz
Gebriel #32821 üzenetére
Persze a törvényeket biztos nem, de ha un-szimpi vagy akkor azt is mondhatja, hogy dugd fel magadnak. Aztán jöhetsz a törvénnyel meg a jogaiddal. Max. felvesznek egy jegyzőkönyvet azt csókolom. Hidd el Gabi, tényleg ez van.
Persze ezt csak egy multira értem és azon belül is egy boltra, mert ezzel volt tapasztalatom.
Markoka1993:Itt van az apró, aztán van még gamer365, jatekaim.hu stb. Simán találsz rá új gazdát.
Xirtam:Majd egyszer mesélek erről, és arról, hogy a multi mennyire szarja le még a képviselőket is, egy KAM -kell pl. a kihelyezésekre is. (pl. Magnew).
Aktív témák
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest