- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- iPhone topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
Aktív témák
-
Wolverine
félisten
Márpedig a háttérsztoriból és az ott levő screenshotokból nekem az jött le, hogy minden fajból egy player kell a kapu kinyitásához - és ha egy realmen kinyílt, akkor már nyitva is marad, ergo csak egyszer kell...
1.9 - Caydiem leszögezte, hogy a héten nem lesz új patch. (linket nem tudok, a Raganros realm fórumán olvastam én is)
NPC keresés: Allakhazam/Thottbot, vagy guildchat ajánlott ilyen kérdés feltevésére; általános csatikon nem javasolt cseppet sem. (a hun csati talán még kivétel...) (javaslat: MetaMap + NotesUNeed alkalmazása esetén az utóbbi megjelöli a térképen a questadókat...)
-
maross
nagyúr
remek hasonlat
. thottboton itemkeresovel keress ra uptos cloth cuccokra, es probald meg kifarmolni. esetleg ah-n rakereshetsz ''frozen'' cumokra, neha egesz jok, ha van par bena cuccod megeri egykettot lecserelni ra.
szerk: amig nem vagy 60, addig csak modjaval, a sok pve miatt kell a mana. mc-ben mar mindegy, elpuffogtatom feltoltom ennyi, bossnal meg atoltozom buzisabb szinekbe
[Szerkesztve]
-
maross
nagyúr
intellect a butaknak valo
. friss level 60askent csupa eagle cumo volt rajtam, tobb staminam meg intem volt mint barkinek..aztan sokra mentem vele
. 3000/6000 vagyok sajat buffommal alapbol, ha nem az mc-s cuccaim vannak rajtam. (3zold helyett 3kek, 2kek helyett 2lila). nem eri meg intre gyurni, jon az magatol az epicekkel.
-
faber24
őstag
Vélhetően rosszul fog festeni. Én is most számoltam fel a palás dolgaimat...a karakterem ugyan megmarad teljes fegyverzetben, cuccokal, de a pénzét átadtam egy haveromnak, aki Ragnaroson nekem utalta át a zsét...úgyhogy egy jó időre búcsút intek az alliance-nak és hordás sámán-rugó-hunter-harcos leszek
-
Wolverine
félisten
A térkép a MetaMap - normális esetben nincs bekapcsolva, csak a kép kedvéért tettem ki - előnye, hogy benne vannak az insták térképei is, bossokkal együtt...
Nem tudom, melyik DPS számlálóra gondolsz, a Playerframe feletti a CombatStats, ami a CT Moddal együtt jött, a Titanon meg meglepő módon a Titan [DPSCount]
Alul a CombatGraph van, ami grafikonon jelzi ki a DPS-t
krokk: EU-s kódhoz nem yóóó a US Cd, bár elvileg meg lehet oldani, csak épp nem tudom, hogyan... -
taltos
senior tag
Hát... Nem biztos, hogy lehet csinálni péntektől karit, de az tuti, hogy péntekig lehetett átvinni, szóval valószínű...
Érdemes egyébként! Gyere át, és jelentkezz az RB-be! Biztos vagyok benne, hogy tetszeni fog. Ha esetleg kedved lenne hozzá, akkor keress meg in game (Haqim), és beszélek az érdekedben! -
anulu
félisten
1. ez igaz, valóban.
2. nekem spec a TFT-től fájdul meg max 10perc után a szemem és a fejem is.
3. hol? nekem Fujitsu-Siemens C994-esem van, és ezt a gyönyörű képet látva bármelyik TFT sírva kérhet elnézést, hogy lejött a tervezőasztalról. szszerk/táblázatkezeléshez OK, de játszani?na neeeee.
4. F-S C994 powwwwwaaaa!
én is offoltam, sry érte, de ezt nem hagyhattam só nélkül. -
bélanéni
őstag
1. igaz
2. ezzel már vitatkoznék, a mai CRT-k kb. csak annyira sugároznak, mint a tft-k, az egyedüli tényező, ami ronthatja a szemet, ha erőltetned kell, hogy elolvass valamit. Az LCD méretéhez képesti túl nagy felbontásához mütyűr betűk tartoznak (pláne 17''-eseknél, 19''-es még épp elmegy)---> szerintem a CRT szemkímélőbb (LCD kisebb felbontásban ocsmány)
3. jó éles a képük max. felbontásban (már amelyik; pl. Benq az nagyon jó) de számomra speciel akkor is sokkal élethűbb és hangulatosabb a CRT képe. (nekem Samsung 957DF van otthon, ennél szebb képet még sosem láttam; a WoW gyönyörű tájai pl. lefolynak a képernyőről)
4. nem ismerem, de biztos nem rossz
Irodában én is TFT-n dolgozok (meg PH!-zok), de otthonra, ha fizetnének se cserélném le a moncsim
szerintem ez a LCD technológia egy kissé holtvágány. Nem jók ezek a ''kisebb, könnyebb, de rosszabb minőségű'' kompromisszumos megoldások. (emlékeztet a csöves <---> tranzisztoros erősítők esetére
)
na ez már off a négyzeten
[Szerkesztve] -
faber24
őstag
Az ilyen világutazókat mindig a nagyon bátraknak és a nagyon hülyéknek kijáróan szemlélem...emlékszel, mikor 50+ osak voltunk, és kisértük azt az UD-rugót Duskwoodból Westfalba? Mondjuk tuti a bandit-mask-ért ment...
De akkor is, lvl12-n felküzdeni magát STV-ból az ally-terület szívébe...hát nem semmi...
-
bélanéni
őstag
mi már Westfallban aprítjuk az ellenséges arcokat LVL14-es tudással
jó, lehet, hogy igazad van, de én azt se tudom, a többi faj hol kezd, hol vannak küldetései, de gyanítom nem errefelé
lehet, nem ugyanazt, de én is láttam egy mellettem elugrándozó LVL1 Orkot és közben nonstop vihogott. egész vicces volt az arc
[Szerkesztve] -
Tomi13
senior tag
Köszi,bányászatot azért érdemes felvenni,mert a bányászott cuccokat jó árban el lehet adni az AH-ban?A bőröket szintén ott vagy simán árusnak adjam el?
Persze nem nagy tételbe akarok kereskedni,csak azért kellene a pénz,mert amit a küldetésekből kapok kevés ahhoz,hogy pl. megvehessem az árusoktól a jó sebzésű kardot.Most jelenleg egy 7ezüst áru kardot néztem ki,de egyszerűen nem jön rá össze a pénz,mert mindig kell valami másra. -
faber24
őstag
Hát igen, instant healel roszabb a helyzet...ES általában kb. 450-550 -at sebez, de épp most talenteltem át, úgy, hogy most +100% critical bonus a shockokra, még csak egy napja tesztelem de már eddig is voltak 700+ critek vele, ezután szerintem a 800-1000 is becsúszik
(Bár az igazán szép a NS-es instant chain lightning, tegnap 1128-at criteltem vele UBRS-ben egy süsüre...
-és ugye chain lightning egyzsere 3 célpontot sebez, persze a második-hramadikra már kisebbet...de akkor is tetszett...)
[Szerkesztve] -
faber24
őstag
Ja értem. De én arra gondoltam, hogy pl. ha 1v1-ben harcolok egy druidal, akor, mikor ugye általában maciban(ritkábban cicában) kezdik, és csehül állnak életel, általában visszaváltanak casterbe, healelik(-nék) maguakt, akkor gyors egy ES, ami megszakitja a healjüket, és full dps, lehetőleg még casterban kinyirni őket
Van már rugóm, lvl 37, majd 60on megyek és kifosztom IF-et -
faber24
őstag
Hmm...nekem van egy addon, ami kijelzi a közelemben kasztolt spelleket....
Némely hunter is erre ment rá annó, mikor a hátam mögött, mikor moboztam, kezdett aimed shot-ot kasztolni...igaz le nem vertem, de meg tudtam lépni...
Amúgy meg...combatban HS?Úgy tudtam, azt csak palák tudják buborék alatt...
[Szerkesztve] -
faber24
őstag
Highlnader = Hegylakó (tudod, Cristopher Lambert, fejlevágás, stb...na mindegy, látom túlkomplikáltam a szarkasztikus átvezetést
)
Igen, a palák (mostmár nekem sajnos, mióta valószínűleg véglegesen dezertáltam a hordához) igen-igen túlélőképesek. Én már kerülöm is őket mindenhol. Nem azért, mert nem tudom őket legyőzni 1v1 (le tudnám, sőt...)...de mire leölném őket, biztos felbukkan egy-két másik allys, hiszen miközben csapkodnak az auto ütéseikel, meg a többi, nyugodtan szólhatnak a társaiknak hogy segítsenek...akár BG-n, akár kültéren mindig az van: leálok vele harcolni, már legyőzném (elment pajzsa, fogy a manája, nekem is, NS-em ellőve), amikor felbukkan 1-2 másik ally és jól elkennek...AB-ben is adig tartanak fel egy-egy pontnál....
Druidánál viszont csak vigyáznom kell, hogy jókor küldjem meg egy Eartshockal, mikor visszavált casterbe
[Szerkesztve] -
LucifeI2
őstag
Raktam be olyan addont hogy alapból beírja ha engem támadnak a mobok. Én is úgy szoktam hogy renew+flas heal. A nagy healaket nagyon ritkán használom. a Shildet meg akkor teszem fel vkire ha látom hogy kevés nagyon a HP-ja és nem menne rá egy heal, vagy olyanra akit látom hogy megtámad sok mob, az gyorsan kap egy shildet de persze legtöbbször magamra rakom ha engem ütnek.. Persze még figyelnem kell hogy leszedjem a varázslatokat és egybek.... meg néha wandolok egy picit
Nehéz dolog ez a priest dolog... meg mondták hogy utálják a Shadow Priesteket....hát engem megdícsértek hogy jó priest vagyok... nem tudták hogy Full Shadowra talentelek
-
taltos
senior tag
Végülis nem cssinálod rosszul.
Pár dolog viszont: shieldet harcosra nem nyomok, csak ha gyorsan esik a hp-je, és mintegy cast time csökkentőnek használom. Azaz shield és már megy is rá a heal
Ha valaki jó healer akar lenni Priestként, azért nem árt rátalentelni. Ha viszont rátalentel az ember (ez egyébként 31/20 Disc/Holy -t jelent), akkor egy jó healer megállja a helyét magasabb instance-kben is (ha talál partyt).
Én így healelek többnyire:
1. Néha rárakok egy shieldet a mage-re, mert úgyis aoe-zni fog, akkor meg a kicsiket lerántja, de ha nem fog aoe-zni, akkor többynire nem.
2. BErohan a tank, rosszabb esetben a party. Ekkor rögtön meglátom, hogy kik veszik fel az aggrot (pl. többnyire Rugo, warrior és shamy). Ezekre gondolkodás nélkül egymás után renew.
3. Vársz egy kicsit, hogy tisztuljon a helyzet (nem ez a szép healelés, de a partyk 99% meg nem dolgozik szépen, szóval szép healelést sem lehet.). Látod kik akják a nagy sebzést, vagy esetleg azt, hogy kik viselik rosszul (pl. lehet hogy a tank többet kap, de a rugo fele annyitol dögledezik). Őt kell healelni, és közben nyomni egy-egy healt a rosszabbul lévőkre (pl. a tank egy idő után), és még közben minden sérültre a renew.
4. Amint kicsit aprúlt a jónép (a mage aoe-je leszedte a kicsiket, vagy egy-egy nagyobb mob kiesett a játékból), és 3-nál több sérülted van, akkor már mehet is a Prayer of Healing.
Nagyvonalakban ennyi egy 5 fős átlagos partynál.
Kis healekkel én nem szoktam játszani, már bármi gáz beüthet (patrol, egy elszaladó mob behúz egy másik csapatot, stb.) és akkor minden csepp mana kell. Magyarán takarékoskodni kell mint az állat. Magyarán azért nem kis healezek, mert nem manatakarékos.
Aggronál nagyon kell figyelni az overhealt, mert az erősen számít és semmi értelme nincsen. Előnyben kell részesíteni a renew-ot, mert szinte az egész játék kulcsa.
No és persze a falsh heal.Greater healt én csak akkor használok, ha feltámasztottam vaalkit és gyorsan akarom felhealelni.
Ha ezeket kb. betartod, akkor soha nem lehetsz hibás, bármi baj is lesz.
Ha pedig valaki rát támad (ahogy Petie is mondta), ne szaladgálj. Tapasztalatlan Priestek szokása.Shieldet magadra és renew-ot. Ha nem életbeváró a healelés, akkor egy kicsit hagyd abba, hogy már több aggrot ne termelj.
Ja! És mégvalami! állíts fel egy sorrendet a partydban, hogy kik a fontosabbak. Pl. ha gázos a helyzet, akkor egy mana nélküli mage legyen az utolsó, akit healelj! Shamy, rugo, warrior. Ők fontosak. A rugo azért, mert 1 hp-n is tudo osztani még szépen, a Shamy azért meg tud ressurectelni.
Kb. ennyit tudtam most hozzátenni. -
Esmein
nagyúr
jaja, változó... Legrosszabb a 48-asoknak akik épp ráébrednek, hogy pontot érnek.
Mondjuk én megölöm a 32-est is, ha úgy tartja kedvem. Úgyis kevés az ally av-ben, 2.5 órákat állok sorba. Jól berágnak a kicsik és vérszomjasak lesznek ha nagyok lesznek
Másik nem elhanyagolható faktor, hogy mindig hívnak egy hatvanast ami 200-300 zsíros honort ér. -
Esmein
nagyúr
Lionheart helmet, abyssal plate gatya of striking mindkettőn 100 hp, unstoppable, don julios, lobotomizer, immovable object, glacial dagger, arcanite reaper, 4 fegyón crusader, elemental deckből 5-ös hiányzik, meg még kb 150 gnyi hiányzik a stronghold kesztyűből, meg megvettem a frostwolfot is. Asszem ezeket vettem mióta 60 vagyok.
-
Esmein
nagyúr
Petie: PvP, ha rangot akarsz akkor napi 8 óra kemény megfeszített meló amihez édeskevés a modem
egyébként a Nerf-ben vagyok és mi is pvpzünk, egyelőre farmolok a stronghold gauntletsre, még kb 2 nap híjja van és már 1 napja tolom
Baromi idegesítő volt tegnap 1 warrior meg egy rugó is disarmolt.
Egyébként kláncsatin nem volt hőbörgés ? Megtapostam pár hunstarsost blasteden, csak aztán már nem volt olyan vicces mikor 4-en campeltek, akkor elmentem kajálni, meg videót letölteni ^^ azért a 23 hk összejött. -
anulu
félisten
uhh, ahhoz még kicsi vagyok. de már level 9, úgy, hogy tegnap délután telepítettem a játékot, és csináltam accot
warrior. igazándiból nekem olyan kéne, aki kardforgatást tanít, de amilyen trainereket eddig találtam, ott minimális volt, amit tanulhattam. lehet, h azért mert ilyen alacsonyszintű vagyok?
köszi, akkor máshogy nem lehet, mint ez. ezt eddig is tudtam
ez jó. legalább tudom, hogy adott területen mire számíthatok
Aktív témák
Hirdetés
- Dji Mavic Pro fly more combo
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest