- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
diegho
nagyúr
válasz
Gaz 78 #25170 üzenetére
Már próbáltam.
140-nél járok most. Néha ad 1 sand rivert 5-6 lighttal oldalanként, hozzá 1 arty maximum, vagy ha 2 van, akkor az egyik tuti bot, vagy afk. Tegnap volt egy nagyon jó meccsem, az első 2 percben már 4200 spotom volt, két FV TD odatette magát és az arty is belőtt egyet (M46 1shot, E75 2 shot, T54-be lőttem én is, láncoltam és kinyírták), de onnantól senki nem talált el semmit, még az álló WTF-et sem tudták sebezni, pedig 5-en lőtték.
-
mcwolf79
veterán
válasz
Gaz 78 #20144 üzenetére
Én emiatt is szarok a winrátára. Kiosztott sebzés legyen meg ,a többi másodlagos. Ez "csapatjáték", tehát van úgy hogy hiába teszi oda magát az ember, beleadja a tudása legjavát, ha a csapat gyökér bukó lesz nagy valószínűséggel. Van 1-2 tank ,amivel még TALÁN fordíthat az ember (persze nem 2-14-ről) , de kicsi rá az esély.
-
joergie
őstag
válasz
Gaz 78 #20144 üzenetére
Mert a 14 csapattárs teljesítményén kívül van még egy, akinek - bár csekély mértékben - szintén beleszámít a teljesítménye a csata végkimenetelébe(nyilván az ellenfél teljesítménye is). Ha nem lenne platoon/szakasz/század, ez a WR pontosabb mutató lehetne.
Szóval nagy minta alapján igenis számít a csatákban nyújtott teljesítményed.
-
Angel1981
veterán
-
rlazol
veterán
válasz
Gaz 78 #19120 üzenetére
Gaz 78: nekem a kedvencem egy 3 magyar tankból álló heavy szakasz volt, akik el Hallufban, alulról indulva, szépen lemaradtak a főerőtől majd módszeresen elkezdték kilőni a mi tankjainkat. Mindegyiknek sikerült egyet kinyírnia, + egy adag sebzés. A többi megfordult, kinyírta őket (én artyztam), de ez 6 nehéztank minusz volt kapásból...
más. Kicsit röstellem, hogy 139 meccs kellett hozzá, de megvan végre az ász a JPantherrel.
semmi extra, nem is éreztem ászos körnek, de 1590 spot + 247 lánc elég volt a 2301 dmg és 4 frag mellé.
persze volt benne mázli is jócskán, pl az a T29 aki megállt a mező közepén meghalni, az ARL V39 és az IS, akik rám se néztek. És főleg a su 152, akit a végén úgy rohantam le, mintha meddel lennék, ő meg HE-vel viszonozta a tüzemet....
de öröm é bódottáReplay
-
jano_77
nagyúr
-
törölt tag
válasz
Gaz 78 #17253 üzenetére
Én a wotinfo.hu-ról bogarásztam össze amire szükségem volt.
Mivel több kollégám is az én összeállításomat használja, ezért csak a legszükségesebbek vannak benne, hogy ne egye az fps-t.
Xvm,többsoros tanklista, óra, virtis napistat, találatjelző és autotelescope.
Az xvm konfigot szerencsére nem kell buherálnom, mert az előzővel is működik.
Egyenként szoktam feltenni, ezért elég hamar kibukik, ha valamelyik hibás. -
válasz
Gaz 78 #17253 üzenetére
Régebben én is próbálgattam mod csomagokat de valahogy nem volt az igazi egyik sem. Mióta külön, külön feldobom a modokat ami kell (kb. 3 db) és az XVM-et azóta semmi gáz nem volt a játékkal.
Tisztelem azokat akik időt szánnak efféle pakkok összeállítására de mind tartalmaz egy halom -a számomra- felelsleges dolgot. -
törölt tag
-
bullseye
addikt
válasz
Gaz 78 #14583 üzenetére
4:40 körül a térképen látszik, ahogy feléd száguld. Aztán meghal. De visszaváltva normál nézetbe nem láttam semmit, még a roncsot sem, egészen a végéig, amikor a másik oldaladon volt. Fura, az biztos. De nekem belebaszkurálnak a modok a visszajátszásba, úgyhogy lehet, hogy amúgy látható rendesen.
-
scyllarus
veterán
válasz
Gaz 78 #14574 üzenetére
Ma volt? Mert ma érdekes dolgok történtek. Normál ping mellett (ahogy nálad is látszik) olyan lag volt, hogy ihaj. A Hellcatem volt hogy 2x lőtt egymás után (2 dörrenés a gombnyomásra, a másodikra indult csak a skuló, 2 másodperccel a gomb után), csomó lövés később indult, volt hogy nem történt semmi látszólag, se a rádiós nem nyugtázott találatot, sem a hitlog nem jelezte, bosszankodtam, aztán a csata végi összesítésben megvoltak sebzésként.
-
kicsitrash
aktív tag
-
Patrick76496
őstag
válasz
Gaz 78 #13932 üzenetére
Köszi!
Reggel indulás előtt megérte egy pillantást vetni PH!-ra.
(#13951) dfsz34: Azért az tényleg nagyon durva, el nem tudom képzelni mit csinál azzal a tankkal a srác. Azért a ~1500 sebzés még T6-os tankkal is az unicum szint felett van (nekem a legjobb Cromwellel volt, 1350). Nem hiszem el, hogy neki nincsenek olyan csatái, ahol a csapat ledarálja az ellent és neki semmi sem marad.
(#13965) emre: Szerintem az egyik legjobb T7-es med, és ami azzá teszi az: az erősen kiemelkedő gun depressionje; a jó DPM-je; a pontossága; a fürgesége és a látótávja. Mondjuk T9-ben szopás (bár melyik T7-es tank nem az ott). Nekem folyamatosan jöttek vele a 3-4k sebzéses körök.
(#13986) Mister_X: Ez Facebookon van? Mert amikor rámennék, az írja, hogy az alkalmazás még nem támogatja a HTTPS-t.
- - - - - - - - - - - - - -
T-34 OP kör. Azért bírtam, hogy miközben lőttem az AT-2-t (az OP G3-mas kis lukon keresztül), addig a KV-1-ünk kiment meghalni elé, de természetesen semmit sem sebzett belé. Komolyan, mintha direkt akarta volna blokkolni a lövésem, ha nem megy ki elé, sokkal hamarabb meghalt volna a TD.Érdekes. Haveromnak és nekem is 20k csatám van, őt mégis kékkel, engem meg lilával jelöl az xvm:
-
emre
veterán
válasz
Gaz 78 #13914 üzenetére
Én simán tudtam menni pár kört és nem volt semmi gondom, épp most hagytam abba.
Ez volt mára az utolsó, itt már majdnem ledobta az agyam az ékszíjat, egyrészt a csapaton, másrészt meg mert olyan melléket lőttem.
Ma csak WZ120 és Borsig volt a terítéken. A múltkor jól elbasztam a win arányomat hogy mindenképpen duplázni akartam a battal meg az E100-al.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Gaz 78 #13543 üzenetére
És Maus ellen a legjobb taktika.
Felvéve a channel a kedvencek közé
-
-
törölt tag
válasz
Gaz 78 #12913 üzenetére
Egyre több probléma van ezzel a játékkal, s egyre kevesebb késztetést érzek rá, hogy játszak vele. Annak esélye meg, hogy pénzt is invesztáljak bele, eléggé az elképzelhetetlenhez közelít. Egészen addig, míg nem csinálnak a 3000 csatánál többet játszott, 600 eff alatti játékosoknak külön szervert...
-
kicsitrash
aktív tag
válasz
Gaz 78 #12902 üzenetére
Jaja, tervezett
azb+
Nekem igazán az fáj, hogy nagyon rázizzentem a medes heti 3 nap prémes küldetésre. Kb a felénél járok, mert kiesett majdnem egy egész nap a verzióváltás miatt, pár órácska a lagg, most meg karbantartás...
Pedig hozható lett volna, de igy nincs kedvem már napi 5-6 órát nyomni az utolsó 2 nap...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosított PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó használt Lenovo IdeaPad 5 15ALC05, 15,6", AMD Ryzen 3 5300U, 256GB M.2 SSD, AMD Radeon Grapics
- Asztali Gépeket Megszégyenítő Erő: MSI Alpha 17 C7V Gamer Laptop(Ryzen 9 7945HX, RTX 4070)
- Kingston Fury Beast DDR5 6000 CL36 EXPO/XMP 32 GB (2x16 GB) kit
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest