- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
galervin93
addikt
-
zozyk
addikt
válasz
Flayer #26026 üzenetére
xvm-ben a carousel.xc fájl-ba kell az "extraFields" sor alá:
{ "x": 2, "y": 67,
"format": "<b><font face='$FieldFont' size='12' color='#FFFFFF'>WinR:</font> <font size='10' color='{{v.c_winrate}}'>{{v.winrate%2d~%}}</font></b>",
"shadow": { "color": "0x000000", "alpha": 1, "blur": 2, "strength": 5, "distance": 0, "angle": 0 }Persze a pozíciót oda teszed,ahová akarod,színeket úgy írod,ahogy akarod.
Amit írtam,ezt mutatja:
-
h1mpi
félisten
válasz
Flayer #24965 üzenetére
Találkoztam olyannal, akinek a 8 bites csodák wn8-át is beleszámolta az overallba
(#24966) Magany: ha hatékony akarsz lenni egyből, akkor igen sajnos. Tier VI-tól én mindig egyel feljebb pakolom a legénységet. Esetleg, ha van IS6-od, akkor azzal ki lehet grindelni egy 100%-os legénységet az első skillig gyorsabban. Ha már megvan az első skill, azt tedd át a parancsnoknál a 6. érzékre.
-
Pete55555
addikt
válasz
Flayer #22679 üzenetére
Én is... Bár 53% most a WR-em, de a statom erősen romlott, 1500 körüli. Mondjuk 1-2 napja nem reseteltem, úgyhogy ez kb 3 napos átlag. Nyomok is egy resetet.
Mondjuk felmerül bennem a kérdés ilyenkor, hogy T9-ben egy nem teljesen fullos T-54ltwt-vel mit kell még ezen felül csinálnom neki, hogy ne legyek "nooby" ?
Spotolok, sebzek, kinyírom a térfelünkre betörő, artyt veszélyeztető lightot... végén egyedül maradva 2v1-be a WZ-111 1-4 és a PTA-va, 2x is sebzem a Leopardot.Mit tegyek még ?...
-
h1mpi
félisten
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Flayer #21414 üzenetére
Fura oldal, eddig még nem ismertem. Ezen a képen az utolsó sor szúrta leginkább a szemem.
Öt különböző stat oldalon néztem meg, hogy mennyi az aktuális wn8 értékem.
noobmeter: 2152
wotstats: 2172
wotinfo: 2152
wot-life: 2171
wotlabs: 2173Játékban 2148-at mutat azt hiszem úgy, hogy talán tegnap frissítettem. Nem nagy különbségek, de azért érdekes. Egyébként meg kurvára leszarom.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Flayer #20767 üzenetére
Persze hogy én keverek bele t10-et, hiszen próbálok veled kommunikálni a témáról.
Egy példát hoztam. A példák egy normális beszélgetésben (ahol nem mondják lenézően "foss neki mégegyszer") arra szolgálnak, hogy a nem túl jól kifejetett gondolat érthetőbb legyen a megértésre fogékony vitapartner számára.
.
Hogy értsd: én nem látok különbséget aközött amikor t10-es játékosként leszólhatnám azokat akik nem játszanak t10-el mert sikertelenek érzik magukat azon a szinten, és aközött mikor leszóljátok az alacsony tierben játszókat.
Mindkettőt helytelenek tartom, mert aki ezt teszi, az tolerancia nélkül próbálja a másikra ráeröltetni a saját elképzeléseit.
.
Én úgy gondolom te nem érted meg, hogy nem jelent jellemtorzulást ha valaki a játékot másként játssza, másként élvezi mint te.
Erre a "lacikára" vagy ki az izére, akkor dobhatnál virtuális követ, ha idejönne és arcoskodna a statjával. De ez nincs így... ő csak jáétszik, úgy ahogy neki tetszik. Nem fórumozik és nem arcoskodik és nem futtat meg.
-
Sosem a jó/rosz játékossal van gond, hanem azokkal akik arcoskodnak és leszólják a másikat. -
fsb1000
nagyúr
válasz
Flayer #20741 üzenetére
Jellemrajz? Nem talán azokról jellemrajz akik itt pellengérre állítják ismeretlenül?.
.
Egyébként lehet van önismerete "lacikának" és tisztában van a képességeivel.
Vagy egyszerűen magasabb tier nem ad neki játékélményt. Vagy csak rálkattant a t18-ra.
.
Én kifejezetten szeretek t10-el jártszani. Több csatám van t10-el mint sokaknak összcsatája, és a fórumon többektől olvastam, hogy nem szeretnek t10-el játszani, eladják a t10-es tankjaikat.
Most akkor gondoljam azt hogy ezek a játékosok jellemhibásak?
Torzult lelkűek?
Ekézzem őket és gúnyolódjak rajtuk, mert másként szeretnek játszani mint én?
.
Kicsit megint átestek a ló szarosabbik oldalára, mert ez egy játék, és az itt bemutatott teljesítmény vagy játékstílus csekély mértékben mutatja meg az ember valódi értékeit.
Talán a türelem és megértés lehetne olyan jellemvonás, amit egymásban értékelhetnénk leginkább egy ilyen heterogén játékközösségben ha az _ember_ről beszélünk.
Ha a játékosról, tisztán a játékosról, akkor pedig a játékban elért eredményeit lehet tisztelni, legyen az WN8 stat érték, vagy a garázsában felhalmozott tankok sokasága.(#20746) Szasinka:
"dfsz: akkor Te mit kerestél ott lent lacikával? "
.
ez jó...
nagyon jóóó. -
Szasinka
tag
válasz
Flayer #20741 üzenetére
Nem biztos, hogy a kihívást keresi csak a kisebb ellenállás felé megy, alapvető emberi tulajdonság.
Amúgy sok mindent én sem értek, pl aki csatái nagy részét artival játsza, meg a fókákat is sajnálom akiket lebunkóz egy ilyen játékos de ezért szánalmasnak tartani, hát nem tudom. Semmit nem tudunk róla és nagyon könnyen itélkezünk (ez úgy általában igaz az online világban)...
Ahogy fradi81 is mondta; nem lehet tenni ellene, el kell tudni fogadni, hogy ami nincs tiltva az szabad.dfsz: akkor Te mit kerestél ott lent lacikával?
Én nem azt mondom, hogy Én személy szerint egyet értek vele de szánalmasnak sem tartom azt aki így játsza a játékot. Ő dolga. -
fradi81
veterán
válasz
Flayer #20741 üzenetére
Akkor az is gusztustalan aki 1k csatával pirosan játszik T34-ban ülve t8-ban, és még lehetne sorolni, tenni ellene úgysem lehet semmit. A játékban minden megengedett.
Csak nálam megy át sűrűn pirosba a ping melletti kijelző? Érezhetően lassabban/később reagálnak a tankok a mozgásra.
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Flayer #20574 üzenetére
Szerintem egyetlen tankon sincs értelme a tűzoltó skillnek, esetleg 5-6-7-nek mikor már nem tudsz mást adni nekik. Én nagy tűzoltóval használom és nem is emlékszem mikor gyulladtam ki utoljára, pedig minden meccsen legalább egyszer motort lőnek kb.
A kuplung égető szerintem hasznos. -
fsb1000
nagyúr
válasz
Flayer #19745 üzenetére
Ma már az effratingot elavult mutatónak tartják.
Érdekes a stat mérők fejlődése, mert kezdetben csak a WoT ingame béna statja volt, aztán külső fejlesztők csináltak stat oldalakat és az EFF terjedt el legjobban.
Az EFF számítási módjában még jelen volt egy elméleti elképzelés, hogy melyek a fontos mérőszámok (lásd cap) és innen eljutunk a WN7->WN8 elterjedéséhez 2 év alatt, amelyek mérőszámai már sokkal inkább a szerver átlaghoz viszonyítanak.
És dominánssá vált a képletben a sebzés és a kill értéke..
Itt látható hogy a WN8 még a WN7-nél is jobban szétteriti a játékosmezőnyt, a haranggörbe ellaposodik.
(a képen az eredeti színbesorolások láthatóak, lehet az XVM eltért ettől).
Ez alapján már rég nem tartozom a TOP10% játékoshoz, míg eff szerint igen, mert ott csúcsos volt a haranggörbe. Sokkal inkább a középmezőnyhőz. -
fsb1000
nagyúr
válasz
Flayer #19733 üzenetére
Ez jó... nem is tudtam, hogy megváltozott. Még jó hogy nem szoktam paradicsomozni, bár egyeseknek már írtam, hogy Low Eff-es.
.
Én is a régit használom, tehát mást látok.
A megoldás az, hogy egy minta XVM.XC-ből "kézzel" át kell másolni az idevágó részt, vagy az editorban átállítgatod egyesével
Egyébként az editorban még mindig ez a default kiosztás, nem az ami a WotInfon van: -
bigobert
tag
válasz
Flayer #19733 üzenetére
Lehet, hogy nekik más volt az xvm színskála. Pl 1250-től vagy 1350-től mutat zöldnek. Nekem pl olyan beállítás is volt, hogy az aktuális tank winrate- e alapján színezett. Így voltam magamnak lila a VK28-cal. A mostani beállítás szerint meg 1350-től kéne zöldre festenie, de már 1336-tól átszínez.
Ahogy az előttem szóló is írja.
-
kislaszlo83
tag
válasz
Flayer #19733 üzenetére
Szia. Azért látod így, mert nálad a régi xvm beállítások vannak, míg a társaidnak az új, amiben lejjebb vitték a ponthatárokat, és így a régi citromok ma már világoszöldek.
Itt van a táblázat és a szín ponthatárok:
http://www.wotinfo.hu/add-ons/item/75-xvm-modJa, és azért vagyok ilyen jól értesült, mert hasonló cipőben járok
-
fradi81
veterán
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Flayer #19668 üzenetére
Szerintem attól függ melyik Nehéz Tankra. (pl. E100 eleve stabil menet közben is)
De szerintem nem nagyon kéne egyikre sem duplázni a célzást segítő felszerelést, ha a klasszikus közelharcos / front tank stílussal játszik velük az ember.
A Távcső csak +10% látótávot ad, szerintem HT-re nem túl hasznos.
Sok vita volt már erről, de szerintem HT-n a jól bevált trojkát érdemes használni.
Szellőzés (+5% skill) + Töltésgyorsító (-10% tidő) + vert stab (-20% mozgás közben)
.
Én gyakrabban használom a célzásgyorsítót a stabilizátornál, mert szeretem ha gyorsan szűkül a célkereszt.
Csak néhány közepes tankomon van stab+célzásgyorsító együtt. Ott ahol magasan képzett a legénység, esetleg van már BIA. -
emre
veterán
válasz
Flayer #18377 üzenetére
Csak nem érdekel a dolog annyira hogy ez miatt felidegesítsem magam.
mod:
Ja, az A43 a középső löveggel nem is olyan rossz. Kár hogy nem túl skilles a legénységem benne.
A lőszer elosztást még próbálgatom, most 40-40-20 van, sima, gold, he sorrendben. De a he-t még nem lőttem, és a goldot sem kívánja annyira.mod2:
mielőtt valaki rákérdezne miért nem vagyok már zwack-os, hogy ne kelljen külön válaszolnom. Azért mert kiléptem. A három műszak miatt nem értem rá akkor játszani amikor a klánnak játékosokra lett volna szüksége. (itt írtam is erről)
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz
Flayer #18210 üzenetére
Nekem még kb 20K xp kell a T-44-hez, de annyira nem mondanám szenvedősnek. T9-ben persze jóval nehezebb vele érvényesülni, de majd szkaszban megpróbálom kipörgetni a végét.
A T-44-től azért többet várokAz létezik, hogy az E-100 esetében a béka segge alatt van a kiválósági jehez szükséges határ?
Csak mert viszonylag keveset mentem vele mostanában, de ma direkt megnéztem, hogy hány százalékon áll.
Két kör után lazán ugrott vagy 2-3 %-ot, pedig elég felejtehető körök voltak -
zsolthee
senior tag
válasz
Flayer #17803 üzenetére
A lila is külön faj - tisztelet a kivételnek, vannak azért tényleg csapatjátékosok.
Tegnap UNICA szakasz volt tier 9-.es csatában (E50 meg egy másik med), én ST-I-vel Swamp pályán.
Is6-tal és 2 másik med-del tartottuk a frontot C2-B2 környékén. A páncélomnak köszönhetően sokáig bírtam és arty sem volt. De sajnos győzött a túlerő velünk szemben. De hiába hívtam segítségt a másik oldalról, senki nem mozdult meg. Pedig velem szemben jött az STA, E75 és M103.
A profi lila szakasz a túloldalon csipegette a kicsiket és az E50 olyan amatőr módon halt meg H4-nél egy Tiger 2 lövésétől, hogy
Mondom nekik, hogy ez az unicum csapat? Persze villogott a lila statjával, de fedezékbe - a szikla takarásába - nem tudott húzódni. Kint állt a nyílt terepen. Én meg szégyelljem magam, hogy csak zöld vagyok a 11k csatámmal. Bírom, hogy mentegeti magát a számokkal, mert Ő profi és nem hibázik. Na de nem is segít ha baj van. Csak a szakasz, a többiek le vannak sz@rva...
Azt mondanom sem kell, hogy 2700 dmg kiosztása után első voltam a listán. Nem vertem ezért a mellem, mert ha ezek a kutyámajmok is figyelték volna térképet, lett volna esélyünk nyerni. Az ellenség M103-a egyébként is gyenge játékos volt. -
Djuree
félisten
válasz
Flayer #17234 üzenetére
én a közelébe se fogom engedni a gyereket a gépnek ha lesz. max net nélkül.
nem szeretném ha wotozna (meg más ilyesmivel játszana). a sok fröcsögő idióta ha vmit nem úgy csinálsz, ahogy őnúbsága megköveteli, nem szeretném ha ezt tanulná meg a gyerek (csúnya beszéd stb.). bár a csetet ki lehet kapcsolni, de akkor is. biztos ami fix. majd ha elér egy bizonyos kort. -
Timyyy
őstag
válasz
Flayer #16560 üzenetére
Wotozok, de eléggé kuszán
több 3-4 hónapos kihagyásom is volt, aztán volt h 1 hónapig toltam mert még prémet is vettem hozzá, aztán megint 4 hónap szünet.... mikor mennyi dolgom van, milyen a kedvem, hasonlók....
Most az utolsó 100 hsz-t visszaolvastam az "on topicban", hát semmit se változottugyanazokat olvasom.... "nemtudom meglőni X tankot az én űűberfaxa Y tankommal aminek ketté kéne szakítani mert az oldalát villogtatta előttem 2 centire de lepattantam........" és társai....
Semmi fejlődés nincs a fórumozók random faktor felismerési képességeiben....
Megvannak azok az algoritmusok ami alapján működik a játék, ahogy a több 100 ezer játékost balanszolja, ezt mind mind el is lehet olvasni, na de hát minek olvassunk amikor a TŰZ gombot is nyomhatjuk ész nélkül?!?! Erre nincs szükségem.Tudom hogy egy E100 is tud pattani egy egyhelyben álló light tankról, tudom hogy a szerver és a kliens 2 másodpercenként tartja a kapcsolatot egymással ezért mire meglőnek, és felfedezem, hogy ki volt, addigra már a kő mögött van, tudom, hogy miért fedeződök fel a bokor mögött és mások miért nem (ő 3 bokor mögött áll míg én 1...), tudom, hogy az összes játékost 50% körül tartja a játék balansz rendszere és ebből csak pár nagyon kiemelkedően rossz (40% WR alatti) és nagyon kiemelkedően jó (55% WR feletti) játékos tud eltérni, tudom, hogy egy csatában az első 3 lövésemből megmondom nyerünk-e vagy sem, és ha egyik nap túlsúlyban vannak a bukott csaták, akkor egy másik nap a nyert csaták lesznek többségben. És az ezeken való nyávogás a játék menetét mit sem befolyásolja....
Ha megnézitek, amiket a fenti bekezdésben írtam, nyilvánvaló dolgok. Mert én nézek angol nyelvű videókat (amik egyébként felirattal magyarul is megtekinthetők), amit a WG saját maga posztol, vagy a fejlesztői, és ők maguk mondták el ezeket és taglalták részletesen. És a felsorolt dolgokkal van tele az itteni "wot on topic", hogy ezeken a tényeken rinyál mindenki... "miért pattanok erről v arról", "ma egész nap bukok csak", "a semmiből lőnek állandóan" stb stb stb....
Egyébként meg nő vagyok, soha nem érdekeltek a háborúk, sem azoknak a taktikái, és semmi, ami ezekhez köthető, mégis eredményesen tudok játszani, abszolút nem idegesít fel semmi a fent leírtak közül... és bizony nem tépem ki a hajam ha 5 killem van és a 6.at valaki kiszedi előlem. Bizony, ez egy játék, ami arra hivatott, hogy szórakozzak. /álljon itt a profilom, és még segítek is akár itt privátban, akár ingame, ha valaki rám ír, de szakaszozni ne hívjatok, megvannak a megszokott embereim.../És a fórumozók évek alatt sem jártak utána az állítólagos kedvenc játékuk működésének, csak sírnak és sírnak, ezt meg minek kell olvasni? Hasznos információt nem ír senki...
Ez is kicsit hosszúra sikerült, igazából nem magyarázatnak szántam, hogy miért nem vagyok itt, csak már kikívánkozott belőlem.... -
Timyyy
őstag
válasz
Flayer #16554 üzenetére
Baromi hamar feladjátok a német TD ágat, ahogy látom.... gyerekek de most komolyan mit akartok? Minden csatában 10 000 xp? Minden nemzet minden ága erről szól... legalább tier7-ig szívás az egész, ott már azért akadnak élvezetes tankok, de alatta nenagyon várjatok csodát.
JPanther marha jó, Ferdinand még jobb, most a Jagdtigernél tartok, 130 000 xp-m van rajta, úgy, hogy észre se vettem.... csak játszok, játszok, hetek óta.... és kínlódás nélkül jön rá, abszolút nem feküdtem neki a 10-es tanknak... élvezetes és kész. Ki kell várni, ez a játék erről szól.A másik kulcs a változatosság. Sok tank kell, sok ágon kell menni egyszerre. Lassabb a haladás, de nem unja meg az ember egyiket sem. Tudom mit beszélek, 19 tankom van, zöme 9-es szintű, meg van 3-4 db 8-as, és 3 db 7-es, meg tizes is. Mi van akkor ha azt kérdezik hogy a játék indulása óta játszom és ilyen kevés 10-es tankom van? És, kit érdekel ez? Egy csomó karnyújtásnyira van.... és? Ha elérek egy ág végére, az nem érdekel tovább.... ez lenne a cél? Ugyan már....
szerk.: Flayer, nem konkrétan neked szól, a válasz gombra véletlenül nyomtam.
-
unravel
őstag
válasz
Flayer #16381 üzenetére
"Az xvm jóslat tényleg szokott meglepetéseket okozni ez biztos!"
Nekem ki van kapcsolva a százalékjóslás. Egy kezdő is látja x csata után az esélyeket ha ránéz a minimapra, a tankok poziciójára és hogy milyen harckocsik élnek még. 1 másodperc alatt megsaccolható a győzelmi esély."Amit viszot mostanában észrevettem a tomato játékosok megtanutak néha együtt támadni"
Képzelj el egy trollágyús, top tier nehéztankot egy meccsen. Tegyük fel, hogy jó irányba megy, ahova heavyvel menni kell. Akárki vezeti, akármilyen színen, neki tenkintélyének kell hogy legyen a darálóban, mert senki nem szeretné hogy eltalálja. És ha támogatom őt, akkor még veszélyesebb.De az a legszebb, hogy minden csata más és más. Nincs az, hogy csak lila nyerhet, hogy az összes lengyel béna, stbstb ki tudja milyen fura elméletek vannak még...Alapszabályok vannak amiket jó ismerni. hogy pl: meccs legelején nem rohanunk neki egyedül 15 tanknak. nem scoutolunk lassú heavyvel a semmi közepén.
hogy -a legtöbb esetben- nem árt vigyázni az életerőre bármilyen tankban ülünk. stbstb ti is tudtok ilyeneket.
Na de nem okoskodni akartam, hanem az eddigi észrevételeimet leírni.
-
törölt tag
válasz
Flayer #16381 üzenetére
Fényévekre vagyok a profiktól, de már a pályák többségénél sejtem, hogy merre találhatóak, és előszeretettel megyek arra.
Engem nem a stat hajt, hanem a kihívás.
Ha 1v1-ben lenyom egy profi, abból le lehet vonni a tanúságot.
Ha csigaszemmel agyigkamózva és skillezve, látótávon kívülről lemészárolok 4-5 balekot, akik egymást is zavarják, abból semmit se tanul az ember.
Az is kellemes érzés, csak nem kihívás.A csapatban támadás elsöprő tud lenni, mert a lemmingvonatnak nem kell sín, és bárkit elüt aki egyedül eléáll.
-
diegho
nagyúr
válasz
Flayer #16027 üzenetére
Keress tőle képet, amin tier8+ tankkal volt. Nem találsz, hiába játszott már 10-20-30 akárhány ezer csatát, nem mer felmenni magasabb szintre, mert tudja, hogy ott nem lenne sikerélménye, hiszen kevesebb a 0k csatás kezdő. Ezt le is írta... ezzel nincs is baj, de a névtakargatásból az jön le, hogy szégyenli ezt a dolgot, pedig csak egy játékról beszélünk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest