- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Aktív témák
-
-
BatemanX
tag
válasz
Tigerclaw #1114 üzenetére
Ez qrva jo. Ez az otlet mar nekem is eszembe jutott, csak lusta voltam hozzalatni. A lenyeg ugyanez lenne, bizonyos reszeket ki kellene vagni a filmbol es feliratozni.
Az eddigi otletek:
- Amikor osszeall a szovetseg, lehetne egy kis vitat irni ala, kie legyen a lila gyuru.
- Gandalf ''ujraeledesekor'' gratulalhatna mindenki neki a tier2 ''feher magus'' setjehez..
stb, stb... A lehetosegek hatartalanok. -
-
válasz
Tigerclaw #988 üzenetére
aham.
hát nekem sajna még csak wh-ból az a 3 van meg ami ah-ban volt.
még nem esett ki sehol se ahova eddig mentem
de most nem is wh-ra törexem, hanem a stormshraud szett-re. ahhoz meg le kéne mennem 5fős scholo-ba kinyírni butchert és utána tudok oan receptet venni amivel tudok essence of air-t csinálni, mert Stormhoz kell 8db sajna és nálunk oan 17-20g -
F-ECT$
titán
válasz
Tigerclaw #976 üzenetére
A legtöbb rugóval úgy dueleztem ott, hogy stealth-ben hívott ki, tehát már az acceptnél sem láttam, hogy hol van. Ugyanez élt a druidára is, ha macskában kezdett akkor sem úgy indítottam a duelt, hogy ráfutottam, hanem megvártam míg eltűnik. Ettől függetlenül tényleg nem ugyanaz, mint az igazi pvp, és azt is aláírom, hogy szar a wh szett, de szerintem egy SL-es wlock ellen jelenleg nem sok esélye van egy druidának 1v1-ben.
szerk: mindig felhunterrel mászkáltam tesztszerveren, szóval nem kell a rugóknak sem előre szólniuk
[Szerkesztve] -
F-ECT$
titán
válasz
Tigerclaw #854 üzenetére
1.8-as, 1.9-es insta infók:
-The Panther Boss encounter will be undergoing some minor tuning in the 1.8.0 patch that should make it a better encounter overall. Specifically, the rate at which panthers come out should be reduced. Also, there will be some minor adjustments to the Edge of Madness. After you kill an imp, only 2 voidwalkers will appear, rather than 3. Some minor adjustments with creature placement should also be evident in this area. - kösz
-Patch 1.9 is going to be one of our biggest content updates to date featuring not one, but two raid zones. The Ruins of Ahn'Qiraj (20 person raid zone) will be on par with Zul'Gurub in difficulty, perhaps slightly harder (but not by much). The Temple of Ahn'Qiraj (40 person raid zone) is absolutely massive, and will be around the same difficulty level of Blackwing Lair. Some of the earlier monsters in the 40 person area might be slightly easier than BWL but as guilds progress to the end, they'll find a zone on par with BWL. - kösz b+
-We're also hard at work on a pretty epic world event that will lead to the opening of the gates of Ahn'Qiraj. More information will be coming out about this from our community team in the near future. Needless to say, it's going to be cool =]. - hmmm
Mindezek jó sokára: Because of the sheer scope of what we're going to include in 1.9.0 the development cycle might take slightly longer than the 1.8.0 cycle. -
Darth_Revan
veterán
válasz
Tigerclaw #832 üzenetére
Már megtaláltam
Összesen 3x csináltam meg Maraudont és ezeket szereztem:
-Bővebben: link
Asszem kicsit szerencsés voltam -
tjhooker464
őstag
válasz
Tigerclaw #854 üzenetére
Most játszok test szerveren druidot.
Nem vonom kétségbe azt amit mondassz. Csak a sámános gyógyítást. Druid legalább olyan jól tud gyógyítani mint a priest(most látom regrowt az rejuvation és healing toutch egyben) sámán meg szerintem a palánál kicsit jobb tehát nem lehet vele jól gyógyítani. Amúgy 1.8 ban full +intellect cuccokban is elég jó a cica.
-
F-ECT$
titán
válasz
Tigerclaw #853 üzenetére
Ja, bekaphassák ZG buffot.
Ezt az utóbbi 2 bosst mi is kb hasonlóan próbáltuk kinyírni, csak még a technika nem volt tökéletes. (Meg a csapat cuccai is hagynak némi kívánnivalót maguk után...)
Tegnap meg bepróbáltuk Magdamart. 2 gyors wipe, majd után végre sikerült rendesen letankolni, sámlik is jól tették a totemeket, jó volt a hunterek nyugtató lövése. Szépen fogyott a hp-je, fear elől is nagyjából mindenki jól szaladgált, erre reseltek előtte az 5 fős kutyacsapatok. Áááááá. Nem volt már erőnk még1x nekimenni... -
tjhooker464
őstag
-
F-ECT$
titán
-
faber24
őstag
válasz
Tigerclaw #832 üzenetére
Jól beszélsz. Annyival még kiegészíteném, hogy a tavas-princess(hülye név egy akkora hólyagnak)-es részhez a lila részből is át lehet jutni. Tehát tök mindegy, hogy hol mész be, az egész instába el lehet jutni (máskérdés, hogy könnyű eltévedni).
Lassan kezdem kiismerni ott magamat, mert már a második karakteremmel farmolgatom -
-
F-ECT$
titán
válasz
Tigerclaw #748 üzenetére
Lesz kiegészítő:
''World of Warcraft Expansion Playable at BlizzCon! - Ordinn on 10/5/05
The World of Warcraft development team has confirmed that BlizzCon attendees will be able to go hands-on with a playable sneak peek of the upcoming World of Warcraft expansion. For those who won't be able to attend BlizzCon, please note that gaming magazines hitting newsstands in different regions of the world around the time of the event will feature in-depth previews on the new content we have in store. Click here to learn more about BlizzCon. '' - wow.com -
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Tigerclaw #736 üzenetére
A tribal lw haszontalan 60-as szinten. A tailornál van 10db lila recept és egy rakás kék. Az lw úgye háromfelé van darabolva, így a tribalra jut 3 lila recept és pár nagyon gyenge kék, ráadásúl a 3 lila specifikus fire-resist cucc és sok MC drop kell hozzá. A ZG receptek már nem rosszak, de azokhoz megszerezni a reput és az alapanyagot szintén féléves munka. Szóval kellene valami olyan cucc, mint a tailoroknál a táska.
-
F-ECT$
titán
válasz
Tigerclaw #719 üzenetére
Szerintem azt akarják, hogy csak abban a táskában stackelődjön, de tényleg kb 1 napi munkával leprogramozható az is...
Az én 5letem az lenne, hogy a shardbagből is legyen 6-18 slotos, mondjuk 6-16-ig lehessen questből megszerezni, a 18-as legyen droppos vagy 300-as tailor recept. A questeket 10 szintenként kapnád, és mondjuk a 6, 8-ban 3asával, a 10, 12-ben 4esével, a 14, 16, 18-ban meg 5ösével stackelődjenek a shardok. 90 shard persze soknak tűnik, de egy destro lock lazán elhasználhat 4-et 1 harc alatt... -
F-ECT$
titán
válasz
Tigerclaw #667 üzenetére
Ez nem adna valós képet, mert elég sok a noob. Inkább csak azokat kellene figyelni, akik 60-asok és min 2-es rangúak.
Másrészt szvsz a Blizzard direkt csinálja ezeket a nagy változtatásokat (akár erősítés, akár nerf), mert legalább az egész scene lázadozhat. Ha minden jó lenne, akkor sokkal hamarabb meg lehetne unni a wowot... -
faber24
őstag
válasz
Tigerclaw #659 üzenetére
A stunlock azért nem olyan egyszerű dolog...persze, egy castert talán könyebb stunlockban tartani, de nézzük a másik oldalát is. Ha a rugónak nem sikerül a harc alatt a castert magához közel tartani (márpedig egy polimorfozó-fagyasztó-blinkelő meget még így is nehéz), akkr esélye sincs. Ha egy mage túléli a rugóval való találkozás első pár másodpercét és el tud távolodni arugó közeléből, akkor annak esélye sincs, mert mire újra közelérne, már rég szét van fagyasztva-égetve a mage által...
Mellesleg a stun-lockot megcsinálni is elég komplikált: megfelelő talentbuild kell, jókor kell Thirstle Teat inni, meg tudni kell, hogy mikor melyik stunt kell alakalmazni...és ugye nincs osk idő gondolkozni, ha csak egy picit is hibázik a rogue, akkor a mage máris elblinkel...tehát szerintem értelmetlen azon vitázni, hogy ezt -meg azt nerf...a rugónak a stunja az egyetlen igazi fegyvere a távolsági kasztok ellen (leszámítva, hogy esetleg értelmetlenül pufogtathat 1-2.t a puskályával)...
Mellesleg egy warior is, aki mondjuk nem UD, nem grunt és nem rendelkezik a Berserker talentel, is csak tehetetlenül nézi, hogy egy shadow-pap szét DoTolja, miközben fear miatt fut, vagy egy mage távolról szétbombázza...szval sok minden nem fair a WoW-ban... -
BatemanX
tag
válasz
Tigerclaw #585 üzenetére
Arathor horda ''über'' klánjának van ilyen reklámszövege:
''Voltál már olyan raidon, ahol 6 lilát disenchantoltatok egy este alatt, mert nem volt olyan kaszt aminek kellett volna? Ha nem és szeretnél részt venni ilyesmiben, nálunk a helyed! ''
Szóval a jelenség általános. -
F-ECT$
titán
válasz
Tigerclaw #569 üzenetére
Nekem is leginkább az a bajom az enyémmel, hogy bár elég sok int/sta-t ad, de ezen kívül semmit se a szettbónuszokon kívül, és ott is eléggé szűkmarkú. Pl 6db-nál jár +21 shadow dmg, mikor az 1 szem kalapom +30-at ad, és emellett azért +8int/sta-t is.
Tesztszerveren ez jár alapból, és még a talentből elérhető +15% sta-val sincs 4k hp-m, mikor a guildben lila cuccok nélkül nem egy locknak 4.5k-ja van, és emellett még a +dmg és a +crit is jobb, mint ezzel a szettel.
Amellett pedig elég keveset jár a guild strat/sholoban, míg mc-ben remélhetőleg egyre többet, szóval inkább ráhajtok a felheartra, szvsz fél év alatt össze is jön -
F-ECT$
titán
válasz
Tigerclaw #560 üzenetére
Ez a biznisz se mindenhol ugyanaz. Pl HE-ben a zöld, és az olcsóbb kék cuccok ingyen cserélnek gazdát, és ha lila cucc esik, azt is 100g-ért kell eladnod a guildon belül, ha neked nem jó.
Emellett ha instában esik valami semmitérő cucc, akkor az megy a hivatalos enchanterhez, aki így elég sok enchantot ingyen ad, így az is valamilyen szinten elvárás, hogy a guildon belül ne nagyon kérjünk pénzt az ilyen szolgáltatásokért.
Ez persze nem teljesen van betartva, de nagyrészt igen, és mondanom sem kell, hogy milyen jól esett az ingyen Arcane Crystal, mely az epic pacimhoz kell... -
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Tigerclaw #424 üzenetére
Ja és azt csak most vettem észre, hogy 1H mace, vagyis mellé lehet rakni valami jó kis off-hand cuccost. Kiváncsi leszek azért, hogy milyen erősek ezek a sárkányok és arra is, hogy az átjárók közelében mászkálnak, vagy át kell mennünk az átjárón hozzájuk. Vajon a korábbi kapuörzők is ott fognak maradni?
Biztos kell majd hozzájuk egy nagy raid, de remélem nem onixia szintűek lesznek. -
F-ECT$
titán
válasz
Tigerclaw #392 üzenetére
Elég jó dolgok lesznek itt, bár van 1-2 meglepetés:
-''The percentage of players that may reach ranks 6 through 14 has been increased''
-Druidáknak én is több bugjavítást vártam
-Hunterek nem kapnak nerfet
-Mágusoknak ismét semmi
-Warlock - ismét egy kis erősítés (mint 1.3 óta mindig...) csak a konkrét számokat nem írták le... -
faber24
őstag
válasz
Tigerclaw #393 üzenetére
Én csak az 1.5 vagy melyik pacs előtti tesztszervert próbáltam, de azt hiszem azóta sokat nem változott.
1. Nem fogja zavarni, lesz egy plusz könyvtárad a játék könyvtárába meg egy plusz parancsikonod és ennyi.
2. Teljesen új karaktert indítasz, ami egy új, 60-as karakter lesz, és, bár én csak egy rugót próbáltam, igen jól fel van szerelve. Csupa kék cuccokal van ellátva, meg potikal-runecloth bandage-al megpakolva.
3. Nem tudom. -
pooshi
tag
válasz
Tigerclaw #356 üzenetére
Ragnarosig meg mi sem jutottunk, de volt mar 6 MC boss is egy runban, de ez csak egyszeri alkalom volt (sot aznap MC elott meg leoltuk Azuregost is)
Remelem a hetvegen mar wipeolunk Ragnaroson
Azert a 6 boss-os run kb. 5-6 ora volt a vegen mar igen faradtunk.
[Szerkesztve] -
F-ECT$
titán
válasz
Tigerclaw #340 üzenetére
Heti 1 run mc-be, az fél év alatt 26 run. Az igaz, hogyha mind a 10 bosst leölnétek 1-1 runnal, és bossonként 2-3 lila esne, akkor ez több mint 500 lila, de szvsz egy egész nap kellene akkor mc-re. Ahogy néztem értelmesen max 3-4 boss nyírható ki, utána elfárad a csapat, elfogynak a potik, stb és jönnek a wipeok, vagy rosszul látom?
-
dreamex
tag
válasz
Tigerclaw #327 üzenetére
Sztem olyan mint a tobbi high-level insta: gyakorlat teszi a mestert. Mivel regebben jarnak egyes emberek MC-be ezert az jobban megy, viszont ott tenyleg jobb a loot, megertem ha nem mennek Zulba. Az a sok coin, meg egyeb amit kell gyujteni ott.. hat nem tudom mire 20 emberes raidben kapsz eleget beloluk.. sztem megunod hamarabb.
Erdekes lenne kevesebb emberrel legalabb coinokat farmolni.. azt ugye mobok dobjak, mar az elso csoportbol is hullik. -
lanyoo
tag
válasz
Tigerclaw #314 üzenetére
5-10 emberrel nics értelme lemenni, mert 20 embernek is nehézre lett tervezve, drop pedig nincs csak azok a gyűjtögetni való dolgok amihez repu is kell, azt meg mobonként kapsz úgy 2 pontot.
ZGt kicsit elcseszte a Blizzard szerintem. Nehéz, sokadjára unalmas és szar a drop, a repu meg olyan lassan gyűlik, hogy el sem érem a frienly reput mire megutálom a helyet.
Aktív témák
Hirdetés
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Ultra 7 155H 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti 6GB / 16GB / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged