- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
_ak_
addikt
válasz
Csabee. #36291 üzenetére
Áhh, kár a gőzért, úgy is elfog romlani és akkor minden mehet a kukába.
Na jó nem, viszont egy kis szarkazmus mindig jól tud esni.Itt biztos tunak segíteni az ilyesmi kérdésekkel kapcsolatban. Ill, ha jól rémlik akkor valóban kell, h legyen valahol egy pár szabad ág a boxon ahonnan nyugodtan lehet nyúlni az áramot, de minta már lett volna erről szó itt, nem?
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Csabee. #36150 üzenetére
Kikerülni sajna nem lehet. Viszont a múltkor buli volt nálunk és mind a két box rá volt dugva a switchre és ha csinálsz egy játékot akkor tudsz Join gammel keresni megtalálja és lehet aprítani egymást. Pedig mindd a kettőnknek van live előfizetése
De nem arról szólt a móka, hanem a piálásról. Aki vesztett az ivott. Úgyértem aki lelőtte a másikat, az áldozat ivott. COD 5 Team deathmatch
-
Hammon Serra
senior tag
-
szaszlaci
addikt
-
Hammon Serra
senior tag
válasz
Csabee. #36080 üzenetére
Tök mindegy,az analóg földi adásoknál,hogy Full HD, vagy HD ready.Mindkettő ugyanakkora felbontásban fogja neked kitenni a jelet.
Megint más dolog a megjelenítés, hogy 4:3;16:9,vagy széthúzott, vagy automatán fogod nézni.
A tv amikor bekapcsolod érzékeli a jelet és úgy teszi ki, hogy neked jó legyen.
Én amióta megvettem csak a színmélységeket állítgattam.
Az x-box-ot hdmi-n keresztül csatlakoztatva automatán 720-ban teszi ki a képet.
MIután lekapcsolom a gépet és átváltok kábeladásra, lebutul a felbontás. Ennyi.Nem kell ezzel vacakolni. -
szaszlaci
addikt
válasz
Csabee. #36080 üzenetére
Majd a TV meg fogja emelni a felbontást, hisz ennél általában alacsonyabb az adás.
A személyes tapasztalaotm, hogy mikor az SD TV adás felbontását növeli egy HD TV a saját kijelzőjére, az szebb lesz, mint ha ugyanezt egy FHD TV emeli a saját kijelzőjére.
Tippelhetnék miért van, de ez volt a tapasztalat. Nézd meg ugyan olyan típus HD-FHD párnál, ha tudod.Ton1: Neked is szép napot! Van ötlet, még meg is osztom veled. Gyári kompozit kábel műanyag burkolatát lepattintod, és odafér a HDMI mellé. (na, 200x is leírva)
-
-
Djuree
félisten
válasz
Csabee. #36044 üzenetére
nem játszottam vele túl sokat, de elég is volt belőle. valahogy az egész olyan lassúnak is tűnik a többi hibája mellett, mintha nem lenne meg a 30 fps sem
meg úgy az egész nem tetszik, olyan nascar szerű, ami nem jó, legalábbis nekem
persze ettől még lehet jó játék, be is baszna ha mindenkinek ugyanaz jönne be -
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
válasz
Csabee. #35959 üzenetére
hát ha nem látod kívül akkor le kell szedned a burkolatot. esetleg még hátul nézz be a ventiknél, ott a kis szellőzőlyukak mögött tudom még elképzelni.
de valószínűbb hogy bent lesz az.
valami hasonlót keress: poti
lehet négyzet alakú is, meg nem biztos hogy fekete, de amit mondtam a kör alakú fekete a legelterjedtebb -
Djuree
félisten
válasz
Csabee. #35957 üzenetére
hát erre az overcoolra több mód is van. de ha nem értesz az elektronikához inkább ne babráld.
a legegyszerűbb valamilyen IC-vel van megoldva, ez meghúzza a relét kikapcsoláskor, a potitól függően akármennyi ideig úgy tartja, majd elengedi, és csak ismételt be-ki kapcsolással lehet megint elindítani.
tehát van benne egy potméter, azon tudsz állítani (kb. 1 cm átmérőjű, kis fekete kört keress, aminek a közepén fehér kis kör van. ezt tudod állítani pici csavarhúzóval). igényesebb hűtésmodoknál, ezt kirakják, hogy szétszedés nélkül tudd állítani.
de ha nem tudod, akkor küldj egy kapcsrajzot, az alapján többet tudok mondani -
-
Crazyman33
senior tag
válasz
Csabee. #35824 üzenetére
Valóban nem szar márka, de vannak szar termékei.
Az FX pont ilyen termék.
Több év alatt kettő DFP-t használtam el Ps korszakom alatt. Egyik sem elromlott, csak elkoptak. Iszonyú hogy mit bírtak. A G25-ről már ez nem mondható el, sokan panaszkodnak rá.
Az idén váltottam Box-ra, ekkor tudatosan a Logitech kormány mellett döntöttem. Bár ne tettem volna.
Akinek még nem volt kormánya annak tökéletes. Tehát arra hogy megtanuljunk kormánnyal vezetni, vagy kevés pénzt áldozva akarjuk kipróbálni magunkat, Erre tökéletes. Viszont akinek már egyszer is volt egy jó kormány a kezében annak ez kevés lesz.
Több évvel ezelőtt vettem a DFP-met 26ezerért. Még csodálkoztam is hogy az FX-et (év elején) 13ezerért megkaptam. Na az első kör után rájöttem miért olcsó.
Ma jön meg a májkrofos kormány, kíváncsian várom hogy milyen lesz.Érdemes ezt kipróbálni:
"Miért használjunk VGA kábelt?Sok ember csak azért cseréli le hibátlanul működő régi XBOX 360-át mert az újnak már van HDMI kimenete és állítóéag azon szebb a kép. Nem... nem az. Tudom, hogy most ez érzékenyen érinti azokat akik emiatt már lecserélték a gépüket de a helyzet az, hogy elég lett volna egy VGA kábelt venni. Nézzük csak miért is van ez így, hiszen HDMI-n keresztül digitális jeltovábbítás van és elvileg ennek kéne a legjobb képet adnia.
A probléma ott van, hogy a HDMI-n érkező jelet nem engedi át a TV képfeldolgozó elektronikája hanem mindenféle eljárással megpróbálja azt kontrasztosabbá, teltebbé és élesebbé tenni. Ezeket az áramköröket NEM lehet teljesen kikapcsolni egyik TV-n sem. A digitális jel adat formájában érkezik a TV-hez és a vezérlőelektronika feladata, hogy ebből képet állítson elő. A legtöbb TV képtelen normálisan kezelni a HDMI jelet és olyan extrém idióta dolgokat is felvonultatnak mint a digitális jel overscanelése, túlméretezése. Ez nagyjából annyit jelent, hogy egy picit belanagyít a képbe de ez éppen elég ahhoz, hogy a pixelek ne ott legyenek ahol lenniük kell. Ezt a jelenséget egyes tévéken a "csak pásztázás" , "just scan" , "1:1" beállításokkal lehet kompenzálni de még így sem kapunk tökéletes képet.
VGA kábelen keresztül más a helyzet. Ugyan a jel itt nem digitális de a 360 ANA vagy HANA chipje tökéletes minőségü képet állít elő és ebbe a jelbe a TV nem nyúl bele. Mégpedig azért nem mert a VGA csatlakozás eredetileg PC bemenet lenne és így fölösleges bármilyen módon feljavítani a képet. Mivel a PC által kreált képet overscannelni, túlméretezni sem kell és nem is szabad ezért minden pixel a helyére kerül és nincsenek olyan problémák, hogy recésnek töredezettnek látjuk az éleket. A képjavító áramkörök hiánya miatt a szinek sokkal homogénebbek. Aki szerint fakó a kép, az új dashboardban már 3 lépésben tudja állítani a színtelítettséget, úgyhogy már ez sem lehet probléma.
Nagyon fontos, hogy VGA kábel használata esetén arra állítsuk a boxban a felbontást, ami a TV készülékünk natív felbontása. HD ready LCD-k esetében 1366x768-ra, FULL HD-nél pedig 1920x1080-ra. Plazma tévék esetében nézzük meg a technikai leírást mivel itt többféle felbontás is előfodrul.
Ha mindezzel megvagyunk, búcsút inthetünk a recéknek és nem fogjuk többet hiányolni az élsimítást sem. A VGA kábel további előnye, hogy ott van rajta az optikai kimenet is, nem kell semmiféle átalakítót vagy speciális erősítőt beszereznünk. Az alábbi képre kattintva összehasonlíthatjátok a HDMI és a VGA kábel által produkált képet. Jól látható, hogy a HDMI verziónál a betük kontúrjai problémásak... ugyanez a jelenség figyelhető meg a játékokban is, a kontúrok nem lesznek szép simák hanem itt-ott zavaróan töredezettek lesznek az élek. A komponens HD és kompozit kábeleket nem érdemes megemlíteni sem, aki ilyet használ az azonnal váltson!"
[forrás] -
Doki16
addikt
válasz
Csabee. #35678 üzenetére
Úgy értettem hogy szintben lehet 999-ig fejlődni. ITT a cikk.
"omohoppo1: A rangrendszeren tűnödtem. A megnyitható dolgok rangokhoz vannak kötve? Melyik a legmagasabb rang amit elérhetünk?
Adam és Gavin: Van egy offline és online, XP alapú rangrendszerünk amely lehetővé teszi, hogy különböző jóságokat nyiss meg, ahogy játszol. A legmagasabb rang a 999., de ennek az eléréséhez több életnyi időre lenne szükség." -
oddsmaker
tag
-
Crazyman33
senior tag
válasz
Csabee. #35412 üzenetére
Nem talán jobb hanem tuti. Sokkal kezelhetőbb az autó. Szebben lehet menni vele keresztben! Hatalmas játék, csak ne lenne a nevében a Colin név. Szerintem forog a sírjában szegény.
Az ő neve miatt vettem meg, ahogy sokan mások, ez a kibaszás. Nagyot csalódtam. Ennek a játéknak mindenhez van köze csak a rally szimulátorjátékhoz nincs.
Ken Block nevét nem is jegyzik a rallyban. Jól ismerték egymást, sőt. És akkor el kell vinni ebbe az amerikás Xgémes stílusba a játékot?
Bajnokságokat akartam. Országokat valós pályákkal.
Tudsz menni egy fáking nemzetközi bajnokságot? NEM, semmit.
Ettől függetlenül tetszik, jók a hangok, szép a grafika, az irányítás is kíváló, de átverve érzem magam!Tud valaki segíteni abban hogy mi a különbség a
Xbox360 Wireless Force Feedback Racing Wheel és a
Xbox360 Wireless Force Feedback Racing Wheel v2 között?Most szeretném lecserélni a DriveFX-t, felrakom vaterára
hátha elviszi valaki. -
-
kovsol
titán
válasz
Csabee. #35346 üzenetére
én forza 1 el toltam sokat az jóság volt
a forza2 idegesítően nehézre sikrült úgy tudom, tegnap játszottam kb egy 8-10 kört a forza3 demoval az nekem bejövős volt és ha hibázol mondjuk az utolsó kanyarban vagy akár hol, nem kell újra letolni a versenyt, mert van visza lapozó funkció és akkor visza tudod pörgetni oda ahol hibáztál és újra csinálod azt a kanyart vagy előzést -
Torry
addikt
válasz
Csabee. #35346 üzenetére
Csáó
Segítettél azonnaliban, akkor segítek már én is
Igen alacsony áron(pár ezer forint) hozzá lehet jutni ma már egy Forza2-höz, és addig amíg kijön a 3-om szerintem mindenképpen érdemes beszerezned.
2 éve van boxom, és bizony a Forza 2-vel játszottam a legtöbbet, pedig 2 év alatt azért voltak játékok bőven.
A grafika szerintem szép, jobban letisztult és simább mint a most megjelent trágya Shift ráadásul stabil 60fps. Iszonyat mennyiségű autó, a Ford Focustól a legdurvább mclaren f1-ig, old timer-ek, stb. Zenék, effektek,motorhangok k.rva jók. Mindez egy nagyon állat fizikai motorral. Van gumikopás, benzinfogyasztás, egyedül a törés ami nem a legtökéletesebb, de ez nem burnout.
Számomra a legistenebb játék van/volt és az lesz majd a 3 is
Szóval mindenképpen ajánlom. -
lvnt
őstag
válasz
Csabee. #35304 üzenetére
Nem tudom, én úgy vagyok vele most is -igaz, nem túl sok FPS-el játszottam, de azért volt egy pár-, hogy inkább hagyom PC-re az ilyesfajta játékokat.
Nekem nem éri meg szenvedni vele, annyi minden másfajta játékkal lehet sokkal jobban kontrollerrel játszani, mint a billentyűzet-egér kombóval, marad így is játék bőven.
Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen TV-t vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest