- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Hirdetés
Aktív témák
-
Mr.Grincs
veterán
Igen. Anyagi okok miatt. Sürgősen.
_ak_: Én ezt tudom. De direkt azért írtam, hogy ne legyen kérdés. Mert ha azt írom wifi tudja mindenki, hogy az vezeték nélkül. Ha azt írom Bluetooth joy akkor az az első érdés hogy ez valami újfajta joy? És nincs kedvem most felvilágosítást tartani. Aki akar utánnajár aki meg nem az hülyemarad.
-
alien_
őstag
Gold előfizetés mellé még kell hogy legyen Sky szerződésed is. Ez havi 15 fonttól indul (Entertainment pack), de a Sky Sport / Sky Movies szolgáltatással együtt 50 re is rúghat.
Entertainment Pack
G.O.L.D.
Sky Real Lives
Sky Arts 1
MTV ONE
Sky Sports News
British Eurosport
ESPN Classic
Sky News
National Geographic
Nat Geo Wild
History
Eden
Cartoon Network
Boomerang
Nickelodeon
Disney Channel
Nick JrSport Pack
Sky Sports 1
Sky Sports 2
Sky Sports 3
Sky Sports XTRA
ESPN (additional cost)
(Plus all sport video on-demand channels)Movies Pack
Sky Movies Screen 1
Sky Movies Screen 2
(Plus over 400 movies on-demand)Viszont egy csomó kérdés felvetődött:
Miért kell Gold egy amúgy is fizetős szolgáltatás igénybevételéhez?
Mi van, ha lejár a Gold, és nem akarod meghosszabbítani, de már van egy Sky szerződésed? Elég vicces, hogy nem férsz hozzá a szolgáltatáshoz, amiért fizetsz.Még érdekelne is ez a dolog, HA nem kellene TV License -t fizetni (Évi 144 font).
Szóval a képlet: 144+30+180 font = anyjuk szaporítószerve... És ebben még a Movies on Demand sincs benne.. -
Def26
félisten
Az már nem baj, csak ez a dolog, hogy felhívnak a drágább árral...
Engem anno (mikor Geforce 8800gt hiány volt) felhívtak a boltból, hogy van ugyan a lefoglalt kártya de drágábban, mert hiány van belőle, na ekkor elöntötte az agyamat a szar és elküldtem a büdös pi**ába a csávót.
-
Gebriel
veterán
Amit kib*szot nagy hülyeségnek tartok az a szélárnyék miatti büntetés
Crazyman33
Minden ki van kapcsolva. Kézi váltó- közepes szint.
Mentem már én is tiszta kört, mikor kisebb fokozaton volt és úgy elhúztam a többiektől, hogy a visszapattanóban sem láttam őket
Közben mint fent is írtam, a szélárnyék miatt kaptam a büntiket.
Csak pl a mostani beállításommal nem tudok, csak úgy meglógni a többiek elől és folyton a nyomóban vannak így elkerülhetetlen, hogy szélárnyékba ne kerüljenek.
Mit tudok tenni -
Thome
veterán
Ahol tudom, most már gyakorlom!
Egyébként én is ódzkodtam a kontrollerrel való irányításon, de messze nem olyan rossz, csak szokni kell. Sőt, a nézelődéssel, célzással nincs is nagy gond, hanem hogy melyik gomb mit csinál, meg hogy sprintelnem kell, hirtelen mit kell lenyomni baj jön elő!
Bár a fenti probléma csak a Cod4-be jött elő nekem, az OF: Dragon Rising-be nem, ott reflexből vágom mit hogy kell, mert jó az irányítása!
Bárcsak a Cod4-é is ilyen lenne. Jut eszembe, be lehet állítani valahogy? Sajnos nem találtam.
-
Crazyman33
senior tag
Én még azt sem vettem észre hogy van mikor bal oldalra rakja. Eddig csak jobb oldalon láttam. Engem is érdekel ez a dolog. Szólj ha tudsz valamit.
Átraktam hard-ra az ellent. Nem lettek sokkal agresszívabbak. Inkább azt mondanám hogy jobban mennek. Pontosabban, az első pl. nem is hibázik. Simán tudok második lenni, első már nem annyira. Viszont ha befogom az elsőt és sikerül megelőzni, onnantól nyert ügye van az embernek. Csak ugye ehhez az kell hogy még véletlenül se hibázzon utána, mert egyből visszaelőznek. Fel is vettem kamerával az első hard versenyt az Alfával, hogy többször megnézem. Igaz neki ugrottam vagy 6X mire sikerült nyerni.
Szívesen néznék tőletek is videót, ki hogy veszi a kanyarokat, milyen sebességgel. Ugye jó pap is...
Van mikor ilyen ripléjekből jövök rá, hogy "bakker abban a kanyarban még annyival elmegy, én meg visszavettem mert azt hittem úgy sem fér el". -
rudymester
senior tag
"Ja és felfigyeltem valamire... Lehet tudatlan vagyok, de én eddig azt hittem, a háromszöges felkiáltójeles táblácskát akkor kapja az ember, ha elhagyja a pályát, érintkezik egy ellenféllel, vagy a visszapörgetést használja. Ehhez ma az egyik versenyemen vettem észre, hogy csak úgy spontán, néha odanyomatja nekem. Csináltam is róla egy képet, jó szar minőségű, de a lényeg látszik."
Azt olvastam, hogy csak teljesen tiszta körnél nem jelenik meg a háromszög. Ha kihasználod a szélárnyékot egy ellenfél mögött, akkor is előjön!
-
Crazyman33
senior tag
Kapcsold ki nyugodtan, hidd el jobb lesz. Persze szokni kell, de legalább közelebb kerülsz az autó vezetés élményéhez. Főleg ha van kormányod. Kikapcsolt ABS-nél érdemes menni egy próba gyors kört és belőni a féket. Nekem pl. alapból kurva érzékeny volt. Legkisebb érintést is padlónak érzett és egyből satuzott. Ilyenkor persze mint az életben, tekerheted a kormányt, álló kerékkel sehol nem fordulsz be. Ekkor érdemes a fék holtjátékán állítani, úgy hogy növeled az alsó holtpontot. És ilyenkor már normálisan kezelhető a fék.
Arról nem is beszélve hogy mennyivel könnyebb a bal lábas fékkel. Vannak olyan kanyarok ahol nem érdemes visszaváltani (idő veszteség plusz leesik a fordulat) Egyszerűbb picit belepöccinteni a fékbe, gáz elvétel nélkül, mint a nagyok. És már kint is vagy a kanyarból.Stb.Úgy van esélyem csak megfogni az elsőt, ha annyira feltuningolom az autóm, hogy épp még beleessen a kategória-határba.
Sokat kell vezetni és belejössz. Próbálj meg nem erőlködésből nyerni, csak lazán. Ne akarj az első körben az első helyen lenni. Vannak helyzetek mikor az utolsó kanyarban előzöm meg az elsőt. Figyelj a váltásokra. A gép sokszor visszavált olyan kanyarokban amikor nem is kellene (ezért is jobb a manual), elég ha elveszi az ember a gázt egy kicsit és hagyja abban a sebességben. Aztán padló.Szóval adj magadnak egy esélyt és kapcsold ki az ABS-t. Ha nem megy visszakapcsolod és megy minden tovább. Ha kipörgésgátló nélkül megy a tökéletes rajt akkor ez is menni fog.
Jut eszembe!
Első évadomban
Már lenyomtál egy évadot? -
Crazyman33
senior tag
Persze, ezt még anno írtam csak egy másik fórumon.
"Race ProHatodik napja játszom a Race Pro-t.Nagyon tetszik.
Grafika nem olyan mint a GT5P-nél, de ezt felejteti a játékélmény. Mondjuk csak a környezet nincs annyira kidolgozva, az autókat profin megcsinálták. Az effektek is tökéletesek, füst, lángok. Eddig észre sem vettem, csak tegnap mikor mentem egy BMW-vel, hogy elég komolyan felizzik a kipufogó, és a féktárcsa. A videón sajnos nem látszik mert gyenge minőségű. (a BMW 320si-vel megyek.)
Autók fizikája elég komoly számomra, sokkal de sokkal élethűben viselkednek Pro módban mint a GT4-ben. Ha kanyarban fékezel egy nagyot, nem tudod befordítani az autót. Emiatt nagyon kellett eleinte arra figyelnem, hogy ne fékezem állóra, és jobban kihasználjam a motorféket.
Három fokozat van: Novice, Semi-Pro, Prof. A profiban mindent kikapcsol, még a csíkot is. Egyedül a váltót tudod variálni (automata/manual). Meg kellett szokni a vezetést, de most már csak profiban megyek.
Maga az autó nagyon stabil, jól irányítható mind kormánnyal és kontrollerrel. A kontroller setup nagyon részletes.
Az autók törnek. A videón a második körben direkt neki mentem a falnak, hogy mutassam a sérülést. Aztán 8:31-nél ismét mert az előzőnél elfelejtettem kívülről mutatni. Jobb első defekttel már nem is volt olyan egyszerű az élet.
A box utcába menet tudsz választani, hogy tankolsz, kereket cserélsz, vagy mindkettő, vagy javítasz és kerék és tankolás.
A kerékcserét nem mutatják, mondjuk úgy még nem néztem, hogy csak kerékcserénél mi van. Autó beállításai is elég részletesek, de ezekbe még nem nyúltam bele, sok mindent lehet állítani.
Verseny előtt lehetőség van kvalifikációra. A pályán verseny közben zászlójelzések vannak érvényben, plusz szóban is figyelmeztet mindenkit mi történik a pályán.
A képernyőn a fő hangsúlyt a fordulatszámmérő óra kapta. Nagyon ötletes, mint némelyik személy autóban a valóságban.
Körben a karika pirosodik, a szemed sarkából tök jól látni.
Nyilakkal mutatja a kanyarokat, és egy ajánlott sebességfokozatot. Semmi segítség hogy hol fékezz (pl. villogó fokozatszám). Térkép bal oldalt, a helyén gombnyomásra megjelenik a versenyben résztvevők listája.(videón 1:34-nél)
A videón megmutattam a nézeteket is.
Az ellenfeleket erősségét két fokozatban lehet állítani: hard/very hard. A száma max 15 lehet.
A eventek A-H-ig vannak. Most még azokat csinálom.
A "D"- nél tartok. Minden events-nél ő adta az autót. Mindig futni kell egy adott pályán egy szintidőt csak úgy engedett be. Aztán mehet a verseny. Első jogsinál 1 feladat, "B"-nél 2, "C"-nél 3, "D"-nél már 6 feladat. Minden feladat 3 verseny. Van bőven dolog.
A verseny fajták:
Mini Cooper, WTCC, WTCC87, WTCC Extreme, Caterham CSR200LE/260/300, Radical SR3/4, GT Club, GT Sport, GT Pro, Formula BMW, Formula 3000, Audi R8, Apollo Gumpert, Koneigsegg CCX/CXR, Viper SR10
Ha kell leírom az autó típusokat is, itt van előttem papíron.
A következő országok pályái elérhetők single módban:
Svéd, Angl, Cseh, Brazil, USA (2db), Kina, Olasz, Német, Francia, Portugal, Spanyol. Hogy később lesz-e még az majd kiderül.
Az autók választhatók alap festéssel, vagy gyári csapat színével, matricájával, rajtszámával. Tehát olyan kinézettel ahogy a valóságban is kinéz.
Van benne single, events, championship, time trial, practice menüpont.
Az online részében elég sok menüpont van, ha jól néztem te is tudsz csinálni versenyt. Te választod ki a pályát, az autót, a körök számát aztán várod hogy jöjjön valaki vagy hívsz valakit."
VIDEO
Aztán jött a Forza2. -
Crazyman33
senior tag
Játszottál már vele?
A Shift-el?
Egy versenyt mentem vele és túladtam rajta. Egy rakás szar. Kurva nagy volt a felhajtás körülötte, gondoltam bepróbálom amíg nincs Forza3. Az év csalódása számomra, sokat vártam tőle. Nevetséges, semmi köze az autóversenyzéshez, főleg nem a szimulátorhoz.(na, most jöhetnek az NFS fanok, mert jönni fognak)
-
Mr.Grincs
veterán
-
Def26
félisten
Ugyanaz volt a bajom nekem is. Az a beállítás már kormányhoz kell szvsz. Kontrollerrel nem lehet úgy játszani. Leírom nekem mi vált be, és így meg tudtam szerezni az összes csillagot:
AI Difficultly Easy
Handling Model Normal
Steering Assist Low
Breaking Assist Off
Anti-lock Brakes On
Traction Control High
Stability Control On
Damage Effect Visual Only
Gears Automatic
Ezek mellett tiszta jó a dolog, és még nincs az az érzésed, hogy a gép vezeti a kocsit.Csabee.:Én is Porsche -t vetem, full upgrade, és verhetetlen vagyok.
Most nyílt meg a Tier 4 -
Gebriel
veterán
Kezdve azzal, hogy az összes autó viselkedése full ugyanolyan, és hogy mennyire irreálisak a féktávok, az ütközésekről már nem is beszélve, az irányítás is vmi borzalom. A fű ritka ronda, nem beszélve a többi tereptárgyról.
Ez elég szubjektív vélemény
Keldor papa
Azért Xirtamnak igaza van az irányítással kapcsolatba. Subaru elég irreális. -
Xirtam
veterán
Azért én Dirt2-ben sem vagyok kielégedve az írányítással...Subaru úgye 4 kerék meghajtás...na most kanyar elött fék aztán teli gáz és csak sodrodik .... meg nekem egy idő után monoton ,vége a futamnak tádá...megint kilép szétnéz bemegy a lakókocsiba...ez nekem nem tetszik!
Forza3 remélem aratni fog, sajna nem volt alkalmam megvenni csak a demoval játszottam(Forza2)...most meg már értelme sincs hiszen jönn a 3!
-
Xirtam
veterán
Pontosabban 600 járgány, és azt láttad h azt a 600 járgányt hogy vitték be a gépbe? Minden kocsira felragasztottak "papír"csíkokat ergo a kocsi háloját megcsinálták aztán egy specko géppel a csíkokon végigmentek és így inportálták be magát akocsit a gépbe!Azért lettek olyan gyönyörűek!
-
M@trixfan
addikt
Nagyon jófejek meg minden, igazi konzol hittérítők. Viszont kapásból nem adtak blokkot és egy szállítólevélként kinyomtatott papírra azt mondták "tessék, itt a számla". Kértem egy blokkot a gari miatt... Még mindig olcsóbb angliából rendelni mint a hazai konzolboltokból. Szvsz ők is onnan veszik és ráteszik az árrésüket.
Egyébként PC-hez vettem náluk egy Controller + Gaming Reciever csomagot és meg kell hagyni nagyon ott van az Xbox 360 controller. Fps-re sokkal alkalmasabb mint a PS3-é és komolyabb összhatása van. Ráadásul nekem valahogy könnyebb színek alapján betűket megjegyezni mint a PS3 piktogrammjait. Az analóg ravaszok is jobbak mint a SixAxis hasonló megoldása.
-
szaszlaci
addikt
Kizárt, hogy melegebb legyen. Írom másképp.
Gondolom arra gondolsz, hogy a picike GPU mag felmelegíti úgy 0,1 %-al a bordát, ami azért nem igaz, mert a tökéletlen hőátadás miatt eddig sem tudta a bordát jobban megmelegíteni.
Így, hogy ki van kapcsolva a hőforrás, csak a benne lévő hő fűthetné fel, de nem fogja, mert:
-nem jó hőátadás a GPU, borda közt, eddig sem tudta jobban melegíteni, etán se fogja
-attól még hűl a borda, hogy nem megy a venti
Megtévesztőek lehetnek az ilyennel foglalkozó honlapok tudományosnak látszani akaró szövege, meg az elrettentő elégett, szétszakadt procikDe ami lényegesebb, az a GPU, hisz az számít, nem a borda. Ez sose lesz forróbb kikapcsolás után, mint amilyen üzemben volt. Ahogy írtad is.
Nem véletlen hűtenek minden firssen öntött, égetet, ... tárgyat akár napokig (hónapkig).Véleményem szerint kifejezetten rosszat tesz az utóhűtés (igaz lényegtelen mértékben), hacsak nincs valami egyéb szempont, ami figyelmen kívül lett hagyva.
Xirtam: azért a fordulatszám emelésnek lehet értelme, mégha nem sokat is ér. Na és a csereventik, amik állítólag több levegőt mozgatnak, mit gondolsz róluk?
f27: ezt nem teljesen értem. Átveszi az összes (nagyon kevéske) hőt a mgaból, de nem egy pillanat alatt, és nem GPU-borda közni hőátadási hiányosság nélkül, hanem még lassabban, mert a hőkülömbség már nemlesz akkora a két említett alkatrész közt.
Nem fog csak így átugrani a hő a bordára, mert kikapcsoltam a gépet.. -
szaszlaci
addikt
Az mit számít? A meleg levegő az még mindig sokkal hidegebb, hisz a levegőt a borda fűti fel. Lassabban fog lehűlni és kész.
Elvileg ilyenkor vetemedik az alaplap, mert nem egyformán hűlnek le. De könyörgöm, hogyha utána fújom, ugyanúgy fog minden lehűlni, csak gyorsabb. Még nagyobb kárt is okozhat a gyorsabb lehülés, hisz annál gyorsabb lesz a hőcsökkenés okozta deformáció.don_peter: nem, nem nőhet meg! A GPU a legforróbb, hisz az fűt. Ezt átadja a bordának, nem tökéletesen, így az már hűvösebb lesz. A borda meg a levegőnek, az meg méghűvösebb.
Annál már minden hűvösebb lesz.
A borda valóban lassabban engedi lehülni a GPU-t (ami szerintem kifejezetten előny).
A GPU mag elenyésző mennyiségű hőt tárol magában, borda nélkül fél perc alatt visszahülne. (Kikpacs után persze.)
A GPU-t semmi nem fűti vissza kikapcsolás után, mert az a legforróbb, csak lassabban engedi visszahülni.
Kikapcs után minden elem csak hűvösebb lesz.Én így látom.
30z.Samu: sajnos nálad lehet az igazság. De azért csak meg lehet valahogy oldani, legalábbis ebben reménykedem
-
meduzah
csendes tag
"Casualon, de az csak annyit változtat, hogy több flasbacket kapsz."
Meg az ellenfelek sem nyomják annyira.
Hardcore fokozaton a leggyorsabb ellenfél 3:00 körüli időket megy és nincs flashback sem. (egyébként mi ez a flashback, ha szabad kérdeznem?
)
Nekem amúgy nagyon tetszik. Állat csapatás!Eddig 3:06.65-re sikerült lefaragnom az időt kormánnyal. Nem vagyok elégedett de olyan nehéz, mert az első sodrós visszafordító után inkább "élményautózásra" kezd hasonlítani és akkor az idő már a kutyát nem érdekli.
-
szaszlaci
addikt
Méghogy nem rontja a TV a szemet..
Ezt én is megfigyeltem, mikor kb egy hétig napi sok órát ültem a gép előtt (mint most kb), és homályosan kezdtem látni 2 méternél távolabbra. El is mentem jó messzire egy időre, aztán rendbejött. Pedig csak LCD-t nézek sok éve már, és még így is.eddie: na ja. Nekem is LG van amúgy, 32LC2RR. Ismert ípus, lehet ez a sorozat neked is. (A lemezes az.)
-
-
don_peter
senior tag
[OFF]
A véleményem írtam le te meg jössz a fasz helyesírási szarságaiddal...
Majd magyar órán.....
Egyébként naphosszat javítgathatnék itt a fórumon annyi a hiba még, sem ezzel vagyok elfoglalva..
Érdekes nem?Úgy érzem egyszer sem felvágásból, mondtam, hogy mind két gépem van csak a különbségekről beszéltem nem arról mennyi pénz lapul a zsebembe...
Válogasd meg a szavaidat az irányomban, mert úgy gondolom én téged nem, hülyéztelek le, de ha van valami személyes problémád akár meg is, beszélhetjük, de ne hülyézgess te itt senkit...
[/OFF] -
f27
senior tag
Felvágás alatt elsősorban azt értettem, hogy állandóan azzal jöttök, hogy akkor is nektek van igazatok, mert nektek van mindkettő. Ha meg nem vagy gazdag (ami speciel engem marhára nem érdekel), akkor simán hülye, hogy mind2 konzolból veszel, elmondásod szerint nem is egyet.
Tudod az a nem mindegy, hogy én nem ócsáróltam le egyik gépet sem!Pedig fél órát sem használtam kexboxot!Mégis ha vissza olvasod ,minden hozzászólásomban az volt, hogy tökéletesen jó mindkét gép játékra!
Simám hűlye vagyok mer konzolokkal foglalkozom sutyiba? Több gépem van, amiket eladok javítok ? bocs nem tudtam ettől hűlye lesz az ember!
Ezzel én be is felyeztem az itteni vitát ,mivel gyűlölöm a helyesirástanárokat akik nem tudnak helyesen írni szövegszerkesztő nélkül!Másrész azt sem bírom mikor valakinek van egy kexboxa soha nem volt PS3 ja és ő megvan győződve arról hogy a PS3 sokkal rosszabb mint a kexbox! holot mindkét gép azonos deszkára épűlt ,más felépítésbe más extrákkal vagy anélkül!Tiszteletem azoknak akik értik miről beszélek,és sajnálom azokat akik nemlátnak tovább az orruknál!
Ezzel én befejeztem az itteni hozzászólásaimat!
köszönöm a figyelmeteket! -
Djuree
félisten
teljesen felesleges ps3 is meg box is. ha milliomos az illető akkor nincs probléma, de ha nem akkor az egy....nem is mondom mert sértődés lenne. nekem van jó pc-m, meg box-om is, de csak az egyikkel játszok (most épp box, de majd lesz hogy csak pc, ha kijön a starcraft2). egy nap pc-n játszhatnék, egy nap box-on
ráadásul pc-n meg box-on teljesen más játszani, mások a játékok, legalábbis többnyire. de box-on meg ps3-on ugyanaz játszani, majdnem ugyanazok a játékok. ismertem olyan aki előbb végigtolta box-on a cod4-et és multizott is vele, aztán ugyanezt ps3-monidióta...
Csabee: bármit amit egy pc-vel...
-
szaszlaci
addikt
Na ja. Arról nem is beszélve, hogy nem a PS3 a BluRay, az csak képes lejátszani. A lemez persze hogy nagyobb kapacitósú.
De ha nagyobb a játék, az miért is jobb?
Semmivel nem jobb, csak mégtöbb helyet foglal a HDD-n..Igazából nem neked, csak reagáltam arra amit írtál.
f27 -nek is szól. Azon felül engem ezzel meggyőztek.
Azért az 50 Giga kicsit hihetelen függetlenül attol, hogy számít-e valamit. Attól, hogy ekkora lemezen vanmég nem sokat jelent. Mondjuk CD-t is mutatok, ami fullra van írva látszólag, aztán 100 Mega sincs rajta..
50 Giga? Annak a felét rá akarja telepíteni a lemezre és nem fér föl
Mondjuk nem mondom hogy nem lehet, csak furán hangzik.. És ez csak hátrány.De igazából én az rengeteg pluszra lennék kíváncsi, amit említettél, erre csak reagáltam, nem érdekes.
-
rudymester
senior tag
[OFF]Ezt úgy hívják, hogy "csendes akció". Olcsóbban adják a terméket, mert nagy az árukészlet, jön az új cucc, kell a forgalom stb, DE nem hírdetik meg.
Befejeztem, ez a topik nem a kereskedelem sötét bugyrairól szól.
[/OFF]
Én a konzolstúdióban vetem a gépem és rajta volt, hogy mely országokba szánták az adott csomagot és Mo nem volt rajta. Akkor 43k-ért vettem a gépet (tavaly november vége) és ennél olcsóbban csak webboltban láttam, így megérte az árát.
Játékokat meg szintén így veszek: neten utánnajárok hol van jó árban valami és elmegyek érte. Nomeg ha bent járok a városban, mindig körbenézek, hogy éppen van-e valahol jó árban valami játék.A múltkor is, amikor a 60-as vinyót vettem a géphez, keresnem kellett a feleségemnek valami játékot (olyan szépen kérte). Kapott egy CSI gamét PS2-re.
-
Def26
félisten
"ki az aki egy ilyen műszaki cikknél annyira nem néz körbe, hogy gyakorlatilag egy konzolboltos Pro pack árnál drágábban vesz Arcade-ot"
-Akik nem ismerik a konzolboltokat.
-Akik első hat havi fizetésük után igénylenek egy hitelkártyát, azt arra megveszik a gépet pl. az MM -ben, mert a konzolboltban nem lehet bankkártyával fizetni.
-Akik nem bíznak a konzolbolt kétes árujában (használt gépet adnak el újként, abból is kinyúlják a grátiszt)
-Akik rendes papiros garanciát (számlát) is szeretnének kapni a pénzükért, nem csak a "He? Ha gondod van akkó' híjjad fel a xboxot, hogy rossz a gép."Egyenlőre ennyi, nem mondom, hogy 65k -ért kell egy Arcade -ot venni, és 16k -ért egy játékot, de egy gépért áldozni kell. A játék más téma, azt zokszó nélkül be lehet rendelni kintről.
Aktív témák
Hirdetés
- Playstation 4 500GB + Ingyen Szállítás
- Nintendo Switch OLED Zelda: Tears of the Kingdom kiadás + üvegfólia + tok Újszerű!
- Megunt, nem használt konzolokat ( PS4-PS5 Pro) felvásárolunk, beszámítunk Tel: 0620-344-6000
- Nintendo Switch 1, Pro Kontroller, Tok, Memóriakártya, Animal Crossing
- Sony PlayStation 5 Media Remote eladó
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- MacBook White unibody eladó töltőárban
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3077, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest