- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
e-newsee
addikt
válasz
Enzolord #52725 üzenetére
Volt egyszer egy kísérlet egy-két éve, páran vehettek olyan prémiumot (itt is volt egy-két emberke, aki kapott ilyen lehetőséget, de tök random volt), ami úgy volt dinamikus, hogy ha beléptél, és lejátszottál egy csatát, akkor onnantól indult az egy nap. És, ha jól tudom, akkor az egész 30 napra volt talán 45, vagy 60 napod elhasználni, vagy valami ilyesmi.
Arra gondoltunk, hogy kísérlet a bevezetésre, de azóta semmi hír róla, szóval valószínűleg nem jött be. -
e-newsee
addikt
válasz
Enzolord #51421 üzenetére
Megmondom őszintén, szeretek artyzni. Is. De valamiért ezek engem mégis elkerülnek. Artys csatám alatt talán egy olyan alkalomra emlékszem, amikor valaki direkt hátráltatott. Egyeb esetből pedig, ahogy írod, kb 1000 csatánként akad egy, azzal meg nem foglalkozom. Persze, idegesít, de kibírom. Viszont soha nem lövöldözök valakire csak azért, mert SZERINTEM nem ott van, vagy nem azt kellene csinálnia, mint amit tesz. Pláne nem lövöm ki. Ő dolga. Ha én is vele foglalkozom, akkor nem egy, hanem velem együtt két játékos esik ki a csapatból. Az meg kinek jó?
Amúgy, akit te leírtál esetet, az pont megfelel a kollégánaj, aki vélt, vagy valós okok miatt piszkálja a csapattársait, és nem revansból, hanem ő a provokátor. -
Emu
őstag
válasz
Enzolord #49743 üzenetére
WOT nagyon szereti a magas órajelet, ezért nem legjobb a Q8200 proci neki, lehet egy régebbi E8400-al is jobban muzsikálna, ami viszont számítási teljesítményben visszalépés lenne.
Videokártya terén egy NV GTX950-el is jelentős grafikai javulást tudnál elérni, és akkor maradna pénz cpu-ra is. -
galervin93
addikt
válasz
Enzolord #49743 üzenetére
E8400? Mondjuk szerintem sok változást nem hozna, a 775-ös socket miatt meg nehéz már a bővítés...
szerk.: nem akarlak elkeseríteni, de szerintem itt már lap+proci+vga csere fog csak igazán nagy ugrást hozni... Ami viszont pozitívum, hogy a Wot-nak már egy G4400 (15k) vagy egy G4500 (22k) is elég, ez alá egy egyszerű lap (pl. H110-ek közül 15-17k-ért), VGA-ból meg egy 1050Ti már bőven okés. De új RAM-ok is kelleni fognak, az megint 10-15... Bolond mód elszálltak az árak...
szerk.2: tudom az eredeti kérdésre ez nem igazán volt válasz, de szerintem nem érdemes már arra a platformra költeni, inkább gyűjteni egy újra... -
Patrick76496
őstag
válasz
Enzolord #49134 üzenetére
Ezt most nem fogom magamra venni, mert még csak 3 WN8-cal léptem túl a szintet és nem is vagyok gold spammer, de nem feltétlen ez lenne a megoldás.
Viszont egy cap nem lenne hülyeség. Ha mondjuk teljes lőszerkészleted 1/3-a lehetne csak gold, az egész reális lenne. Többet úgysem lövök, ha meg szüksége van rá a tanknak (mostani fos 13 90, ami kövi patchben jó lesz, vagy T-54 ltwt), akkor inkább nem is játszok vele.
A csapatok közti chat nekem is hiányzik, néha szívesen elküldeném az ellenséges arty-t az ebolába.Meg ha találkozol ismerőssel csatában, nem tudsz neki köszönni az enemybe. De mivel nem sokat játszok manapság ezért túl lehet élni.
(#49135) GoTReX: Nem, az a DW2. Vagy ahogy valaki hívta régen, a Keresztültörővágen 2.
A VK30.01H furcsa, bár jó kis tank szerintem T5 heavy-ként, nekem tetszett.
Bocs a késői válaszért, mostanában nem sokat járok PH!-ra.
- - - - - - - - - - - - -
Egy jobbféle kör a teszt szerverről az AMX 13 105-tel. Amit feltétlen el kellett rontani azzal, hogy használhatatlan pontosságot adnak neki és az eddig is kevés lőszermennyiséget is csökkentették.. -
rlazol
veterán
válasz
Enzolord #48868 üzenetére
Enzolord: épp amikor belenéztem felállt és megigazította a miniszoknyácskáját (vagy az egy öv?). LOL a vicc, hogy erre valaki fizet...
konteohoz:
A játékban a játékosok 35%-70% között vannak WR tekintetében, 0-300 között dmg/tier tekintetében.
Ez azt jelenti, hogy a csaták kb 35%-át tudod befolyásolni! 35%ot a bot is nyer, 30%-ot a superunikum is elbukik/döntetlenezik. Amit korábban írt valaki, nagyon is igaz: akinek magas a dmg/tier értéke, annak magas lesz a WR-e. Ha kempel, akkor is. Ha sebez 250 dmg/tiert (=1750 dmg T7ben) az már egy elég combos segítség a csapatnak, akkor is, ha nem társul hozzá az az "okos, agresszív játék". Ha meg az is megvan, akkor még esélyesebb a W. DE, ahogy írtam fenn, 30%ban akármit csionálsz, akkor is vesztesz, mert rajtad kívül még 29en vannak a csatatéren és van még millió egfyéb tényező (RNG, pálya...).
Ezt csak a foglalás zavarja be kissé, mármint az, amikor a 3 LT piroska szakasz befoglal a csata elején.WR: 49,35%
dmg/tier. 113 -
-
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
Enzolord #46401 üzenetére
Ha észre is vesszük, hogy az ellenfélnél van valami nevesebb streamer akkor sem rohanunk egyből twichre
Az a meccs egyébként pocsékul sikerült ez tény, ment a csapat egy része a szélrózsa minden irányába. Az volt a csoda, hogy csak négyen vagy öten élték túl és nem többen -
-
-
Emu
őstag
válasz
Enzolord #45813 üzenetére
Én a Skodával is így vagyok. Sokkal jobban élveztem a játékot a 9-essel, mint a 10-essel. Kis tesó esetében 5/1 csata rajtam múlt, a nagyobb esetében csak együtt mozgok a tömeggel, egy átlagos körben 2,5-3,5k sebzéssel. Kb. 30 csatából van 1 ami kiemelkedő 6k környéki sebzéssel...bár lehet itt az én játéktudásomban kell keresni a hiányosságokat...
-
emre
veterán
válasz
Enzolord #45712 üzenetére
Jaja, igaz, no de ez tuti
Igaz nem az eddigi szempontok alapján. -
emre
veterán
válasz
Enzolord #45710 üzenetére
nem tetszik
ha már plasztik akkor inkább ez -
emre
veterán
-
lacibacsi
addikt
válasz
Enzolord #45577 üzenetére
Már amit aranyért vettél. Mert vehetted pénzért is shop-ban, vagy kaphattad ajándékba a WG-től, vagy más felhasználótól is. Komolyan képesnek tartod a WG-t egy ilyen összetett kérdéskör megfelelő kezelésére?
(#45576) nwa5000: Jogos felháborodás!
(#45578) nightmare13: A 10,5 hogyan jött ki? BIA+venti+prém kaja kombóval? Mert a statisztika szerint az egyik 122-es 13,98, a másik 12,29 másodperc alatt tölt be? Amúgy az IS-2 mennyire jó a közelharcban? Mert a kvázi ikertesó IS nem a páncélzatáról híres...
-
Patrick76496
őstag
válasz
Enzolord #45274 üzenetére
(#45275) jozefgucci1: Az M48 jónak tűnik, bár nekem nincs sok kedvem kihúzni, mert van M60-am (plusz legénységem sincs bele). Ja persze.
Azt a csatát akkor én vittem, de szerencsére mostanában kicsivel több a vállalkozó szellemű FC.
Én csak azt mondom el, amit szoktunk általában csinálni, ahhoz már nincs elég jó taktikai érzékem, hogy tudjam mikor kell megnyomni meg ilyenek. Mondjuk az a csata nem is feltétlen a taxon ment el, nektek volt nagyon tryhard setupotok. Abban nincs semmi fun, nálunk a legtöbb ember vagy tankot húz, vagy a kedvenc prém tankjával jön.(#45286) emre: Közel van, de nem az.
Nyári festésem van, Mountain Pass a megoldás.
(#45322) Enzolord: Agymenők?
- - - - - - - - - - - - -
[RANT ON]
- Kedves magyar honfitársak I. rész: Kép 1 | Kép 2
Nem tudom mi baja volt a faszinak, de megkaptam hogy WN8 hunter vagyok. Tény, randomban nem vagyok akkora csapatjátékos (de nem érdekel a WN8), a sebzés az első, viszont ettől függetlenül lehetne kedvesebb. Lehet nem lenne hülyeség, ha random csaták közben tényleg kikapcsolnák az XVM-et. Ugyan úgy lennének lemming trainek, de mostanában úgy érzem, hogy egyre többet nyomatják az XVM fókuszt (bár nem akarok összeesküvés elméleteket alkotni). Kár volt átlépni az unicum szintet, mert tudásom szerint még mindig egy kék játékos vagyok, viszont a szín sajna nem ezt mutatja. Régen lehet jobb is voltam, mert jobban jöttek az átlagsebzések.
Centurion Action X-szel egyszerűen nem bírok menni egy értelmes kört, pedig egy nagyon jó tanknak tartom. Lehet ez annak köszönhető, hogy egy nagy papír XP pinyáta, az előző 2 Centinek jobb volt a tornya, de papíron még így is tökéletesen illene a játékstílusomhoz. Sokan szidták az FV4202-t T10-ben, de nekem az valahogy jobban adta.
[/RANT OFF]
- Amikor elkezdesz szakaszozni a klánod egyik FC-jévelRég nyertem ennyit, ennek köszönhetően a Type 61 most 94%-on áll
- Ha öregek játszanának a WoTtal [Circon] érdemes megnézni a videót, rég röhögtem ilyen jót -
Greentea
senior tag
válasz
Enzolord #45152 üzenetére
Amíg nincs meg a nagy ágyú addig nagyon szpás! Fullosan már nem rossz.
Gyors, fürge, sokszor hamarabb érek oda egy jó pozícióba mint egy light. Sajna a dombokat nem szeretni a 6 fokos gun depression miatt, így ha dombos területre megyek akkor kockáztatom hogy letrackelnek és vége.
Régebben jobban ammorack érzékeny volt, mostanában annyira ezt nem érzem de előfordul, főleg, ha oldalba kapnak az első lánckerék mellett. Ágyúja hol eltalál mindent hol nem.. Olyan E75 feeling..
Nálam a 390es alpha inkább 303-310-360-410-430. Ilyeneket dobál..
Buff óta szerintem annyira már nem gyullad, de automata tűzoltót továbbra is benne hagytam.Összességben, 360 csata után tetszett bár más med ágat az E50M-en kívül nem húztam így nagy összehasonlítási alapom nincsen más 9es meddel. T55A-t megszereztem ami kb ugyanaz mint a T-54.
Hát T-54-em tuti nem lesz.
Leo1 után az amcsi med ágon gondolkozom, a gundep nagyon vonzó + a pontosság... -
Patrick76496
őstag
válasz
Enzolord #44542 üzenetére
Sorry.
Amúgy igen, lehet nem ártana neki egy buff. Manapság már csak arra jó, hogy csak a low tier kis szarokat szívasd vele, amúgy más minden átüti az egyetlen értékét, a páncélját. A heavy-k ugye alapból, egyébként meg egyre inkább nagyobb átütésű T8 medeket hoznak be, amik simán átfossák a Type páncélját. Csak az a baj, hogy ettől függetlenül ugyan úgy egy lassú fos, horribilis gun handling statokkal. Régen még nem volt ilyen rossz, amikor még csak a T-44, a Pershing és a Panther II voltak a T8 medek. Abból kettőnek alapból kevés a penje (+ régen normalizáció sem volt), a Panther II-nek meg nem túl kiemelkedő. A Type 59 egy dísztank. Annak viszont nagyon szép.
(#44543) zolika15, (#44548) zolika15: Igen, megvan neki az egyéni játékstílusa az biztos.
Gratula egyébként a 3 csíkhoz.
Nekem legutoljára nem nagyon adta (T10-ben mondjuk nem igazán van T8 med, ami jó és nagyrészt olyan meccseket kaptam csütörtökön), szóval egyszer szívesen megnézném, mit csinálsz vele élőben.
(#44546) jano_77: Mert eredetileg ez a kép úgy indult, hogy csak az én garázsomban lévő tankokat hasonlítom össze, melyekkel viszonylag többet is mentem. Plusz a Mutz amúgy sem elérhető mindig és viszonylag ritka is. De mivel beleültetted a magot a fülembe és szeretem ilyen baromságokkal eltölteni az időmet, ezért csináltam egy kibővített táblázatot:
Próbáltam az XVM színek alapján kiszínezni, remélem áttekinthető.
Szerintem látszik, hogy én melyeket gondolom jobbaknak, persze ez a táblázat csak a löveg kezelhetőségét veszi figyelembe. A top 5 egész kényelmesen játszható, plusz az M46KR is említést érdemel, mert durván jó szoft statjai vannak. Önmagában a CDC sem lenne rossz, csak baromira rosszak a szoft statjai. Itt látszik, hogy nem minden a célzásidő, pont mint a fajlagos teljesítmény-talajellenállás történetnél. Legjobb választást nem tudok mondani, mert nagyon játékstílus függő is az egész sztori. Annyi viszont biztos, hogy az STA-2 és a CDC a legjobb T8 medek között van jelenleg (nem csak prém). Prémek közül nekem most az STA-2 a kedvencem.
Nem akarlak megbántani, de valszeg azért, mert nagyon alacsony vele az átlagsebzésed és a win rated is. Így nem meglepő, hogy mindig leoltottak. Tény, én sem vagyok a legjobb Type 59 player (1700 átlag nem minden), de arra már nem is lehet mondani, hogy user error. De az is lehet, hogy ráuntak az emberek fórumon, hogy nem egy overhypeolt tankot szidok és szimplán hidegen hagyták.
(#44549) diegho: Ezt hol találtad?
(#44551) zsolthee: Köszi!
Csak a Pershing kapott, a SuperPershing nem, és ez csak a prémeket veszi figyelembe. Ugyanebben a hsz-ben találsz egy kibővített változatot, abban már minden benne van ebből a kategóriából. Az M4 Rev-et és a T-34-3-mat direkt hagytam ki.
(#44569) Atti777: Először én is azt hittem, mert papíron tényleg nagyon drága (főleg a kisebb alfához képest). Ez viszont gyakorlatban annyira nem észlelhető. Ha pl ellövök 20 AP lőszert, az még mindig csak 13600 kredit. Tény, más medeknél olcsóbb lenne, de még ez sem vész. Valamivel balanszolni kell az óriási pent és kicsi pen drop-ot.
(#44570) diegho: Én ha most T8 prém medet vennék, akkor az FV4202, az STA-2 és a CDC közül választanék. A legjobb lövege az FV-nek van, viszont az nagyon lomha az alacsony max sebesség miatt. A DPM-je is kicsi viszonylag, de a pontosság, a jó gun handling és a nagy pen (=kevesebb lövés vész kárba) valamennyire kompenzálja.
A CDC gyors és a lövege is jó, viszont a rossz szoft statok miatt az én játékstílusomhoz túl lassan céloz. Plusz ugye HE-vel is könnyen beütik és ammo racket is viszonylag könnyen kap, ahogy észrevettem.
Van az aranyközépút, amit STA-2-nek hívnak. Nem túl gyors, de az FV-nél így is fürgébb. Annyi páncélja van, hogy HE-vel ne üssék be szemből, plusz elvileg ha ki van használva teljesen a gundep, akkor elvileg a tornya is tud pattintani. Random pattanók is születhetnek néha, nem úgy, mint a CDC-nél. Itt is megvan a jó pen (bár a pen drop egy picivel rosszabb, mint a CDC-nél), viszont itt a jó szoft statok miatt nem kell évekig várni, hogy beszűküljön a célkör. És a DPM sem rossz. Ennél a tanknál viszont a lőszer sebességével van a baj, de hozzá lehet szokni. Plusz a mozgékonysága sem az igazi, a Type 59-nél egy fokkal jobb. Ez nem ammo rackes. Inkább a motort lövik el a váltó miatt néha, de nem annyira gyakran, hogy zavaró legyen.
Számomra jelenleg ez a tökéletes prém tank, ezzel farmolok SH-ban és fogok főleg randomban is. Ma vettem egyet(akkor van másnap, amikor felkel a nap). Sokan még mindig lenézik ezt a prém tankot, pedig buff óta nagyon jó lett. SirFoch szerint is ez a legjobb jelenleg.A regényhez kiegészítésként érdemes megtekinteni a (kibővített) löveg kezelhetőség összehasonlító táblámat.
- - - - - - - - - - - -
Yaaaay, de imádom az ilyen retard vadbarmokat (chatet kell nézni). Találjátok ki, hogy ki volt a Platoon 2-ben.
El nem tudom képzelni, hogy hogy fognak rám reagálni az ellenségek, ha megleszek nemsoká lila, ha már most van ilyen. Biztos szoktak ilyet máskor is írogatni, csak azt nem közösbe.. A baj az, hogy az csak egy szín. Lélekben én még mindig 2200 körül érzem magam, mert megesik, hogy baromságot csinálok.
Lehet mégsem lenne rossz, ha csatán belül nem lehetne XVM-et használni.
-
Patrick76496
őstag
válasz
Enzolord #44539 üzenetére
A net megszakadását külön kérdeztem.
A töltőt csak azért hoztam szóba, mert hiába megy el az áram, a laptop működése nem áll meg, a routeré/modemé viszont igen.
Azt, hogy a net elmegy már utána kérdeztem.
Én mérnökinformatikusnak tanulok, a számháló kurzust megcsináltam 4-esre, de online játékok kapcsolatáról ott nem nagyon esett szó (előadáson lehetséges, de a fenének volt kedve bejárni reggel nyolcra, amikor a másik két ugyan olyan szakon lévő szobatársam is végigaludta mindig).
- - - - - - - - - - - -
Miért lett a kedvenc T8 prémem az FV4202 (P) és miért egy hulladék a Type 59:
Nem csak az átütése a legjobb az FV-nek a T8 prém medek közöt, a pen dropja is sokkal jobb, így sokkal több mindent fog beütni még golddal is, akár nagyobb távolságokban is. Csak ezt az adatot senki sem veszi figyelembe, mert kevés helyen található meg. Ráadásul még snipeolni is ezzel a legjobb, mert ez a legpontosabb és ennek repül a leggyorsabban a normál és a prém lövedéke is. Hiába egy Prius, szvsz még így is ezzel a legkényelmesebb a játék.
Az adatok a WoT Base Knowledge nevű Androidos applikációból vettem. Szerintem eléggé elgondolkodtató a kép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest