- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android szakmai topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
nemeth989 #16509 üzenetére
Teljesen egyetértek egyébként azzal, hogy aki kilép az nem kapjon teljes XP-t de én pont akkor tapasztalom a dolgot mikor győztes csapatban vagyok. A butaságukat még az is tetézi, hogy gyakorlatilag 1-2 másodpercet kellene várniuk. Szinte mindig ilyen szituban lép ki egy játékos. Nem hiszem, hogy játszottam olyan napon amikor ne fordult volna elő 3x, 4x!
-
Bingisz
addikt
válasz
nemeth989 #16455 üzenetére
Mondtam én, hogy baj van vele? Azzal van baj aki 11k csata után is ennyit tud.
Csak nem értettem, hogy hol találtak rá a klánunkra. Ráadásul nem is magyar srácok.Emre: És tudja az eredeti acc. nevedet LOL
Szerk2.: Ja amúgy megtaláltam a 11k csatás srácot is az előzményekben: JeanGabin1
-
fsb1000
nagyúr
válasz
nemeth989 #5085 üzenetére
Szerintem nagyon szép eredményeid vannak 5360 csatával. A 6,6 átlagtierhez képest is jók a részeredmények, csak a sebzés marad el a great-től. Az effet a spot hiánya rontja le a WN6-hoz képest.
Szerintem ilyen magas eff esetén az a gyenge láncszem. Általánosságban 1.0 főlé kéne hozni, de gondolom épp a játéksítusod miatt ilyen alacsony 0.87. Ami önmagában nem baj, de fontos paramétere az effnek.Szerintem a sebzésen is kéne javítani 5-10%-ot (az 5% reális), mert egy ilyen jó játékosnak illik elérnie a 200dmg/csata/lvl szintet (most csak 170). A kill/csata érték elég magas de az is fog felmenni a sebzéssel 2-3%-ot. Ezzel együtt a spottot fel kéne nyomni 1,2-1,3 közé és máris 1500-as effed lenne.
Persze lehet ez nem fog menni, mert ahhoz a köv 5.000 csatában 1,6-1,7-et kéne spottolj, ami csak spotter tankkal, vagy öngyilkos előrenyomulások gyakoribb alkalmazásával lehet elérni könnyedén.
Ha ez nem megy, akkor is kéne az 1.0 spot, de ez esetben az 1500 effhez az is kell, hogy legalább 8-8%-ot javíts a sebzésen és a killen.Összefoglalva, ha az 1500-as effi elérése a cél:
Vagy nagyon ráhajtasz a spottolásra, miközben kicsit növeled a sebzést és a killt - ez szerintem alapvető stilus és tankváltással jár
Vagy játszol ahogy eddig, de tudatossabban hajtasz a sebzés/kill párosra, miközben néha spottolgatsz is kicsit.A csataszámod még nem túl magas, nem nehéz változtatni, de minimum 2-3K csatába biztos beletellik majd.
Érdemes? Én nem tudom.... az effit lassan kiszorítja a WN6, mert az XVM azt favorizálja.***
Mindezeket alátámasztják más stat oldalak, illetve a Noobméterből kiolvasható az utolsó 1000 csatádban csökkent az effed, a PlanetWot azt mutatja hogy tavaly 6 hónapig stagnáltál, aztán decemberben volt egy visszaesés eff tekintetében. Vajon mi történt? Akkor alltál át t8 tankokra? (kivéve type59)
A kördiagrammokból én arra következtetnék, hogy az effidet visszahúzza a 8-as tankok erőltetése, alig van light tankos tapasztalatod, az artyk nem szeretnek, mert keveset artyztál ez a t8 csatáidat nehezíti.
Német tankokkal játszol leginkább ami szinten lehet hátrány... és a TD túlsúly magyarázza miért nincs elég spottod. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Autós topik
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen notebookot vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest