Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
FishAir
senior tag
Hát ne is mondd. Most jelentik be E3-n ha jóltudom, hogy mikor jön pontosan. Hazaérek Balaton Sound fesztiválról rátapadok a netre mint állat ezügyben.
A play-asiaról meg majd jól ki kell, hogy oktass, mert életemben nem vásároltam még neten. Úgylátom Te vagy itt a legnagyobb szaki a témában. -
Peat;)
veterán
Ahogy írták webshop érheti meg, de ott körülményes a csere ami ma már elengedhetetlen szolgáltatás. Egyébként szerintem a konzoljatek.extra.hu-s bolt csinálja úgy amire gondolhatsz, egy pici hely, 576-nál jóval olcsóbb, kevés alkalmazott. Az viszont nagyon el van dugva (szerintem), így kevés a betévedő vevő, de a bérleti díj valószínűleg minimális.
-
FishAir
senior tag
Amúgy jó az ötlet, főleg most, hogy egy ideig(vagy soha) nem lehet majd flashelni az új driveot. Tutira egy kicsit nőni fog a kereslet az eredeti játékok iránt. Amit még megfontolhatsz az a kölcsönző, mivel az még nincs itthon, legalábbis nemtudok róla. Mondjuk egy kicsit macerásabb a dolog a jogdíjak miatt. Meg letétet kell kérni stb. Pontosan nemtudom, hogy megy ez, de szerintem menne a biznisz szépen. Hosszútávon lehet többet hozna mint a sima eladás, mondjuk rizikósabb is.
-
Djuree
félisten
-
bwoay
nagyúr
ezt már én is megfogadtam, de én még mindig kereskedelemben dolgozom.
Ha nagy tételben rendelsz tőlük, akkor vámköteles.
És ha van egy üzleted, akkor annak bérleti díja is van.
A konzolboltok nem véletlenül foglalkoznak minden más szarral,
flashelik a gépeket a pult alatt, meg árulják a hamis memóriakártyákat...
ha csak játékokat árulnának WarezMagyarországon,
akkor jóval szorosabbra kellene húzniuk a nadrágszíjat.Ettől függetlenül érdemes lenne csinálni egy üzleti tervet,
mert valszeg megélnél belőle, csak a meggazdagodás lenne egy kicsit odébb. -
Type-R
őstag
valószínűleg nagyon alacsony az 1 eladott gépre jutó játékok száma, ami azt jelenti, hogy sokan warezolnak, vagy a legtöbb ember dvd nézésre használja a gépet
itt arról van szó, hogy hiába fogy relatív jól a gép(gondolom én), ha a legtöbb felhasználó nem vesz eredeti játékot, és akik eredetit vesznek, szerintem azoknak a többsége használtan, külföldről, vagy valami kis konzolboltból veszi ahol valószínűleg szürkeimportos terméket árulnak, és ez mind csak ront az 1 gépre jutó játékok statisztikáján -
bwoay
nagyúr
Annyi a különbség, mint PS-nél a Platinum, meg a korábbi nyomás között,
én a Platinumot csak akkor veszem meg,
ha muszáj, mert az eredeti kiadást nem tudom megszerezni.
Más a doboz színe és a borító,
illetve a korongon nem grafika, hanem csak szöveg van.Jut eszembe: most vettem meg a Lost Planet Colonies Editiont,
ami állítólag nálunk csak Classic kiadásban létezik,
a doboz ilyen füstszínű, a lemezen szerencsére csak egy felirat jelzi,
hogy nem az originallal van dolgunk. -
bwoay
nagyúr
Ezek szerint nem próbáltad a demot sem.
Hát mászkálós, vannak adott feladatok, amiket teljesíteni kell.
Végülis akció-platformer
Asszem egy csomó pályaszakasz valami más játéknak a paródiája,
de ez nem száz, majd kiderül.
A demoban a fánkbolt elszabadult óriás reklámfiguráját kell hatástalanítani.
Single-ben tudsz váltani az éppen irányított karakterek között,
co-opban meg ugye evidens a dolog.Az akció szerintem úgy van, hogy kijött belőle a classic nyomás,
de ilyenkor az aktuális raktárkészletre is érvényes az új ár,
el is hoztam egy eredetit, a többiek meg vihetik a ronda dobozost. -
ggf8600gts
tag
Én 1997 óta rendelek VHS kazettákat és DVD-ket az USA-ból és az EU-ból.
És hidd el nem 2 db-ot. Voltak kedvező és kedvezőtlen tapasztalataim.
Sérült, karcos DVD az USA-ból, megbízható korrekt anyagok UK-ból.
Megtanultam kikísérletezni, hogy honnan mit rendelhetek meg.
Nekem az eBay-on való rendeléshez idő kell az utánajáráshoz.(fórumok stb.)
Viszont az XBOX-ot szülinapomra akarom, ami 1 hét múlva lesz.
-
ggf8600gts
tag
Le lehet venni? A Premium 20GB-os merevlemezét?
Akkor ha az Arcade-ra "rákattintom" A 20GB HDD-t, akkor hardveresen "Premium" lesz?Mert nekem headset-re mondjuk nincs szükségem, de most megveném az alapgépet, és utána apránként ha lesz több pénzem a többi kiegészítőt.
Főleg akkor lesz ez indololt, ha a jövő a nagyobb HDD felé mutat.
-
bwoay
nagyúr
-
FishAir
senior tag
Mivel a Mortal Kombat-ot először játéktermi gépen lehetett játszani, még jó, hogy arcadenak "tűnik".
Egyébként minden verekedős játék arcade, ha azt nézzük, mert mind onnan indultak. SoulCalibur, Street Fighter csak, hogy azokat említsem, amiknek mostanában jön majd ki új része.
-
F.B.I.
veterán
A válasz az volt - mivel másik táppal megy a gép- hogy most lett megcsinálva és a táp kavart be, ezért még nem cserélnek gépet. Ha a 2-ik 3 ledes hiba lett volna a gép hibájából, akkor táp+gép el és új gép+táp vissza mint most az öcsém esetében.
A géped ha nem HDMI-s hiába cserélik a 2006-ost 2008.05 havira az sem HDMI-s prémium pack hanem sima. Van nekik bőven raktáron...és ebbe csak Benq kerül.
-
-
Skynet258
veterán
És? Nekem van vagy 5 játékom, amin ntsc felirat van, mégis megy a gépemen.
A régió besorolása, és a régiózár két különböző dolog. Ha a Play-Asian ott van a pipa a PAL mellett, tőlem az is rá lehet írva a dobozra, hogy lóf*sz, akkor is biztos lehetsz benne, hogy menni fog az itthoni gépen.
Van olyanom, ami NTSC, van olyan, ami NTSC-J, de mivel nincs rajtuk régiózár, így mennek itthon is.
Szal nem kell semmit figyelni, csak hogy a pipa ott legyen a PAL mellett, és biztos lehetsz benne, hogy menni fog.
Azzal kapcsolatban meg, hogy érdemes-e rendelni: igen, két hét, mire megjön, de nekem 9k volt a Lost Odissey is (az ázsiai dobozos, ami sztem és sokak szerint is igényesebb csomagolás) és a GTA 4 is.
Ennyiért itthon megjelenés után 2 héttel SEHOL sem kaptad volna meg, szerintem még most sem.
A jatekaim.hu-n van egy pár srác, akik 12k körül adnak fóliás, friss játékokat... na az ő beszerzési helyük szintén a Play-Asia -
zsocy
őstag
Kell hozzá megfelelő bankkártya, vagy paypal account, ami azért tényleg hosszadalmasabb és összetettebb dolog mint besétálni egy boltba.
Ne érts félre, én nem akarom lehúzni a play-asiat, szerintem is tuti jó dolog. Csak oda kell némi ismeret, háttérmunka és türelem is. Van akinek megéri, másoknak nem. Ezért jók a magyar, viszonylag olcsó boltokról a linkek itt a fórumon.
-
zsocy
őstag
Az lehet hogy play-asian csak 7500 ft, de az eltart egy darabig amig megérkezik, mivel postán jön semmi sem biztos, és nem is túl egyszerű egy átlagos kezdőnek rendelni.
Itt meg besétálsz és megveszed. a 14 ezer nem is rosz a 17-18 ezrekhez amit a MM és társai nyomnak.
A boltok közül ezek az olcsóbbak amiket Gebriel mondott, és egyszerűbb is itt venni mint rendelni.
-
-
Kobe
veterán
megszólalt az önérzetes "felnőtt"...nem akarlak kiábrándítani de semmiben sem jobb a stílusod egy 14 évesénél
bár feltételezem csak az irigység beszél belőled, hogy a mai fiatalság már nextgen konzolt kap a szüleitől, neked meg anno ősök kiszúrták a szemed a csattogós lepkével.
-
GyuZa
tag
Kapásból mondok neked 2 játékot, amit nem tudsz letölteni régiózár miatt: Ninja Gaiden 2 és Bourne Conspiracy... Engem személy szerint meggyőztek a videók arról, hogy ne foglalkozzak az előbb említett két címmel, viszont akit nagyon érdekel és szerény hazánkban él, annak nincs más lehetősége mint letölteni pl. torrentről és rákarcolni lemezre...
-
Djuree
félisten
nálam is előre szoktak fizetni soxor a cuccokért mégsem verek át senkit. nagyrésze ilyen az embereknek. de persze be lehet szopni.
most láttam a híradóban hogy a vakokat átverik a papírpénzzel mert nem látják hogy 200-assal vagy 20ezressel fizetnek és persze hogy elveszik tőlük a 20ezrest mint 200-ast. az ilyennek letörném az arcát
-
FishAir
senior tag
Platinumshopban már raktáron van állítólag. 13900Ft a gold 12900Ft az alap.
-
Def26
félisten
Elhiszem, hogy szar az élet, meg nem is jött össze semmi, dinnyeföld sem jutott...ok-ok. Ha meg ideges vagy szedjél hangyát vagy mittudomén...
De a kérdésem, qrvára nem ez volt. Leszarom, hogy hogy kell az e-bay -en vásárolni vazzeg, és azt em mondtam, hogy vegyél te nekem.
Live-on keresztül szeretném a kártyámat használni, Arcade játékot és cod4 pályát nem tudok letölteni e-bya -ről...
-
Silencer83
addikt
az ilyen jellegu ("segito szandeku") hsz mi ertelme?
kb annyi mint ahogy most reagalok a tiedre
sosem ertettem miert irnak az emberek ha nem tudnak erdemben hozzaszolni a temahoz, tan hogy tobb post legyen es nehezebben lassa at az egeszet...?! vagy szimplan ennyire futotta?
na mind1 -
Peat;)
veterán
Most megalkották a grafikai motort, a csili vili kinézet meg manapság már fél siker. A következő részben bele raknak egy kicsit több történetet meg más helyszínt, csiszolt grafikával és máris kétszer nyúlják le a nép pénzét...előző gta-knál érezni lehetett azonnal hogy szerették a készítők a munkájukat, itt meg egy iparosmunka van, a muszáj szint.
-
Djuree
félisten
nem az igazi ez a gta4. nem tudom megmondani miért. játszottam vele 1 órát és eladtam havernak. ennyi. pedig az összes többi gta-t kitoltam. de ez valahogy nem hozza nekem azt az ízt mint a régebbiek...csili-vili graf meg a körítés is tetszik de valami mégsem klappol...vagy csak öregszem
meg nemtom ezt a csajozós faszságot minek kellett belerakni. csak kihozza az embert az akcióból és elkedvteleníti a további játéktól. ha csajozni akarok elmegyek bulizni vagy átlépek barátnőmhöz. játékba azért ne tegyünk már ilyet....
-
30z.Samu
félisten
De, tettszik a játék (eddig), csak ha úgy adódik hogy szeretnék egy kicsit nosztalgiázni, akkor be tudok szerválni régebbi játékokat is.
Képzeljétek, elkezdtem játszani, mert elég ideges voltam és kellett valami, hogy lehiggadjak. Nagyba játszom, erre jön bratyóm, kikapta a kezemből a controllert és elkezdte tolni.
De kb 10 perc után visszaadta, nem tettszett neki.
Nekem is fura volt először, de hozzá lehet szokni. Hát ha nem akarok PC-t fejleszteni, akkor muszály lesz... de ezzel nem lesz gond úgy érzem.
-
30z.Samu
félisten
Hát igen, hétfő óta van meg a box és nem játszom vele 6-8 órát alkalmanként.
Egyrészt mert nincs rá időm, másrészt vigyázok rá.
Bár ma elég meleg volt, picit félve kapcsoltam be a boxot játszani, de miután abbahagytam (kb 2 óra után [ebből 1,5 óra GTA 4]), langyosat fújt.Fusion01: Üdvözöllek körünkben!
-
Peat;)
veterán
mi az alapvető intelligencia, nem egy csaj hostesskedik miközben éppen rakja le a diplomát(és most ne menjünk bele hogy az nem jelent semmit, általánosságban jelent valamit)...ez egy munka amihez van testi adottságuk...szerintem az lenne az intelligencia hiányára utaló jel ha ezt nem használnák ki a mai világban ilyen formában (egy bikini többet mutat) és nem rabolnák ki microsoftot
-
Gebriel
veterán
mert csak az nyitja ki a száját iylnekor
Vagy az akinek hasonló kaliberű lányok vannak a társaságában
És nem tudom,ha a linked alapját ítélkezel akkor aki nem ismeri word,excel nem tudja,hogy mi az az étkezési jegy az már ostoba picsa?
És szerinted egy Hostess lánynak mi a dolga ha nem az,hogy "vihorászon"?
Off -
Gebriel
veterán
-
nesh20
aktív tag
Xbox 360 - Mielőtt kérdezel, FAQ és válaszok általános kérdésékre a #1hsz-ben - Warez = 3< nap ban!
Ezt most miért írtad Nekem? Eredeti XBOX GTA-ról írtam nem játszok másolt játékokkal!!!
Nem szoktam warez témát irkálni a topicba szóval ne itélj elsőre!
Ha meg a filmre gondoltál akkor no comment.Nem torrent oldalra gondoltam a filmekkel kapcsolatban hanem olyanra mint amilyet Te is linkeltél.
Nem XBOX-ra kellene hanem PC-re a film.Nesh
-
Def26
félisten
Igen, ez nálam is volt, de valahogy megoldottam a dolgot és most teljesen jól néz ki. Nem udom, mit hol állítottam, de a Xbox menüben is állítottam valamit.
Amugy meg visszatérek én is a komponensre, mert csak 2 db HDMI bemenet van a TV -n, és tegnap HDMI kimenetes DVD lejátszót vettem. Így 1 HDMI marad a PC -nek, egy meg a DVD nek. Xbox meg komponens.
-
Fusion01
tag
Én is iskolás kölök vok.14 leszek júliusban.Mégis ma jön meg a box(Premium 2 játékkal HDMI) és én fizetem ki a SAJÁT PÉNZEMBŐL(és ez nem olyan h havonta kapok pár kilót. ezt én gyűjtöttem össze)(65k házhozszállítással).A szüleim tudják h mennyibe kerül egy játék és mondták h inkább eredeti és Live-zak mint h backup és no Live.Mer tudják h egyszer úgy is megunom ha nincs Live.
Ja és 3k ért már kapsz PGR 3-at, és az se 7-15k
szal ennyit erről
Aktív témák
- Megunt, nem használt konzolokat ( PS4-PS5 Pro) felvásárolunk, beszámítunk Tel: 0620-344-6000
- Xbox One X 2DB kontroller + játék 1 hónap jótállás számla!!
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB , 6 hó teljeskörű garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch 1, Pro Kontroller, Tok, Memóriakártya, Animal Crossing
- SPIRIT OF GAMER Race Wheel PRO 2 kormány minden tartozékával megkímélt állapotban eladó!
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 87% akku
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- AM 4 alaplapok! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest