- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
Tomi13
senior tag
Nagyon király hogy délután 14 óra óta töltöm ezt az új patch-et és még mindig csak 92%-nál van
-
Tomi13
senior tag
MediaMarkt-ba most 9504Ft-a Wow,valaki asszem kérdezte hogy hol a legolcsóbb,szerintem itt.
-
Tomi13
senior tag
Még annyit kérdeznék,hogy a bányászatot hogy lehet megszerezni?Most voltam Darnassusban és ott mindenféle szakértelmet tanítanak,de bányászat nem volt.
-
Tomi13
senior tag
Köszi,bányászatot azért érdemes felvenni,mert a bányászott cuccokat jó árban el lehet adni az AH-ban?A bőröket szintén ott vagy simán árusnak adjam el?
Persze nem nagy tételbe akarok kereskedni,csak azért kellene a pénz,mert amit a küldetésekből kapok kevés ahhoz,hogy pl. megvehessem az árusoktól a jó sebzésű kardot.Most jelenleg egy 7ezüst áru kardot néztem ki,de egyszerűen nem jön rá össze a pénz,mert mindig kell valami másra. -
Tomi13
senior tag
Sziasztok
Most indított karakterrrel milyen szakértelmeket érdemes felvenni,amiből egy kis pénzt is lehet keresni?Ja és harcos illetve pap karakterekről van szó.
[Szerkesztve] -
Tomi13
senior tag
Köszi,végülis logikus hogy ha vki megveszi 13k-ért a játékot és odaadja a 10 napos kártyát másnak,az ne tudja 7k-ért ugymond ''megvenni'' a játékot.
Hát szomorú vagyok -
Tomi13
senior tag
Sziasztok
Ha vki megkapja a 10 napos próbakártyát,akkor a 10 nap után elég egy game cardot vásárolni,vagy meg kell venni az egész játékot hogy folytatni tudja?
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest