Hirdetés
Aktív témák
-
Djuree
félisten
válasz
tiv83us #33448 üzenetére
nekem nem unalmas. 2. vh-s történész (is) vagyok szabadidőmben
én akkor lennék boldog ha csak 2. vh-s játékok lennének. kimeríthetetlen téma. nem csak partraszállás van. a kis csaták meg kommandós missziók sokkal érdekesebbek voltak. rengeteg ötletem lenne hogy ti se unjátok meg ezt a témát
Def26: gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás. én beleöltem 300+ órát a multiba, akkor meguntam hogy szinte le sem tudtak lőni, 10-ből 9x első voltam a lobbyban. meg ugye ott volt a s'n'd ami megunhatatlan egy jó csapattal. a végén már csak jobb klánokkal voltunk hajlandóak kiállni, nekik még volt sanszuk. tudtam az összes pályán a titkos helyeket, meg jobban lőttem már mint egérrel, nagyon el volt találva az irányítás. volt hogy csak pisztollyal mentem, még így is ált. első voltam
majd az mw2-ben összerakunk egy világverő x360-as klánt... -
don_peter
senior tag
válasz
tiv83us #33306 üzenetére
[OFF]
Kezem-lábam reszket, hogy ki leszek bannollva...
Érdekesek vagytok engem valahogy mindig, betaláltok, de csak egy pár hasonló és nem olvastam vissza sokat...
Nem személyeskedésből idézlek!
Xirtam: na a Street Fighter is ratyi sztem,
Dragon Ball-t megne vedd a Brust Limit egy rakás Sz@r lett!...Peat;): Golden axe Grafika: hát elég régi féle, de azért nem bűnronda. Történet: puritán, kurta vacak valami.
Mi a szarért támadtok be engem mindig, amikor ti is ugyan úgy elmondjátok a véleményeteket...
Azt hittem ezt a fórum arról szól, hogy megosszuk egymással a véleményünket, tapasztalatainkat és segítséget nyújtsunk, ha kell nem, azért hogy állandóan basztassátok a másikat.[/OFF]
-
30z.Samu
félisten
válasz
tiv83us #33047 üzenetére
Djuree: Mit kiabálsz? Félsz?
Amúgy szerintem is unalmas már ez a PS3 vs Xbox vita. Akinek szimpatikusabb a PS 3, az fáradjon át az ahhoz tartozó topicba, aki pedig Xboxx szimpatizáns, az fórumozzon itt! Nem kell a kettőt keresztezni, mert csak bonyodalmak és több vita lesz belőle!
tiv83us: Megelőztél!
-
don_peter
senior tag
-
don_peter
senior tag
válasz
tiv83us #32695 üzenetére
Dirt 2 nekem sem jött be szerintem elég gagyi a menüje és olyan érzésem volt mint ha az első résszével játszottam volna.
Fizika, törés tényleg elég jó de más....pfffA Wolf3D-t nem leghet valahyogy le menteni és feltenni másik Boxra?
Vagy ezek csak úgy müködnek ha letöltöm Live-rol? -
don_peter
senior tag
válasz
tiv83us #32604 üzenetére
Nem veszem kötekedésnek de tudtommal a posta hétvégén is dolgozik és a csomagot pedig mindig lehet követni hogy éppen hol vesztegel.
Persze én nem most kezttem a külfőldi vásárlást!Viszatérve egyszer volt csak hogy 3hetet vártam egy megrendelt játékra de persze azt nem ismerős adta fel hanem neten vettem.
Az egy PS2-es game volt "Mortal Kombat DeadlyAlliance" PS3-ra vettem mikor meg lett! -
Csabee.
nagyúr
válasz
tiv83us #32523 üzenetére
gondolom rám gondoltál sorry..
tudtok olyan boltot, vagy létezik olyan webboltot ahova ha bemegyek akkor "használd eredeti játékok vannak" ?
vagy ilyen nem létezik ? vagy csak olcsóbbak az eredeti játékok? csak h tájékozódjak!
Lövöldözős játékot mennyire élvezetes játszani vele?
-
hdman
őstag
válasz
tiv83us #30053 üzenetére
Nekem kb 3-4x lett meg, de mákom volt.
Amielőtt felmentem a lifttel, feltankoltam minden fegyverből.
Hogy mi a legjobb? ha mindig ellentétes plazmiddal támadsz mint amilyennel ő. (tűz-jég..)
De ami a legtutibb... gyertek közelebb elárulom a titkot..... Az elektro-shotgun és a elektro gel.
Az elektromosság hatására picit megtorpan, szal lehet adni neki az ívet.
Ugyanez a helyzet a Big Daddyvel is.
Nyílpuska szerintem szar, alig használtam
Nekem azt beadta, csak 2 hiányzik: találd meg az összes audio diary-t ( azt nem irja, hogy mennyi lett meg, szóval ez esélytelen, de szerintem nem keleltt volna sok hozzá. Összesen 122 db van) és ugye az ominozus hardos
Különben amig nem mész fel a lifttel, addig az összes helyre vissza tudsz menni a metroval.
"Dealt with every little sister": minden egyes pályán ha benyomod a pause-t akkor látod a little sister fejeket, és mindig mutatja, hogy ott hány darabot kell harvestelni, vagy megmenteni.
Én mindet megmentettem
-
hdman
őstag
válasz
tiv83us #30050 üzenetére
Igen, én hardon toltam végig elsőre. (bár általában mindent hardon játszom
)
/ bár ha már itt tartunk,a hard acsit nem kaptam meg érte, kiváncsi vagyok Te megkapod-e /
Hát nekem ugy sikerült megölnöm, hogy a kis édes pici splicereket kaptam el először, és közben természetesen fél szemmel mindig apucit néztem, hogy merre settenkedik
Az a trükk, hogy folyamatosan mozgásban kell lenni!
Megnézted a 30.001 hsz-ben lévő bioshockos képet?
Nagyon ott van
-
-
F.B.I.
veterán
válasz
tiv83us #29869 üzenetére
Vedd meg, nagyon komoly játék. Én megvettem hozzá a LIVE-ról a vörös skorpió ruhát, iszonyat jól nézett ki. Este azonban felejtős, mert éjszaka utána nem alszol. Jó ötlet a fegyverek fejlesztése és tényleg erősebb lesz tőle, a történet meg elviszi a hátán az egész játékot bár a grafikában sem csalódtam.
-
bwoay
nagyúr
válasz
tiv83us #29347 üzenetére
a 3 éven nem sokan vannak túl, ritkaságszámba megy ma már egy működő,
2006-os, vagy ne adj' Isten 2005-ös box. Ugyanakkor ne én oldjam már meg azt,
hogy a MS mérnökök nem tudnak hűtést tervezni...
Ezeket a hűtés okosságokat meghagyom a warezbéláknak, náluk kritikus pont. -
capafog23
őstag
válasz
tiv83us #29348 üzenetére
Nekem is laptop hátulja meg van sarkakon emelve egy kicsit, meg az xbox sarkai is 2-3 centivel van az álvány felett, aminek persze nincs hátulja hogy jól szellőzzön. Már csak arról kéne leszoknom hogy amikor játékot cserélek akkor a kivett lemezt csak rárakom az xbox tetejére.
-
_ak_
addikt
válasz
tiv83us #29225 üzenetére
PS3 mellett szarul nézne ki az xbox 2. gondolom nem akarták csak egyszerűen átugrani, inkább elnevezték 360-ra azt csoki.
legalábbis szvsz.
vmi olyasmi lehetett, mint anno az athlon xp procik, hát nem egész véletlenül pont akkor jöttek ezzel a névvel amikor jött win xp és mindenhol arról írtak, h omg ennek új proci kell meg dupla ram (256). -
válasz
tiv83us #29079 üzenetére
Nem néztem alaposan a típusszámot a TV-n, de úgy tűnik hogy Samsung LCD HD Ready lehetett ez. Sajnos nem emlékszem a játékokra, de nagyon jó grafikája van a PGR-nek. A többi játékoknál máris FSAA hiányában hányingerem lettem tőle, olyan durva érdesek, néha az árnyékok is pöttyösek/kockásak.
Na ez nekem nem való, pedig igaz-e az állítása hogy kevés játék támogatja a FullHD felbontást? Mert ha ez igaz, az bizony nagyon elavult ez a gép.
-
Xirtam
veterán
válasz
tiv83us #29079 üzenetére
Erre én is kiváncsi lennék! Kapásból felsorolok 50 játékot ami boxon szebb mint pc-n!
De akinek a graf számít annak ajánlom dolgozon gyüjtsön össze másfél millkot aztán egy i7-es gépet rakjon össze majd úgyan ezt a műveletett fél év múlva újra!
GH után talán a tuccerek is kapnak valami értelmes játékot!?
Dj Hero Video Game, E3
-
hdman
őstag
válasz
tiv83us #28863 üzenetére
Én korábban többször beszoptam PC-n a mentéseket. A klasszikus akkor ment a gép amikor megölnektől kezdve, a hibás mentésekig volt minden
Azóta általában úgy szoktam menteni, hogy minden pályára létrehozok egy mentést, + ugye minden pályán van autosave. Aztán ha kaka van akkor annyit buktam,amennyi az autosave és az én mentésem között van. Bár gyakran az is 1 óra,ahogy írtad is.
Ha elakadtál,vagy segítség kell, akkor szólj bátran, még friss az emlék
-
hdman
őstag
válasz
tiv83us #28861 üzenetére
Bioshockkal kapcsolatban kérdezhetsz bátran
Nálam nem volt hasonló. A Frozen Tunnelban az egyik fagyott szobor a keresett hapsi. Azt hiszem 2 sima ellenfél van, és a harmadik a nyertes. (több az életereje).
Acsitipp: Amikor megvan az összes kép, és a Cohen csóka nézegeti őket, akkor ments egyet, majd öld meg, és fotozd le. Kapsz egy acsit, majd töltsd vissza a játékállást, mert még szükséged lesz rá élve egy másik acsi kapcsán (enter sander cohen's room vagy vmi ilyesmi). Arról nem is beszélve,hogy amikor legközelebb összefutsz vele, akkor szerzel tőle egy kulcsot, amivel ki tudod nyitni azt a búrát a képeknél. ( Tonic Collector acsi megszerzéséhez az is kell,ami a búra alatt van)
Nálam a végén akadozott nagyon a játék,szinte már játszhatatlanul, amikor
SPOILER
Big Daddy-vé kellett válni, és a Little Sistert kellett kísérni.
SPOILER OFF
-
Djuree
félisten
válasz
tiv83us #28803 üzenetére
én nagy nba fan vagyok, mindegyik nba gémmel játszottam a kezdetek óta. eddig jobb volt az ea sorozata, de idén meg tavaly már ritka szar volt.
mostmár a 2k9-et ajánlom inkább, jobban jársz vele. de van mindkettőből demó, próbáld ki először azt ajánlom.
a live09 már olyan fos szinten van mint az új nfs-ek kb., extra árkád lett, és érthetetlen hülye dolgok vannak benne. sztem még a graf is romlott, de tényleg....go cleveland, go james
-
nofi
addikt
válasz
tiv83us #28628 üzenetére
A Bioshockot nem fogod megbánni!
Az utolsó kiemelkedően jó játék volt amivel még PC-n játszottam tavaly, mielőtt átpártoltam boxra, látván, hogy a húzonevek azon is (vagy csak ott) megjelennek. Tizen1-2 óra bolyongás egy hihetetlenül hangulatos elhagyatott víz alatti városban, ahol egyszerűen minden terem egy designeri műremek. Mindenből van egy pici a játékban, de olyan ügyesen van vegyítve, hogy egyikből sem lesz eleged (rpg-varázslatok-jegyzetek-széfek-vér-horror-betegesen vicces elemek), ráadásul az egész nyakon van öntve egy jókora retro amerikai stílussal, ami szerintem leginkább a szesztilalom utáni időszakot idézi. Nem véletlenül bukott sok ember szemében a Fallout3, mert bár elismerem annyira nem lett rossz, de valahogy így kellene mostanság egy egész világot építeni a játékok köré ahogy azt a Bioshocknál is megtapasztalhatjuk, nem pedig benyúlni mindent és dobálózni a jogokkal. Visszatérve a játékra tényleg egy fekete humorral vegyített egyedi darab, remek, fordulatos sztorival, választási lehetőségekkel, groteszk lényekkel. Egy percig nem volt olyan érzésem, hogy unalomba fulladna.
Szóval jó választás volt, megérzésem szerint idén ezek után a 2-re is be fogsz ruházni -
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Revolut
- Sorozatok
- Mafia: The Old Country teszt
- Magisk
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS./2.
- Sony Playstation 4 Pro 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HP EliteBook 830 G5 i5-8350U 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest