- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
CarajoEsp
senior tag
Persze, a World Tourhoz csak az Lp gitárt adják,Dob és Mikrofon nem jár hozzá.
Mondjuk azthiszem a mikit nem hiányolom, az megy a Headsettel is, ha minden igaz, ráadásul a közegészségügyi hivatal is betiltotta, hogy mások számára hallhatóan énekeljek. A multkor mikor egy korházba voltunk fellépők négy kismamának is elapadt a teje.
Bár a dobot el tudnám még viselni. -
CarajoEsp
senior tag
A pack Gitárral és a Legends of Rockkal együtt.
Ugyan ennyi a PS3-as változat is, míg a World Tour 26.990Ft.
Annyi buktató van, hogy vezetékes gitárt adnak hozzá, míg a drágábbhoz, már a Wireless Les Paul formájú gitárt adják, de szerintem ekkor különbözetet nem ér meg.
Arra figyeljetek, hogyha veszitek, hogy mikor mentem csak a Ps3-as volt kirakva, a 360-ból csak a drágább verzió, szóval rákérdeztem, erre a csóka mondta, hogy van, csak "elfelejtették kirakni", de mindjárt hoz egyet a raktárból. -
syl5
őstag
akkor majd én kipróbálom az eneloop-ot!
Úgyis a mostani aksijaim már elég rossz állapotban vannak, úgyis kell venni...A töltőm meg nekem sose kapcsol ki magától
legalábbis világít még 20 óra után is(elvileg 15 óra 2500 mAh aksi esetén)
Az egered amugy zabál nagyon. Nekem egy vx nano-m van, a hozzáadott duracell-el már több mint 2 hónapja működik.
-
-
p_milan
aktív tag
Na köszi a felhomályosítást.
Most néztem itt a PHn Ádykánál ilyen szetteket. (Akkor ezek még a régi típusok!?)
Konkrétan két fajta van ami közül tudnék választani :
-Uniross Compact Fast Charger + 4db 2700 mAh AA akku 10 órás 2700-as akksinál 3800 Ft
-Energizer Compact töltő + 4db 2500 mAh AA akku 10-12 órás 3800 Ft csak a töltő 1700 FtAmit te linkeltél Eneloop az elképzelhető, hogy tovább bírja, mint ezek közül bármelyik? Nem áltába fog lemerülni, mert használatba lesz rendszeresen. A kettő közül melyik lenne a jobb. Ezt az Uniross-t nem nagyon ismerem, az Enerről tudom?, hogy jók.
-
Fusion01
tag
bwoay:Igen ez is dismember.Nekem nem tetszett annál inkább is a Left4Dead.Az überfain.
Szerintem lehet kontrollerrel nyomatni de elég nehéz lesz pl dobolni hardon vagy experten.
Vangelis:Egyik haverom coop módban tolja és egyszer az egyik profilra menti, egyszer a másikra.Elég gáz mert így nem kapja meg a 125G-t.Meg néha nem adja a pályáért járó 30-40G-t.
Kormányos témára sztem a Microsoft kormánya a nyerő.Ütős kinézetminőségi,vezeték nélküli és mégis csak MicrosoftMás:Úgy döntöttem, hogy egy Gears of War 2 Limited Editiont kérek karácsonyra.
Az überkonzolnál szeretnénk megvenni de ha mondjuk amikorra mennénk megvenni akkorra nem lesz akkor lehet még rendelni hogy még karácsony elött itt legyen? -
eddie17
addikt
Igen az a demó van fent boxon is.
Rock Band-ban, legjobb tudomásom szerint, nem lehet paddal játszani.
Utána néztem nem lehet használni, vagyis de, de akkor mint énekes leszel. Tehát dobot, gitárt nem lehet használni sima controller-rel.
Vangelis: Elég ritkán ment, érdemes figyelni mikor menti el. -
eddie17
addikt
Én túl sokat nyomtam annó a Flatout 2-vel, az tényleg lekötött, de az UC már nem valamiért, pedig kb. ugyanaz a kettő játék.
Valaki próbálta a Super Streer Fighter 2 Ultimate HD remix(vagy mi a tököm a címe
). Tegnap jelent meg arcade-on, de sajna a trial-ba, csak offline multi van, és csak egy joy-om van így ki sem tudtam próbálni. Lehet megérne 1200 redmondi pontot...
-
dunc
nagyúr
Hát igen ,én pl a tekkenen akadtam ki,és a FF -nál elképedtem . Igen ott a BD csak az a baj,hogy hiába ad többet ,nem kell az embereknek többért alapba akarják, nem lehet eladni egy új adathordozó miatt ,én tudom,hogy k . jó a BD de én se adnék érte 100k-t ,hogy legyen BD lejátszom.
-
dunc
nagyúr
Én nem akarok nyerni konzolháborut,se formátumháborut,és jó játékokat akarok,egyébként nekem tetszik a ps3 ,de most jelenleg nem jó vétel,pl nekem a dashboardja nagyon nem tetszik még psp-n se,és ráadásul vesziti el a játékfelhozatala az exkluzivitást,nem sok jót josolok a sony ps 3 nak ,fel kell kösse a gatyáját ha toppon akar maradni ,nem 80 GB-s winyot kell hozzá adni hanem áratcsökkenteni mert így a kutyának se kell,és eddig a MGS 4 volt csak ami hangzatos ,de ez kevés lesz.....A GT5 prologe meg ...hadjuk,és ha megjenik a GT5 lehet kevés lesz egy konzol életbe tartásához,ott voltak a nagy nevek DMC,Tekken,FF,MGS stb és jelenik meg a konkurencián is....
-
Mr.Grincs
veterán
Jó igaz hogy tényleg 10K és házilag kókányolom bele, gari ugrik. Én is megcsinálnám, meg majd fogom is ha lesz időm rá vele vetyengeni- De azt a 32K-t arra értettem hogy jobb az ára, a 10Ft híjján 50K ért árult vinyóhoz képest. Azoknak szól ez a konsturkció akiknek nincsen vinyó a gépükhöz és tényleg 50Kért baromi sok azt megvenni és valóban jobban járok ha már konzollal együtt veszem meg akár az elitet akár a 60gigás prémiumot mert az sem sokkal drágább.
-
Peat;)
veterán
Csak engem nem dob fel ez az Mgs4? Tudom hogy hatalmas címnek számít, de ha hosszú az átvezető hajlamos vagyok kinyomni
Mert ha nem tévedek az mgs ez a félig film félig játék keverék, ami biztos jó, de szerintem sokaknak (nekem sem) nem tetszik ha ilyen arányban oszlanak meg a dolgok, még blizzardnál sem tetszene. Bár lehet a kisebbséghez tartozom
meg egy mgs résszel sem játszottam, bevallom. Így talán nincs is értelme a 4-nek számomra.
A tölthető akksival meg nem kell vacakolni, a leértékelt legolcsóbb 2000mah(lehet rosszul írom) körüli fajtából 4-et megvesz valaki, az bőven jó ebbe a kontrollerbe. Nekem van valami somogyi akksim is(hungaricum!), azzal is elmegy egy ideig, mér ne menne, nem fog berágni a box 3 leddel, hogy nem támogatott régiójú az elem... Fényképezőgép az már valóban más, oda kellenek a jobb tulajdonságok.
-
Mr.Grincs
veterán
Amúgy igen, van benne logika
Egy nagyteljesítményű uránakksit
veszek.
Nekem most 2100mAH van, és még nem merült le egyik sem. Ti mit javasoltok?Rosep: Az egész jó áron van ahhoz képest hogy a tesóban 44K volt a múltkor. Aki akar venni az menjen le Tatabányára, mert csak ott annyi, minden MM ben más áron van, mert minden MM más cég.
-
heihachi
addikt
Én pl nem is szívesen játszok egy játékkal 10 óránál többet (persze stílustól függően). Egyes játékok, hiába nagyon királyak, 10 óra bőven elég belőlük, a GoW az pl. pont ilyen volt. Vannak olyan játékok, amiket jobb egyel magasabb nehézségi szinten újra végig tolni, úgy, hogy már tudod, mire számíthatsz.
-
Djuree
félisten
áhhh space invaders az isten, nagyon eltalálták psp-re
én is nyomtam sokat csak marha nehéz, mint az eredeti, de ezért jó, még így sem lehet megunni, újra és újra nekiültem mindig
azt sajnálom csak hogy mielőtt eladtam nem próbáltam ki emulátorokaterről megfeledkeztem
volt segára (az igazi fekete démonra
) egy mászkálós játék (az a régi 2D-s fajta), asszem donaldkacsával meg mikiegérrel lehetett benne nyomulni. az nagyon nagy volt csak a címét nem tom.
meg volt asszem true lies címen is egy nagyon jó sega játék, anno kölcsönkaptam és nem mentem el évnyitóra miatta
úgy érzem vennem kell egy segát...Gebriel: no problémó szenyór
-
zsocy
őstag
Ezen én is gondolkodtam már, hogy miért van az hogy a régebbi játékokra úgy emlékszem hogy jobbak voltak. Szerintem annyi történt hogy felnőttem közben
Aki a GTA4-et látja először annak hiába mondod hogy hangulat meg hasonlók, nem fog tetszeni neki az 1, aminél már a mobilok is jobb grafikát nyomnak újabban...
-
Kasza08
őstag
"de drámaian le lehet csökkenteni az esélyt ahhoz képest,
amikor valaki nekiáll "beszerezni" minden szart,
ami csak megjelenik"Meg van, mire jók a warezosok!? Ha netán jönne egy olyan kérdés, hogy "valaki próbálta már Viva Pinata: The adventures of a potato beetle-t, akkor legalább egy warezos kipróbálta ezt a szart, mert épeszű origis nem venné meg
Ugyan így lehet más normálisnak ígérgező játékoknak, de egy warezos tudni fogja, hogy valóban megéri-e azt a 15k-t amit a boltban elkérnek érte és tud segíteni az origisnak.
-
Kasza08
őstag
12-ért úgy gondolja meg, hogy most a pure, vagy a force unleashd, vagy a gow2, vagy a cod5-t vegye-e meg.
GTA IV nem jó példa, de pl. a GRID gépen nagyon tetszett, demo és teljes is, boxon a demo, de a teljes nagyon nagy csalódás volt nem tudom miértpedig az sem olcsó...
jah és sikerült 20 perc alatt felidegesítenie, szal azóta csak porosodik -
-
eddie17
addikt
De jó is lenne, komolyan mondom
3nap után ágyő lenne nekem.Tiv83us: Ehehe. Az meg mi?
dunc: Lehetséges, mondjuk van cipőm kettő is
De ugye jön a tél
Meglátjuk szerda magasságába, hogy mennyit utalnak.
Ha nem kellene hazaadnom, nem is sírnék, már rég megrendeltem volna, nem lenne baj a pénzel... -
-
eddie17
addikt
Most már értem
Na olyan kormányt sem láttam még
Nálam úgy működött, hogy kanyar, bevágódok, gáz elenged, majd amikor kereszben vagyok, gáz tökig(vagyis megnyomom a gombot), és sodródom az árral
Persze közben ellenkormány meg miegyéb, ami ugye 1 és 0-ál nem egyszerű, de megtanulható. Nekem természetesnek tűnt, ezen az irányításon nevelkedtem.
Hát tényleg kíváncsi lennék paddal mennyire menne.
-
-
-
-
GRaul
őstag
Okes koszi.Most irtam a Microsoftnak h jo lenne ha megneznek a jotalasom
Nem magyar cimre kuldte sztem.Mert az angolra jelentkeztem be
De persze angolul irtamBar Te mar megnyugtattal h 3 ev gari van3 ledre
Ha nincs meg a blokk akkor meg a gyartastol szamitott 3 evig (persze sertetlen matrica mellett).Amugy koszi a segitseged -
bozsik84
tag
Tehát van a box hátulján külön analóg rca is a hanghoz? Akkor megoldható, hogy kép legyen hdmi-dvi kábellel a monitoron, hang pedig rca-jack átalakítóval a pc hangszórón?
valaki feltöltene egy fényképet az arcade hátlapjáról, mert nem találtam sehol a neten,pedig megnézném, hogy pontosan milyen csatlakoztatási lehetőségek vannak...köszi.
-
Mr.Grincs
veterán
Igazad van. A HD DVD megajtó egy halott dolog volt a boxnál is meg az is most is. De ha egybe lenne építve, és mondjuk 15 20 k val drágább lenne akkor talán én is áldoznék rá plussz összeget. De akkor ott vagyok hogy akkor már szint PS3at tudok venni. És lehet sokan ugyanezt mondanák hogy akkor inkább PS3 at veszek. Szerintem ennek a konzolgenerációnak bőven elég a dvd9 a következőben lehet beszélni BD ről. De arról a generációról még semmi konkrétat nem lehet tudni egyenlőre.
-
Ticsike
tag
Nem gondoltam, hogy gyenge graf. képessége van, csak valaminek tulajdonítani szerettem volna a hibát, és gondoltam, hogy megjelenés közben lép fel a hiba, tehát vagy a monitornak van újabb baja(de ezt nem hiszem) vagy a kábel, vagy a box grafikai megjelenítő egysége, vagy mit tudom én..... és nem csak filmeknél csinálta, hanem játékok közben is....
-
Prof01
veterán
Igaz, de attól még nem kéne ugyanolyannak lenni. Persze még sokat nem lehet megtudni ezekből a videókból, szal majd a megjelenés után kiderül. Nagy kár, hogy demo se lesz, mert így muszáj megvenni a full-t, ha vki ki akarja próbálni.
"...az EA nem szeretne demót kiadni a megjelenés előtt, hiszen egy demo elkészítése plusz időbe és erőforrásba kerülne, ezért jelenleg a teljes verzióra szeretnének csak koncentrálni."
Na persze... inkább csak a félnek, hogy ez sem lesz elég sikeres. -
HagaNRG
őstag
A winyóra másolással kapcsoaltban megértem, hogy rögtön mindenkinek ez jut eszébe.
De könyörgöm, már a legelső hírkben is ott volt az a de, miszerint továbbra is minden esetben a játék lemezének a meghajtóban kell lennie ahhoz, hogy játszani tudjunk. Ez 100%, szal ne is gondolkodjon senki a megyek a tékába, kikölcsönzök mindent, felmásolom, majd el leszek látva játékkal fél évig.
-
misirulez
senior tag
Nem is tudtam, hogy egyesültél Djuree-val.
-
tiv83us
veterán
Elso vegigtolasra aszontam, "ezzigen". Masodjara mar azt mondtam....eeee....nem fogom megvenni, telleg "ratyi"...Valami nem okes... Latszik, hogy nagyot akartak alkotni a fejlesztok, de egyszeruen nem elvezheto a jatek. Magyaran jatekelmeny 0.
Inkabb holnap sorba allok a boltban a Fable2-ert meg a Rock Band2-ert...
ps: Arrol mar nem is beszelve, hogy a Lost Odyssey is uton van...
-
Mr.Grincs
veterán
A 60GB-s verzióban milyen olvasók vannak?
Csak azért kérdeztem ezt az olvasótémát mert az xmedia honlapján elég drága dolgokat talátam amiből arra következtettem hogy problémás lehet az olvasó...vagy ha elhasználódik akkor húzós összegek is repkedhetnek..
Lézer olvasófej csere + műszeres kalibrálás (Toshiba-Samsung és Hitachi LG meghajtókban is)
- 12000 Ft
DVD lemezhajtó motor cseréje
- 6000 Ft
Hitachi-LG, Toshiba-Samsung elrontott, elflashelt meghajtók javítása orig.bin sem kell (csak gyári firmware feltöltése)
- 8000 Ft
DVD olvasó új
- 25000 Ft
Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Trollok komolyan
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- OLED TV topic
- E-roller topik
- Milyen egeret válasszak?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest