- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Magisk
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Aktív témák
-
hmm megpróbálom érthetően elmondani ami sztem nem fog sikerülni
na az aggro, az a mobokban a düh. a düh irántad. a mob mindig azt az embert fogja ütni akit legjobban utál, legnagyob az aggroja.
általában a tankon kell lennie az aggronak hogy őt üsse mert őt kell ütlegeltetni
az aggro minden támadással illetve csapat társ gyógyításával nő.
pl ha egy harcos megüt egy mobot és utána hátat fordít neki akkor egy ideig őt fogja ütni, ha a healer meg rágyogyit a harcosra és a mob ezáltal elkezdi ütni a papot akkor beszélünk aggro távételről ami nem jo a papnak mert hamar meghal
warriornak vannak aggro termetlő tulajdonságai, sunder armor a legjobb (asszem) shield bash stb stb.
nagy bossok előtt (mc stb) hagyni kell hogy a warrior építsen aggrot, feltegye a sunder armort és megutáltassa magát a mobbal, ezután jöhetnek a DD-k (damage dealerek) amge, hunter, rogue akik elkezdik ütni mint a veszett fene és meghal a mob
asszem röviden ennyi
ja a crit ütések nagyon egenraálnak agrot, ugyanigy a crrt heal is
faber megelőzött
[Szerkesztve] -
faber24
őstag
Hmm...az ''agro''-t úgy lehetne megfogalmazni, mint a szörnyek figyelme, amit az befolyásol, hogy mennyire gyűlölnek téged.
A lényeg az instákban, azért vannak a casterek és a tankok megkülönböztetve, mert úgy kell tartani a dolgokat, hogy a szörnyek a jobban páncélozottat (elsősorban a warior, esetleg druida vagy hunter-pet, paladin, vagy maximum sámán) üssék, mert rajtuk nem okoznak akkora kárt, ők jobban bírják a sebzést a castereknél. A harcos az elsődleges tank-karakter, neki van jópár skillje arra, hogy a szörnyek figyelmét magán tartsa.
A szörnyek figyelmét sok minden befolyásolja, a játékos hozzájuk viszonyított szintje, rájuk mért sebzése, esetleges criticalok, stb.
A cél az, hogy a maget-papot ne üsse a szörny, tudjon varázsolni. Van ugyan 1-2 skilljük az agro csökkentésre, de igazából ez a tankon múlik, hogy tud-e annyi agrot generálni, hogy a szörny őt üsse.
Tudni kell még, hogy a healelés pl. nagyon agró-keltő. És ugye, mivel a tank a kezében pajzsal jóval kisebbet sebez (vagyis kevesebb agrot generál), mint mondjuk egy tűzlabdákat(jégvihart) dobáló mage, ezért minden erejét be kell vetnie, hogy a szörnyek ne ugorjanak rá a csuhásokra...
Ezért is van az, hogy a party-kba általában tank + healer kell (legalábbis magasabb szinten, 50ig még igy-úgy el lehet fél-tankokal, fél-healerekel lavírozni), + damagedealer (rugó/mage/lock/hunter), minden más opcionális....
Na nagyjábol ennyit az agróról, ahogy én látom... -
krokk
senior tag
ehh lejárt a módosítási idő
csak szépen elírtam a calculatingot...
karakter áthelyezés hogy működik?
ha átmegyek másik szerverre akkor mit viszek át a karival? mindent ami a bankban van?
ha guild vezető vagyok akkor a guild vezetőség átcsúszik a rangban alattam következőre? -
-
faber24
őstag
A barokrol annyit, hogy a főmenű-interface pontjában bekapcsolható két + botom bar, meg 2 bar job szélen...ez már csak elég lehet mindnkinek. Mondjuk nekem nem, mert sok a makró, meg egy rakat cuccot kirakok bar-okra, de én úgy oldottam meg, hogy ezen a 4 aron vannak azok a cuccok, amik harchoz kellenk, vagy akció közben, ill. a legfontosabbak a fő baron meg a felette lévőn vannak, egérközelben.
A lapozós barokra meg olyan dolgokat raktam, amiket nyugisabb percekben használok csak (pl. kaja-pia, tradeskillek, hs...ezeket úgyse csatában használom, van időm lapozgatni...) -
bélanéni
őstag
ez nem szinthez van kötve. Asszem összesen 4 sor lehet (2 alul és 2 jobb oldalt vagy ilyesmi). Bemész a beállításokhoz ---> Interface options ---> bekapcsolod alul a ''bar''-okat. Ezek nélkül tényleg elég nehézkes egy idő után, de valakinek még ez sem elég, mert MOD-okat használ
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL 7490 i7-8650U 8 Gb 256 GB EU BILL WIN11 PRO - ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged