-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
robogo81
senior tag
A pathpinggel azt lehet kideriteni hol van csomagvesztés,példa:
kissé megelőztek,a vacsi.kchryss :én is így jártam,massziv csomagvesztés volt,és nem nálam,elkültem nekik a többszörös patping/ping loggot,és csak utána vették észre hogy valamelyik átjátszójuknál van a hiba. pf... mikrós net
-
kchryss
veterán
4-ből 2 csomagvesztés az nem jó jel. Nem a wot-tal van baj nálad.
pathping 8.8.8.8
Ez kilistázza az ip címét a gépeknek amiken keresztül eljut a kérésed a google szerverig.
Általában így van a sorrend:
0 - a géped saját hálozaton belüli ip-je
1 - a routered ip címe
2 - a szolgáltatód ip címeping -l 1500 -n 40 8.8.8.8
Ez 40x pingeli meg a google-t és utána kiírja a statisztikát róla. Ha van csomagvesztésed vagy sok a magas ping, akkor utána ugyanezzel a módszerel pingeld meg a pathping parancsnál kapott ip-ket. Vagyis a 8.8.8.8 helyett azt az ip-t írd amit a pathping adott 1-es 2-es 3-as stb szám után.Először a rourered. Ha itt is van csomagvesztés akkor a hiba a te hálózatodban van, nem a szolgáltatónál.
Utána a szolgáltatód ip-jét. Ha a routerednél nem volt lag, de itt igen akkor a hiba a routered és a szolgáltatód között van vagyis szolgáltató hiba. Ilyenkor addig kell verni az asztalt amíg meg nem oldják.Nálam most megjavult, tegnap sok csomagvesztésem volt. De ilyen a szolgáltatóm, hol jó hol nem jó.
-
robogo81
senior tag
Próbáld a pathping (itt a cél neve,nem kell zárójel) parancsot a konzolból,alapból végigmegy a géptől a végső címig a megállókon,azokat végigpingeli,és a végén kilistázza az eredményt,meg az elveszett csomagokat %-ba,de paraméterezhető a parancs.
Amúgy meg én pingelést -l 1500 paraméterrel is használom,nem 32 bájtot küld hanem 1500-at,jobban kijön nagyobb terheléskor a hiba. -
galervin93
addikt
Szolgáltató, hardverhiba, WG, gyíkemberek. Ebben a sorrendben.
:-D
Sry. :-) Egyébként ettől a hibától függetlenül, a hardveres hibát sosem lehet kizárni, mert az is simán jelentkezhet egyik pillanatról a másikra. Először érdemes a saját gépen-környezeten körbenézni, aztán külső hibára gyanakodni. -
emre
veterán
Igen valami hasonlót tudnék elképzelni, de mivel nem játszok aktívan egyik géppel sem azért nem vésném kőbe a véleményemet.
Ráadásul volt olyan időszak amikor a PTA-n húztam hatodik érzék nélküli legénységet.Azon most így vannak a legények. A parancsnoknak felderítő, a többieknek meg álca volt amíg el nem érte az első skill a 100%. Talán még egy ász kört is sikerült csinálnom velük.
-
emre
veterán
Az indiennek adott esetben kinn lehet hagyni a tornyát vagy a frontját és meglepő dolgokat képes pattintani. Míg a pta esetében az a meglepő ha pattint.
A másik hogy a medeknél az utóbbi időkben nincs falka, flankelés, és a gyors helyzetváltoztatás utáni rejtőzködő képesség az egyik legfontosabb dolog az érvényesüléshez ott ahol nincs semmi páncél.
Ha valaki nem így látja ne fogja vissza magát. -
galervin93
addikt
Nekem még nem teljes a második sorom (80-100% között vannak), így néz ki:
Parancsnok: lámpa, álca
Lövész: pillanatkép, mesterlövész
Vezető: sima utazás, off-road
Töltő: biztonságos elhelyezés, javítás
Ezzel gyorsan szűküő, menet közben is viszonylag jól használható a gép. Álcát még nem erőltettem annyira, azt majd a következő körben a javítással vegyesen kapják majd meg (3*javítás + 1*álca lesz a következő sor).
Tudom kicsit fura megoldás, hogy nem a javítás illetve álca mentek előre, de nem érzem különösebb hátrányát a dolognak. 6 csík van a csövön, és megy még felfelé a százalék, szeretek vele játszani. Torony fura formája pattogós időnként, az ágyú beretva. Szeretem, jó kis gép! -
kobipeti
aktív tag
-
woryz
senior tag
KV-1 visszavéve, valóban jó kis tank ez.
Elég jó sebzéssel, páncéllal, szerintem fogok még menni vele pár karikát.
(#46410) Cfc_Boy: Az a baj, hogy én aranyért vettem őket, és kreditért nem adom el... De ha mondjuk 30%-át a goldnak visszakapnám, már mennének is a levesbe.
De sajnos a support elutasított, mert "játszottam velük nem rég". De érdekes volt, mert pont azt írtam, hogy a napokban lehagyta a Löwémet ez E-100... Mindegy,visszatérítést nem kapok, maradnak a garázsban...
-
rlazol
veterán
a pontosság nerf téged nem fog zavarni, mert eddig se ismerted a gyenge pontokat, így nem azokat lövöd, vagyis neked mindegy.
Még egyszer: a 4k spot+dmg feltételeit a nyáron 100 csatából 3x teljesítettem, pedig akkor mindenki spotra ment. Amúgy először Leopard-dal sikerült (T5) Maliniovka-n, T6os csatában, két másik LT-val a csapatban. A T28 LT15-jét szintén T5ös LT-val csináltam meg (AMX ELC bis) Prokhorovka-n, összesen 4 LT volt a csapatunkban. Ezt azért írom le, hogy lásd: ami kifogást magyarázatot felhozol az rinya. És én nem vagyok jó játékos (1030 körüli az összesített WN8am, 1200 körüli az utolsó 1000 csata)! Ez csak azt bizonyítja, hogy ha az ember megtanulja a dolgokat, akkor ezek a küldik különösebb csillagegyezés és RNG-WG kegy nélkül is teljesíthetőek.
A brit ill. japó ággal szenvedni is fogsz. Lassú-lassú tankok, tudni kell forgatni őket, nagyon érezni kell, mikor kell velük megindulni. A britekhez feltétlenül kell a pályaismeret, hogy a testét (amire rálehel egy veréb és modulsérülése lesz) el tudd rejteni.
Nem fogom többször leírni: tanuld meg az adatokat nézz végig sok-sok replayt aztán vedd vissza a KV-1et és menj vele pár száz kört. Az, hogy a wotreplays honlapot eddig nem használtad, pedig X ideje olvasod a fórumot megint csak téged minősít, leginkább azt igazolja, h write only üzemmódban vagy: szinte minden nap kerül ide ászos körről link a wotreplays-ről. De neked derogál azokat megnézni. Akkor szenvedj. -
jozefgucci1
addikt
Ha tudod , hogy igazunk van akkor nem értem a hozzáállásodat ? Tudod hol lehet a hiba és próbálnak is itt segíteni ,de te csak fújod tovább ? Volt itt már pár arc régebben aki ezt csinálta és sikerült elérnie , hogy átnéztek rajta a sok sirám miatt.
Magam részéről , bár nem vagyok jó játékos ,de szívesen gurulok veled szakaszban párat .Talán játékon belül tudok kicsit segíteni és átlátom mi a legnagyobb probléma nálad . Igaz ez utóbbi elég nyílvánvaló azaz a nemtörődömség . Már bocs ,de ezzel a játékkal a többség csak úgy lehet sikeres ha energiát fektet a tanulásba .
-
Dr.Én
veterán
replay-t én se mentek, de aszért meg próbáltam
német vonalon én is megálltam, VK3601h és a Panther tanknál...(igaz ki próbáltam a Tigrist is és ki van fejlesztve a 2. is, )
kettő prém tankot se tolom most annyira német vonalon, most valahogy nem érzek rá annyira, jobban megy most az orosz és a amcsi ágyon nehéz és a közepes ág...
most azon vagyok hogy, minél több infót gyűjtsek csaták folyamán arról hogy pl. a Tigris kettővel ki hogy játszik...mire ügyeljek, aztán majd nem sokára újra elkezdem azon vonal folytatását, mert nagyon tettszik az utánuk következő tankok... -
rlazol
veterán
"És igen, nem fogom senkinek sem a statját növelni (legyek akár mekkora paraszt), amikor a csapatom elhullik az első 2,5 percben és nem maraduk csak két arty meg egy AFK valakivel. Akkor inkább vízbe fojtom magam. "
ezzel nem csak a másik örömét rontod el, de a saját statod is rontod: reális esélyed van arra, hogy a rád törő tankot meglődd, akár ki is lődd. persze sokszor nem fog sikerülni, de sokszor igen. És az nem csak stat, hanem sikerélmény is. Arról nem is beszélve, hogy bannolhatnak, ha sorozatosan csinálhatod."A másik vesszőparipám a LT15-ös küldetés... De az nekem nem fog sosem sikerülni, már nem is küzdök miatta. Mentem vagy 300 csatát zsinórban a lightokkal, de nem akarok róla többet beszélni..."
Meg kéne tanulni játszani.anélkül nem megy. Azt nem hiszem el, hogy 300 csatából nem adott be jópárszor megfelelő pályát. 4000 spot nem olyan nagy wasistdas mint amekkora hisztit te csapsz belőle. Amikor kiadták a személyes küldiket én se hittem, hogy valaha is sikerült. Azóta a T55A LT15-e is megvan, és a múltkori "spotolj egy hét alatt 50k-t" küldiben 100 csatában legalább 3x megcsináltam (pedig akkor mindenki spotra ment). Annyi változott, hogy leültem és megtanultam, hol vannak a spot bokrok, meddig érdemes várni, mikor érdemes passzívról aktívra váltani stb.
"Nem mondtam, hogy nem user error."
érdekes, én azt olvastam tőled: "hadd hulljon a férgese" meg "német szutyok" - én ebből nem azt olvastam ki, hogy nem a tankot hibáztatnád."Viszont akkor pls ossz meg pár replayt, amíg még van E100-m, köszi"
most komolyan? erre nem vagy képes?felmész a wotreplays.eu-ra, oszt válogatsz, neked mi a fontos.
top E100 replayek blokkolt dmg alapjántop E100 replayek kiosztott dmg alapján
ehhez miért kell segítség?
"le akart mindenki beszélni a tier X német heavy-kről, sajnos nem hallgattam rájuk."
és ezt a szokásod megőrizted.többször javasoltuk már neked az orosz KV1 vonalat és ott az 5-ös szint környékén a megállást. De te csak nyomod a tízesekkel. Többször javasoltuk már, hogy ülj le és tanuld meg a tankok gyenge pontjait. De te ehelyett nyomod a HE-t.
Felrakhatod a modokat, amiket a haverod javasolt, nem lesz jobb tőle semmi. Max lesz +1 átütésed/csata. amíg nem tanulsz meg játszani, NEM FOG MENNI. Ez a játék nem csak az ágyúról szól. -
rlazol
veterán
ne haragudj, de ez user error.
nehéz tank az összes német, de az E100 a nagyobbik ágyujával mindenki szerint kiváló tank. Én még csak a kis ágyúval nyomom, de így se érzem rossz tanknak csak nekem kell még megtanulnom játszani vele. Az, hogy HE-t lősz vele téged minősít. Az alapágyú 246-os átütése mindenre elég, max benyomod a goldot, ami a nagy ágyún 334-et tud 750 sebzés mellett - minek a HE?
E75-tel is HE lőszerrel jutottál el az E100ig? Mert az alapágyú azonos, csak az E100-on gyorsabban tölt. tessék megtanulni a gyenge pontokat mert az ágyú jó.A JpzE100 brutál gép, de a lassú fordulás és a papír alsó lemez miatt minden hiba súlyosan visszaüt. Nekem is beletartott jópár meccsbe, amíg megszoktam a stílusát, borzasztó vele a statom (1615 dmg/csata) hiszen igazából az elődei se feküdtek nekem, de az utolsó pár tucat csatát már élveztem vele és eredményes is voltam.
szerk.: szallasi007 +1
-
szallasi007
őstag
Minden bántás nélkül de minek játszol? Kiszenvedsz néhány tier 10-es tankot (leírásod alapján van már legalább 3) majd eladod őket. Pont az olyanok miatt mint te lett a tier 10 vicc kategória, nem érted mi történik körülötted és sírod végig az adott mappot.
Hogy jutsz el tier 10-ig ha nem tudod használni az adott tankot? Nem tudsz alkalmazkodni a játék dinamikájához és sírsz hogy mindenki gold-al lő? Maus-t, E100-at, JP E100-at mind be lehet szépen szögelni hogy még a gold se vigye és ha más nem megtarts egyedül egy oldalt velük amíg a másik oldal bedaraálja az nmy-t. Azárt mert nehéztankkal vagy TD-vel vagy nem kell a berögzült helyekre menni amik fél vagy egy éve még jók voltak. Oda kell menni ahol használni tudod az adott tankot. Sok idióta 10-ből egyszer mer rámenni egy E100-ra vagy JP-re tök mindegy mekora számbeli fölényben van - ezt ezekkel a dögökkel simán ki kell tudnod használni.
Nem egy agysebészet ez a játék, kicsit odafigyelsz és 2000+ wn8 mindenféle erőlködés nélkül hozható.
Arty-val is komolyan inkább kilövöd magad minthogy folyamatos helyváltoztatás mellett segíts a csapatodon?
Ha te arra akarsz rámenni hogy 10 csatából minél többször nyerj akkor nem neked való ez a cucc.
Ha meg nem tetszik a játék minek játszol vele? Töröld le és örömködj hogy nem idegesít fel.
-
diegho
nagyúr
Még mindig sokkal jobb, mint barátom, aki:
- elkezdte, vett prém accot, adtam neki ingyen egy 5-ös churchill prémet invite kóddal, letolt vagy 10k csatát, megunta kiszállt
- pár hónap múlva megint elővette, de nem tetszett neki, hogy tomato volt, kezdett új accot, 16k csatát letolt, teljesen 0-ról indulva, megunta
- 1 év múlva megint újrakezdte, most nem tudom mennyi csatánál tart, most már van 51% win-je és azt mutatja az xvm, hogy above avg., de ez rohamosan csökkenni fog, ahogy megy felfelé, hiszen abszolút semmit nem ért a játékból még mindig, de csak tolja bele a prém acc árát és szidja a csapatot, hogy mennyire szarok és mondja, hogy ő 4k-t szokott sebezni (átlag meg 1k alatt persze) mert valóban néha sebez annyit, amennyi egy jó átlagnak elmenne, de a köztes 40-50 kör 0-500 közötti sebzését ez annyira elfeledteti, hogy egyszerűen nem veszi észre, hogy benne van a hibaLegközelebb, ha megyek hozzá el is mondom neki, hogy mi a baj - az hogy játszik - és megpróbálom rávezetni, hogy talán így 30k csatával már jó lenne, ha:
- le tudná írni a játék nevét
- legalább a futó akciókról lenne valami fogalma
- legalább megtanulná, hogy melyik tank mennyit sebez, mekkorát üt át, mennyi idő alatt tölt
- legalább észrevenné, hogy ki a jó játékos és ki a fos és nem a fos-t venné mindig követendő példának
- és még sorolhatnámNem egyszerűséggel elé fogok rakni egy papírt, ráírom 5 tank nevét, írja alájuk az elit hp-ját, átütését, sebzését, töltési idejét, mert ezt mindenkinek tudnia kell, aki valamit is akar ebben a játékban és ezt pillanatok alatt meg lehet tanulni, ha nem tudja, az egyértelműen azért van, mert magasról leszarja, hogy mivel tölti az idejét.
-
elttiL
senior tag
Nekem is volt ilyenem már. Mondjuk én azt hittem, hogy sérült a löveg vagy hasonló. És nem foglalkoztam vele (na jó, anyáztam és rángattam az egeret). De látom válaszoltak, hogy a tank ragyái nem engedhetik a löveget. de megnézem ezt a 3d modelles dolgot a tankjaimnál, mert érdekes.
Játszik valaki GTX660-2GB-vel? Nem Ti verzió. Nálam nem full-ra húzva a grafikai beállításokat 98%-on megy, 1920x1200 felbontásnál. Felraktam az ajánlott MSI Afterburnert, onnan az info. Ajánlott a rendszer követelményeknél a kártya. Azt gondoltam, hogy a processzor lesz a gyengébb láncszem, de nem megy fullon... (rég játszottam mással, igazából a wot miatt volt egy fejlesztés). -
kchryss
veterán
Type 95 Heavy 3D modell
Bal oldalon lent egy körrel állíthatod merre nézzen a löveg, láthatsz 2 kiugrást benne. Ott azért kisebb a gundep, mert attól a csöcstől ami az elején és hátulján van nem tud lejjebb menni. Az oi is ilyen csak ott 2 csöcs van.
Egyébként az egész játék egyik legtrógerebb tankja a 4-es a japán heavy szóval gyorsan ugord át.
Az 5-ös az már jó gép. -
csapee
őstag
Semmi baj nincs az arty jatekkal, siman lehet vele 2000wn8-at tartani. Peig itt aztan vannak olyan rng-k hogy amulok (persze inkabb rossz iranyba
). Inkabb a helyes celpontvalasztas a lenyeg. Van amikor a medek az elsodleges van amikor a heavyk, de peldaul Prohorovkan mindig a light az elso. Lehet hogy 10 melle megy, de a kis rohadek kepes kispuutolni a teljes csapatot (mondjuk a passziv spot bokrokat erdemes spot nelkul is loni).
-
Stanislav84
tag
Mint minden játékban, ebben is a különböző változtatások nerfek és buffok kapcsán változik a "meta"...
Ettől változik a játékstílus is. Én még csak a WoT-ot nemrég kezdtem, de nekem ez a tapasztalatom, és ennek megfelelően is igyekszek fejlődni. (szerencsére meg is látszik) Nekem hátrányt inkább az jelent és kezdetleges visszaesést, amikor veszek új tankot és legénység visszaesik kicsit, meg még stock, hogy sokszor dob be +2 tierbe, amin nem sokat tudok csinálni... de amint kifejlesztettem a tankot, meg kicsit ráéreztem hogyan is kéne vele játszani, meglátszik a fejlődés is.
Úgyhogy ebben a tekintetben teljesen egyetértek galervinnel. Kitartással menni fog a dolog, meg főleg ha nem stresszelsz rá.
-
-
jr1994
addikt
1. Ne artizz, mindenkinek jobb lesz
2. A prémium tankot célszerű lett volna más accján vagy tesztszerveren kipróbálni mielőtt megveszed, vagy legalább videón megnézni. Btw én a Löwéért nem adnék egy ezrest se.
3. Nem ismerem a statod meg hogy milyen tierben játszol, így nem tudom megítélni, valójában mennyire megy - mint mondtad - rosszul a játék, gondolom valamilyen szinten utánaolvastál a játéknak, úgyhogy nem állok neki az alapokat hajtogatni.
4. Azért remélem tudod, milyen stílusú tankkal szeretsz játszani és nem erőlteted ami nem megy. Apám úgy 20000 csata után is napi átlag 1100-1200 wn8-at hoz. De ez nem gáz, van akinek tényleg nem megy jobban. Van pár kedvenc tankja, és képes minimum 80%-ban csak azokkal menni. És nem feltétlen kell 10-es tankra gondolni.
Végül pedig: Ha nincs kedved játszani, akkor ne indítsd el a játékot. A kampány vége óta én is alig tankoztam, az acc megvár, így elkerülhető a kiégés. -
munnergep
senior tag
Melyik részéhez vagy hülye?
Szerintem bonyolultságra mint a faék, amit nem tudok megszokni az a +/- 25% rng.
(Amely wg rendszerben összeadódik, tehát 50%, végeredmény: vagy igen vagy nem...)Szerintem ehhez a játékhoz senki sem hülye (kivéve a valós retardáltakat, 6 éves gyerekeket, idomított majmokat, stb.), max. türelmetlen és tájékozatlan.
-
jano_77
nagyúr
Ne izgulj rá az a lényeg! Én már jó pár hete, de lehet hónapja is van, hogy csinálom és már csak a T-55A LT15 küldetés volt vissza a light-ból. Vagy nem adott megfelelő pályát vagy ha igen, akkor a csapat volt nyomorék. Most beadott mindent! Volt map - Highway; és volt megfelelő csapat is, mert lőtték a spottot! Természetesen volt egy megfelelő tankom is a célra, a most vissza vásárolt Ru-251! Meghálálta az újbóli bizalmat a kicsike.
Mindjárt egy Tank ÁSZ körrel sikerült végre letudni ezt a küldetést is.
Tényleg minden jól sikerült, nem volt semmi extra a részemről.Most azon kell törnöm a fejem, hogy mibe kérjem az újabb csajszit.
Esetleg ötleteket elfogadok.
Jelenleg a T54, STB-1 és AMX 12t ülnek csajszik és van még egy a CDC-be képezve.
Szeretném majd mindkét franszia T10-es medet megszerezni és a BC-hez van már egy 3 skilles legénységem - pasik - arra gondoltam, hogy esetleg az AMX30B-be kérem az újabb garnitúrát és a CDC-s csajszit is majd oda képezném. Vagy még a kínai spotterek jutottak eszembe, kérdés, hogy vannak-e olyan jók, hogy oda érdemes lenne!? Előre is megköszönöm a tanácsokat, ötleteket.Hogy lehet az, hogy az artyval ennyire szarul adja az XP-t? Mit kellett volna még tennem, esetleg spottolni előre rohanni?
Voltak ilyen szuper csapatok is ma is, mint az elmúlt napokban szinte minden nap dögivel:
-
rlazol
veterán
nem 4k sebzés, hanem 4k spot. Nyilván összeadódik a kettő, de lighttal, főleg T6ban, amiben most vagy, nem fogsz 4k-t összesebezni, tehát koncentrálj a spotra, max a végén elmész az artyért stb.
a lényeg a béka és nyugi.
ez a küldi passzív spotról szól, nem suicide rushról meg a lövöldözésről. Kell hozzá a jó terep, meg egy kis szerencse. nézegess pár replayt és menni fog. Ha én megcsináltam a 8k-t, akkor neked se lehet gond a 4k, sokkal jobb játékos vagy.
sok-sok próbálkozás kell hozzá az tény, de ha ráfekszel, egy hét alatt össze fog jönni. -
rlazol
veterán
woryz: az LT15 küldik sajnos múlnak, h a csapatod (a 14, zölddel jelölt tank) lövi-e a szpottodat. Mindannyian voltunk már úgy, h sokezer hp-t villantottunk fel és mutattunk hosszasan, de csak egy-két kóbor lövés érkezett rájuk, amik egy része nem talált/nem sebzett. Aztán jön egy olyan csata, mint amivel nekem lett meg a STUG LT15, T6ban, az ellenfél összes hp-ja volt 8510, ebből az én spotsebzésem 4196, vagyis majdnem a fele. Ezért írtam, csapaton múlik, csak ki kell várni azt a kombinációt, amikor van csapatod és jó a pálya.
-
jano_77
nagyúr
Jozef arról beszél, ugyanis Ő speciel épp egy olyan Klánban van! Az egyik legismertebb magyar klánban.
Jozef: az a 3 nap elég erős, mert random szerűen bármikor kerültem fel játékba, Téged majd minden alkalommal fent láttalak.
Vagy olyan véletlenek vannak, hogy mindig pont akkor tudtál Te is játszani, mikor én fel tudtam lépni.
-
nightmare13
őstag
A miénk alapvetően idegenekből szerveződ(ik)ött, de szerintem egy egész szuper mag alakult ki
Kicsik vagyunk, örülök, ha összejön a hatos SH-ra az ember néha napján és igyekszek növelni az aktív tagok számát. De semmi se kötelező nálunk se. Én például szeretem, ha fellépek, és van ott 1-2 ember, akikkel szakaszba lehet verődni. Direkt van tankom 2-9-es szintig, hogy mindenkivel tudjak menni
-
jozefgucci1
addikt
Semmi sem kötelező . Nem is értem ezt a kijelentésedet. Te döntöd el , hogy most játszol vagy sem , nem tartanak fegyvert a fejedhez.Magam részéről én max heti három estét játszom és ha épp van bónusz akkor tolom ha nincs akkor vagy SH vagy random tankot húzok. A mostani CW nyeremény tankot is 5 este alatt szereztem meg . Mivel pont százan vagyunk a klánban így vannak fiatalok akik aktívak és húzzák a kockát és kiélvezik az ezzel járó bónuszokat . Nálunk nincs kötelezve semmi ,de mágis tizes épületeink vannak ami max bónuszokat ad .
-
jano_77
nagyúr
sokan nem is a tank miatt, hanem az érte járó kredit - 1.2 milla jár, ha már a garázsodban áll - miatt csinálják! a kredit ugyan jól jött volna most nekem is, de azért annyira nem, hogy minden nap ott üljek a gép előtt, közben a családomat meg ne lássam, max lefekvéskor.
-
jozefgucci1
addikt
A "Reroll " amikor nem vagy elégedett az eddigi teljesítményeddel -WN8 és ezért kéred a WG-t ,h ogy reseteljék le az accodat .Ilyenkor a prémium tankok és fogyócikkek maradnak meg a garázsban , illetve a agold+prémium napok. Mindent lehet előlröl kezdeni csak már tapasztalattal a hátad mögött .Ez akkor érheti meg , ha már napi-heti szinten elérted a 2500+WN8-at ,de a sok korábbi csata miatt sokáig tartana felhúzni a jelenlegi statisztikádat. Amennyiben nem éred el újrakezdés-( Reroll ) után a minimum 2500+ ,de inkább 3K WN8-at az a failreroll
-
rlazol
veterán
szakasztárs mindig segít, de 4k-t alapvetően a csapatod fog összelőni, főleg, ha 5-6os LT-val mész.
reroll: újrakezdő. Jellemzően olyan, akinek nem tetszett az eredeti acc-ján lévő WN8, ezért csinált egy újat, h a megszerzett tudásával és tapasztalatával azon lényegesen jobb statok legyenek. Ha jól értem, te csupán pihentetted a WOT-ot egy darabig.
-
rlazol
veterán
a bot szvsz nem az, akinek a statja szürke/piros/akármilyen, hanem az, aki nem csinál semmit vagy elbújik a szikla mögött. Én ezeket szoktam feljelentgetni.
woryz: Először is, ha nem vagy tapasztalt spotter, akkor előtte nézegess replayeket, hogy megtanuld, hol vannak a spotter bokrok. Ha rá akarsz feküdni egy küldire, akkor az adott tanktípust kell erőltetned, hogy előbb-utóbb kiadja az MM a szükséges pálya+csapat kombinációt. Jelen esetben a 6-os AMX alkalmas rá, de kéne neked még egy LT. Pl német 5-ös Leo teljesen megfelelő. Mindkettőre álcaháló és csigaszem, aztán hajrá. Amíg az egyik a csatában ragadt mész a másikkal. Ha csak ezzel a kettővel mész, előbb utóbb bead egy olyan terepet (Prokhorovka, Malinovka, Highway, Live Oaks...) ahol kis szerencsével és a megfelelő csapattal össze fog jönni.
Azért javaslom a csak LT menést, mert egyrészt megszokod a stílust, másrészt állati dühítő, amikor belekeversz egy MT-t és az kapja meg Malinovka-t. Javaslom, hogy erre az időre csak "normal" csatamódokat menjél, azokban lehet rendesen spotolni. -
jano_77
nagyúr
Ha EZ Te vagy, akkor nem is vagy piros, pláne nem SZÜRKE! Amúgy én elsősorban azokra gondolok ilyenkor, mikor azt mondom, hogy BOT, akiknek több 10 ezer csatája van és ezzel együtt pirosak vagy szürkék - ergo nem csinálnak SEMMIT a csatákban! De legalábbis hasznosat semmiképp! A pár száz vagy ezer csatások csak kezdők vagy egyszerűen bénák!
-
jano_77
nagyúr
Type59-en én is szívesen túl adnék. Kár, hogy nem vezeti be a WG az egymás közötti adok-veszek funkciót! Type59-ért jó pénzt lehetne kapni.
(#45832) galervin93: ne is mond! Nekem jobban kellett tegnap a saját csapatom gyökereire figyelnem, mint az enemyre, mert több lövést kaptam a sok láma BOT-tól mint az ellenféltől! Rohadt szar úgy arra figyelni, hogy minél többet sebezzek, mikor hátulról a mögöttem álló szürke és piroska gyopároktől kapom a hátamba, seggembe a lövéseket! Tegnap több meccsen is ez volt. Annyira elborult az agyam, hogy be is kékültem újra! Akkor spec pont nem lövés miatt, hanem a lightok miatt én is. Csapatunkban Malinovkán volt 2 light, ellenfélnél egyetlen egy sem! Mondom ez a paradicsom! Az volt, de csak azért mert annyi vörös és szürke BOT volt, hogy az hihetetlen. Szal az egyik lightunk az totál BOT volt, de a másik az már zöld játékos volt A-20, azért neki már kellene hogy legyen fogalma, hogy mit is kellene csinálni egy felderítőnek, pláne ezen a mapon! Úgy tudtuk volna lőni az ellenfelet, hogy azt sem tudták volna, honnan jön az áldás. Ehelyett ez a kis retardált bent állt a bázis előtt lévő TD sziklánál - nem mi indultunk a házas részről - és egy lépést sem ment el. Lőni sem lőtt egyet sem. Miután a csapatunk elkezdett morzsolódni, meguntam és a TOP heavy Excelsiorommal vissza gurultam a bázisra és mindkettőbe bele eresztettem egyet. Majd az A20-ba menekülés közben még egyet! Rohadjon meg az ilyen gyáva szar alak! Ne játsszon ilyen játékkal, ha ennyire beszari majom!
-
munnergep
senior tag
A T29 alját bármelyik light be fogja lőni, mert pont erről szól ez a heavy: dugd el az alját. Illetve előnye még, hogy a lánc az teljesen takarja az oldalát, jól forgatva elég sok lövést le lehet vele venni.
-
diegho
nagyúr
Amit írsz az minden játékos hiba. Nem ismered eléggé a játékot, hogy eredményes legyél, ezért szinte minden szar. Semmi nem jó, hülye a wg, pedig a hiba nem a játékban van. Szerintem ez a játék nagyon könnyű. Nem kell hozzá reflex, vagy óriási szerencse, drága gép, csak meg kell tanulni az alapokat és alkalmazni őket.
-
mcwolf79
veterán
T29 tornya még a T9-es tankoknak is kihívás. Ha a kupoláját meg tudják lőni az pech, de az azért nem olyan gyakori.
E100 pattogás: AP relative kicsi pen, tehát tudni kell hol van esély átlőni az ellen páncélját. Prémlőszer Heat, amit a rétegelt páncél és a lánctalp hajlamos megenni. Szóval azzal is tudni kell, hova lehet lőni.
Löwe tetülassú, ez nem újdonság.
Szóval ezek alapján 2 opció van: vagy gyakorolsz és gyakorolsz (T8-ig); 2. opció tényleg hagyod a picsába a játékot ,mert így nem lesz sikerélményed. -
bigobert
tag
A torony nélküli TD-k nekem valahogy nem adják.
Szvsz lightokkal nem a legszerencsésebb az újrakezdés, főleg, hogy a pályaváltoztatások nekik se kedveztek. Ráadásul velük ismerni kell a láthatósági rendszer működését. Itt jön képbe a vision control. (Ezt a gyakorlatba én se tudom annyira átültetni, az elmélet magában meg nem sokat ér.) Tehát látótávok ismerete, a spot mechanizmus ismerete, álcául szolgáló tereptárgyak, stb. Magyarán: úgy spottolj, hogy ne lássanak, úgy lőjj, hogy ne spottolódj. pl. lövés előtt bokortól vissza 15m, dupla bokor, a 445m és a draw distance határa közti célpontok lövése. Ehhez jön nehezítésnek a +3MM.
Nem az ELC-re gondoltam, hanem az egész francia light vonalra. Amíg a fentieket nem tudod a gyakorlatban is hasznosítani, addig nem nyújtanak elég sikerélményt. Bár ez az összes lightra igaz. Mondjuk, kinek mi a siker. Miután meglett nekem a 121 med vonalon, szórakozásból kihúztam a kínai light vonalat. Fun volt, még az 59-16 is.
Azért írtam, hogy az ELC-nél érdemes megállnod, mert az ágyúját emelted ki előnyként. Ilyen átütésed és alfád csak a 1390-nél lesz újra. Csak épp nem mindegy, hogy T5-ben vagy T8-ban.A C-s név, amit keresel, a Crusader
Amcsi heavy vonal: nekem ott a T29-nél kellett volna megállnom, de "feljebb" csábultam. Hiba volt, nem a T32, hanem az én akkori tudásszintem miatt.
A legtöbben ott rontjuk el, hogy sietünk high-tier-be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest